Obs jag varnar mindre (folk under 14 för att inte läsa detta inlägg då det inte kommer göra ett bra intryck!!!!
Så. Väljer alltså att göra ett inlägg här istället för på min Facebook eftersom att ämnet kan irritera många (även grovt språk kan förekomma) så väljer ni själv om ni vill läsa. Såhär är det, under de senaste dagarna har jag lagt mycket tankar på jämställdhet, vad är okej och vad är inte okej? Har råkat ut för en del kommentarer på senaste tiden som har chockat mig ordentligt. Lite olika scenarion som har förekommit under senaste tiden:
Skulle möta en kompis på stan under malmöfestivalen, när vi möts är hon ganska upprörd och då har ett par killar i en bil frågat efter kärleksgatan, när hon svarar att hon inte vet var det ligger skriker dom till henne att dom ska köra upp en kuk i hennes röv för där ligger kärleksgatan. Självklart blir hon upprörd, vi går sedan vidare och ser då bilen igen, denna gången frågar dom mig var kärleksgatan ligger varpå jag svarar att man ska köra rakt fram och sen svänga vänster rakt upp i deras rövhål. Då startar dom bilen och skriker att dom ska köra över mig. Då var det helt plötsligt inte okej att säga så. Jag kan vara lite stor i käften ibland men sålänge man är trevlig mot mig är det inga problem.
Ett annat scenario är när jag umgås med ett par kompisar och dom har en ny killkompis med sig som jag inte tidigare träffat, och han frågar om jag vill suga av honom bakom en bil. Vad i helvete lixom, tror killar (ja det är fan 99.9% av fallen killar) att det är OKEJ att säga så? Då ber jag honom fråga en av sina killkompisar istället varpå jag får svaret "jag är fan inte bög".
1. Sexualitet är samma sak oavsätt om du attraheras av samma kön eller inte för mig är det ingen skillnad, och då tänkte jag att eftersom att han tycker det är okej som kille att fråga en tjej varför inte fråga en kille?
2. Jag skulle ALDRIG göra något sådant, för jag har liiite mer självrespekt än så, jag vågar säga ifrån men vad händer då med de tjejer som inte respekterar sig själv och går med på det? Det är riktigt hemskt då ingen ska behöva göra något sånt mitt på ljusa dagen BAKOM EN BIL DESSUTOM?!?!
Det finns många olika exempel men ett annat bra exempel är att vi borde visa framfötterna mer och som tjejer ställa upp för varandra. En kille gick runt och smygtafsade på tjejer i publiken på malmöfestivalen, jag kände inte dessa tjejerna då, vilket jag gör nu. Och dom blev ganska nervösa och osäkra och vågade inte säga något men jag såg alltså detta och fick det bekräftat av dom. Då är det en självklarhet för mig att säga ifrån, så jag går mot honom och han blir nervös och går vidare, då tar jag tag i honom och säger att det är fan inte okej att gå och småtafsa på folk sådär. Han säger då: käften hora jag gör vad jag vill och knuffar till mig, då blir jag så förbannad att jag klappar till honom i ansiktet och skriker åt honom om han förstod vad jag sa. Han blev så osäker att han gick därifrån som tur var, vi var ju dock många och mina killkompisar hade försvarat mig om något hade hänt. Men vi ska ALDRIG acceptera att någon tafsar, säger kränkande saker, behandlar oss som smuts.
Sist men inte minst och något av det viktigaste handlar om otrohet, om du någonsin ser en tjej eller kille som är i ett förhållande som raggar på dig och vill ligga med dig. Gå förfan ALDRIG med på det, själv hade jag aldrig kunnat leva med att vara den tjejen som förstör för en annan tjej på det sättet. Det finns självklart undantag då man inte vet att den andra har en partner, men om du vet det, snälla ställ upp för henne/honom även om du inte känner henne/honom och säg ifrån. Vi ska inte ge makten åt de små fittor som inte förstår bättre än att vara trogen mot sin partner. Så ställ upp för varandra och tjejer, sluta lägg ut "det-är-så-synd-om-mig" bilder och texter på internet och för fan och visa framfötterna och ställ upp för era vänner. För vet ni vad? Att söka medlidande på sociala medier hjälper inte ett skit. Ingen kommer heller ta er seriöst. Så tagga upp er själva med grym musik och unna er något fint. Och att vara en fuckboy/fuckgirl är inte positivt, det förstör för både er själv och andra.

Likes

Comments

I Sverige är allting i stort sätt fel, folk som uttrycker sina personligheter extra mycket kan bli kallade saker som emo, attentionwhore eller så ser hon eller han ut som en slampa etc. Har du piercingar i ansiktet ser du ut som ett skotupplag och har du tatueringar är du trashy. Naturligt är fel, dåligt om pengar är du inte lika mycket värd som andra, det är ungefär så många svennar resonerar. Äger du en gant-keps och hockeyfrilla är du as grym och alla vill vara din vän för att du visar dina tillgångar med dyra märken. 

Cannabis är en av de största debatter som kringgår nu och så fort en polis blev påkommen med att ha rökt marijuana då och då blev det galet och och spreds över hela internet. Här kan du läsa en artikel jag just läste om en doktor här i Sverige som försökte skriva ut obehandlad Cannabis till sin patient med mycket svåra smärtor. Alltså, cannabis är en smärtstillande VÄXT helt naturlig uppvuxen ur marken. Alkohol är farligare än cannabis, hade alla på planeten rökt cannabis hade vi haft världsfred. Alkohol är okej, även om det sker så många olyckor och dödsfall varje år pågrund av att folk inte kan hantera sig själva. Cigaretter är okej, också helt accepterat även om de är fullproppade med tjära och ammoniak blandannat, en cigarett som framkallar sjukdomar som cancer och KOL är helt okej, även om du med ett enda bloss inhalerar över 4000 olika farliga och cancerframkallande gifter. Men cannabis som inte är proppat med någon av denna skit alla rökare drar i sig varje dag är det alltså inte okej. Det värsta är att läkare till höger och vänster skriver ut smärtstillande mediciner som är mycket mycket farligare och mer beroendeframkallande, dessa innehåller oerhört ofta morfin. DET är också helt okej..? Nej nu tycker jag att Sverige fan i mig får ta tag i denna jävla skiten och visa framfötterna, för VAD GÖR DET DIG om en cancersjuk människa som har sin allra sista tid kvar på jorden röker lite cannabis då och då för att slippa sjuka smärtor? Ingenting, jag förstår inte varför det är en sån stor grej, däremot kan jag förstå att folk tycker det är skrämmande just pågrund av den anledningen att många som går in djupare och blir drogmissbrukare börjar just att röka cannabis. Vi borde starta större debatter, komma med för och motargument från båda håll, diskutera och resonera i VARFÖR cannabis är en så skrämmande sak för många, själv tycker jag definitivt att det borde legaliseras i Sverige för folk med sjuka smärtor istället för att ge dom morfin, jag säger inte att det ska skrivas ut till alla som ber om det. Men snälla våga ta upp frågan, forska runt och starta för och mot argument.

Vill till sist klargöra att jag inte håller på med någon sorts drog bara för att jag öppet går ut med mina åsikter, så ingen behöver tänka över det, kan även bevisa det om det så krävs. Detta är min åsikt, våga säga din och ta reda på fakta innan ni börjar grina för att någon tar upp frågan, tack!

Likes

Comments

Folk på facebook blandannat som öppet uttrycker rasistiska åsikter mot en viss "folkgrupp" alltså först och främst invandrare. Senast igår såg jag ett inlägg där en kille skrev något liknande med: jävla muslimer, visst finns det många men i stort sätt alla är terrorister, varför ska dom ens komma hit om dom bara förstör".

Jag blev väldigt väldigt arg när jag läste det för att:

1: Man ska inte dra alla över en kam.

2. Så denna killen menar alltså att alla invandrare/utlänningar är terrorister? Jaha så bitch när du åker till danmark blir ju du utlänning och alltså terrorist? Jag förstår inte ens om det finns någon jävla logik i det jag läste. Väldigt synd att denna killen faktiskt har en tjej i samma klass (paralellklass?) som är muslim, och hon tog förmodligen jävligt illa vid sig av vad jag läste vilket är fullt förståeligt då jag har väldigt svårt att tro att hon eller någon i hennes familj flyttade till Svedala för att bomba. 

Nej sånt är fan inte okej, dessutom är det vääääääääääldigt många som är på om att "muslimer är terrorister" och "islam är samma sak som IS" NEJ IS är en grupp psykiskt sjuka människor som dödar för att vi som inte är muslimer är fulla av skit och inte tror på samma gud, men en muslim är inte samma sak som en IS soldat hur jävla svårt är det att förstå egentligen? 

Antar att de flesta som kommer läsa detta inlägget har sett filmerna om Arn, tror dock inte många vet att Arn var en korsriddare, och korsriddarna levde och stred för att sprida den kristna religionen, alltså vi kristna har gjort PRECIS samma sak, åkt till Jerusalem blandannat och sagt att de strider som riddare för den kristna religionen när dom egentligen också dödade för "en religion" precis som Is gör nu fast för ca 1000 år sedan. Men inte fan är det någon som anklagar oss Kristna för det och kallar oss terrorister. Dessutom tror jag varken att Anders Eklund eller Anders Beiring Breivik var muslimer, och båda dessa är barnmördare. 

Tycker jävligt synd om dom Muslimer som måste genomlida all skit många FAKTISKT vita oftast kastar på dom. Låt dom tro på vad fan dom vill och tro på vad du vill så löser sig nog resten av sig själv. Så fuck rasism och fördomar dom kan du köra upp i röven på dig själv och skjuta dig i huvudet om du ska vara rasist, för tror inte du är mycket bättre än den personen som sitter bakom datorskärmen och uttrycker sig jävligt rasistiskt. 

Likes

Comments

Känt för att göra detta inlägget en längre tid, men inte varit säker på vida jag vill eller inte då folk har fördomar.

"hora" eller "slampa" kan man bli kallad av att lägga ut dessa bilder på internet, men sanningen? I don't give a fuck haha.

Fick en hel del påståenden i somras om hur tjock jag var och hur fula tänder jag hade. Javisst tyck det då, hade blivit extremt kränkt för ett halvår sedan men nej nej inte nu. Jag kommer alltså INTE att lämna ut några namn ville bara ge ett exempel och bevisa att jag helt enkelt INTE BRYR MIG för då hade jag knappast lagt ut följande bilder.Likes

Comments

  • 178 readers

Likes

Comments

Kopierade detta direkt från Magnus Betnérs blogg så all cred till honom, har värdigt mycket åsikter inom politiken och tyckte detta svaret var skitgrymt, 

Fråga av anonym: Jag är inte rasist, inte över huvud taget. Men personligen tycker jag att det är fel att vi svenskar ska betala skatt för att sedan flyktingar ska leva på våra pengar, fast våra skolor rasar och äldrevården blir allt sämre. Sen att utländska kommer till Sverige och tror att dom kan leva som i sitt

Svar från Magnus Betnér: Om du har en limpa och din granne kommer och knackar på och säger “jag svälter” äter du upp hela limpan själv då eller får grannen en macka?

Likes

Comments

Video nummer 1:

Denna videon är en parodi av Henrik Dorsin på några av våra partiledare, tycker definitivt att Jimmy Åkesson parodin är helt klockren, enjoy :p

http://www.svtplay.se/video/2294277/folkets-framst...

Video nummer 2:

Nästa video är en mer sorglig video på hur samhället faktiskt ser ut, jag vill TYDLIGT påpeka att detta är ingenting just mot religionen Islam för det är inte alls på det viset, det jag vill säga är att jag inte tycker någonting extremistiskt är okej över huvudtaget, feminism, kristendom, islam, judendom etc. Öppna ögonen allihopa och se att detta är vad SD vill förhindra, inte att de vill kasta ut alla som invandrar :)

https://www.youtube.com/watch?v=psZBaJU_Cvo

Likes

Comments

Skor är ju något vi alla (allla och alla ni vet vad jag menar) äger, sen hur vi bär upp dom varierar från person till person, själv älskar jag skor och Nikes Air Max ligger höst upp på listan. Har nyligen blivit ganska imponerad utav en designer som heter Giuseppe Zanotti, Italiensk skodesigner född 1957. Giuseppe Zanotti gör verkligen SJUKT grymma, coola och udda skor, är speciellt imponerad av de sneakers han har designat, det är mycket bling och detaljer inblandat vilket är grymt coolt.

Giuseppe Zanottis skor är tyvärr inga billiga skor och kräver en hel del sparande eller allmänt mycket pengar för att kunna köpa, så förvänta er inget budget alternativ.

Likes

Comments

1. Tangle teezer.

Borsten tangle teezer är hyvad över hela internet för att den sägs vara skonsam och vårdande för ditt hår, wow tänker många då och köper produkten för vi vill väl alla ha fint hår? Fel. Tangle teezern är en stor bluff då INGEN borste vårdar ditt hår, definitivt inte plast som är det värsta för ditt hår. Svinhårsborsten är den som rekommenderas av folk som verkligen kan. Den kostar mellan ca 70 och 110 kronor i en vanlig affär, man får alltså vad man betalar för, jag själv äger en svinhårsborste och tycker definitivt att den är jättebra, 

2. Lancome och L'Oreal.

Lancome och L'Oreal är två sminkmärken med ganska olika prisklasser, men egentligen är det exakt samma märke. Samma ingredienser, olika utseenden prisklasser och namn. Alltså, när Lancome har haft en viss produkt ett tag på marknaden byter dom förpackning på produkten och säljer den vidare under namnet L'Oreal.

3. Kalla skedar mot mörka ringar.

Kalla skedar eller skivade potatisar är lika effektivt mot mörka ringar under ögonen som alla dessa krämer som är skapade för ändamålet och säljs för flera hundratals kronor.

4. Rätt palett.

Nästan alla Ögpnskuggspaletter, rougepaletter, concealerpaletter you name it är från precis samma märke ursprungligen, så istället för att köpa en vanlig palett för 300-400 kronor (ungefär) så beställ en från eBay eller liknande för ca 100-lappen.

5. Världens dyraste nagellack.

Vi sitter hemma i våra hus och anser att 150 kronor för ett OPI nagellack är smått onödigt. Om du inte vill bli ägare till en liten lägenhet mitt i Stockholm kan du istället köpa ett nagellack för 1,7 miljoner kr. Juveleraren Azature har skapat ett unik nagellack gjord på 267 karat äkta svarta diamanter, “Black Diamond King”. Detta lacket finns endast i ETT exemplar.
På Emmys red carpet såg vi Kelly Osbourne använda detta nagellack

Likes

Comments

Nej vet ni vad, back to bloggen igen nu ska jag försöka ändra min blogg, ska skriva inlägg om min vardag, mina åsikter (politik, vardagshändelser, skoluppdatering) You name it. Har blivit mer och mer insatt i kläder och tänker över alla mina köp, jag tycker det är viktigt att klä sig stilrent, oavsätt vilken stil du har kan du ALLTID få det att se snyggt ut. Ska försöka f¨å upp outfit och tutorials bilder också!

Så det är SNART dags för val här i Sverige. Tycker det är lagom kaos just nu med tanke på SD och hur mycket deras parti växer, förut var jag inte insatt över huvud taget och lyssnade på alla andras åsikter och jag tyckte väääldigt illa om SD jag med. Inte nu längre, jag har läst på, kollat runt på internet och pratat med Politikerna här i Örebro och jag anser definitivt inte att alla i SD är rasister och vill kasta ut alla som invandrar från ett annat land, folk påstår att Jimmy Åkesson snackar bullshit när han berättar att han INTE är rasist. Hur vet ni det? Ni folk kan inte se eller kontrollera någons hjärna alltså har ni inte en jävla aning om vad han verkligen tycker. Jag påstår inget eftersom att jag inte vet, jag är alltså inte en som vissa anser "en sjuk rasist jävla SD medkämpe". Delade dessutom en video för att få folk att skaffa en egen vision om SD, då tror jag att jag fick 18 meddelande på Facebook om hur mycket folk spyr på mig för att jag kommer rösta på SD. Wait what. Jag ska inte rösta förrens om 4 år och jag är ganska säker på att Sverige är ett demokratiskt land där alla får tycka vad dom vill. Jag är heller inte dum i huvudet för att jag inte tycker att alla poliser är svin, det finns väl snälla poliser och dumma poliser precis som du och jag. Så nu har jag fått det sagt är du missnöjd med mina åsikter kan du låta bli att kommentera, valet fanns att inte gå in på inlägget när du såg vad det handlade om, trevlig kväll allihopa :)

Likes

Comments