Bestämt mig för att börja blogga igen då jag tycker det är så himla kul och kolla tillbaka på vad man gjort osv. Bloggar främst för mig med andra ord. Idag har jag bara tagit det Lungt då jag var på krök hos Johan igår med han, natta,Tell och Daniel. Slutade med att vi gick ut på pärlan. Jo på kvällen idag käkade jag och skeden på esters och sen gick på bio.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej folket! för ca 2 årsen och 9 månader sen gjorde jag en abort och sedan ett tag efter det så fick jag uppleva ångest. sedan dess har jag lidit av ångest och depression. har haft ett helvete med det kan jag tillägga. och varit i botten. denna veckan har jag fått reda på att det bland annat kan bero på att jag började med p-piller ett tag efter aborten. har gått på p-piller och även mini-piller tills iför går. då jag bestämde att jag fan ska testa om det beror på dem. då det är många som blivit deprimerad och blivit lätt irriterade fått ökad ångest etc. hoppas på det bästa. fick även idag reda på att ångest kan man även få av dålig rygg. som jag fick höra då "måste tilläga att du borde uppse en osteopat för dem kan bota din ångest...ångest sitter i ryggmärgen vid c7 kottan och man borde sitta rak i ryggen för att undvika att den trycks ihop." det jag vill till lägga då är att jag har fruktansvärt dålig rygg och dålig hållning . jag har speciellt ont när jag ska gå och lägga mig bland annat. så nu ska jag sätta mig och boka tid hos en kiropraktor. finns även yoga mot ångest som jag testat och jag tycker att jag känner mig avslappnad efter jag vart på det. vill dela med mig om detta pga att ångest är det värsta känslan jag vet och jag önskar ingen i världen att uppleva detta. hoppas mina tips kan hjälpa någon och jag hoppas att något av detta kan hjälpa mig. jag återkommer om detta med mina resultat. styrker kramar till er alla!. ni är värdefulla glöm aldrig det!

Likes

Comments

Helgen. Grillat och krökat det är la det jag gjort denna helgen. Har rensat massa av mina kläder och grejer med. och hämtat de sista grejerna hos mamma med. Lite grejer fick va kvar som möbler osv. Längtar så till lön nu. så himla trött på att vara "pank". Nu kommer ny arbetsvecka och nästa helg ska jag till Trollhättan med ett stort gäng och antagligen blir det även liseberg. 

Likes

Comments

Ifredags åkte jag till Ullared med Sofia och Angelica. Åkte hemifrån redan kl 10 och sen kom vi la hem 4-5 ngt. Åkte hem en snabbis sen in till Ica maxi möte upp Sofia och fick handlat lite mat. Och två nya ljus lyktor. Ha-ha. Sedan åkte jag förbi mamma och hämtade hundarna och så hem igen. Fick köpt en plattång och en mixer på Ullared. Riktigt nöjd över båda och riktigt pris värda. Mixer är skit checka du mixar i muggar så när du mixat klart är det bara att skruva loss och sätta lock på! Igår firade vi hemma hos vicky va faktiskt väldigt kul. Och idag ska jag nog åka hem till jenniför och ha lite mys med tjejerna en stund💕

Likes

Comments

Likes

Comments