Hejsan. Första inlägget på länge nu hehe. Faktum är att jag raderat alla tidigare inlägg som jag skrivit då en liten del av mig dog av skam när jag gick igenom dem igen. Jag kommer antagligen känna samma sak när jag läser detta inlägg om några veckor igen.

Iallafall, orsaken till att jag slutade uppdatera var väl för att allting blev så tråkigt. Jag hade och har väl fortfarande för den delen inget liv och det enda jag gör på mina lediga dagar är att ligga hemma med pyjamas, smutsigt ansikte och tovigt hår, ha serie-maraton och äta B&J's glass. Om jag har kompisar hemma en kväll eller om jag bara gör något med kompisar så går vi antingen och tittar på bio, oavsett om det är sol ute eller grått och trist, eller ligger hemma under täcken och filtar och tittar ut allting på hela netflix. Medan andra i vår ålder festar med kompisar och dansar sig svettiga till musik, vilket är rätt så kul det med. Detta gjorde att det var det enda som bloggen bestod av, bokstavligen.

Känner inte att jag direkt behöver introducera mig själv, något man kanske oftast gör på 'första inlägget', ni som läser detta antagligen har tagit er hit genom facebook och redan vet vem jag är/känner mig/är relaterad till mig blah blah och för att jag ändå haft denna blogg ett tag nu och skrivit hur många sådana inlägg som helst. Hej facebook-vänner!

För att komma vidare så tänkte jag berätta något som hände igår. Vår klass anordnade ett disco för barn från årskurs två till fem med poängen att samla in pengar för klassresa som förhoppningsvis kommer att hända i nian. Jag stod i garderoben tillsammans med några andra, men när discot var slut hade typ alla stått där. Så indelningarna som fanns från början suddades ut under discots gång. Det var väldigt kul och jag dansade mig röd i ansiktet, ännu ett sådant ögonblick som jag i framtiden kommer tänka tillbaka till och skämmas över. Jag antar att det var på grund av den höga, dunkande musiken och mängden på läsk i min kropp som gjorde att jag inte satt tyst inne i garderoben hela kvällen och tappade talförmågan varje gång någon frågade om något.

Idag var jag därför extremt trött och sov till klockan halv ett och sedan två timmar till vid fem tiden. Absolut ingenting hände denna dag på grund av det förutom att mina morföräldrar kom för att äta middag innan dem skulle iväg och se Kinky Boots (som jag btw såg förra året med mamsi. MAGISK) och jag fick en jättefin necessär av mormor med b.la en hudkräm vilket är much needed just nu.

Något annat som hänt denna vecka är att jag byggt naglarna för första gången - något väldigt efterlängtat. Nackdelen med detta är att jag knappt kan göra någonting, kan inte arbeta i skolan utan min dator då jag inte längre kan hålla en penna och om jag kan så blir meningarna helt knas och extremt otydliga ändå. Men det är fint och jag är supernöjd.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av OITNB och sen sova. Godnatt, sov gott.

XXXXLikes

Comments

Nya inlägg