I natt var de en sådan natt jag kände mig sjukt ensam & tankar snurra runt i huvudet. Okejokej de är nog någonting alla gör någon men den här ggn tog de aldrig slut. Du kom även upp i drömmen, visst nu den senaste veckan har jag drömt överdrivet mycket om dig. Vaknar flera gånger och kollar om du ligger bredvid mig, men nej du e borta.

" Vem skulle tro att jag skulle gråta i sömnen? Jag fällde tårar, jag var ensam i drömmen. Men de är väll rätt att vara trasig? Tankar som äter en och ångesten som kväver en. " ~ Andas-Shuez, Vic Vem

Känslan är hemsk när vi har de så jävla bra i drömmen och du ligger bredvid mig. Känner dina andetag mot min nacke. Tryggheten, värmen & energin som jag har. Ser även ditt smile, stryker dig över ansiktet & ser dina ögon, den finaste på jorden. Sedan vaknar jag av panik & vänder mig och kollar om du är där, men nej jag ligger här helt ensam.
I flera nätter har de varit samma sak & jag blir lurad varenda natt. Jag lovar att jag vaknar minst 5ggr per natt.

Men jag tror de är bättre för mig att vara ensam, då de inte funkade så bra mellan mig & vännerna. Jag tror jag behöver dehär i slut ändan även fast de känns sjukt jobbigt nu. &jag kommer nog aldrig träffa ngn som dig, för du e inte som dom andra grabbarna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er de har hänt mycket sedan jag uppdatera senast. Både sjukt roliga & tragiska händelser. Har dock inte mått så bra senaste tiden, så om jag hade uppdatera hade det inte varit kul att posta massa deppiga inlägg.
Grabben min gav mig ett tråkigt besked som ledde till att vi inte kunde vara med varann mer. Så nästan alla tankar har gått runt honom just nu senaste dagarna. Efter alla våra minnen, bilder under lite mer en 2 års tid. De tär på en kan jag säga.
Sedan massa familjeproblem då jag försöker ta bort 2 av dom så gott de går från livet.
Men jaja jag ska inte vara deppig nu. Men kände att de borde komma ut, så inte folk frågar så mycket då jag just nu inte orkar prata om de.

Annars har jag varit på trip till sthlm tittsomtätt som vanligt.
Var till Skara Sommarland men de var hur mycket folk som helst, 8000st. Så han inte åka allt men jaja. Vi drog vidare till Göteborg & kolla stan å kika lite på Gothia. Kollade match på Barcelona grabbarna, sjukt bra var dom. Vidare mot Mjölby & Linköping. Sedan hamna vi i Stockholm igen.
Där hjälpte mamma hennes syster att renovera lägenheten så då blev jag där en vecka igen.

Likes

Comments

Hur har jag ändrats de senaste året är frågan?
De är många som sätt eller märkt av den stora förändringen och jag har faktiskt också känt av den. Men jag mår sjukt mycket bättre efter de.
Om man tar livet med en nypa salt så blir allting så mycket bättre.

Jag har blivit mycket mer stabilare person, med skaplit bra självförtroende. Då jag har börja acceptera mig själv.
Men de jag känner att den bästa ändringen är att jag har börja få attityd, står upp för mig själv & vågar säga ifrån även fast de är en stor grupp. Alltså så står jag för mina åsikter & tar ingen skit från någon. Undviker även vänner som jag vet inte är bra för mig eller är allmänt jobbig. Medans jag fortfarande är samma goa Ronja:)
Men de negativa är att jag har blivit latare, större& pinant(vet inte hur de stavas?). ❣
Aja blev ett kort inlägg men puss och kram så syns vi

mobilinlägg

  • 452 Readers

Likes

Comments

Nu börjar väldigt många få Sommarlov men jag får inte de för ens nästa vecka. Börjar faktiskt känna Sommar feelingen, de e inte ofta de händer kan jag säga. Har inget planerat för just denna Sommar.
Förra Sommaren jobbade jag på mammas resturang mest. Men utöver restuangem var jag för de mesta dels i Stockholm hos mitt hjärta❤. Mamma tog oss och brosan till Leksand Sommarland. De var de jag gjorde, men jag hade faktiskt inte så mycket tid då jag jobba på resturangen varje dag typ. 
Några tips på vad man kan göra? Förutom att åka till Stockholm så kommentera gärna.
Beställt 2 nya baddräkter,  2 klänningar, 1 jumsuit & sådana trendiga nät tajts eller vad heter de??

Annars tar faktiskt brorsan Studenten i år efter allt skit han varit med om. Så rätt så stolt över honom. Dock så kommer de bilder nästa vecka, med festligheter och studenfirande.

Här nedan har jag lagt till bilder som jag gillar som passar sommaren nu. Puss bilder och kvällsmyys med familjen från de senaste somrana.
Puss & Sovgott för mig. Du kollar säkert på detta när du vaknat så då kan du ha en bra dag istället
Så Puss & Gomorron❤

​mobilinlägg

  • 460 Readers

Likes

Comments

1. När jag är nervös eller tänker väldigt mycket biter jag i tungan eller läppen omedvetet.

2. Jag spenderar princip 90% i min säng.

3. Har bra självförtroende. Dock hade jag inte de för ca 7 månader sedan, men nu accepterar jag den jag är, och står upp för mig själv.

4. Tycker de är ganska svårt att hitta nya vänner, då jag inte är så bra att kommunicera med andra människor. Tar heller aldrig första steget till att skaffa nya vänner. Jag håller min cirkel tajt härom kring i trakten. Annars någon annanstans är jag riktig skön, påriktigt.

5. HATAR SVAMP OCH SOPPA!!

6. Är proffs på att laga mat.

7. Har aldrig ätit en hamburgare på McDonalds eller Max.

8. Jag är allmänt jobbig & tråkig på samma gång.

9. Låten jag lyssnat mest på de senaste dagarna är " Read all about it by Emeli Sande "

10. Känner mig jätteobekväm att sitt bredvid någon främling på bussen eller tåget. Hela kroppen börja känna sig äcklad så de slutar med att jag hellre står upp elr sitter helspänd.

11. Är väldigt duktig på att klara mig själv och hitta. Alltså har jag bra lokalsinne.

12. Jag är en riktigt dålig förlorare. Jag kan vara putt flera dagar efter ha förlorat en Handbollsmatch eller ett kort spel. Så de e ingen ide att köra mot mig.

13. Spräcker alla mina nya mobiler. Inte bara lite, alltså de e riktigt grovt.

14. Tar livet med en nypa salt.

15. ÄLSKAR GLASS DE E DE BÄSTA!!

  • 501 Readers

Likes

Comments