Header

Tänkte svara på några random antingen eller frågor så här på fredag kvällen. Hoppas ni får veta lite mer om mig!


Glass-godis
Dansa-sjunga
Julafton-födelsedag
Singel-förhållande
Kjol-klänning
Tjäna pengar-få pengar

Vatten-läsk
Vila-träning
Instagram-
snapchat
Snygg och fattig-ful och rik
Ögonskugga-mascara
Sneakers-
klackar

Skräck-komedi
Mörk choklad-ljus choklad
Icke-spontan-
spontan
Tälta-hotell
Morgonmänniska-
kvällsmänniska
Nätshoppa-shoppa i butiker

Ha ett skönt veckoslut!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckoslutet var allt annat än det brukar vara, då jag hade anmält mig till gymnasiernas säkerhetskurs. I korhet gick kursen ut på att vara i armén från fredag till söndag.

På fredagen var det väckning kl.5.00 och kl.6.00 samling på skolgården, för att ta bussen till dragsvik. Närmare halv tio var vi framme och så fick vi våran utrustning samt delades in i våra plutoner. Jag kände ingen från min pluton, men tur fick jag lära känna så fina människor så allting gick bra! Sedan tog vi oss till syndalen var då själva lägret var.

Fredagen gick åt till att bygga upp tälten m.m och föreläsningar. På lördagen regnade det hela dagen..vilket inte var så trevligt då det var dagen vi skulle vara utomhus hela dagen och utföra uppgifter med plutonerna. På lördagen fick vi bland annat lära oss om första hjälp, överlevnad, självförsvar, orientering och brandsläckning. Alla viktiga saker som är bra att veta!! På kvällen fick vi ännu bada bastu, som verkligen var efterlängtat!

På söndagen gällde för det mesta städande, ta ner tälten och så fick vi fylla i en lapp med feedback. I samband med feedbacken valdes även bästa plutonen samt bästa elever inom varje pluton.

När jag åkte till kursen tänkte jag bara "vad f*n har jag tänkt", var inte taggad med andra ord..Visst var det tungt, kallt och äckligt i regnet, men det var nog värt det! Nu vet jag hur det är i armén och hur allting fungerar. Så slutligen var det nog en fin upplevelse och väldigt lärorik!

Ifall ni har möjlighet för kursen så rekommenderar jag att gå den och ifall det finns någon tjej där ute som har tänkt på att gå i armén, men är osäker så är det ett bra tillfälle att se hur det är genom att gå kursen.

Likes

Comments

Har typ aldrig haft ordentliga vinterskor, utan har gått med sneakers året om..Så nu blir det en förändring när jag köpte dessa skor. De är inte timberlands som de flesta har, men jag vill inte sätta så stora pengar på ett par skor så dessa var riktigt bra för mig! Köpte dem inne på click shoes för 40€ på rea, innan kostade de 60€.

Sedan världens skönaste och finaste jacka! Det är en pälsjacka som är lite längre och verkligen så mjuk! Och det bästa är att den kostade endast 20€ inne på New Yorker, hur sjukt?! Är kär i jackan och kommer verkligen använda den jämt då det inte regnar.

Har haft ett skönt veckoslut och imorgon tillbaks till skolan igen. Ska göra det till en bra vecka, oberoende av vädret!
Ha de så bra fina ni!

Likes

Comments

Vilket väder det varit hela veckan..regn, regn och mera regn. Jag är en av de människor vars humör beror på vädret och nu när det varit grått och trist väder har jag inte haft någon energi. Kommer hem från skolan och är så trött. Har inte haft lust att träna heller vilket får mig på dåligt humör. Dock försöker jag tänka att dåliga perioder kommer och ifall jag inte orkar träna så är det så och försöker att inte ha dåliga tankar om det.

Nejmen man får bara göra situationen till den bästa! Ska försöka göra roliga saker på veckoslutet för att höja på humöret!
Idag blev det inget extra än skola, imorgon har jag en lätt skoldag, går antagligen ett varv på höstmarknaden och så ska ja mysa med min kille hela kvällen!

Hoppas ni haft det bättre och ha ett skönt veckoslut!

Likes

Comments

1. Beskriv hösten hittills med tre ord! Färggrann, kylig och rogivande.

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten? Bästa är färgerna och när man tänder ljus. Sämsta är nog kylan som kommer.

3. Hur höstmyser du? Med massa filtar, filmer och ljus.


4. Favorit outfit i höst? Tjocka tröjor med jeans.

5. Te eller varmchoklad? Varmchocklad.

6. Filmkväll eller höstpromenad? Hmmm, om det regnar så filmkväll, men annors promenad.

Bilderna från we<3it

Likes

Comments

Dagarna rullar på och tiden går så fort. Hur ofta säger jag inte det, men den gör verkligen det!
Har endast två prov kvar denna provvecka, historia och matematik.

Igår kom killen min hit och sov över, lika mysit som alltid att ha honom här. Vi kollade på film och åt gott som det oftast blir. Idag var vi på en promenad innan han drog iväg till sin match. Senare åkte jag med mina vänner till konstfabriken och därifrån fortsatte vi och kolla på en match. Så bra dagar bakom, med fint sällskap! Imorgon kommer jag sitta framför böckerna i stort sätt hela dagen.

Hoppas ni har haft det bra!

Likes

Comments

Början av den här veckan har varit så lugn och skön, har känt mig super glad och dessutom har vädret varit ganska bra. Har fått sova ut och fixa lite extra morgonmål, skönt! Har tränat, läst på prov, gått i butiker, jobbat och träffat mormor&morfar.
Imorgon har jag filosofi prov, lite osäker av det då jag tycker det är ganska svårt ämne, menmen ska fixa det! Hela resten av veckan består av provläsande och prov samt träning. Inget extra planerat ännu, men hoppas det blir något kul!

Likes

Comments

Vaknade idag vid halv nio och slöade i sängen i en god stund. Fixade sedan morgonmål och tog det till sängen. Riktigt mysmorgon ifall man frågar mig!
Hade idag en lång lista på saker som skulle göras bland annat städande och provläsning. Efter flera timmar fick jag varjefall gjort allting och åt middag. Ikväll ska jag tända massa ljus, ta det lugnt och parkera mig framför tv:n.

Imorgon drar provveckan igång, men har ledigt två första dagarna så kan ta det riktigt lugnt ett par dagar, skönt! Har varit smått sjuk en tid nu så har inte kunnat tränat, men som tur verkar det som jag imorgon kan ta mig tillbaks!

Hoppas ni haft ett skönt veckoslut! Fint väder har det iallafall varit!

Likes

Comments

I fredags var jag och min kille ut och äta för att lyxa till det smått. Gick i stan en stund innan vi åkte hem till mig. Hela kvällen tog vi det bara lugnt och åt smått och gott!

Lördag förmiddagen gick åt till städande och senare åkte jag till vanda för att små shoppa samt kolla på min killes match. Där gick hela dagen och var hemma vid halv nio på kvällen.

Idag har jag inte gjort riktigt något förutom varit och firat min gudotter. Helt otroligt hur snabbt åren går!!

Kolla hur söt kaka de hade?!?

Ett veckoslut fyllt av god mat och bra sällskap! Lyckat veckoslut bakom och nu har man energin för en ny vecka!

Ha en bra start på veckan, fina ni!

Likes

Comments

Har denna vecka inte gjort något extra än varit i skolan och gymmet så har inte riktigt haft något att skriva om, tyvärr. Idag var det då igen den låånga dagen i skolan och blev positivt överraskad hur bra det gick. Efter skolan var jag och skötte några saker och där efter kom jag hem. Nu har jag nyss tränat och varit i duschen.
Nu står det kvar två super korta skoldagar på veckans schema, mys med pojkvän samt firande av min kära guddotter som fyllt år idag.

Hoppas ni haft det bra så hörs vi igen, kram!

Likes

Comments