-Jag får mitt körkort någongång i början av februari

-Jag blir klar närvårdare den 3 juni i sommar

-Jag tänker ta ett mellanår och jobba lite här och där, och söka jobb endera i Norge eller Sverige

-Som det ser ut nu packar jag och min kompis väskorna och sticker iväg på en 3 månaders backpack eventyr våren 2017

-Våren 2017 söker jag in till skola i Åbo, akutvårdare på finska eller sedan Novia sjukskötare, får se var man kommer inBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det bästa som finns måste nog vara när man fått nya träningskläder i posten. Kärlek vid första ögonkastet. Man kan inte ha för mycket av träningskläder fast jag nästan har hela garderoben full.

Idag hade dehär svarta godbitarna kommit i posten,


Better Bodies & Gina Tricot tights

Likes

Comments

Min dag har bestått av en lång sovmorgon, häng med några kompisar, varit på teorilektion i bilskolan, hemmaträning och snart blir det intervall träning med Julia.

Likes

Comments

​Julafton och juldagen spenderade jag på jobbet. Genast hem efter jobbet och fixa sig och sedan for jag och Julia med full fart mot Ettan o fira lite! 

Likes

Comments

​En bra dag i Åbo med min partner in crime. Shopping och god mat stod på schemat. Helst av allt sku jag äta ute varenda en dag om jag sku kunna! 

Smakade också första gången på "riktig sushi" men det var nog inte i min smak, fick spyreflexer x antal gånger och Julia tyckte jag var löjlig😂

Likes

Comments

Helt kär i dessa skjortor på bilden ovan! Snygg och stilrent, kostar heller inte mycket!👍🏻

Likes

Comments

Nu är det sista skolveckan före det blir jullov och jag börjar jobba. Inte länge kvar nu till jul heller och tills det blir nytt år igen, huuh tiden går allt för snabbt! 

Likes

Comments

Fredag till söndag ha bestått av girlnight hos Jessica i Lojo, god mat, loppisrunda och fyndat, sovmornar. Idag har jag städat hemma, diskat och rett upp min klädgarderob. 

Likes

Comments