Header

Så var jag här igen. Oktober 2016 med en ny blogg. Det händer så pass mycket kring mig att jag behöver få det nerskrivet. Men vad i hela friden ska jag ens skriva om? Hur jag vantrivs i vardagen? Hur jag får hjärtat krossat? När jag går runt och städar tåg på nätter?

Mitt namn är Ronja, född 1997 i en stor familj. Bott ute på landsbygden sen mitt första andetag fram tills nu. Gick på linjen Vildmark och Äventyr på gymnasiet, där jag fick chansen att växa som människa. Vågar inte ens föreställa mig var jag hade varit om jag inte gått på den skolan. Det är så svårt att komma på vad ens första inlägg ska handla om, många gör "tags" eller ställer frågor till sig själva. Men vem läser det då? Vem bryr sig ens hur lång du är (jag är 168 cm) eller vad din katt heter (hon heter Pippi)?

Människor vill veta intressanta saker för att stanna, vad gör mig så speciell då? Nja, inget egentligen. Ni som sett How I Met Your Mother kan jag ju bara säga såhär, jag har bagage kan ni tro. Jag älskar hösten mer än vilken annan årstid, jag älskar att läsa onödigt långa artiklar om saker som aldrig kommer beröra mig, jag älskar att ta vuxna beslut.

Jag avskyr att ta vuxna beslut, jag avskyr att sova bort hela dagar (men det gör jag ändå kanske 7/7 dagar i veckan), jag avskyr när människor inte kan skilja på de och dem.

Hur som helst, denna blogg kommer handla om mina förvirrande tankar, åsikter och även kollage på inspirerande bilder eller texter.

Likes

Comments