Header

Själv har jag oftast satt upp mina polaroidbilder på väggen, men tröttnat lite allt eftersom och tagit ner de, satt upp de på nya ställen osv, men när jag var på Flying Tiger (bästa butiken) så fann jag dessa helsvarta scrapingböcker böcker som endast kostade 25:- styck???? Kap. Så framöver tänker jag att jag ska förvara bilderna här, så blir det som ett fotoalbum. Måste bli bättre på att skriva datum då bilderna togs också, kommer bli så fint att titta tillbaka på om ett par år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Letat efter en sån här knytblus länge, de är så himla fina!!! Lyckades hitta en hyfsat billigt på H&M och tänkte bara tipsa er. Finns ett par fåtal storlekar kvar, klicka HÄR för att komma till den.

Likes

Comments

Nu har jag fått visa Henke finaste och bästa staden jag vet, mitt andra hem. Jag är nöjd, tack för denna gång Göteborg.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Känns tragiskt att börja tänka att sommaren typ är slut när den aldrig ens började ordentligt? Hur många soliga och varma dagar fick vi ens? Orimligt få i alla fall. Tänker att jag varje månad ska börja summera saker jag tänkt på och velat införskaffa modemässigt.

Denna månad har jag kikat på en del jeans och även en kjol sjukt nog. Känns verkligen inte som mig, men den plisserade från gina föll jag pladask för. Vill ha, vill ha. Ett par nya vita sneakers har gått i mina tankar länge, blir nog ett par simpla karborreshoes eller huaraches. Hm. Även en ny svart basic kappa står på listan, har redan en men den är en storlek för stor och alldeles för oversized för lilla moi. En svart coach jacket har jag även vart sugen på länge, tröttnat på att bara ha min vinröda, svårmatchad ofta, dock har jag faktiskt redan beställt en hehe. Så den ligger och väntar på mig hemma nu när jag kommer tillbaka till Gävle.

Likes

Comments

Lack of update.. Men ni kanske förstår varför. Har spenderat de tre senasate dagarna på Way out west, som för i övrigt är den mysigaste festivalen ever. Allt på festivalområdet är så idyllist och magiskt under dessa dagar och för att inte tala om nice klädstilar man får se under dessa dagar, helt ärligt samlas nog Sveriges snyggaste peeps här under wow haha. Fått tagit del av så många fina artisters framträdanden, Silvanas premiär av hennes film och bara njuuuutit. Alltså the fuck, har liksom sett Frank Ocean???? Young Thug????

DOCK var det alldeles för mycket folk, alltså panqiue. När jag gick 2015 var det verkligen inte såhär hypat, man kunde gå runt på området utan att behöva knuffas med folk liksom. Och köerna, förstörde allt. Igår på bananpiren var jag och Henke på plats över en timme innan artisten vi vela se skulle börja, under denna tid stod vi bara i kö. En helt sjukt pressad kö med folk som bara knuffades och trängdes, gick knappt att andas. När vi väl är inne ser vi att Mwuana (som vi ska se) är placerad på fucking Panama. Låt mig förklara kort, det finns 3 scener på bananpiren, ni som var där förstår. En större och två mindre, Panama var en av de mindre, inuti ett glashus. Fucking kaos. Blev sjukt besviken.

En annan fett tråkig grej var under Young Thug (som var nice så länge det varade), tekniken pajade efter kanske 20-30 min och han tvingades lämna scenen. Nice, nice. Men moshpitsen under den spelningen var sjukA. Överallt, hela tiden, ramlade till och med haha. Stökigaste spelningen jag varit på, thugga thugga.

Big down till wow i år faktiskt. Hade det asbra men still, det kunde ha gjorts bättre.

Likes

Comments

pigg;)

Om ni någonsin besöker Göteborg, besök Triumf Glass i Majorna. Deras glass är verkligen den bästa och det är såå mysigt där. Ett ställe jag besökt sen barnsben då jag bodde här.

Likes

Comments

Tröja - NA-KD / Byxor - Bikbok / Väska - New Balance / Solbrillor - Mango / Skor - Vans

fräsch vägg jag valde att fota vid:)

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Göteborg with ma love. Idag har vi spenderat dagen på olika second hands, nice. Jag hittade inget mer än ett par solbrillor, dock fyndade Henke levisbrallor och en asnice jeansjacka.

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@ronjaholmstrom