Header

Måndag. Känns ändå skönt att börja en ny vecka, dock borde jag som är ledig varje måndag aldrig klaga hehe, och Frank släppte en ny låt idag också? Why ever complain dagar som dessa? OCH dessutom väcktes jag idag av ett sms från mamma där det stod att hon åker till Gävle ikväll och stannar en vecka. Vart så glad, finaste mamsen<3.

Planerna för denna dag är i alla fall att försöka fota klart gymnasiearbetet, stressens mamma är självklart ute i sista sekund. Hinner verkligen inte med livet längre, har nog med att göra att jag är på gränsen till att gå rätt in i väggen av all stress och nedstämdhet. Men jag håller ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Definitionen av igår; femtiodagars med sporttema, es14m, A2M's låt I got bitches och en kort vistelse på slick city (thank god).

Likes

Comments

Verkligen fått en thing för sandaler. Så simpelt och snyggt. Vill ha alla möjliga sorter, fluffiga, volangiga (lol är det ens ett ord?) Men, fastnade verkligen för dessa från Zara, hur underbara?? Helt plain svarta med sidendetaljer. Kommer absolut införskaffa dessa till sommaren!!

Ni finner de HÄR.

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här har vi min senaste investering i garderoben, och jag är SÅ nöjd!! Det är ett par culottebyxor från Gina. Blev helt kär i de när jag såg dom så det var ett givet köp, ett annat plus är att de är så himla mjuka och bekväma.

Ni finner de HÄR.

Likes

Comments

Hallå!!! I'm sorry, jag lever. Kan verkligen inte blogga i vissa perioder. Just nu har min inspiration stått på 0, verkligen... till det mesta. Men vad har hänt då? Hunnit haft mitt sista lov någonsin. (Hjälp???) Spenderat tid i Göteborg med familjen, hämtat ut min nya jacka (som ni kan se på bilderna ovan), som jag för övigt är SÅÅ nöjd med, firat pojkvännens 19 årsdag och umgåtts med vänner. Inte mycket mer än så. Har ni haft en bra påsk?

... Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt elände till rum och försöka fixa lite tidsinställda inlägg så det inte ekar här framöver som det gjort nu ett par dagar. Vi höres!!!

Likes

Comments

Finaste och bästa Cherrie.

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@ronjaholmstrom