Header

Så länge har jag väntat på min frissa tid och äntligen var den idag. Hade i planerna att ta det kortare, inte bara toppana som jag brukar. Vi klippte ca 15cm och är så nöjd! Mitt hår var i väldigt dåligt skick och såg så trist ut, men nu är det fräscht och så himla mjukt!! Nedanför bilder på före och efter

Annors har dagarna rullat på och provveckan kör snart igång igen. Snart drar också slutspelen igång för vår del så tiden kommer gå åt till det.

Ha en skön vecka och lycka till med provveckan om du har!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

1. Tål inte varma grönsaker. Asså usch vad äckligt!!
2. Jag har klaustrofobi.
3. Jag har spelat innebandy i 10 år, shit vad lång tid när man tänker!
4. Tycker inte om kolsyra så dricker knappt drycker med kolsyra.
5. Hatar skräckfilmer, blir så lätt rädd väl.
6. Är en tidspessimist.
7. Jag har friidrottat några år, ångrar faktiskt att jag slutade..
8. Är en morgonmänniska, lägger mig tidigt och har inga problem att stiga upp tidigt.
9. Gillar inte att läsa böcker.
10. Jag har haft två undulater för några år sedan.

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni?

Jag mår bra! Att stanna upp och fundera och ta tid för mig själv hjälper verkligen. Dock är det lite trist väder idag, men det är ju varjefall vår snart!

Hade skola från 8:15-14:25, det var inga tunga ämnen så de rullade på! Efter skolan var jag i butiken osåå och åkte sedan hem. Snart ska jag dra på mig träningskläderna och åka iväg på träningar.

På veckoslutet ska jag på ett kalas och på söndagen har jag match. Sista matchen före play-offsen, helt otroligt att tänka att snart är en säsong igen slut!?

Ha ett skönt veckoslut och ta tid för er själv!

Likes

Comments

Vaknar varje skoldag ca 6:15, lagar håret sminkar osåå och sedan äter jag.

Efter jag ätit kastar jag på mig kläder, borstar tänderna och går iväg till busshållplatsen.

Skola, skola, skola och skola. Hade en rätt lätt dag idag som tur, hade filosofi, musik och matte sista lektion hade jag träningar med skolans basketlag så missade religions lektionen.

Bestämde för idag att luncha på subway för lite lyx, var så gått igen en gång!! Skolan slutade 14:25 och efter det åkte jag hem.

Efter slöande framför serier i några timmar hade jag träningar, duschade och åt. Nu ligger jag i sängen igen en gång, dagarna går verkligen fort när man tänker efter!
Ni ska ha ett bra veckoslut och njuta ordentligt!

Likes

Comments

Har haft en bra dag idag, hade lite extra saker eftersom jag och min kille har ettårsdag! Vi var ute och äta och efter det var vi och köpa smått och gott och åkte hem till honom. Var där några timmar och bara njöt av varandras sällskap.
Emellan glömmer hur bra man har det när man har någon som verkligen bryr om sig och älskar en, det är ju inte en självklarhet för alla. Ivarjefall är jag väldigt tacksam och lycklig!

Likes

Comments

Hej på er!

Efter skolan gick jag omkring i några butiker bara för att göra något extra ibland. Hittade några små grejer + skjortan som ni kan se bilder på här

En mörk grön simpel skjorta, men med ett litet mönster i ryggen för att "pynta" upp skjortan lite grann. Gillade verkligen och har inget i denna färg så varför inte liksom? Skjortan kommer från cubus och hade pris ca 25€.

Annors ska jag bara kolla på serier ikväll och ta det lugnt, har lite halsont så bra att vila. Har en väldigt positiv känsla om kommande veckan, den ska nog bli riktigt bra!

Ha en skön vecka!

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade brevid min kille idag och tog morgonen alldeles lugnt. På dagen träffade jag upp mamma, vi handlade och sånt. Efter det har jag myst framför serier heela kvällen, och för några timmar sedan kom min kille hit som var och kollade på bandy match.
Rätt chill dag, imorgon ska jag fixa skolgrejer och hälsa på släktingar.
Tjau!

Likes

Comments

Hur mycket ska man klara av? När ska man stanna upp? Och när ska man säga nej? Ta en minut och tänk på dig själv, på ditt eget bästa.

Har det tungt just nu och det är bara så. Tänker inte gömma det, fast jag hellre vill dela med mig de positiva. Jag är en positiv och glad tjej 95% av tiden, men int ens jag orkar alltid, i något skede bryter man ihop. Ingen klarar av hur mycket som helst.

Ibland måste man stanna upp, ta ett andetag och lugna ner sig. Det har jag försökt denna vecka såklart har jag haft träningar + en match, men då jag inte haft har jag försökt koppla av, tänka på mig själv och det som är bra för just mig. Det är så lätt med hobbyn och skola att saker bara samlas och allting ska göras, till slut blir lastet för tungt.

Ny vecka framför med nya tag. Har idag planerat och tänkt på den kommande veckan och fan jag ska göra den en bra! Ska fokusera på mig själv och de som är viktigt, sluta grubbla över små saker och fokusera på det positiva!

Jag hoppas att ni har en bra kommande vecka och stannar upp och tänker vad som är bra för just dig!

Likes

Comments

Nu är lovet över och fan vad trist det är..Mår ganska dåligt just nu, har för mycket i huvudet helt enkelt. Skolan hjälper inte direkt..men man måste bara. Jag vet redan att våren kommer vara tung och stressig eftersom play-offs matcherna börjar och skolan där på. Ska försöka göra mig beredd för det.

Idag var vi i varjefall till några butiker och hade match. Efter det har jag bara tagit de lugnt och ska göra det resten av kvällen.

Likes

Comments