Denna grabb kan verkligen få mig le stort på riktigt. Han är helt underbar och mysig. Första gången jag såg dig, så var du så jävla snygg. Jag löjligt hypa dig i smyg. Jag kunde juh bara drömma tänkte jag. Vem skulle tro att vi skulle stå här idag?? Men jag mötte honom då jag behövde honom som mest, då jag var riktigt ostabil person. Vi hade det jävligt roligt tsm och vi har många roliga minnen. Men när jag var ostabil så hade jag ganska dåligt självförtroende och tänkte mkt hur andra skulle tänka om mig osv. Men han fick mig att känna att jag var tillräcklig och kände mig även väldigt trygg, bekväm med honom. Och nu efter ca 1 år och 4 månader som jag har känt dig och varit med dig så vet jag inte va jag skulle göra utan dig?

Men i alla förhållanden så är de något som kniper. Eller hur? Och jag råkade göra ett stort misstag en gång, som aldrig kommer hända igen. De kommer alltid finnas kvar mellan oss. Jag förlorade ditt hjärta. Men jag kämpade genom en svår period. Men med allskit enda upp till strupen står vi kvar och försöker göra allt vi kan för att vara med varann. För kärleken är inget man kastar och varje gång jag träffar denna grabb så känner jag mig ny kär. PRECIS VARJE GÅNG. och den blir bara starkare för varje dag. Du är min egna pojkidol och så mkt mer en något fint att kolla på. Älskar den känslan, att vakna upp bredvid dig och bara känna tryggheten. Nästan som man har en helt egen riddare. Kan lixom inte beskriva känslan när du kollar mig i ögonen och säger att jag är speciell.

Vet inte vad jag ska säga mer för jag vela bara skriva av mig och de e sjukt svårt att få ut de man vill. Så vi säger tack och hej. Puss <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!! Nu sitter jag på tåget påväg hem till mig igen. Men innan jag kunde hoppa på tåget så gick jag till Central Stationen i Stockholm, till en sådan betal maskin( vet inte vad de heter ). Då gick allt som vanligt, men då drog de pengar från mitt konto men fick ingen biljett osv.. sjukt jobbigt & jag hade inge pengar till en till resa. Så jag fick gå in till Sj receptionen eller vad de är. Där så sa de att de var problem med maskinerna så pengarna skulle komma tillbaka på kontot imorgon. Men då tänkte jag och sa men hur ska jag komma hem då osv jag har ingen biljett & inga pengar för att köpa en till. Han funderade sedan så bjöd han mig på en resa hem & jag får endå pengarna tillbaka imorgon. 💸💸 Sj skrämde skiten ur mig men jaa.
Men annars i Helgen har vi inte gjort så mkt bara tagit de lugnt & gick runt lite, myste osv. Inge speciellt med de, bara som vanligt ungefär.

Bilder från i helgen 🎀

Likes

Comments

Hej på er!! Just nu sitter jag på tåget påväg ner mot Stockholm för en lugn & riktigt myysig helg med min käraste.
De kan nog behövas för min del, att bara ta de lugnt å låta tankarna & känslorna stanna hemma. Släppa allt för någon dag bara, får hoppas att inte denna helg förstörs bara. & att jag får ta allt i vardagen istället. 
Vill bara ha närhet och & känna mig trygg igen, då jag har blivit väldigt vilsen på sistonde.
Men endå nu har jag sett vilka som är Äkta & oäkta. De är något positivt iaf.
Jag har åkt bussen från där jag bor till Bollnäs, sedan tog  jag tåget till Gävle. Och därifrån raka vägen till Sthlm.

Annars under veckan har det inte alls hänt något man behöver skriva om för de e riktigt tråkigt. Jag har typ vakna 5 minuter före och tagit bussen till skolan. Haft ca 1-3 lektioner. Åkt hem och sovit.. sovit.. å sovit.. suttit vid datan lite, duschat & sedan sovit. Exakt så har min vecka varit dag för dag. Fett deppig och seg vecka. De brukar inte vara såhär men jaa jag har inte orkat något annat heller. Har varit så slö, sliten & trög. Så jaa
Jag har faktiskt tänkt på varje dag om vad jag ska blogga om för jag har inte kunnat bloggat om dagen lixom, för de händer ingenting.

Likes

Comments

Hej på er. Jag har alltid velat tatuera mig, och jag tänker hela tiden på vad jag ska tatuera. Så jag tänkte visa lite bilder för er på ett ungefär hur jag vill ha min tatueringar. Så de har mest bara blivit bilder i detta inlägg men jaa. Lämgtar så mycket nu men jaa de är bara att vänta till 2018. 😈

  • 329 readers

Likes

Comments

Den här är gammal & de flesta har säkert hört den hur många gånger som helst. Men jag älskar den. Jag blir rörd varenda gång och har lyssnat på den sen ja jag vet inte när. 

  • 318 readers

Likes

Comments

Idag var jag på första Gymnasieträningen, med nya spelare & ny tränare. Själva träningen tyckte jag var bra då den inte alls var nå riktigt hårt, men man svettades sönder för de var faktiskt riktigt varmt i hallen. Men ja de e klart de var riktigt jobbigt och annat träningssätt. Nu tänker ni säkert de var ju lugn träning hur kan de vara riktigt jobbigt? Jo såhär är de att jag inte tränat ngt i sommar så de blev riktigt jobbigt, men jag skulle inte tycka de i vanliga fall.
Men efter träningen så skulle jag gå till min Mentor så jag gick till han, för vi har lite problem med schemat så jag visste inte vad jag skulle ha nästa. Men då sa han att han skulle försöka lösa schemat under dagen, SÅ FICK JAG SLUTA KL 10.00. Bästa. Men de blir ett fullt spekat år.
Snart ska jag väll dra mig tillbaka till Bollnäs så hörs då bebes.

Likes

Comments

Nu har jag tänkt att göra en förändring här på bloggen, med att jag ska uppdatera mycket oftare, göra bättre bilder och mycket mer. Då jag faktiskt vill göra de nu när jag har tid med de.

Så vem är jag? Tänkte bara berätta lite om vem jag är,med onödig fakta i dehär inlägget, så kör vi på sedan eller vad säger ni?

Jag är en tjej på 16 år & bor i en villa i Edsbyn med min Mamma och hennes sambo Stefan. Vi lever som alla andra alltså vanliga svenssons, inga stora bekymmer eller något.

Jag och mamma har en jätte nära och bra relation med varann, som tex jag kan fortfarande komma och krypa ner i sängen och prata, mysa och sova med henne. Vi pratar väldigt mycket om vad som händer å jah allt möjligt, från problem till jah vad som helst.

Jag går IM på Torsbergsgymnasiet men har även tillägg på NIU Handbollsgymnasium här i Bollnäs. Gått Handboll sedan jag var liten och har spelat i klubb laget Alfta GIF. Står i Målet.

Har ett distans förhållande med pojkvänen sedan lite mer en ett år tillbaka, men vi träffar varann ofta endå tycker jag.

Jag är en väldigt oklar person, lixom jag är hur många personer som helst, har inte riktigt hitta mig själv en.

Gillar att äta mat och speciellt pojkvännens köttbullar, Stefans grillade Kotletter med hans egna grönpeppar sås & Mammas Kycklinggryta.

Dricker typ dricka varje dag bara för de finns alltid hemma, för både Mamma & Kalle är typ beroende. Nu bor inte Kalle hemma men ja.

Jag kan sova i flera, flera dygn utan att kliva ur sängen & jag är väldigt lat av mig.

Tror faktiskt jag inte behöver berätta så mycket mer och jag kommer inte riktigt på något heller. Så vi slutar där. De blev inte så mycket men jaa. Nu ska nog jag gå upp och sova för de är en till dag imorgon. Sovgott på er:)

Likes

Comments

HEJ PÅ ER ALLA MINA SMÅ JORDGUBBAR🍓🍓
Dehär är en av mina 2 bröder & han sägs vara lite speciell mot för alla andra "barn" Eller man kan inte säga barn, han fyller faktiskt 19 år i sommar. Men han sägs vara lite speciell mot för alla andra. Ja de lät väll bättre? Ja.
Men låt mig komma till saken.
Min bror Kalle kallar vi honom då han igentligen heter Karl-oskar. Men nejnej nu kom jag ur spåret igen. Men han var precis som alla andra barn när han var liten bara de att han agera mkt större en alla andra. Men inte tyckte vi de var farligt men ja. Han var precis som alla andra tills han flyttade från Mamma, bytte skola till en Särskola. De var då allt börja spåra i hans liv. Han mådde inte så bra osv. Sedan tyckte inte han att han passa in där bland dem där "särbarnen". Nejnej nu lät de där jätte taskigt att säga särbarn. Men jag vet inte vilket annat ord man kan säga tyvärr. Men igentligen var han som de några var juh lite mer osv. Men han var duktigast i skolan osånt. Men de blev konstigt när han hamna med barn som han. Som hade samma diagnoser osv. De blev bara rena kaoset han var bråkigast i klassen på slutet för han mådde inte bra. Han började bli exakt som de för alla sa att de var för diagnosen, " det är för han har diagnosen " , " han kan inte göra de för han har en sådan diagnos". Till slut börja han bli värre och värre
Skylde allt på diagnosen. Men om man har rätt uppväxt från början så lär man sig att anpassa sig som "vanlig" människa. Men han flyttade för tidigt från mamma. Så han var bara hos mamma varannan helg & då går det inte att uppfostra ett barn riktigt. De är klart han anpassade sig till mammas regler. Men de var bara bråkbråkbråk.
De är klart Kalle var mobbad som liten när han bodde hos Mamma i "vanliga" skolan men han hade en jättebra lärare som tog bort allt sånt i klassen. Men de var juh lite yngre barn som reta han lite. Men han strunta i det och åkte VARJEDAG efter skolan och badade, precis varje dag i flera års tid om inte i badhuset så bada han ute varje dag ensam & hade alltid lika kul. Kram på dig Kalle både jag och Mamma saknar dig även fast vi bråkar rätt så ofta❤

Så snälla föräldrar & er med diagnos lär era barn eller er att man kan leva som en vanlig människa utan att skylla på diagnosen. Ni är vanliga människor endå. Lär era barn från början & få hjälp så kommer de alltid att gå även fast inte denna resa gick så bra(fast den är juh såklart inte slut). Så hoppas jag att ni kan klara er bra.

Den blev väldigt kort av allt dehär så ni kanske inte förstår. Jag vet inte om ni gör de för de blev mest bara en sammanfattning typ en kort version. MEN VI SYNS VÄLL I NÄSTA INLÄGG ?

Pusss

Likes

Comments