Header

Kärlek & vänner

Det här året har varit ett av mina bästa år, jag har fått väldigt många underbara människor i mitt liv, några har jag grymt bra kontakt med och andra skulle jag gärna vilja känna lite bättre. Jag är jätte glad över att det är så många som tagit kontakt med mig, jag kanske inte är världens socialaste människa i många tillfällen, men jag försöker, jag har haft väldigt dåligt självförtroende, varit grymt blyg och ganska ofta har jag hört att jag verkar otrevlig, men jag själv tycker iallafall att jag kommit ganska långt nu ifrån det där, med en riktigt bra hjälp från mina vänner och det är jag riktigt jävla tacksam för, för annars hade jag aldrig haft ett så bra år som jag haft!

Kärlek osv går dock som vanligt, jag har haft obesvarade känslor för en snubbe i över två år som har gjort att jag dragit mig ifrån att träffa andra på det sättet, för jag har aldrig känt att jag vill sluta tänka på han pga att han var allt jag ville ha, ingen människa skulle kunna mäta sig med han och jag skulle aldrig kunna tänka mig någon annan att spendera tid med, men nu dock har dom känslorna svalnat och idag är allt accepterat och jag har gått vidare från den där smeten, men just pga av allt det där kan jag inte låta mig bli kär i någon igen, inte just nu iaf, och jag trivs jävligt bra med att vara singel och har hela det här året planerat med saker som jag själv med vänner ska göra, så det finns heller ingen tid för sånt i mitt liv nu, och jag mår bra med det!

Sommaren

Den här sommaren har jag blivit 18 år och blivit min egen, allt med socialen, familjehem, alkoholism och det tramset är borta nu, och det är nog det är förjävla bra och lättande att inte behöva oroa sig varje dag om vart man ska ta vägen, hur jag kan få ihop pengar till att få mat, inte bära stinkande smutsiga kläder, inte kunna sova, behöva byta hem hela tiden eller vandrarhem lr inte ens nå hem alls, jag har bott på 12 olika ställen i mitt liv och jag har äntligen kommit till ett stabilt hem där jag trivs, har egna pengar och kan ta hand om mig själv. Resten av sommaren har jag väl antagligen bara varit ute på krogen mest för jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer som hänt...

PARTIIII!

Vi har festat VÄLDIGT mycket, många började oroa sig för oss ett tag för att det blev lite för mycket, och det vet jag, vi va fulla varje helg sen vi blev arton, men vi har slutat med det nu och är väl bara ute ibland, mest vid speciella tillfällen. Men vi har iallafall varit i Ayia napa, vilket var grymt, stora skit fina krogar och väldigt färg glatt överallt, verkligen ett ställe att rekommendera för folk som älskar att festa! Vi spenderade bara en natt där eftersom vårat hotell låg i Larnaca, men den natten var nog en av mina roligaste stunder ute på krogen, vi började med en varsin drink, två tequila var och en stor drink att dela på, och till det fick vi popcorn,nötter och en vattenpipa. Eftersom en drink + två tequila shots bara kosta 50 spänn så utnyttja vi ju det, ofc! Så vi beställde ju det kanske 5 gånger i timmen, men dum som min syrra va så slog hon vad med min bror om att jg skulle spy först, så hon började en shot tävling, och efter 1,5 timme så däcka hon, och en halv timme efter det så spydde hon ner HELA bordet, blev helt borta och stod och dräggla medans kyparen höll i henne, men vi tyckte ändå att det var väldigt snällt av Petra att spy ner hela bordet, för då fick städaren som hade plockat undan, torkat bordet och bytt vårat askfat varje gång någon av oss fimpat äntligen något vettigt att göra! Sen släpa vi hem Petra och jag & min bror fortsatte dricka tills jag spydde, sen fick vi som vi förtjäna dagen efter! (y'

100% XTREEM

Vi var på våran första kryssning förra året vilket jag verkligen verkligen rekommenderar att åka på, det är det bästa partii stället jag varit på, med de skönaste människorna och det kändes som en enda stor partiii familj där, jag blev aaaaaas ledsen när vi skulle hoppa av och lämna alla och där och fortsätta gå på tråkiga krogar för o kunna festa istället i tre månader tills jd4 börja, som jag tråkigt nog inte åkte på pga av praktik som började samma vecka. Första kvällen på kryssningen träffa jag jätte mycket roligt folk och jag var nog aldrig ensam fast jag tappade bort alla mina vänner pga lite för mycket alkohol, jag gjorde titanic med en snubbe (såklart) det måste man ju bara göra när man är på en båt(y' och jag åkte kundvagn runt i alla korridorer och hälsa på människor, vilket jag inte alls kommer ihåg, men petra hade en film på det som hon visa mig dagen efter, yay! Jag spydde som en idiot från deck, efter det kunde jag inte hålla mig vaken längre så jag däcka. Dagen efter gick jag av i Riga, bakfull som fan och shoppa lite, och senare på kvällen blev det storm och jag låg inne sjösjuk hela natten och hela den dagen blev förstörd. Nu taggar jag iallafall självklart for3ver! Kommer bli grymt!

Jag har praktiserat som massör på storhogna högfjällshotell och spa, det finns väl egentligen inte så mycket att säga om det, jag lärde mig lite mer massager, fick en paus från allt och bara slappna av, de dagarna vi inte jobba fick vi gå runt på spat, bada, få massage, gymma osv. Vi fick bo i en stuga med en mus som kom och hälsa på varje natt, min kompis vaknade med den i nacken och ibland stod den rakt framför ögonen på nattbordet, och personalen gjorde aldrig något åt det som vi förklara var problem med i stugan, det var verkligen jätte trevligt! så vi fixade det själva med lite tejp och papper som vi klistrade på i alla hål på alla väggar (y' Det var iallafall rätt skönt att komma hem till sin egna säng sen!

Så det här är iallafall mitt 2014, tack alla underbara som har varit med och gjort det här året awesome!<3

Likes

Comments

Börjar väl med att skriva om hur julafton var då (y' Min dag började med tvättande av soffkuddar som min mamma hade gjort en liten olycka på dagen innan + kattpiss på sängen vilket inte var så speciellt roligt, men det var lugnt för ingenting skulle få sabba den dagen jag taggat till i minst tre månader, sedan bestämde vi oss för att gå in till mamma och väcka henne med att skrika god jul, men det blev väl inte riktigt som man tänk sig, för i sängen ligger en as packad grinig mamma som svarade med ett riktigt bittert ''DRA ÅT HELVETE''.. Men det va lugnt, för hon borde ju nyktra till och bli trevlig lite senare efter lite mer vila och ställa sig och laga maten till lite julmusik vilket är en av dom bästa stunderna på jul enligt mig, att mamma fixar medans vi pysslar lite bredvid med julklappar osv, och hon kom upp till slut, lite piggare och tänkte laga mat, men efter fem min så blev hon otrevlig igen och maten blev förstörd, så ingen julmat blev det heller, men det var långt kvar av dagen och vi hoppades ju såklart på att den skulle bli bättre. Så vi började dansa till lite julmusik, jag, Petra och Johnny, men då börjades det igen, mamma låg och skrek, va förbannad och tvingade oss att stänga av julmusiken för att hon skulle sova. Kl 3 kollade vi på kalle anka och då verkade allting bli bätrre, vi öppnade julklappar och hade det trevligt i ungefär 15 min kanske, sedan fick vi reda på att Mamma & J hade snott all alkohol vi sparat till dagen efter osv + dom tog våran kompis alkohol, vilket fick oss på rätt så jävla dåligt humör, speciellt för att våra enda krav till att dom fick vara hemma hos oss va att det inte skulle vara någon alkohol inblandad alls på hela julafton, men de var packade hela dagen, så den här speciella dagen vi längtat efter ganska länge blev helt förstörd pga att de inte, under kanske bara 12 timmar kunde hålla vad de lovat, vilket egentligen inte var så mycket bergärt, men ändå hade vi lite hopp kvar att dagen skulle bli bättre, men lite senare så blev hon otrevlig igen och vi gav upp och gick ut till en kompis och kyrkan istället, som gav oss lite julkänsla som vi längtat efter innan dagen var slut. Värsta julafton någonsin (y'

Likes

Comments

1. Hur gammal är du om fem år?
23

2. Vem var den sista du träffade? Petra, Isa, Simon.

3. Hur lång är du?
163 cm

4. Vilken var den senaste film du sett?
Den lilla sjöjungfrun (y'

5. Vem ringde du senast?
Simon

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
''Lås inte dörren när ni går^^''. Simon

7. Var är dagens planer?
Hemma, dega, glo film, äta.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Pappa har gått bort, men Mamma är sambos with en other kille!!

10. När såg du senast din mamma?
Fem min sen typ när jag stängde dörren till hennes rum

11. Vilken ögonfärg har du?
Brun gröna

12. När vaknade du idag?
14:20 typ

13. Har du någon gång hittat en katt?
ööööh har väl sett några på stan osv, oså hittar jag väl mina katter ibland när dom försvunnit.
14. Vilken är din favoritplats?
Jag vet inte, utomhus någonstans, vid någon fin sjö kaaanske.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Belgrad, haha USCH! lr typ fbro.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Sthlm, London lr nå riktigt nice ställe!

17. Vad skrämde dig som barn?
Jag var alltid rädd för att vara ensam?.

18. Vem fick dig att skratta senast?
Isa och Petra :)

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Aah typ.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Oftast med.  

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 st, och typ tre mjukisdjur ;D 

23. Hur många landskap har du bott i?
Dalarna, västmanland.

24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Ja måånga gånger, fast mest på bakfyllan 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor, fast på sommarn barfota ofc. 

26. Är du social?
Inte när jag är nykter och inte känner personen, jag är rätt så jävla blyg. Men när jag känner personerna så är jag väldigt social. Men jag är inte lika blyg som förut, då prata jag typ aldrig. 

27. Vilken är din favoritglass?
Jag gillar egentligen inte glass, men någon isglass kanske isf

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Dra till L.A och bo där ett tag! 

29. Tycker du om Kinamat?
JAAAAAAJEMÄÄÄN

30. Tycker du om kaffe?
Älskar kaffe, dricker minst tio koppar om dagen.

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe..

32. Sover du på någon särskild sida?
Ligger skönast längst in mot väggen, men när jag somnat så ligger jag över hela sängen. 

33. Kan du spela poker?
Ja alltså jag vet ju hur man gör 

34. Tycker du om att mysa?
JAA!
35. Är du en beroendemänniska?
??????????????

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Haha ja min tvilling syrra :)  

37. Vill du ha barn?
Petra ska ju ha så många så det räcker åt mig också, men ska väl iaf ha ett, sen får väl hen dra runt med Petras barn om hen vill ha ''syskon''

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, fast satt på där fram och det var mamma som låg där bak. 

40. Föredrar du havet eller en pool?
HAAAaaaaAAvVvv

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, heminredning, skor, håret. 

42. Äger du dyra smycken?
Har en guldring efter min gammelfaster. 

43. Har du någon gång testat narkotika?


44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Paj ;D 

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Brorsorna, Petra, Elin, Isa.  

46. Välj ett ärr på din kropp?
Har en vit prick på lägger efter jag sköt mig själv med en såndär låtsas pistol med gula kulor? ...

47. Vad har du för ringsignal?
Har olika för varje person som ringer så jag vet om jag behöver anstränga mig med att dra ner handen i fickan lr inte. 

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
Yees :) 

49. Flirtar du mycket?
 På fyllan bara typ! 

50. Vart togs din profilbild för din blogg?
På stolen i köket 

51. Kan du byta olja på bilen?
Vadå byta olja?

52. Har du fått fortkörningsböter?
Nej jag har inte körkort.

53. Vilken var den senaste bok du läste?
House of night del 10

54. Läser du dagstidningen?
Nää

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Neeeepp

56. Dansar du i bilen?
Om de spelas bra musik ja! 

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Ingen aning. 

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Ööööh.... 

59. När var du i kyrkan senast?
Förra året på julafton. 

Likes

Comments