Tips, Träning & hälsa, Vardagligt

För varje dag som går märker jag att det händer saker i kroppen. Kroppen blir starkare, vikterna som var tunga förut är lätta nu, känslan är obeskrivlig. Kroppen ändras på alla vis och jag bara älskar det!! När man en gång ser resultat kan man inte sluta, det motiverar helt sjukt mycke!

"Once you see results, it becomes an addiction"

Denna quote stämmer helt! Det hörs en aning maniskt men det är så! Det gäller nu främst att hitta balansen i sitt liv gällande träningen och kosten. Att helt enkelt hitta balansen mellan att träna och äta nyttigt och kunna unna sig gott ibland och bara slöa, och ändå ha ett gott samvete! Det är inget lätt i början, men när man väl lärt sig så känns det bra.

Bilden är tagen för två veckor sedan! 

Min ungefärliga fettprocent ligger kring 23 just nu. 

Likes

Comments

Träning & hälsa, Recept, Vardagligt

Ett bra tips!
Köp ett paket kyckling lår. Förpackningen innehåller tre stycken kycklinglår och är marinerade och kostar kring 2-3€. Skit billigt!

Sedan in i ugnen på 175 grader i lite över en timme tills dom blivit helt genom stekta. Efter att dom var klara så rensade jag bort köttet från benena. Efter det skar jag bara upp färska champinjoner och la dom i en stekpanna med grönsakerna och sedan kastade jag i kyckligen och kryddade. Så enkelt och gott. Man kan tillsätta en matgrädde så det inte blir torrt om man vill. Couscous lagade jag till.

Perfekt mat efter träningen!

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Måste berätta kort om In body mätningen. Det var faktiskt intressant och kostade bara 35€. Jag och Malin for idag spontant till Ingå Aquarius gym och gjorde mätningen. Det var så simpelt som att stå på en maskin och hålla i två konsoler i var hans och stå stilla, och sedan kom det ett papper ut genom en printer maskin som visa allt vad den hade räknat ut.

Mina ben var starkast, sedan rygg och armar och sedan mage. Men alla var ändå i balans så det var huvudsaken. Nu ska jag bara fortsätta kötta och ha i fokus att bygga muskler. Jag bryr mig inte om jag får lite fett på mig extra eftersom man får det snabbt bort om man vill sedan. Tänkt fara på en ny mätning om ca ett halv år så kan man sedan se hur mycket det ändra med hjälp av att jämföra papprena med resultatena. Det skall bli intressant att se.

Enligt mitt huvud och vad jag tänker logiskt så tror jag inte det stämmer alls till 100% allt i mätningen, men en aning kan jag väl tro på! Man fick fram resultatena med hjälp av någon frekvens och kroppsvätskor som maskinen mätt ut...

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Dagen har bestått av en morgontur, in body mätning i Ingå i Aquarius gym, kaffe och gym med Malin i hallen. Träningen gick sisådär. Jag åt dåligt under dagen idag så energin var inte på topp, men vikterna kunde jag höja i squats igen. 65kg denna gång, wuppiduuu! Bra fiilis måste jag säga då knäna mina tillåter det.
Nu ligger jag för tillfället i sängen och slöar och borde sova då jag ska upp på kvällstur igen imorgon. Ny dag och nya tager!

Idag kom också mina nya tränings tights i posten och jag är så nöjd! Dom är från BoomBodyStore och kostade kring 60€, men det var värt det!

Likes

Comments

Vardagligt

Snart blir det en sväng till apoteket, upp till fammo och faffa, gym med Malin lite senare, kanske en träff med Julia och på kvällen ska jag fara till pappa en sväng få han får titta på min bil när man baklucka har krånglat och utlöser bil alarmet lite nu som då om jag har bilen låst... så det måste absolut åtgärdas!

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Dagens träning gick helt super!
Jag kunde träna squats med 60kg och fem serier utan att det tog ont i knäna. Så glad!
Jag hade mycket problem med mina knän för ca 2 år sedan eftersom jag har 3 lösa benbitar inne i mitt vänster knä som åker av och an och kan bli mellan ledytan som sedan bildar ett tryck som gör ont. Och vätska hade jag i höger knä då också... så har varit ytterst försiktig med att göra squats eftersom det kändes då som knäna sku kunna hopp ur led när som helst. Men nu använder jag knästöd och tar det förstiktigt med squats och känner efter med hand att det känns bra!

Då när jag hade mycket värk i knäna så pratade läkaren om att det nog blir knäoperation i något skede, men just då var det inte något som var aktuellt eftersom jag var så ung. Men man får se med tiden om det måste åtgärdas.

Jag bara älskar legday! Benena får man snabbt starka om man äter och tränar rätt.

Likes

Comments

Recept, Träning & hälsa, Vardagligt

Igårkväll lagade jag en smoothie (1 liter faktiskt) och jag åt allt eftersom jag måste få protein i mig när jag åt så dåligt under dagen, så en proteinsmoothie bomb var perfekt då!

-500g naturell kvarg
-2dl naturell yoghurt
-250g djupfrysta bär
-50g voimaruoka protein pulver

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Dagarna rullar på. Jobba, träna och sova! Idag hade jag faktiskt ledig dag så har fått en hel del gjort och har också bara slappat. Så skönt att någon gång få göra det med och inte springa skytteltrafik hit och dit.
Idag på kvällen blev det en länk med Malin och Blanco, och efter det en Hese dejt med Jenny och Julia jag inte sett på en tid.

Nu borde jag borsta mitt hår och gå och sova eftersom jag ska upp klockan 06 imorgonbitti och vara på jobb sju. Imorgon blir det herr match i hallen så där kommer jag spendera min kväll.

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt , DIET

Det här med att tävla i fitness har lääänge varit en dröm för mig. Vissa kan visst tycka att det är löjligt, men det skiter jag blankt i. Om man har drömmar så tycker jag absolut att man ska försöka förverkliga dem!
Man kan säga att träning & hälsa är en stor del av mig. Att forma sin egen kropp själv och få sin fysik symetrisk. Jag har en lång väg kvar och jag tar ingen stress för tävlandet just nu, jag tänker bara träna och ha i fokus att bygga muskler. Så inget fastställt när tävlandet blir i sånafall, det sir jag sen när jag kanske, möjligen är nöjd med min fysik och symetri på musklerna!
Jag siktar på bikinifitness eftersom jag har en mer längre och slank kropp om man kan säga så. För tillfället väger jag kring 80kg och är 175,5cm lång.

Under den tiden man ska komma i tävlingsform är inte speciellt hälsosamt för kroppen eftersom man ska gå ner till en ganska minimal fett procent, men det är ju bara tillfälligt! Man går ju inte omkring året om i tävlingsform heller så det är väl ändå helt okej! Och det är en sak som jag vill testa på och kunna säga att jag upplevt när jag är äldre.

Likes

Comments

Vardagligt

Jag har lite älska / hata humör gällande morgonturer. Men skönt nu då jag har halva dagen kvar att göra annat. Jobbet löpte bra på i allafall. Nu är jag hemma och slöar på min nya soffa, är så nöjd!

Nu tänker jag fortsätta mitt slöande och sen ser jag vad jag hittar på! 

Likes

Comments