Allmänt, Strömsholm

Hej! Dagen har spenderats i ridhuset som funktionär under 4 års championatet. Lärorikt men tråkigt att stå på sidan av ändå, tävlingsabstinens. Morgondagen kommer att spenderad likadan men med lite sovmorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Strömsholm

4 veckor har snart gått och vi har äntligen börjat komma igång när det gäller ridningen och gymnasieämnena. Livet här på Strömsholm rullar på, jag trivs verkligen men saknar ridningen nå otroligt. Rid abstinensen blir bara värre och värre, haha. Van att rida betydlig mycket oftare än vad vi gör nu.

Imorgon ska vi gå kurs för att kunna köra basmaskin. Vi använder en liten traktor i stallet till hö osv. Sen elevråds möte och umet (undervisnings metodik) för hippologerna. Så några i klassen rider imorgon men inte alla.

Likes

Comments

Allmänt, Strömsholm

Onsdagar kommer att bli dom segaste dagarna senare när skoltröttheten slår till. Vi har absolut inget häst relaterat alls under hela dagen, endast vanliga gymnasieämnen. Som tur idag hade vi en säkerhetsdemo under förmiddagen i röda ridhuset som iallafall gav oss en liten hint av häst, haha. Efter lunchen cyklade vi till markan och tog en fika för att fördriva lite tid.

Efter skolan hann jag fördriva lite tid i en halv timme sen cyklade jag till röda stallet och hjälptes en lärare med hennes häst. Väldigt lärorikt och så kul verkligen. Det är så mycket nytt men försöker lägga så mycket som möjligt på minnet. Har faktiskt ett litet anteckningsblock där jag skriver upp all som tips som jag hör och får. Perfekt så man kan bläddra tillbaka sen och påminna sig.

Hann även med lite "shopping" idag. Rasten innan sista lektionen så cyklade vi ner till sadelmakeriet och kikade lite. Prövade ett par byxor från cavalleria toscana som satt som en smäck. Hehe var bara tvungen att köpa dom. Nu är det spara som gäller flera veckor framöver....stövlar nästa.

Likes

Comments

Strömsholm

Måndag och den andra skolveckan har börjat här på Strömsholm. Trivs verkligen här och alla som bor här på röda är verkligen jätte trevliga. Dagarna susar verkligen förbi när man har roligt.

Idag har vi haft naturbruk och engelska på morgonen och sen resten av dagen har spenderats ute i stallet praktiskt. Samt en cykeltur runt slottet. Efter kvällsmaten satt vi ett tag och tittade på en klasskompis som red och några andra.

Imorgon ska vi äntligen rida. Dock ut och mest bara i skritt vad jag har hört av den andra halvan av klassen som red idag. Men vad gör det? Är så lycklig att jag äntligen ska få sitta till häst igen efter mitt sommaruppehåll.

Planen är att försöka hålla igång bloggen nu så gott som det går. Men ha överseende med att det är lite fullt upp nu när man försöker sätta sig in i nya rutiner och en ny klass.

Likes

Comments