Header

Till kvällsmål idag blev det hamburgare med hemlagade biffar. Min kille och jag fixade ihop allting för familjen och gott blev det! Nu blir det mys tills sovdags!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Vaknade och låg sedan en lång stund i sängen, riktigt skönt!! Hämtade sedan morgonmål och åt det i sängen och kollade på youtube, lite lyx såhär på höstlovet. På dagen for jag in till stan med min kille, fick hem ett par vita jeans från cubus! Nu skall jag strax på träningar och sedan sover min kille över, mysmysmys ikväll!

Likes

Comments

Äntligen!! Höstlov menar jag! Slapp en lektion tidigare idag som var skönt, for sedan till min kille senare kom mamma och söka mig så for vi till butiken och handlade lite ingredienser för morondagen. Imorgon skall jag en sväng till stan och senare på träningar.

Likes

Comments

Huh..inte en alls bra dag idag..väntar bara på höstlovet, en dag kvar!! Kommer bara ta de lugnt med min kille heeela höstlovet, har nog dock några träningar men det måste man ju också göra! Ska troligen även ta lite outfit bilder så kika in senare också! Nedanför kan ni se dagens!

Likes

Comments

Mys, som alla mina veckoslut brukar bestå av. Finns inget bättre än att mysa ett veckoslut efter en lång och tung vecka för att samla ihop energi för en ny! Idag fick jag vakna brevid min kille, så åt vi morgonmål i sängen och myste en lååång stund. Hade senare en match vilken vi vann 2-0!! Efter det har jag fixat några grejer och tagit det lugnt! Kommande veckan kommer vara rätt chill så hoppas jag skulle få motivationen tillbaka till skolan då..

Likes

Comments

Var med min kille och kollade på bridget jones's baby idag. Filmen är verkligen värd att se, allafall i min smak! Skratta fick man, tummen upp från mig! Gå gärna och kolla om ni har chansen!
Nu blir det bara mys tills det är sovdags!

Likes

Comments

Vad är roligast med att blogga?

Att få dela med sina bilder och efter det blicka tillbaka på vad man har skrivit.

Hur många bloggar läser du?

Läser aktivt 7 stycken.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

"okeii" av min kille.

​Ett mål i ditt liv?

​Leva frisk och lycklig och naturligtvis inte behöva oroa mig över pengar.

​Vad gör dig glad?

Min kille, familj och saker jag lyckas med.

​Vad ser du fram emot just nu?

​Julen!!!!!

​Vanligaste färgen på dina kläder?

Svart och grått.

​Varifrån får du din inspiration?

​Helt enkelt av andra bloggar!

Likes

Comments

En dag som betyder mycket för mig. Jag har stått så nära en person som gått igenom bröstcancer och att stå nära någon som går igenom det är hemskt, tänk då hur hemskt själva personen som går igenom det har det. Personen tröttnar ut totalt både fysiskt och psykiskt. Jag tycker att alla borde ta en minut för att tänka en stund på dem som går igenom något sådant, och hur stor mängd människor kan gå igenom det. Jag har full respekt mot de som orkar och klarar sig från något så hemskt!❤️

Likes

Comments

En vanlig skoldag igen, idag kändes det verkligen tungt, ingen lust alls. Menyess de blir nog bra som jag berättade i ett inlägg tidigare. Annors har jag idag bara gjort läxor och mysit.

Fredag: Skola, träningar, äta gott och så sover min kille över.

Lördag:
Stort morgonmål, läxor och bio!!

Söndag:
Mysa, match och göra mig klar inför en ny vecka, fixa naglarna osåå!

Likes

Comments