Header

Freeedag mina vänner. Efter nästan en hel veckans jobb pustar jag ut, nyss tryckt i mig ett maxmål (mitt andra hem) och filar nu på de allra sista julklapparna. Varför skaaa det vara så svårt? I princip redan klar med alla, det vart jag rätt tidigt.. men har några enstaka kvar. Kan verkligen inte komma på något kul att köpa till min bror exempelvis? Gamla klassikern; strumpor? En tröja? Choklad? Vad köper man? Give me some ideas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

HUR fina är inte mina nya stan smiths, blir nästan tårögd <3 Som ni vet har jag letat efter ett par kardborre sneakers, velat fram och under en lång tid om jag skulle satsa på stan smiths... och till slut gjorde jag slag i saken och ångrar det inte en sekund!! Designade ett par egna på Adidas hemsida, då jag ville ha ett par 100% kritvita, alla detaljer verkligen. Suprrrr nice.

Likes

Comments

Har ni tänkt ut vad ni önskar er i julklapp än? Tycker alltid det är lika svårt.. och mitt standard svar blir alltid "äh... jag vet inte?". Blir glad för det mesta haha, men i år har jag verkligen försökt tänka ut några specifika saker jag verkligen skulle uppskatta (har försökt jobba på detta collage i 2 månader.... hehe). Skulle jäättegärna vilja ha en prenumeration på någon nice modetidning, som typ Plaza? OCH böcker för den delen, fashionbooks, vill ha Kate Moss bok (!!!) ritkig classic coffee table book och även "In Vogue" som handlar om Vogues historia. Niiiice. Sen skulle jag även uppskatta posters, exempelvis från Desenio... vill fylla mina väggar och så vill hemskt gärna även ha Cool (mitt favoritalbum genom livet) på vinyl som släpps snart.. och tattueringspengar då jag äntligen bestämt mig för vad jag vill tatuera, to be contiuned... Har även fastnat för en fleece ifrån The north face, så snygg.. och drömmer såklart om ett par air max 95 </3.. och doftljus såklart, vem älskar inte...

.... ps. har skostorlek 38,5 och S i de flesta plagg

Firar ni jul? Vad önskar ni er i julklapp?

Likes

Comments

Stöter på kommentarer som dessa lite titt som tätt och tänker på det rätt ofta jag med. Folk som ställer frågor som "läser ens folk bloggar länge? / vill så gärna börja blogga.. men det är väl helt ute?"

Tänkte skriva lite om hur det ser ut, from my point of view; varför jag bloggar och så, kanske är intressant att läsa, vad vet jag. Jag har bloggat till och från i många år, mer eller mindre seriöst på olika portaler. Men jag har alltid tyckt det varit kul och gjort det för mig själv. Enda "hobbyn" jag riktigt fastnat för. Delvis för att jag som person lätt blir väldigt inspirerad av andra, det kan handla om ytliga saker så som personens sätt att vara. Allt med olika människor och deras sinnen får mig att bli motiverad och vilja göra olika saker, likväl som jag kan hata människor. Ni fattar.

Jag tror att mängden på bloggare är stor, vi finns här. I alla kategorier, något för alla - men efterfrågan dvs. läsarna är mindre. För folk tröttnar, det förstår vem som helst, samtidigt som bloggvärlden ständigt växer. Vi befinner oss inte under Blondinbellas eller Kenzas debutår liksom. Det som är the shit nu är exempelvis youtube och instagram. Tycker sån här typ av utveckling är intressant att se, vad kommer komma här näst?

Men som sagt, det som krymper är just efterfrågan, folk vill se nytt. Man vill utvecklas. Därför tror jag att det för många ses som ett "dött" medie i folks ögon, inget konstigt alls egentligen. Nu säger jag inte att läsare inte finns, för det gör det faktiskt. Mer än vad man tror, men pratar just om utvecklingen, att det är naturligt att den inte ser densamma ut hela tiden. Tillbaka till det varför jag bloggar, för att inspirera och att bli inspirerad, jag brinner ju för detta. Det är en härlig kombination av att fritt uttrycka sig, dela med sig och visa vem man är. En personlig anledning. Det har ingenting om att jag anpassar mig vad jag borde, get my point... och jag älskar även tanken på att lilla jag kan inspirera en annan person. Så himla häftigt ju?

Precis som många andra ligger nog inspiration i grund och botten, man följer olika människor på instagram och youtube exempelvis som man fattar tycke för och finner inspirerande. Exakt så är det för mig, när det kommer till bloggvärlden. När jag scrollar igenom en persons blogg som jag gillar exempelvis, exploderar min hjärna. Låter som jag ska skriva en biologiuppsats nu, så allvarligt är det inte. Men det kan exempelvis vara bloggens estetiska utseende, design, upplägg på inlägg, sättet att skriva, olika outfits. You name it, helt enkelt en blogg man fastnar för. Då får jag energi och motivation, tror vi alla människor fungerar så när det kommer till saker man brinner för. Man har förebilder, man läser av och tar in hur dom gör, för man blir ju inspirerad, och jag som person återigen har väldigt lätt att inspireras av andra människor så just därför är bloggar den mest perfekta plattformen för mig att finna just inspiration på, mycket modemässigt. Jag har mina favoritbloggare, som jag lusläser och verkligen uppskattar. Det tycker jag är häftigt, att det kan ge en sån "kick/boost" typ. Vi som bloggare har vår egna värld, där vi skriver, delar med oss, läser och tar in allt. Vi tillsammans. Så för mig är bloggvärlden mitt alldeles egna inspirationsforum i princip, så ser jag det.

Likes

Comments

ALLTSÅ. Beställde häromdagen min drömjacka i livet, suktat och kollat på den i typ tre år!!!!!! Jag och jackor alltså haha, men har börjat gjort mig av med massa gamla som jag knappt använder. Börjat hata plagg som endast ligger och skräpar till skillnad från förut, vill verkligen använda allt jag äger.

Kläder är lycka, say no more. Glädjs med mig <3

Likes

Comments

Tröja - Comme des garçons x Play / Byxor - Monki / Jacka - Zara / Skor - Vans / Solglasögon - NA-KD

Helloooo. Hur mår ni? Märker verkligen hur mycket jag saknar bloggen när jag blir frånvarande ett tag, just denna vecka var det på grund av att jag har jobbat all day everydayy nästan, då blir det inte mycket tid över tyvärr :(. Idag hann jag i alla fall slänga ihop ett outfitinlägg med mina favvoplagg just nu... ni kan nog lista ut min favvofärg.


#nouwoutfit #nouwinfluencer

Likes

Comments

Mitt hjärta alltsåå!!!!! Finaste, finaste, finaste.

Likes

Comments

know your privileges.

Jag fattar inte ens att jag skriver det här, att jag, 2017, formulerar dessa ord som är någon annans verklighet. Samhället står stilla, det är så jag känner. Vi har inte utvecklats ett dugg, jag skäms över de myrsteg som tas. Jag vägrar vara tyst, se på och tänka att "det ordnar sig". Just nu pågår slavhandel i Libyen, människor som fråntas rätten om sina egna liv och kroppar. Något som för andra är så självklart. Jag förmodar inte ens att försöka sätta mig in i den situationen många människor är i just nu. Det är helt ofattbart, det gör ont i hela mig.

Så vad kan vi göra?

VAR INTE TYSTA. ANVÄND ERA RÖSTER.

Lovetta Jallow ska dit snart för att ge saker till människor på plats, allt man kan tänkas behöva, kläder, mat, medicinartiklar. Kan man inte ge något sådant kan man även skänka en swish, så lite som femtiokronor som annars kanske skulle gå till en julklapp? En godispåse? Dessa pengar kan göra stor skillnad, det är liv som står på spel. Jag har inte tusentals följare, men oavsett kan jag göra allt i min makt för att sprida dessa viktiga budskap och de som följer mig på mina sociala kanaler är många likt som mig privilegierade, jag är vit, jag har tak över huvudet, bor i ett bra land, har tillgång till gratis utbildning och en säker framtid. SPRID dessa ord, PRATA om det. Vi får aldrig, aldrig blunda.

SWISHNUMMER: 0762133792 (Ayan Mahamud).

DROP OFF POINTS: Kallhäll, Svetsarvägen 11 (0707448733), Rågsved, Bäverbäcksgränd 11 (0704444934), Sollentuna, Hovslagarevägen 6 (0700719729), Nynäshamn, Backlurarvägen 17B (0700565622), Hässelby, Persikogatan 52 (0764106261), Jönköping, Barnarpsgatan 39G (0730957348).


Likes

Comments

Två år med dig idag 💛 tusen år till.

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Snapchat
Youtube
Spotify
Bloglovin
Instagram
Pinterest
Blogkeen
Nouw
Instagram@ronjaholmstrom