Ungefär 9 timmar kvar! Hoppas ni får en perfekt kväll med mycket skratt och god mat! Själv inleder jag kvällen med ostron på Urban Deli👌🏻
Puss&Kram så hörs vi senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fast egentligen finns det inga ursäkter, jag har helt enkelt bara varit alldeles för lat och valt att prioritera dem 10 minuterna som det tar att skriva ett inlägg till att göra något helt annat... Men strunt i det! Nu är jag tillbaka med ny energi och inspiration.

Så vad har hänt den senaste månaden? Jag har firat jul som majoriteten av alla andra i världen har gjort, klarat av första terminen av ettan, shoppat, ätit god mat med familj och vänner, sagt upp mig, och jag har även hunnit med London, som jag besökte med min familj och pojkvän. Det rekommenderar jag stort. Storstadsresa med pojkvännen/flickvännen, det känns som att staden sover aldrig speciellt inte London vilket öppnar upp mer dörrar till att se mer än vad man gör på en solsemester. Och bara den känslan att strosa runt i affärer tillsammans lockar mig mer än att ligga i en solstol och lata sig. Självklart älskar jag solsemester också. Men storstäder ligger mig lite närmare om hjärtat speciellt New York och nu London. Shoppingen i London var 10/10. Så mycket mer behövs egentligen inte sägas.
Så London rekommenderar jag verkligen!
Det var helt enkelt en fantastiskt helg🤘🏻

Efter London inträffade då självaste Julafton. Jag är extremt nöjd med min jul och mina julklappar i år. Och jag hoppas att du känner detsamma. På morgonen var jag hemma med min mamma, syster, morfar, mormor, morbror samt två andra släktingar. Sen någon gång vid 13 kom min kusin och hämtade upp mig så åkte vi vidare mot våran moster där vi firade resten av dagen och kvällen. Och nu sitter jag här och väntar in nyår och år 2016.
Kram
👇🏻Bilder från London👇🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderades med Felicia, Melissa och Fanny inne i stan, jag köpte inget speciellt idag eftersom det var lite för mycket folk i alla affärer för min del😂 antar att det handlar om att det är "blackfriday" och löningshelg. Så efter ett par timmar åkte jag vidare till Fridhemsplan för att ta bussen. Så just nu sitter jag på bussen och längtar efter soffan 😏 

Kram

Likes

Comments


Sitter i skolan just nu och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja. Och jag insåg precis att det är fredag! Och att jag har en pluggfri helg framför mig! Så skönt! Igår kväll jobbade jag och kom hem vid 22.30 så jag ser så sjukt mycket framemot att få sova i helgen. Och länge. Dagens plan är att direkt efter skolan åka in till TC. För att titta runt i lite affärer och även eventuellt köpa lite julklappar tillsammans med mina tjejer. Och ikväll ska jag vara hemma med familjen, äta thaimat och titta på idol ❤️

Kram

Likes

Comments

Jag har länge tänkt att jag ska börja blogga men det har aldrig blivit av eftersom orken och tiden har liksom inte funnits där. Men mest av allt har tanken på vad folk skulle tycka om mig påverkat mig mest, vilket har lett till att jag har skjutit upp det farms till nu. För att blogg är något jag länge har velat göra trots att folk har sagt att jag inte borde. Men idag har jag ett självförtroende jag inte alltid har haft och vänner som jag vet inte kommer hugga mig i ryggen. Som många av mina tidigare vänner har gjort. 

Men vem är jag? Jag heter Ronja och bor i Stockholm. Jag går mitt första år i gymnasiet och då jag inte är i skolan jobbar jag, umgås med vänner, min kille eller familjen. Jag älskar mat och kläder. Och det är lite det som jag har tänkt att min blogg ska handla om tillsammans med mitt liv. 

Hoppas att du vill följa med på min "blogg resa".

Kram


Likes

Comments