Header

Köpte för en tid sedan den populära ansiktsmasken från loreal, pure clay glow mask. Tänkte nu berätta mina tankar om denna.

Vad produkten säger och mina åsikter:

Omedebart: Din hud rengörs. Den upplevs klarare och ha fått mer lyster. Håller med om detta, huden känns fräsch och ser piggare ut.

Dag efter dag: Din hud är rengjord på djupet och det känns som om den kan andas. Den blir fräsch och får strålande lyster. Tycker huden känns fräsch och att den även hjälpt mot små orenheter.

Har använt produkten 3 gånger och är nöjd. Dessutom doftar produkten himla gott och är lätt att bearbeta! I like! Loreal har även andra ansiktsmasker av samma serie så är taggad på att testa dem med!

Likes

Comments

Jaa jag vet hur bra rubriker jag har..:D

I varjefall har det idag varit en lååång dag och bråttom. Hade skola som normalt och efter det skulle jag snabbt hem för att sedan åka på match. Efter två dåliga perioder kunde vi höja våran nivå och spela de sista 20 minuterna bra, matchen slutade 4-9 till oss!

Nu sitter jag i bilen och kommer göra det 1h och lite mer, blääh. Vad jag kommer hem så ska jag rakt i säng, ajaa borde även öva på ett förhör vi har imorgon...denna vecka har vi såå mycket extra i skolan..men provveckan börjar snart så får man sova längre och ta ifatt lite grejer osåå.

Ha en skön vecka, tjau!

Likes

Comments

Har på senaste tiden verkligen börjat gilla dessa norska sångerna av Morgan! Rekommenderar!!

Likes

Comments

Nu har det snöat igen, jippii!!
Jag har inte haft någon speciell dag, var i skolan och for sedan till gymmet. Har sån himla motivation för gymmande just nu!!! Ajjaa annat jag gjort då? Var på träningar men gick inte så bra med sjuka foten, får väl stanna på sidan en stund till...

Imorgon är det skola igen och efter det ska jag till hallen, till veckoslutet är planerna öppna så får se vad dagarna hämtar med sig.

Ha det bra!

Likes

Comments

5 saker jag tycker om:
Shoppa
Resa
Ta bilder
Vara med nära och kära
Träna

5 saker jag tycker mindre om
Läxor
Trist väder
Orättvisa i världen
Sjukdomar
Att läsa böcker

6 saker jag vill göra i framtiden
Åka utomlands en hel del
Hitta drömjobbet
Köpa drömbilen med egna pengar
Bilda en familj
Göra något som förändrar någons liv
Leva lycklig

5 ord som beskriver mig
Tidspessimist
Lugn
Positiv
Humoristisk (skämtosido;))
Sportig

Likes

Comments

Kolla gärna in min instagram!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit en tråkig vanlig tisdag. Har inte gjort något annat än varit i skolan. Det enda jag skall göra är att fara till hallen för att kolla på träningar eftersom jag inte själv kan delta..inte direkt roligt. Dessutom är vädret trist, regn igen..kan det bara inte vara -10 och snö på marken tills det påriktigt skall vara vår?!

Ovanför kan ni se dagens, inget speciellt direkt. Men nu skall jag åka såå tjau, hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Visst är det tusen gånger lättare att bara stanna hemma och inte träna eller göra det man ska. Spelar ingen roll vad det är frågan om. Alla har vi något som kräver extra mycket motivation någonstans ifrån, det är inte så lätt ibland. Liksom vad fan ska man göra när man fan heller inte vill..?

Håller ni med att ibland har man ingen motivation för någon grej men endå är det något man bara måste göra..och så blir det så att man gör det men med ett dåligt humör. Så tycker jag i varjefall och det är skit tungt. Jag ska nu försöka komma fram med några enkla tips för motivation!

1. Belöna dig själv efter du gjort det du skulle, vore det då något gott eller någon sak eller bara en hemmakväll med serier. Du belönar dig själv med det du gillar, det du behöver!

2. Sätter upp ett mål. Tycker detta sättet fungerar bra i skolan, i allafall för mig då jag verkligen inte skulle orka. Målet kan vara att i slutet av veckan har du redan gjort alla hemläxor så att du kan ha ett veckoslut utan skoluppgifter eller att få vissa vitsord i olika ämnen. Detta tipset påminner mycket om första men från en annan vinkel.

3. Ha en kompis med dig. Om saken du behöver motivation till kräver en kompis, så gör det! Allting brukar gå lättare när man inte behöver göra någon sak ensam!

4. Skriv upp i förhand vad du ska göra. Ja, skriv helt enkelt upp på en papperslapp eller var du vill allting du skall göra tex på veckan. På detta sätt ser du allt i förhand vad du skall göra och får kryssa av saker du redan gjort som kan ge motivation för att du vill få allting kryssat för!

5. Kolla på olika citat eller bilder. Väldigt lätt och bra sätt att hitta motivation!

Likes

Comments

Nu sätter då skolan igen igång efter ett långt, skönt jullov. Är inte taggad på att skolan börjar, men på ett sätt är det bra eftersom man får tillbaka sina rutiner!

Mitt veckoslut tvinnade runt innebandy, vi hade allt som allt 6 matcher och vi vann alla!! Som betyder att vi fick guld, sjukt stolt! Tyvärr kunde jag spela endast 4/6 eftersom jag blev skadad, har både i foten och ryggen sjukt vilket är trist för att tränande måst bli på sidan. Imorgon ska vi till läkaren med foten och hoppas det inte är något allvarligt eftersom jag har seriematcher på kommande och även skolinnebandy!

Ska nu bara ta de lugnt!

Likes

Comments