Shit vilken resfeber jag har! Vet inte vad jag ska förvänta mig av den här resan och det känns galet jobbigt, men samtidigt så jäkla härligt att få testa vingarna och se vad man går för. Sjukt kluven just nu men det blir nog bra till slut.

Vi är framme i Hamburg ikväll någon gång och spenderar morgondagen där. På söndag runt lunch rullar vi mot Lastrup där jag kommer spendera dem 6 kommande veckorna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett år på gymnasiet har redan gått, tiden rusar förbi! Har möt med och motgångar i år som jag aldrig stött på tidigare, har aldrig mått så bra som jag gjort men har heller aldrig mått så dåligt som jag gjort i år. En riktig bergodalbana har året bjudit på. En sak är säker att jag vuxit som person något enormt och jag är glad över att jag fått möjligheten att gå på den skolan som jag gör. Välkomnar hösten och nya utmaningar med öppna armar men först tänker jag njuta av sommarlov. Ett sommarlov utöver det vanliga, om ynka 4 dagar sitter jag i en bil på väg ner till Tyskland för att spendera 6 veckor i ett stort stall. Kan inte själv riktigt förstå vad jag har gett mig in på men fan vad kul det ska bli! Stressen kommer sakta krypande, när ska jag hinna packa för 6 veckor? Vad behöver jag ens packa ner? Just nu jobbar under dagarna och på kvällarna är jag i stallet och rider. Hur den här veckan ska gå ihop vet jag inte riktigt men stressigt blir det.

Varför jag har valt att börja skriva igen är dels för min egenskull. Att skriva här ger mig utrymme att rensa mina tankar och samtidigt ge mig något att se tillbaka på. Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag glömmer att stanna upp och faktiskt smälta in allt. Att skriva tvingar mig att sätta mig ner, få ordning på allt uppe i huvudet och få ner allt i ord här. Hur länge det här kommer att hålla återstår att se.

Klockan tickar iväg, det är sent och jag ska upp tidigt. God natt och välkomna tillbaka.

Likes

Comments

Allmänt, Strömsholm

Hej! Dagen har spenderats i ridhuset som funktionär under 4 års championatet. Lärorikt men tråkigt att stå på sidan av ändå, tävlingsabstinens. Morgondagen kommer att spenderad likadan men med lite sovmorgon.

Likes

Comments