Header

Jag är så trött. Bokstavligt talat och symboliskt. Klockan är strax över fem (!!) på morgonkvisten och jag har ännu inte somnat. Av anledningar som migrän och ångest sov jag bort alldeles för mycket av dagen.

När jag somnat, så ringer klockan inte mycket senare ändå, jag måste upp. Jag måste lösa grejer, så som jobb och min dygnsrytm. Imorgon vill jag gå och lägga mig i tid, trött, efter en produktiv dag. Ska vi slå vad om att jag kanske tidigast vaknar klockan 15 ändå? Suck på mig alltså.

Det tar tid att lösa saker, men så småningom gör allt det. Jag har så mycket att klura ut och gå vidare ifrån, känslomässigt känns det som om jag aldrig kommer lyckas. Det tar tid.

Vet ni något som gör mig så lugn, lycklig, ledsen och tacksam på samma gång? Hitta Nemo låten under, alltså. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta, men på något sätt tar tonerna mig tillbaka för tio år sedan, till mamma, till pappa, till familjen, hur skruvat allt än var och är, så gör min familj mig ändå lugn, lycklig, ledsen och tacksam på samma gång.

Jag behöver skriva av mig bara. Det har snart gått 3 månader sen jag tog studenten och flyttade in i en egen lägenhet alldeles ensam. Långt ifrån mina vänner. Alla mina vänner går egna vägar och TRO mig jag är så glad deras skull. Men det känns som om jag trampar kvar och kommer göra det framöver. Jag önskar jag kunde få en chans att visa vad jag går för, för någon.

Det har gått snart 3 månader sen jag verkligen blev helt ensam, att ligga vaken till klockan fem och veta att jag inte kommer vakna av samtal om var jag håller hus, att kunna skippa maten utan att folk undrar var jag är eller varför jag inte äter, kunna ligga i sängen hela dagen utan att någon springer in och rycker upp mig, kunna strunta i att träna utan att någon frågar vafan man är så lat för. Det är så svårt det här, att plötsligt byta mönster och vanor. 

Och vet ni, jag hatar att vara kär. Jag blir kär så läskigt lätt och känslorna blir så överdrivet starka, jag blir alltid SUPERkär, så kär att jag inte kan andas. Och det försvinner inte, det försvinner aldrig känns det som. Det går inte över, alls. Tiden har verkligen gått nu, kan jag tycka, men känslorna sitter som sten i berget. 

Nu börjar bilarna köra utanför, måste nog sova innan allt är försent. 

Inatt var det enda gången jag verkligen tyckte det var läskigt och obehagligt att bo själv, att vara helt själv. Händer det något med mig, så finns det ingen där som kan hjälpa. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bra helg. Bättre än vanligtvis. Jag jobbade i fredagsnatt och lördagsnatt, my friendo kom till mig på lördag eftermiddag och var hos mig medans jag jobbade. På söndagen åkte vi till Osby för att hämta min post, så snackade vi lite strunt med hon jag har adress hos. Sen åkte vi till min skola (...snyft, gamla) och umgicks lite med människorna där och fritidsjouren. Vi tog sent tåg hem och somnade runt ett. Klockan halv åtta imorse ringde vuxenvärlden (alarmet..) för jag var tvungen att tvätta. Har varit ute på promenad och myst i solen.

Ligger i sängen och försöker att inte somna, vill inte vända på dygnet igen. Funderar på att göra potatisgratäng? Sååå gott, men är sååå trött.

Likes

Comments

Jag kan erkänna en sak, min sömn har aldrig varit såhär oregelbunden i hela mitt liv. Det är helt skruvat, idag (igår) sov jag från 10-18 och somnade igen vid 23-03 och nu är jag vaken igen (klockan är runt fem). Eftersom jag bor helt själv finns det ingen farsa eller internat-polare som bankar på dörren tills jag vaknar liksom... Sen har jag ju nattjobb som skruvar upp det hela lite till. Det är lite krävande ändå, måste söka mer jobb. Nattjobb är krävande och skruvar upp hela ens dygnsrytm. Nu när jag är vaken, så sover ju alla mina vänner dessutom? 

När jag vaknade dock, så kände jag mig slö och rastlös samtidigt, så jag gick ut på en promenad. Har aldrig varit på promenad där jag bor nu, så det var mysigt och perfekt väder. 

Likes

Comments

September. Jag är en av dem som gillar den lite mörkare tiden på året. Hösten har under många år varit min favoritårstid och jag tror ingen årstid är mysigare enligt mig. Välkomnar denna månad som jag även är född i med lite mysiga bilder. Welcome.

Tre favoriter just nu..

Likes

Comments

Hallå där. Minsann o dar...Jag är tillbaka. Kan vi diskutera det faktum att jag har skrivit så i mina tre senaste inlägg och sen inte bloggat på kanske 2 månader ändå. Nu är det dock så att jag inte bloggat sen januari tror jag. Men har raderat de där onödiga inläggen ändå. Hoppas inte detta blir ett sådant..

Vad har hänt sen jag bloggade sist då? Joo, jag har varit utomlands, tagit studenten, skaffat egen lägenhet, blivit vegetarian, gått ner i vikt och vuxit (inte på längden, I wish..). Nu när jag satt här mitt i natten som vanligt, fick jag ett bloggsug återigen, men jag ansåg inte att jag hade någon uppdaterad bild till header, så det fick bli en simpel text. Enkelt men ändå ok.

Ska jag dela upp allt som hänt i olika inlägg? Min student 17 juni 2016. Min sista dag som student på ett tag, min sista dag som vegetarian, min första dag som självständig, första dagen på mitt nya liv. 

De två sista veckorna innan studenten var overkligt bra. Verkligen. Jag hade kunnat skriva en roman. Näst sista veckan hade vi inriktningsvecka, där vi alla åkte på olika håll. Klättrarna åkte till norrland tror jag (?? Haha), vi dykare åkte på lite olika ställen. Vi sov i stuga en gång och det var för mysigt. Sjävla studentveckan ska vi verkligen inte gå in på detaljer med..sjukaste veckan. Antingen var man full eller bakis, fanns inget annat. Men kan säga att hela veckan var oslagbar, med alla nära vänner och åhhh. Fint. Sjävla studentdagen var så sorglig. Så sorglig. Här får ni åtminstone lite bilder.

Verkligen bästa människan i mitt liv.

Bra bild....

Exakt det tillfället jag såg min klasskompis fula plakat.

Faktumet att jag saknar denna klassen varje dag sen den 17 juni och förmodar att jag kommer göra det ett bra tag till.

Likes

Comments