Header

Idag firar vi Finlands självständighetsdag! Och därför har vi en ledig dag från skolan. Sov länge och bakade efter det pepparkakor med min kille. Vi har en tradition i vår familj att baka pepparkakor på självständighets dagen eftersom man är ledig och dessutom är det inte länge kvar till julen, 18 dagar!!

Nu skall jag fixa lite skoluppgifter och möjligtvis paketera lite julklappar. Har varit tidig i år med att köpa julklappar och är väldigt nöjd med det eftersom föregående åren har det kunnat bli väldigt sent..tjaa bu måste jag väl ta itu med skol grejer..

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Idag har det varit en rätt lugn dag. Sov länge, åt gott morgonmål och for till några butiker med mamma och pappa. När jag kom hem tog jag det lugnt och städade rummet. Har nyss ätit och till nästa står det på schemat match. Är taggad för matchen och vill redan vara på planen!!

Likes

Comments

Hade en super kort dag i skolan (1,5h) kom sedan genast hem och har bara tagit det lugnt. Ska ännu fixa mina naglar och senare har jag träningar!
Imorgon har jag igen en kort skoldag och sedan startar en ny period igen, som sagt kommer min nästa period vara lite lättare vilket ska vara skönt!
Märker hur mycket bättre jag mår när det igen kommit lite snö och dessutom har solen skinit nu i två dagar😍.

Likes

Comments

En vecka förbi igen, tiden går så himla snabbt. Detta veckoslut blev det shopping, provläsning och besök av gäster.
Nu är jag riktigt trött och inte redo för morgondagens sista prov, får hålla tunmarna upp att det går bra. Väntar redan på kommande perioden eftersom jag inte har en full period, det ska bli riktigt skönt! Nu ska jag och sova, godnatt.

Likes

Comments

Ursäkta för inget bloggande på länge, har varit ganska ledsen de senaste dagarna och dessutom startade provveckan på tisdagen. Nu har jag avklarat fyra prov och tror det har gått helt okej.
Idag ska jag åka till h:fors och shoppa lite julklappar och efter det ska jag och kolla på min killes ishockey match! Efter det sover han över, skönt!

Här kan ni se några bilder från veckan!

Likes

Comments

Nu sitter vi i bussen påväg hem från åbo. Ett bra veckoslut bakom med två vinster, så glad att jag har chansen att vara med i detta lag. Nu blir det läsning inför provveckan, tjau!

Likes

Comments

Fredagen var hur bra som helst och nu sitter jag i bussen påväg mot åbo, har 2 matcher detta veckoslut. Igår blev det god mat och godis. Skönt veckoslut!

Likes

Comments

Usch vilket väder..regn och slask överallt.

Har haft en lite trött men bra skoldag, slapp dessutom lite tidigare från sista lektion vilket fick mig snäppet på gladare humör! Efter skolan till min kille och nu hem, skall ta itu med projekt osåå.

Har på veckoslutet två matcher borta, vilket betyder tomt på bloggen, ska dock försöka uppdatera något smått senast på söndagen. Tjau!

Likes

Comments