Ronja Bloggar.se
Ronja bloggar.se
Ronja Bloggar.SE
View tracker

Jag har länge letat efter en snygg bomberjacka men jag har inte hittat någon som passar bra. Men sen för ett tag sen hittade jag en på vero moda. Så den fick det bli. Köpte även en grå trenchcoat. Men den får ni se i ett annat inlägg.

Ni hittar den HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag & mitt liv!

Igår var jag o Emelie o såg filmen Nerve på bio. Båda tyckte att den var jättebra. Det handlade i princip om ett ett spel online som hette Nerve, som sanningen eller konka fast utan sanning o så spelade ungdomar det (svårt att förklara😂). Men bra var den i alla fall!

Likes

Comments

View tracker

Jag & mitt liv!

Idag slutade jag 12 o då passade jag o Emelie på att luncha på stan med våra mammor. Det var jätte varmt idag så vi passade på att sitta ute. Jag tog en jätte god pizza. Det ända dåliga var bara att det ingick efterrätt (vilket är bra!) men det var ett stort fat med typ choklad kak/ kladdkaka liknande sak på. Och massa choklad sås på (trodde jag) det visade sig dock vara lakrits vilket jag hatar! O jag som trodde det var choklad😬

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

Nu är andra skoldagen avklarad. O idag var typ den värsta hittills (av 2😓). Vi hade skolfotografering först på morgon så jag plattade håret sminka mig, de vanliga. Och precis när vi skulle cykla blev det spöregn! Så då förstördes ju allt ändå, o jag blir aldrig nöjd med skolfoto och blir nog inte det nu heller. Sen skulle vi simma ute (!!!!) 200 m bröstsim o 50 rygg. Med KLÄDER! Vattnet var 18 grader kallt o gränsen för att få göra det är 17😁! Det var super kallt men sista varvet hade man typ ingen känsel så jag hade lika gärna kunnat bada ett tag till. O såklart glömde jag handduk, men satte ändå på torra kläder. O då blev det SPÖREGN igen! Asså en bara allmänt dålig dag😹

Visst ser det skönt ut?!😜

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

Anledningen till att jag inte bloggat är helt enkelt att jag bara inte haft något tillfälle. Har försökt att njuta sista dagarna och vädret har inte heller varit på topp för att fota. Men nu är jag tillbaks!

Och imorgon börjar det igen, skolan! Asså det är det sista jag vill göra nu. Min hjärna är inte heller mentalt inställd för skolan än. Vill bara tillbaka till USA, och det är typ det ända jag tänker på. Ganska sjukt att man kan sakna ett land så mycket. Jag måste bara börja spara och ta mig igenom året och på något vis åka tillbaka helt enkelt!😉

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

Igår sprang jag Color me rad med Emelie, Emilia och Nicole. Nicole o jag sprang förra året också. Och det är verkligen så kul. Det ser ut som på film! Och efter vi hade sprungit var vi med på typ "after run" vid scenen. Dom kastade ut saker hela tiden och jag vet inte hur mycket vi fångade, strumpor, färg påsar och armband! Så det är verkligen ett tips att springa det. Vi ska springa nästa år igen!

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

Idag bestämde jag o Emelie att gå på bio. Det blev verkligen spontant och vi åkte i princip direkt när vi bestämde att vi skulle gå på bio, men vi han i alla fall till filmen. Vi såg Ghost Busters. TV3 hade maraton på dom gamla Ghost Busters filmerna nyss så då passade det bra. Jag tyckte den var bra.

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

​Gud det är snart slut på sommarlovet. Efter att vi kom hem från USA har tiden gått så fort! Och jag har verkligen ingen lust med skola igen. Jobbigt att bara tänka på det. Och vädret skulle ju kunna vara lite bättre. Det är ju nästan höst varning. Jag hoppas att det blir lite sol dom här sista veckorna!

Likes

Comments

Jag & mitt liv!

Tänkte bara visa lite bilder från när vi var på tusenfryd i helgen. Och för er som inte vet var det är så är det typ som Liseberg (fast mindre och mycket mindre kö på allt) som ligger i Norge, Oslo. Jag tycker att det är jätte mysigt där och ännu mysigare när kusinbarnen följde med!

Likes

Comments

samarbete

Bonusway.se är en hemsida där man får pengar tillbaka på sånt man köper online. Också om man bokar hotell, matkassar mm. Dom flesta butiker finns med och det ända man gör är att klicka HÄR och sedan registrera sig. Och nästa gång man online shoppar går man bara in på Bonusway.se och söker upp hemsidan sedan hämta bonus. Inom några veckor har man fått pengarna på bonusway kontot som man sedan kan betala ut till sitt konto. För att få 100 kr direkt i välkomst bonus trycker ni på knappen nedanför!

Få 100 kr välkomst bonus HÄR

Likes

Comments