Header

Idag har det varit en väldigt lugn dag, åt morgonmål i sängen och bara tagit det lugnt, klagar ej! Har inget stort planerat nu till sportlovet, men det är bra att emellan bara ta det lugnt. Ska inte alls tänka på skolgrejer, de får vänta nu.
Nedanför några bilder från idag. Mamma var på en dagskryssning till Tallin så hon hämtade till mig lite smått och gott!

Ha ett skönt sportlov eller en vecka om ni inte är på lov än, njut!

Likes

Comments

Idag var det en rolig och chill dag! Började skolan 8:45 med abinas programm vilket var roligt! Efter det hade jag från 10:30-14:15 provutgivningar. Alla proven for helt okej, vilket är skönt! Det är bara två provveckor kvar före sommaren och de ska nu gå bra!

Inget extra mer idag än träningar och serier. Imorgon är det sista skoldagen före sportlovet, skönt!

Likes

Comments

Hej! En ny vecka framför igen.

Hade en vanlig skoldag idag och tycker verkligen att skoldagarna går relativt fort, förutom onsdagarna som är från 8-16..menjaa, kom hem efter skolan och tog det lugnt en stund. Efter det hade vi biljetter beställda med killen min till bio, hur kul som helst att så här på en måndag och lyxa till dagen lite!

Imorgon är det igen framför en vanlig dag, skola och träningar. Ska inte fira vändagen på något speciellt sätt, har aldrig riktigt gjort det. Extra omtänksam och trevlig mot människorna runt mig och det är bra så.

Hoppas ni har en god fortsättning på veckan så hörs vi snart igen, tjau!

Likes

Comments

Hej, hur mår ni?

Jag mår bra, det har varit såå soligt de senaste dagarna vilket verkligen piggar upp en.

Mina veckoslutsplaner är kalas, match och så kommer min kille övernatten. Har även massa skoluppgifter så hoppas jag också får dem gjort..

På bilderna kan ni se mitt favorit snapchat filter och dagens outfit:
tröja-H&M
Jacka-Cubus
Jeans-Cubus
Skor-zalando(?)
Klocka-Daniel Wellington

Likes

Comments

Idag började fjärde perioden, den näst sista före sommaren!! Hur snabbt går inte tiden liksom, känns som jag igår började i gymnasiet. Dessutom är det snart sportlov, har inget speciellt planerat så får se vad dagarna hämtar med sig!

Annars rullar dagarna på med skola och träning, inget speciellt. Om ni har några inläggstips som jag kunde skriva om så kommentera gärna eller skicka e-post!

Ha en trevlig fortsättning på veckan!

Tb bilder från spanien, sku sååå villa åka på resa!!

Likes

Comments

Ta risker, njut och lev. En dag kan allting vara bra, men i ett ögonblick kan allting ändras. Du lever nu, så gör det bästa ur det.

Om du vill göra något, varför inte göra det då? Om du alltid velat vara med i en sång tävling, varför gör du inte det då? Varför ska du stå där och bekymra vad alla andra tycker och tänker. Livet är skit kort och tiden går, gör det du vill och njut.

Vi är så omringade av internet att vi glömmer bort personer runt oss. Hälsa på dina nära och kära, ge en kram. Tacka dina föräldrar för allt de gör för dig, eftersom en dag kommer livet visa dig att det var försent. I ett ögonblick kan allting ändras. I ett ögonblick kan allting ta slut.

Varför sprida hat, när vi kan sprida kärlek? Vi mår bättre av kärlek.
Lev nu, gör det DU vill och visa kärlek mot människorna runt dig.

Likes

Comments

Ääh hatar att vara sjuk..har varit hela veckan sjuk, men nu börjar jag nog bli frisk hoppas jag! Mina dagar har bestått av att gå till skolan, skrivit ett prov och efter det hem. Denna provveckan är väldigt chill för mig, skit skönt! Inget direkt att skriva om här i bloggen, men vad jag bara blir frisk så ska jag hitta på roliga grejer.

Idag är jag ledig från skolan!! Så det blir en hemmadag till, ska ligga i sängen heeela dagen och hoppas att det gör mig frisk.

Ha en skön fredag och ett skönt veckoslut!

Likes

Comments

Skjorta-pull & bear
Jeans-H&M
Klocka-Daniel Wellington

Likes

Comments

Fredagkväll hade jag träningar och efter det kom min kille till oss. Myste och åt gott!

På lördagen hade jag en match i vanda som vi vann 14-0!! Efter det sov jag över hos min kille.

Och idag har jag tagit det lugnt, läst på prov eftersom provveckan kör igång på måndagen och varit och kolla på en innebandy match. Ska ännu kolla på serie och ha en ansiktsmaks.

Hoppas ni hade ett skönt veckoslut och ha en bra vecka!

Likes

Comments

Hej, hur mår ni?

Igår var jag på bogyshow och det var hur bra som helst!! Gillade mest tjejerna som sjöng solo, såå himla bra!

Idag hade jag en kort skoldag, for sedan till gymmet och efter det hem. Har gjort en hel del skoluppgifter och nu kollar jag på serie. Ska snart åka iväg på träningar och jaa inget desto mer..

Ha ett skönt veckoslut!

Likes

Comments