Allmänt, Bilder och videos, Tyskland 2017

Hej, nu var det alldeles för länge sen sist. Mycket har hänt under de här veckorna eller snarare månaderna. Att lämna Tyskland efter sex veckor hos Böckmann är något av det tuffaste jag gjort. Trivdes otroligt bra, människorna var helt fantastiska och hästarna var så himla fina. Att jag fick förtroendet att rida de hästarna varje dag kan jag fortfarande inte riktigt ta in, vilka erfarenheter det har gett mig. Inte nog med det så fick jag även tillbringa många dagar på tävling med beridarna som groom, stressigt men galet kul. Fick försmak för vad som väntar efter studenten och det var väl det som också gjorde att jag inte ville hem. Där och då hade jag lust att hoppa av gymnasiet och börja jobba. Tur gjorde jag inte det, en gymnasieexamen är trots allt väldigt bra att ha. Har två år kvar till studenten, sen lovar jag er att jag är tillbaka i Tyskland igen.

När jag väl kom hem hade jag en halv vecka att ta lite sommarlov och träffa mina saknade vänner innan det bar av till Strömsholm igen för ett nytt läsår. Fyra veckor har hunnit gå här på ströms och det har hunnits med massor. Hemma tävlingar och givande träningar på skolhästarna i så väl dressyr, hoppning och terräng. Måste dock medge att terrängen tycker jag faktiskt är lite obehaglig. Varit massor i stallet och pysslat med hästarna på eftermiddagarna, sen förstås pluggat också. Saknar dock ridningen eftersom det inte blir så mycket av det här, endast två gånger i veckan. Att gå från 4-6 hästar om dagen till två dagar i veckan är lite av en omställning. Hoppas att jag på något vis kan hitta hästar att få träna med eller alternativt ta hit en häst på foder, vad det blir får vi se.

Äntligen fredag imorgon! Fredagar består av ridning, engelska och idrott. Sedan bär det av mot lilla Lindesberg för att vara hemma under helgen för första gången sen skolan började. Hade gärna velat stanna kvar och titta på både dressyren och terrängen som går här men har saker hemma att ta tag i. Håll tummarna för mig, det är något som skulle kunna bli riktigt bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shit vilken resfeber jag har! Vet inte vad jag ska förvänta mig av den här resan och det känns galet jobbigt, men samtidigt så jäkla härligt att få testa vingarna och se vad man går för. Sjukt kluven just nu men det blir nog bra till slut.

Vi är framme i Hamburg ikväll någon gång och spenderar morgondagen där. På söndag runt lunch rullar vi mot Lastrup där jag kommer spendera dem 6 kommande veckorna.

Likes

Comments

Ett år på gymnasiet har redan gått, tiden rusar förbi! Har möt med och motgångar i år som jag aldrig stött på tidigare, har aldrig mått så bra som jag gjort men har heller aldrig mått så dåligt som jag gjort i år. En riktig bergodalbana har året bjudit på. En sak är säker att jag vuxit som person något enormt och jag är glad över att jag fått möjligheten att gå på den skolan som jag gör. Välkomnar hösten och nya utmaningar med öppna armar men först tänker jag njuta av sommarlov. Ett sommarlov utöver det vanliga, om ynka 4 dagar sitter jag i en bil på väg ner till Tyskland för att spendera 6 veckor i ett stort stall. Kan inte själv riktigt förstå vad jag har gett mig in på men fan vad kul det ska bli! Stressen kommer sakta krypande, när ska jag hinna packa för 6 veckor? Vad behöver jag ens packa ner? Just nu jobbar under dagarna och på kvällarna är jag i stallet och rider. Hur den här veckan ska gå ihop vet jag inte riktigt men stressigt blir det.

Varför jag har valt att börja skriva igen är dels för min egenskull. Att skriva här ger mig utrymme att rensa mina tankar och samtidigt ge mig något att se tillbaka på. Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag glömmer att stanna upp och faktiskt smälta in allt. Att skriva tvingar mig att sätta mig ner, få ordning på allt uppe i huvudet och få ner allt i ord här. Hur länge det här kommer att hålla återstår att se.

Klockan tickar iväg, det är sent och jag ska upp tidigt. God natt och välkomna tillbaka.

Likes

Comments