View tracker

Fick en polaroidkamera av Henke för ett tag sedan(!!!), velat ha en så länge blev sååå glad. Lätt bästa sättet att spara minnen på ju??? Fysiska bilder är så underskattat i våran värld där instagram och sociala medier tagit över.

Likes

Comments

View tracker

Så jäkla starkt och viktigt. Blev alldeles varm i hjärtat när mitt flöde började fyllas med dessa bilder. Tillsammans är vi så jäkla bra och aldrig, aldrig någonsin ska vi ge upp. Blir dock ledsen av tanken att detta ens bör kämpas för, varför är inte likavärde en självklarhet 2017? Vi är alla människor, men det ger mig ändå hopp. Må 21 januari gå till historien.

Likes

Comments

View tracker

Ryggsäckar är lätt de bekvämaste väskorna och det jag använder mest utöver axelbandsväskor, men är så jäkla kräsen när de kommer till de så har svårt att hitta någon riktigt najs. Fick den helsvarta Kånken längst upp till höger i julklapp av pappsen, alltid ogillat kånken MEN den helsvarta tyckte jag faktiskt om just för att den var just helsvart, svårt för det färgade kånkenmärket annars. Passar till det mesta gör den också, tummen upp!

Likes

Comments

"För kärlek ska vara sådär enkelt och äkta. Det ska gå och bara känna direkt, om det är ment. Det ska vara lätt, mellan två personer och att den kommer när den kommer, kärlek ska aldrig tvingas fram och vara utan normer eller ramar om hur det "ska" se ut. Folk borde bara VARA med varandra. Släppa allt annat. Enkelhet." Jag tänker ofta tillbaka på alla samtal jag och min syster haft om kärlek och relationer till andra människor, och det är underligt ibland. Det var som att vi tog orden ur munnen på varandra, vi byggde upp den där drömsituationen som ändå inte var så långt bort. Enkelhet och ömhet. Svårt att sätta ord på det, men jag reflekterar mycket. Analyserar, läser av andra människor och skaffar mig lätt uppfattning om saker och ting, ser vad jag vill och inte vill ha. Tack vare andras erfarenheter. Det som var så läskigt i detta var att någon månad efter vi pratat om detta, jag och min syster, efter att vi satt ord på allting så inträffade det. Och allt var sådär enkelt, ömt och fint. Det var exakt sådär på pricken som vi beskrivit.

Jag är så glad att jag alltid skriver mycket, oavsett om det är om minsta lilla grej, så finns det anteckningar jag kan gå tillbaka till, jag skriver om allt, alla och lite till. Inte bara för minnesvärde utan även i reflektionssyfte. Jag lär mig av mina egna tankar, och under perioden jag träffade honom finns de där anteckningarna, om hur lätt jag tyckte det var att vara i hans närvaro, utan att ens försöka, som jag alltid, alltid känt inför nästan alla människor; att jag måste försöka vara mer än jag är. Lustigt eller hur? Att helt plötsligt släpptes alla mina egna krav på mig själv och jag bara var, utan den där nervositeten. Jag beundrar det, som att allt bara föll på plats och blev rätt, direkt? Och jag har aldrig tvekat, och kommer aldrig göra det heller. "Men det finns många fiskar i vattnet", "Du är för ung för att veta om det är rätt". Nej. Äkta kärlek behöver inte vara klyschigt, jag bara tror att det är rätt. Jag känner det, i hela min kropp. Det är vi, och så ska det förbli.

För evigt tacksam.

Likes

Comments

... såg en på twitter som hade delat med sig av sina favoritsläpp under 2016 så jag snor det konceptet. Släppts mycket guldvärd och viktig musik detta år så lyssna in dessa album om ni inte redan gjort det!!

Likes

Comments

View tracker

Ändå sen detta löspuder börja hypa bland alla beautychannels på youtube har jag velat testa det och jaaa det är verkligen så värt det och gör verkligen sitt jobb. Det kostade runt en hundring(!!!), dock blev frakten väldigt dyr eftersom jag beställde det från utlandet då det inte finns i Sverige vad jag vet än </3TIIPSSS!!

Likes

Comments

Sprang in på Stadium med Henke förra veckan av en ren slump då vi inte ville stå ute i kylan och vänta på bussen. Och titta vad jag fann på rea?? Sista paret som var kvar var i min storlek. LYCKA. Dock känns det lite risky att börja använda de nu redan i allt slaskväder, men viiiiill. Velat ha ett par vita old skools länge, känns så fräscht. Längesen jag rockade vita sneakers, typ air force sist?

Likes

Comments

Klippa mig kort och kunna klippa av det slitna och färgade håret

Starta igång en youtubekanal

Ta studenten och få en gymnasieexamen

Bli bättre på att spara pengar

Vara snällare och ärligare mot mig själv

Fotografera mer

Skriva dagbok

Kolla på fler dokumentärer

Resa

Åka på festival

Lära mig mer om smink

Läsa mer

Uppdatera bloggen mer och lägga ner mer tid på den

Spendera stor del av sommaren i Göteborg

Utvecklas inom grafisk formgivning

MÅ BRA

... även om mycket känns så långt bort just nu ska jag kämpa!

Likes

Comments

Mina absoluta favoritfransar kommer ifrån Ardell och de heter "Wispies", dock extremt svåra att få tag på för dom är alltid slutsålda </3. Annars brukar de alltid finnas på lyko och liknande sidor. Älskar dessa för de ser naturliga ut på ett sätt eftersom varje frans ligger korsat över varandra, men de gör ändå sån stor skillnad och blir så snygga på!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@ronjaholmstrom