View tracker

Vardagligt

Sku vilja kunna gå lite oftare med liknande kläder som på bilden, men med mitt jobb och livstil så lever jag till en stor del av tiden i träningskläder! Skönt samtidigt som alla andra kläder blir oanvända.

Likes

Comments

Vardagligt

Hänta ut ett par boots från posten idag! Älskar dom! Köpte på Rea via h&m , endast 20€ så måste klicka hem dom! Ett riktigt fynd och har länge viljat ha ett par. Går både till vardags och fest.

Likes

Comments

Vardagligt

Igår var det kvällstur som gällde. Har varit så råddig nu några dagar att jag fått någo fel med mig själv, hatar att vara ofokuserad! Tur har jag ledigt idag, har fått ha sovmorgon och bara tagit det lugnt.

Ska troligen få min soffa idag också så då kommer det mera kännas som ett hem då man kan kasta sig i soffan bara och se på tv.

Senare blir det gym med Malin. Ryggen ska tränas idag så måste ladda upp med mat här före man sticker iväg så det finns energi sen.

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Det bästa som finns är att se utveckling hos sig själv. Fysiskt som psykiskt. Att bygga upp en stark kropp är på alla sätt roligt! Samtidigt som kroppen blir starkare för varje dag blir också psyket! När man en gång ser framsteg hos sig själv, främst fysiskt då så kan man inte sluta. Man mår hundra gånger bättre av att röra på sig och äta hälsosamt, att ta hand om kroppen helt enkelt! Den enda personen vi MÅSTE leva med är en själv, så varför inte göra det bästa av det då.

Likes

Comments

Träning & hälsa, Vardagligt

Startade dagen med att gå till Beauty Crystal och fixa mina fransar av duktiga Micki. Nöjd blev jag! Känner mig helt som en ny människa när jag har fransförlängningar. Man är ett snäppe fräschare när man öppnar ögonen på morgonen jämfört med när man inte har.

Sen blev det kaffe med mamma och lillasyster. Powerwalk och gym med Malin och doggen på kvällen. Och efter det mat hos mammas. Lyx!

Likes

Comments

Träning & hälsa, Recept, Vardagligt

Ny favorit då det kommer till mellanmål! Hälsosamt, proteinrikt och gott. Shia frön på så blir det ännu bättre.

Älskar mixern som man bara byter lock på så blir det som en shaker. Lätt att ta med överallt och framför allt lätt att diska upp jämfört med en stor mixer maskin.

Smoothien innehåller:
Naturell kvarg
Naturell yoghurt
Djupfryst bär mix
Shia frön

Likes

Comments

Träning&Hälsa, Vardagligt

Sov förra natten första gången i min lägenhet. Sängen är himmelskt bekväm men mina grannar under hade fest så de dunka dunka lite men tur så är man inte så farligt känslig, men visst somnade jag mycket senare på grund av det. Jobbade morgonskift idag, gick bra, jag har bästa arbetskompisarna! Alltid lika roligt, sjuka storyn och ideér. Me likey!

Det blev en timmes nap och sen släpade jag mig till gymmet och träna rygg&tricpes och mage + 15 minuter cardio som jag kämpade mig igenom, var helt slut efteråt. Men så skön känsla nu !


För tillfället sitter jag hemma mitt på vardagsrumsgolvet och stretchar och dricker en protein smoothie! Nu är man mör så sängen lockar.

Likes

Comments

Vardagligt , Träning & hälsa

Legday på gymmet idag. Provade också lite magmuskelövningar idag som kommer vara i inträdesförhöret i början av sommaren, konditionstestet har kommit ut på nätet och där står vad allt man ska klara av. Min enda svaghet just nu är konditionen men de lugnt för det hinner jag fixa till maj månad. Muskelstyrkan och uthålligheten är bra, alltid finns de något man kan bättra på!
Väntar så in i tusan på att de ska bli vår och snön smälter så kan man fara ut och intervall träna.

Fixade ihop mat efter gymmet så jag har mat nu och sedan imorgon till jobbet. Har morgontur så det blir tidig väckning...

Likes

Comments

Vardagligt

Slaskigt och äckligt där ute. Har varit nära att falla x antal gånger. Har hjälpt mamma på hennes jobb, betalat räkningar, ätit lunch på KW, städat i lägenheten och gått lite ärenden på stan. La just träningskläderna på så det bär snart av till Malin på en kaffe och sen styr vi mot gymmet och idag blir det benenas tur att mosas.

Likes

Comments

Vardagligt

Sovmorgon och kvällstur idag. Ha inte hänt så farligt mycket annat inte. Paus från gymmet har jag idag också så helt skönt tillika att ta de lugnt nu bara efter jobbet. Imorgon kvällstur igen, fredagen ledig och jobb hela veckoslutet igen.

Likes

Comments