Hei ja anteeksi hiljaisuuteni.

Viime postauksessa lupasin kertoa Alexandran 10kk neuvolasta.

Alexandran mitat olivat syntyessään :

Paino: 3370g, pituus 51cm ja päänympärys 34cm.

Ja nytten hän oli (4.12):

Paino 8160g, pituus 72,6cm ja päänympärys 45,1cm

Alexandra on siis kasvanut tosi hyvin! Ja pikku tyttöni on oppinut niin paljon uutta. Ihanaa on seurata oman lapsen ksvua ja kehitystä!

Jossain vaiheessa voisin kirjoittaa synnytyskokemukseni joka ei mennyt ihan putkeen.

Hyvää päivänjatkoa ja hyvää joulunodotusta kaikille!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Hei ja hyvää Itsenäisyyspäivää! Täsätä päivityksestä tuli lyhyt mutta huomenna tulee taas pidempi postaus.

Tämä kuva on otettu eilen illalla 5.12 Loviisassa meidän keittiön ikkunan kautta.

Likes

Comments

Tervetuloa taas uuden päivityksen pariin!

Lupasin viime postauksessa että kerron hiaman meidän toisesta liskosta.

Meiltä löytyy siis parta-agama nimeltään Joshua. Hän saapui meille joskus 2016 alkuvuonna ja joshua oli silloin noin vuoden. Joshuan edellisellä omistajalla ei ollut tietoa hänen tarkasta iästä eikä värityksestä. Joshua on kiltti ja leppoisa kaveri! Hän pitää paljon kylpemisestä.

Jos teille tulee kysyttävää ihan mistä vaan niin voitte kommentoida alas tai laittaa sähköpostia: ronttigrahn@gmail.com

Seuraavassa postauksessa kerron Alexandran 10kk neuvolakäynnistä.

Hyvää illan jatkoa kaikille!


Likes

Comments

Hej ja tervetuloa uuden päivityksen pariin.
Tänään on siis lauantai ja minun pikku prinsessa on nytten 10kk! Jestas miten aika rientää!

Kävimme tänään mummoni ja Alexandran kanssa joulumarkkinoilla Loviisassa, minusta ne joulumarkkinat olivat pettymys koska siellä ei oikein ollut mitään. Sen jälkeen kurvasimme viellä Lapinjärvelle perhettä moikkaamaan. Eipä siinä sen kummempaa, huomenna varmaankin nokka kohti Vantaan Ikeaa ostoksille.

Huomenna tulee agamaisia joulukuvia ja vähän infoa liskostamme.

Hyvää illanjatkoja kaikille!

Likes

Comments

Noniin, tervetuloa taas uuden blogitekstin pariin. Kuten jo edellisessä postauksessa lupasin kertoa meidän elukoista. Tässä postauksessa kerron meidän uusimmasta tulokkaasta eli Kuningaspytonista. Olen siis aina rakastanut käärmeitä, ja meidän perheellä oli kuningasboa kun olin noin 8-9 vuotias. Siitä lähtien olen aina halunnut käärmeen, ja nyt kun olen 21vuotias päätin hankkia sellaisen. Olen niin onnellinen tuosta käärmeestä! Hades on siis syntynyt vuonna 2014 ja saapui minulle sunnuntaina 19.11.2017. Hades on väriltään Albino, keltainen upea komistus! En ole itse viellä punninnut Hadesta saati mitannut painoa mutta lähiaikoina sen teen. Hän on kiltti ja leppoisa yksilö ja siksi sopikin hyvin ensikäärmeeksi. Laitan tähän loppuun viellä kuvia Hadeksesta.

Seuraava postaus koskee sitten toista lemmikkiämme.

Likes

Comments

hellurei taas! tänään tuli vietettyä aivan mahtava synttäripäivä ja myös sitä että ollaan mieheni kanssa oltu kaksi ihanaa vuotta yhdessä!

Kävimme tänään siis Alexandran kanssa vanhempieni luona syömässä ja juhlistamassa tätä päivää. Huomenna on sitten siskoni syntymäpäivä mutta vietämme niitä sitten torstaina. Loppupäivä meni sitten herkkujen ja sarjojen parissa, ja päivän kruunasi viellä se että sain meidän käärmeen syömään! Ensi postauksessa kerron vähän meidän elukoista ja laittelen niistä kuvia.

Mutta nytten on aika mennä pehkuihin! Hyvää illanjatkoja kaikille.

Likes

Comments

Tänään onkin jo taas maanantai ja huomenna on syntymäpäiväni. Tänään ollaan Alexandran kanssa vain kotona ja nautitaan toistemme seurasta. Sain hänet noin reilu tunti sitten nukkumaan ja viellä vetelee sikeitä, ja hän taas tänään taisi herätä väärällä jalalla kun on taas tultu kiukuteltua. Tänään on myös joulukorttien teko päivä, saa nekin sitten valmiiksi! Huomenna en tosiaan aio varmaankaan tehdä mitään muuta kuin vain olla kotona ja viettää perheen kanssa laatuaikaa <3 Kirjoitan viellä tänään illalla tai huomenna uutta tekstiä.

Hyvää päivänjatkoa kaikille!

Likes

Comments

Hei ja hyvää lauantaita!

Tänään oli taas oikein mahtava päivä! Kävimme tänään Alexandran kanssa tervehtimässä minun vanhempia ja siskoa, vietimme myös synttäreitäni ja äitini oli leiponut super hyvä leivoksia! Äitini leipoo melkein joka päivä kaikkea hyvää ja oikein harmittaa kun ei aina niitä pääse maistamaan! Ja hän yrittää parhaansa koristeluissa vaikka hän näkeekin vain enään yhdellä silmällä, mutta eihän se ulkonäkö ratkaise vain maku! Kävimme myös katsomassa famoa pitkästä aikaa ja oli oikein ihana nähdä häntä. Alexandra käyttäytyi myös melkein koko päivän hyvin vaikka tulikin pieni väsykiukku yhdessä kohtaa, mutta ihmekkös tua kun hän heräsi jo noin kl 9:00. Ja ei tässä oikein muuta kohta yritän laittaa Alexandraa nukkumaan ja taidan itsekkin painua pehkuihin. Hyvää illanjatkoa kaikille!

Likes

Comments

Päätin viellä tälle päivälle tehdä yhden postauksen. Kello on 22:41 kun tätä kirjoitan. Tyttäreni on kohta nukkunut jo toista tuntia ja mieheni istunut koneella pelaamassa jo monta tuntia. Minä katson tvstä Diktaattori elokuvaa, ei siinä mitään olen tämän kyseisen leffan nähnyt jo varmaam 100+1 kertaa. Tänään tajusin vasta että olen kokonaan unohtanut syntymäpäivöni joka on 28.11 olen vain koko ajan ajatellut joulua! Joulu ja Halloween on minulle vuoden kohokohdat. Olen jo paketoinut tyttäreni joululahjat ja ottanut hänestä kuvia joulukortteja varten, ja tänä vuonna odotan joulua viellä enemmä koska on tyttäremme ensimmäinen joulu. Ei ole viellä tietoa missä joulumme vietämme mutta todennäköisesti käymme kaikkien sukulaistemme luona jouluaattona. Ja tottakai joulupukki om myös tulossa. Tässä näitä tämän illan höpinöitä. Huomenna uusi postaus luvassa :)

Likes

Comments

Hej ja tervetuloa minun blogiini. Olen 20 vuotias nainen Uusimaalta. Perheeseeni kuuluu myös tyttäreni, mieheni ja meidän eläimemme. Tyttäremme syntyi 2.2.2017 eli kohta hän on jo 10kk! Tänne blogiin päivittelen meidän arjesta ja paljon muusta. Kirjoitan taas pian!

Likes

Comments