Header

Hejsan igen då,
Jag tänkte eftersom att det är förmodligen bara folk som känner mig (eller ingen) som kommer läsa den här bloggen så finns det ingen anledning att skriva massor om mig själv så jag kör igång direkt med inlägg jag vill skriva om istället, Jag har gjort en liten anteckning i mobilen med idéer på inlägg så jag ska ha något roligt att skriva om och inte bara mina tråkiga dagar (för tro mig, dom är tråkiga)

Så som ni kanske förstår på rubriken på detta inlägg kommer jag att skriva om resor jag vill (SKA) göra i mitt liv, och många är säkert såna som ni bara, men Ronja alla gör det. Precis därför vill jag ju också göra det för det är ju geniala idéer!! Jag gör detta inlägg till typ en lista för det är lättare att läsa för vem orkar läsa all denna text egentligen, så lets get in to it!!

1. Jag vill börja med att säga att jag vill besöka alla länder i hela världen (men det är egentligen inte en resa men ändå)!!

2. När jag blir 21 eller över 21 så vill jag åka till USA med typ 6 vänner (om jag har det vid den åldern) och köpa en husbil och ba bila runt hela USA och stanna på alla roliga ställen och festa och bara uppleva allt som finns! (fast egentligen vill jag göra en breaking bad och sälja knark men det är ju inget man kan göra officiellt så säg inte till något) Det finns ju någon väg som heter route 66/Highway 1 eller något annat fancy som man kan åka som man lätt hinner plöja på 3 månader.

3. Nästa resa jag vill göra är också till USA men till Las Vegas och spela en helg (och gifta mig med någon random) det känns som om det är en mäktig upplevelse, Detta skulle man ju kunna göra när man glider runt i husbilen men annars åker jag tillbaka en annan gång och gamblar lite ;) (Jag har redan vart i Las Vegas men då var jag för liten för att spela)

4. Backpacka i Asien är ett måste innan jag avlider. Singapore, Indonesien, Malaysia, Thailand, Kina, Japan, Korea, Filippinerna, Bali, mm, om ni som läser inte tycker detta låter som en bra ide är det mer fel på er än mig och det är till och med ganska svårt... Detta är helt enkelt ett måste att uppleva!!

5. Brasilien, Rio, under karneval veckan. Behöver inte ens säga mer.

6. Båtluffa i Grekland. Känns som är det är overkligt magiskt på alla dessa öar, så det måste upplevas. Dessutom fatta att bara glida runt i några veckor på olika båtar och leva på olika öar och äta grekiskt mat! BARA JA! Kos, Karpathos, Skiathos, Rhodos, Ios, Santorini, och ja vad alla öar nu heter.

7. Resa runt Oceanien, Australien, Nya Zeeland och besöka Sagan om Ringen byn, Fiji, Tasmanien. Och detta kommer hända det är med 1000% säkerhet eftersom att jag ska bo i Australien i 3 år!! Och jag kommer göra de mesta av mina lov :)

8. Weekend i Dubai, besöka Burj Khalifa som är världens högsta byggnad, gå runt på alla marknader och besöka världens största galleria, Dubai Mall! OCH tack vare att jag har världens bästa mamma så kommer detta att hända om 72 dagar, för det är redan bokat! 13 november då flyger jag mamma och Fanny till Dubai!

9. Springbreak i Mexiko-Cancun, alltså herregud det låter så himla fett, att bokstavligen festa med folk från hela världen i en vecka. Men detta måste jag göra innan jag blir för gammal annars är det ju knappast samma grej, men helt sjukt kul vore det!

10. Jag säger bara tropiska öar. JA! Bora Bora är ju bokstavligen ett LIFE GOAL. Maldiverna, Seychellerna, Hawaii. Ni måste bara förstå varför man vill resa hit annars börjar jag ju undra...

11. Västindien eller ett namn som fler känner igen, Karibien!! Jamaica är en dröm, fatta att sitta med massa rasta man och röka cannabis i flera veckor vem har inte det som goal?? Bahamas, Dominikanska Republiken, Kuba. Hela Karibien är ett måste och en resa jag ska åka på!

Eftersom att jag sa att jag ville besöka alla länder i världen så kan denna lista bli oerhört lång så därför slutar jag nu, men detta är resor jag vill göra. Många är som sagt självklara resor och andra inte. Men ni kanske undrar varför jag inte har med de vanligaste drömresorna på min lista så som, New York, Disneyland, Paris eller ja vad nu ni anser är vanligt, Detta är för att jag har haft en sjukt bra uppväxt och redan besökt de vanligaste drömresorna (ja, var avundsjuka och ja jag skryter) mehehe.


​Här är bilder på alla resmål, i samma ordning som texten, bild 3 är både Asien och Tropiska öar!

Hoppas att alla blev lika taggade på att åka ut och resa som jag redan är!!
PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid varit väldigt dålig på det här med en inledningsreplik på en blogg och jag har haft ganska många olika på alla olika bloggar jag haft, så för mig känns det bäst att bara strunta i det helt eller om jag kommer på något förnuftigt varje gång!

Så nu när jag har det sagt så kan vi ju börja med det riktiga inlägget. Jag tänkte egentligen mest förklara vem jag är och vad jag kommer skriva om i denna blogg som jag tror är mitt femte försök till en vettig blogg. (Jag har absolut inga förhoppningar på mig själv att det kommer lyckas, så det borde inte ni heller ha) Jag har startat denna blogg för att kunna berätta om min vardag, mina drömmar och saker jag vill/planerar att göra i livet, och snart eller om exakt 172 dagar så flyttar jag till Brisbane i Australien och ger mig ut på mitt andra livs äventyr. Och för er som känner mig har jag även spenderat ett år i Kenya och pluggat, så därför passar jag på att lämna landet igen.

Jag kommer att berätta mer om både Australien och Kenya i andra inlägg senare, så mer om mig. Jag heter Ronja och jag är 18 år, just nu jobbar jag ungefär 5 dagar i veckan och på mina lediga dagar sover jag mest (det gör jag egentligen varje dag, min säng är mitt liv brukar alla säga). Jag är dålig på att prata om mig själv men mitt liv upp till denna punkt har varit allt utom lugn och tråkig och det har jag att tacka min mamma och syster för. I gymnasiet gick jag i tre olika skolor runt om i världen (bokstavligen) och nu ska jag plugga i Australien i 3 år för att utforska världen ännu mer.

Som jag skrev är jag väldigt dålig på att inleda inlägg och jag kan härmed säga att jag är lika dålig på att avrunda dem så därför blir avslutet ganska abrupt. Men jag kommer inte skriva jätteofta för att de är inte riktigt min grej att uppdatera varje dag, så vi får se när jag skriver nästa gång

Här kommer även en liten bild på mig, (ja jag vet att jag gör pussmun, jag gör det på alla selfies så säg inget)

Likes

Comments