Header

Pappa bad mig att fundera på vad jag skulle vilja ha i studentpresent för någon dag sedan, inte hunnit tänka en tanke på det förens han påminde mig, mest av allt skulle jag nog vilja ha en ny stor helkroppsspegel. Den jag har nu är så himla liten så man får panicas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hade en sådan fin kväll igår. Kände mig verkligen genuint glad, trots att vi missade tåget hem och gick vilse och fick vänta 2h på nästa och sedan gåååå hela vägen hem från stationen då alla nattbussar slutade gå precis samma minut som vi rullande in på stationen.

Fick reda på att Cleo skulle ha spelning i Uppsala bara några timmar innan. Ett under att jag ens hann dit(!!!).

Men så fint det var. Behöver fler såna här kvällar. Kände mig som en tolvårig fangirl när vi efteråt gick och tackade<3.

Likes

Comments

Det är vår nu, på riktigt. Graderna ute stiger över 20 och planerna inför studenten börjar ta form. Det är så nära nu. Så overkligt. Mår typ bra? Känns så sjukt att säga så, att jag mår bra. Har typ landat i tankarna att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Har landat i att det är okej att inte lyckas med saker och ting, trots att min prestationsångest skrikit högre än någonsin i mitt huvud så har jag landat i det? Jag har accepterat det faktum att jag inte kommer lyckas få gymnasiexamen. Men fan vad jag slitit. Det finns alltid i mitt bakhuvud, hur mycket jag slitit och sliter nu in i det sista. Jag är fucking bäst.

Idag trillade även ett paket ner i min brevlåda, innehållandes en sååå fin baddräkt med öppen rygg & en vanlig vit hoodie. Nöjd!!!! Båda från bikbok.

Likes

Comments

Fått hem mina tofflor nu<3 Så fina, båda två är från H&M. Behöver sommar nu, kommer leva i dessa!!

Likes

Comments

Mycket najs. Önskade att min ekonomi tillät att jag klickade hem alltihop. Ni hittar det HÄR .

Likes

Comments

Jag tröttnar verkligen aldrig på att scrolla genom pinterest och låta tankarna drömma iväg. Vill bara flytta hemifrån, men det känns så långt bort från där jag är just nu. Har så mycket tankar om exakt hur jag vill ha det, men den tiden i livet kommer också. Bara inte just nu.

Likes

Comments

Älskar såna här inlägg där man får ta del av vad andra har med sig. Sånt här varierar mycket, men här är de standardsaker som alltid finns i min väska. Nycklar, korthållare med alla mina kort, hörlurar, laddare, lypsyl, något par av mina solbrillor, mini parfym och ofta min lilla kompaktkamera. Man vet aldrig när den kan komma till användning, så har oftast med den eftersom den är så liten och smidig! Sen brukar jag även ha tamponger och tuggummin men hade inga just nu.

Extremt mycket stress just nu, vilket leder till att bloggen får lida. Massvis ska göras innan studenten om 1 månad. Kommer nog inte ens hinna med allt, men gör mitt allra bästa. Bara så att ni vet, om jag försvinner då och då.

Likes

Comments

(Bilder som jag gjort till ett konstprojekt i skolan)

"Jag vill inte ha någon som bara älskar mig. Att älska räcker inte. Det är för lätt. Jag insåg det när jag lärde mig att bara för att någon säger orden "Jag älskar dig" så betyder det inte att det är så. Jag insåg det när jag älskade någon, fast inte var kär. Det var lätt att hålla kvar vid "Ja, men jag älskar ju dig". Därför räcker det inte. Jag behöver någon som ser på mig som jag vore jordens mitt. Någon som suktar efter mig. Jag behöver någon som anser mig vara unik och speciell på ett sätt som inte går att förklara. Någon som är kär i mig på riktigt, och någon som anser sig själv vara världens lyckligaste som får vara med just mig.

Jag behöver någon som kan kyssa mig mjukt på morgonen till lukten av nybryggt kaffe, någon som kan älska mig passionerat efter några glas vin. Någon som kan hålla ihop mig och torka tårarna när jag inte kan, och någon som kan packa väskorna och dra när jag blir rastlös och less på livet. Jag behöver någon som låter mig vara just den jag är. Någon som håller hårt i mig och behandlar mig som om jag vore den viktigaste ägodelen- men också någon som litar på mig och låter mig springa fritt. Jag behöver någon som anser mitt skratt vara den finaste melodin. Någon som anser mig vara den vackraste, roligaste, sexigaste lilla varelse som vandrar på denna jord.

Jag behöver allt det här, därför räcker det inte bara att älska mig."

Så äkta. Så sant. Satte ord på precis allt. Megashoutout till Izabella som skrev denna text.

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@ronjaholmstrom