Nyligen vaknat, fy. Men de behövdes då de blev rätt sent igår. Kan tänka mig att de var runt 3 tiden som vi var hemma. Men fredagen var riktigt kul. Först fixade Rebeccas bil. Tonade bakluckan, blev riktigt bra trots att iallafall jag aldrig gjort det förut. Sen blev det att ta lite o dricka, först hemma hos mig sen gick vi vidare till stan och bara chillade på en krog. Mysigt och väldigt trevligt. Vi fick även sällskap av N under gårdagen. Så nu väntar jag på att han ska vakna så kanske de blir att göra mat snart.

Kram sålänge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

DAGENS


Dagens humör: Glad. Har en riktigt bra dag idag, vakna hoppfull och bara kände att idag blir det en bra dag. Härligt!

Dagens borde: Vika tvätt och hänga tvätt. kul right? Värsta jag vet.

Dagens frisyr: Jag har ännu inte fixat mig men ska kasta mig in i duschen alldeles strax. Om jag inte ångrar mig så har jag tänkt på lite utkammade lockar inför kvällens utgång.

Dagens smink: Slänger upp en bild efter jag fixat mig, jag är ganska spontan när det kommer till sminkningen! har väl mina grunder, men brukar oftast spåra totalt eller bli en väldigt enkel sminkning, beroende på vad jag har lust med i stunden.

Dagens klädsel: Tänkte köra på ett par svarta jeans från lager 157 och en mönstrig tröja från Monki. Vad jag vet än sålänge.

Dagens planer: Ska snart slänga mig in i duschen, sen gå ut och hjälpa Rebecca med sin bil, vi ska mörklägga hennes glas på bakluckan. Handy girls right? Sen blir de ta något att dricka först hemma hos mig och sedan röra oss vidare mot nån krog, vi kände att vi inte ville gå och dansa som vanligt ikväll. Utan bara köra en mysig runda på nån krog/pub.

Dagens materiella vill ha: Alltså, jag har blivit kär i en ljusstake! Den har en grön marmor platta och en ljushållare av mässing. Ni har säkert sett den då de är inne med just marmor och mässing. En trend som alltid funkar enligt mig! här är några sidor till vart man kan hitta dessa snygga ljusstakar. Finns flera! 1.Länk här 2.Länk här 3.Länk här

Dagens fundering: Vad de ska lagas för middag, haha.

Dagens tråkigaste: Fixa med tvätten.

Dagens längtan: Utgången ikväll!


Likes

Comments

Hösten är verkligen här nu, snart har den tagit alla löv, all utsidig värme och vintern äter upp den.

Planerna idag är väl att bara njuta, fixa och trixa lite med saker här hemma. Tänkte även skriva lite, vad får ni veta om resultatet blir värt att publicera. Hope so!
Har bestämt mig för att idag måste jag ta o börja motionera mer regelbundet. Det gör så mycket, för kropp o själ. Sen så väntar jag på den 25 ska komma så man kan införskaffa sig ett gymkort igen.
Nej nu blir de kolla lite Gossip Girl och sedan fixa lite.

Ha en fin dag! Kärlek.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Det blev en utgång trots allt igår. Hade super kul på krogen, sen vart de lite urspårat olyckligtvis. Tyvär så kan såna tillfällen hända när de förekommer alkohol i bilden. Tråkigt men sant. Men de löste sig kan man säga. Idag vart det onlinepizza, filmmys med Rebecca, min bästavän. Haha man kan tro att de är de enda jag gör. Men blir så när man söker jobb och bara är timmis på ett ställe. börja få lite smått panik över det men jag vet ju att de löser sig om man bara har viljan! 

Blir en lugn kväll framöver. I morgon så är jag mer uppdaterad på bloggen! Nu blir det bara chilla denna höst kväll. Kram sålänge.

Likes

Comments

Dagens humör: Hängig men ändå glad. Känt lite tryck i huvudet men förmodligen för de var så nervöst för mötet så de liksom sitter kvar. Men blir en Lilllördag med bästavännen idag inkluderat lite alkohol, så jag är på topp ändå.

Dagens borde: Släppa de jobbiga och bara njuta av kvällen.

Dagens frisyr: Utsläppt, plattat.

Dagens smink: En skimmer rosa ögonskugga från makeupstore. Svart Eyeliner från L'Oréal. Puder från L'Oréal, färg: camouflage. Svarta lösögonfransar. Och svart mascara från maxfactor.

Dagens klädsel: Svarta jeans tights från kappahl. En mönstrad tröja från Spanien och en beige tunt stickad kofta från gina tricot.

Dagens planer: Dricka lite med bästavännen sen förmodligen en utgång.

Dagens materiella vill ha: Camouflage mysbyxor.

Dagens fundering: Vart vi hamnar ikväll.

Dagens tråkigaste: Ångest känsla efter skrivit med N.

Dagens längtan: Kvällens planer.

Likes

Comments

Mötet gick bra. Löka dock sönder på bussen, var sålänge sedan jag åkte buss och de var som en bastu, plus nervositet på det. Varför jag inte nämner vad mötet handlar om är för de är väldigt privat och kopplat till en nära väns privatliv. Så jag kommer inte nämna vad, på gott o ont.

Nu har jag iallafall precis tagit mig ett bad och om ca 1h så  blir det kafferep hemma hos en saknad vän. Med andra ord maxat mys! Slänger upp en "Dagens" lite senare. (Vet du inte vad dagens är så kika lite längre ner).

Kram sålänge!

Likes

Comments

MAT, VARDAG

Innan mötet blev de lite mys framför Gossip Girl. Dock började morgonen med att jobbgubbar skulle in i lägenheten. Haha jag är så ful, så låtsas alltid sova så gömmer jag mig på rummet, dem måste tro att det aldrig är någon hemma. Haha. Vill liksom inte möta främmande människor på morgonkvisten. Alla har sina grejer för sig, knasigt.

Kram sålänge.

Likes

Comments