Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är de två loppisfynd jag pratade om tidigare. En satinskjorta, hur fin som helst????? och en oversized vit jeansjacka. Hela detta kalaset gick på sjuttio spänn, som hittat.

Likes

Comments

Contains affiliate links

off shoulder blouse / swimsuit / vintage 501 levis jeans / sandals / dress / bag / knitted sweater

Hej finisar!! Vad har ni för planer över midsommar? Själv hade jag och pojkvännen tänkt åka till hans stuga med hans familj, men det blev tyvärr inställt så istället kommer jag nog umgås med vänner istället. Klagar dock inte, ska bli så mysigt. Själv kan jag typ inte ens ta in att det faktiskt är sommar nu... och att det är varmt när man går ut?? I mitt huvud planerar jag outfits som om det vore en kylig höstdag. Tänk att våran efterlängtade sommar äntligen är här. Ska njuta av varje sekund.

Likes

Comments

06:53, en onsdagsmorgon. Inatt har jag inte sovit något alls. Blir ofta så när min hjärna går på högvarv, kommer på saker jag vill göra in på småtimmarna och sedan hamnar jag här. Dödstrött, en solig morgon. Inatt bestämde jag mig för att rensa ur HELA garderoben och städa mitt rum. Vek ner mina senaste second hand fynd som jag hittade igår på en loppis, wanna se 'em? Funderar på att slänga upp ett inlägg på de, blev verkligen tvärnöjd. Hittat bästa loppisen här i stan, sist jag var där lyckades jag hitta en vit fräsch nikeyhoodie för FEM kronor. Ja, du läste rätt. Fem svenska riksdaler. Jag var i extas.

Bortsett från tröttheten som börjar dyka fram nu känner jag mig lugn i själen. Mår så bra av att ha städat och fräscht runt omkring mig, blir alldeles stressad när det ligger saker överallt.

Likes

Comments

Något jag är väldigt dålig på och verkligen vill förändra, det är att inte vara lika hård mot mig själv. Jag tänker att, saker i livet kommer inte alltid gå som man vill, det är naturligt. Inget man kan göra något åt i vissa lägen, men något jag bör förändra är att inte klandra mig själv så hårt varje gång.

Jag tror vi idag i dagens samhälle är väldigt duktiga på att se ner på oss själva. Det perfekta livet och kroppsidealet visas ständigt i våra instagramflöden och hur lyckliga alla är. På ett sätt tycker jag det är fint och inspirerande men alldeles för avskalat. Denna diskussionen ständigt tas upp, hur allt på sociala medier romantiseras. Man ska se ut si och så, allt är helt perfekt hela tiden.. bla bla, allt detta har ni förstått vid det här laget.

En viktig sak i detta, som jag tycker vi alla borde ha som tankesätt. Det är att vara sin alldeles egen bästa vän. För inte hade du sagt till din bästa vän att hon inte dög eller räckte till? Aldrig någonsin. Din bästa vän, (som även borde vara dig själv) är någon du vill lyfta. Aldrig någonsin skulle jag vilja att min bästa vän skulle känna sig misslyckad. Det är en person jag skulle gå genom eld för.

Jag har t.ex. väldigt lätt att drömma, som vilken annan person som helst. Vilja sikta högt, problemet är att jag efter ett tag får tänket att "men det kommer aldrig ens ske" eller "ge upp det". Återigen, skulle din allra bästa vän berätta en dröm för dig, som denne vill uppnå skulle du inte sätta stopp för denna person här heller, i alla fall jag skulle vara så stöttande det bara går. Varför är det så svårt när det kommer till en själv? Det är som att jag är alldeles för fastsvetsad i nuet och avskärmar mig själv ifrån alla mina mål och drömmar.. i brist på tro, på mig själv.

Personligen ligger det i att jag måste vara mycket mer snäll emot mig själv och sluta kritisera. Jag som i många fall kan är så obrydd i vad andra tycker och tänker känner mig så liten ibland. Jag måste våga satsa, för min egen skull. Ta mig ut i livet, pröva på saker jag tidigare aldrig ens tänkt tanken på att göra. Sedan även misslyckas, tillåta mig själv att misslyckas, och på så sätt utvecklas. För vad vet jag om saker egentligen, om jag aldrig ger det en riktig chans? Svårare sagt än gjort, väldigt ofta. Men jag ska försöka, lova mig att du också gör det. Värna om ditt eget bästa, i varje situation. Gör allt för dig. För din egen skull, var din alldeles egen bästa vän genom livet.

Likes

Comments

Mitt senaste tillskott i familjen<3. Har fått världens fetisch på byxor nu(???). Hade en period när jag typ bara köpte jackor och tyckte det var det bästa plagget... nu har det vänt till byxor!!! Finns så många snygga, vill ha alla möjliga modeller och färger!! #nouwoutfit

Likes

Comments

breathe
"Always leave people better than you found them. Hug the hurts. Kiss the broken. Befriend the lost. Love the lonely." 

Likes

Comments

Alltså har så länge velat testa Lush produkter, och speciellt denna ansiktsmask(!!!). Så unnade mig och beställde den för någon vecka sedan och idag kom den! Tänker att jag gör ett "uppföljarinlägg" om ett tag och berättar vad jag tycker om den.

Likes

Comments

artsy / me / new glasses

hemma hos frida / hemma hos frida pt. 2, hennes lägenhet är så himla mysig(!!!) / berggrenska

kvällen innan studenten / drink? ya / ett välbehövligt maxmål

snapchat @ ronjaholmstrom

Likes

Comments

"Johnny var Evas hjärtas låga"

Hade en helt oförglömligt fin kväll igår. Håkan, på hemmaplan. Stod hur nära scenen som helst(!!) trots att vi kom dit utan att köa någon längre tid.

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@ronjaholmstrom