Nattinatti hästarna. Sov gott❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Påväg till Norje nu, ska äta lite & ha det mysigt. Vi passar min systerson idag så blir lite bakelser & sådant 😊🍪
Ska äta nu när vi kommer ner sen ska jag och Robert köra upp till stallet och släppa in hästarna. Får se om jag kör upp ikväll och rider om regnet avtar. Hovslagaren kommer den 2 november så efter det kan jag börja sätta igång honom på allvar 👍🏼 hörs lite senare!

  • 7 readers

Likes

Comments

Att få äga en så underbar & fin häst som du, Philip 💜

  • 7 readers

Likes

Comments

Idag flög jag upp ur sängen, mer eller mindre... vädret är riktigt kasst idag med..😔 Så sjukt kallt! Är snart i stallet iallafall & ska fodra hästarna sen släppa ut dem. - även om det tar emot i detta vädret. Får snart lägga fram vinterkläderna känns det som.

  • 7 readers

Likes

Comments

Hem ljuva hem😉 är hemma från stallet & precis tagit en dusch. Ska gå & lägga mig nu så jag orkar gå upp kl 07.00 imorgon. Imorgon ska vi ner till pappa & äta god mat 😍 tänkte faktiskt rida imorgon kväll också. Så skönt med belyst ridbana!! Om den inte är för slaskig. Men vi hörs imorgon!


Godnatt alla fina, ovänner som vänner😘

  • 7 readers

Likes

Comments

Har precis varit på stallbyggen & köpt lite mumsiga grejer till Philip. Nu är jag påväg till stallet, ska mocka sen släppa in min lilla blöta häst. Någon ridning blir det inte idag. Han för istället stå inne i sitt mysiga täcke och mumsa på hö.👍🏼

  • 9 readers

Likes

Comments

Asså 😫😫 vädret.... så sjukt tråkigt. Kallt, regnigt, ruggit.... allt vad man kan säga. Ska snart upp till stallet & mocka. Philip ska få komma in lite tidigare idag också. Ska hänga hans täcke på tork under natten sen ska han få mysa ner sig i sitt nya varma stalltäcke.😍
Ska förmodligen rida idag. Om regnet avtar lite 🌧
Annars får vi bara mysa. Han ska skos om nästa vecka - skönt för honom.


Hörs sen! 😊

  • 10 readers

Likes

Comments

Tog in hästarna redan vid 5 för att de öste ner. Ryktade Philip & tog på han ett varmt fleecetäcke som jag ska upp & byta vid 9 - ska även natt fodra dem då.
Jag om någon är dyngsur, inte bästa klädvalet jag valde idag. Som dem brukar säga " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder " ja, så kan det ju vara... nu ska jag hem & äta lite mat innan jag ska upp till stallet igen! 😊

  • 35 readers

Likes

Comments

Fick stressa för att hinna med 2 bussen, men jag hann.😉 är påväg till stallet nu för att göra de dagliga sysslorna - göra vid maten, mocka osv. Regnar inte i Sölvesborg men i Kylinge vräker det ner - tur jag tog på honom regntäcket med hals.
Är så skönt att vara tillbaka på häst ryggen & i stallet. Att ha något att göra på dagarna & att vara i stallet är bland de skönaste & bästa jag vet.
Tänk er att en tjej som inte dricker och umgås med vänner om dagarna, bara sitter hemma, ligger i sängen & gör i princip ingenting... ja, det är jag. Jag dricker inte om helgerna längre och är inte så mycket för att vara med vänner längre. - finns knappt några äkta. Antingen är de lögnare, påhittare eller helt enkelt falska.

Sebbe, läser du det här så är du fan den bästa vännen som man någonsin kan önska sig. Vi umgås inte lika mycket längre men jag vet ALLTID vart jag har dig & du finns alltid där när jag behöver. Precis som jag gör för dig. Det är ett gott exempel på att äkta vänner inte behöver träffas varje dag, för varje gång man träffas är det precis som man aldrig varit ifrån varandra. Du slår allt & alla vänner jag haft genom livet - jag älskar dig vännen!❤️

  • 68 readers

Likes

Comments

  • 71 readers

Likes

Comments