Header
View tracker

I can't figure it, I can't figure it out, out.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Asssssåååå e in love! Denna jacka är så, så snygg. Letat efter vintage filajackor ett bra tag men inte lyckats hitta någon som fallit mig i smaken förens nu. Klickade hem den från asos marketplace för cirka 300-400 om jag inte minns fel. STORT tips att titta in där, de har riktigt snygga kläder!!! Love.

Likes

Comments

Lördag, helg, ledighet<3. Har kommit in i en period där jag är så djävulskt trött på mitt hår. Det är slitet, missfärgat och tråkigt bara. Det bara är liksom, funderar på att kapa av en bit, alltså rätt mycket. För uppfräschandets skull. Håller på att spara ut min naturliga just nu också, så förr eller senare lär jag ju kapa av en bit. HELP ME OUT.

Likes

Comments

Detta är vad jag använder dagligen, oftast (varierar mellan foundations) och sedan använder jag även en till ögonbrynsgrej från h&m.

Likes

Comments

Sorry för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, men har inte riktigt haft ork, tid eller någon inspiration. Tänkte att det skulle vara kul för både mig och er om ni fick ställa lite frågor, så vi kör på en frågestund!!

Likes

Comments

Världens finaste Håkan. Finns inget som är så lugnande och trygghetsgivande som hans musik, och absolut ingenting som ger mig så mycket hopp trots att allt ibland känns värdelöst? Det finns verkligen alltid en låt för varje tillfälle. Innan jag dör ska en utav hans meningar pryda min kropp. Tack för allt, Håkan.

Likes

Comments