Header

följ min nya blogg på nouw.com/bertilssonronja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: vardag

Önskar verkligen innerligt att jag hade tagit mig an detta biologiprov tidigare... Nu sitter jag här, måndag kväll, och råpluggar till fredagen. Veckan efter har jag ett matteprov, om jag inte missminner mig. Usch... Känner verkligen att jag förvärrar saker för mig själv hela tiden, varför inte bara göra mig själv en tjänst?? Nåja, fyra dagar to go.

Stu(dying)

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Bloggis! Jag är tillbaka efter en helg med frånvarande från bloggen.

Hur som helst så vill jag bara flika in med en nano-mini-haul. Ni kommer väl ihåg att jag var på kosta härom veckan? Köpte nämligen med mig ett Yankee Candle i doften "moroccan arganoil" och det är verkligen min favorit doft (efter nytvättat, det finns inget som slår doften av nytvättat!). Hur nöjd som helst!

Yankee Candle "Moroccan Arganoil"

Likes

Comments

Postad i: vardag

Behöver bubbelbad med min kärlek samt dricka lite bubbel....

Pjuh! Ännu en jobbdag över. Denna dagen har känts så fruktansvärt dryg och lång på jobbet, kändes verkligen som att tiden stod stilla där ett tag. Tur är väl det att jag är med världens goaste personal, så det är inte huuur jobbigt som helst trots allt.

För övrigt har jag bara sovit när jag kom hem. Jag är verkligen helt slut om dagarna och jag önskar att jag inte somnade så lätt.

My bae, best bae

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Dessa tjejer, som jag träffade genom vårt gemensamma val av linje och skola. Inget intresse av varandra till en början men växte sedan ihop tillsammans.

Dessa tjejer får mig att orka gå upp varje morgon och dra mig till skolan, de får mig att orka plugga tack vare deras hjälp. Dessa tjejer förtjänar en stor eloge och jag är evigt tacksam för att vår trio fortfarande består.

Dessa tjejer ska ha ett stort tack för allt stöd, roliga minnen och framtida galenskaper. Jag längtar tills den dagen då vi sitter på vår champagnefrukost och super, är glada och får en minnesvärd dag. Jag längtar också till balen, stå med breda leenden och känna oss som prinsessor, tillsammans. Mina prinsessor.

Dessa tjejer får mig inte att känna mig rädd och tveksam för framtiden. Jag vet att vi kommer hålla ihop efter studenten. Absolut, kanske inte lika ofta som vi kommer ses men ändå.

Jag vet att ni läser detta, och jag vill bara säga tack och att jag älskar er.

Lovies, besties, drunkies

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Jag har ju sagt att jag ska bli mer personlig här på bloggen. Att jag inte ska skämmas eller vara rädd för att erkänna när jag nått botten. Så jag gör det nu, jag mår inte bra.

Just nu känns det mesta som en stor klump i kroppen och tårarna rinner ned längs mina kinder. Jag känner ångest inför skolan och ångest inför att gå till jobbet imorgon. Inte för att jag ogillar mitt jobb, tvärtom. Men just nu känns varenda liten sak som en stor börda. Exempelvis behöver jag ta en dusch ikväll, men jag orkar inte. Jag känner mig helt uttömd och utmattad. Och jag vill ju inte känna såhär, men det är inget jag kan ro för. Jag försöker trots allt hjälpa mig själv, därför finns det också en anledning till varför jag skriver detta inlägg. Jag behöver ventilera, kanske relatera om någon av er känner exakt samma sak. För jag mår ju inte så bra ibland, men det är ju okej.

Not feeling it @ all

Likes

Comments

Postad i: vardag

Första lediga dagen och detta resulterade i en liten familjetripp med mamma och moster till Kosta Boda.
Inte för att vi brukar hitta saker där, det är ju trots allt ganska dött och trist. Men det var bättre och mysigare än att sitta och stirra in i de välkända väggarna här hemma.

Likes

Comments

Postad i: mode

Alltså måste bara skriva det att jag är helt kär i dessa skor! De är obekväma just nu men det gäller bara att vänja sig. Verkligen ett tips tips tips från mig, om man vill piffa upp sin outfit.

Love love love

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Ett kvällspass senare, med axlar i fokus, sitter vi nu med varsin påfyllning av energi i händerna. Jag sitter och käkar ur en skål med yoghurt och flingor, han sitter med en tallrik med en pizza. Jag har dock en känsla av att det är jag som kommer få äta upp det han inte orkar, och det ser jag allt fram emot... Ni skulle bara veta hur hungrig jag är just nu.

Woops, där var min skål med yoghurt och flingor slut. Dags att tigga lite pizza av min käraste pojkvän!

Pizza pizza, oh pizza

Likes

Comments

Postad i: vardag

Snacka om att man i princip tränat från 08.30 imorse till 14.00 på eftermiddagen! Idag var det liksom aktivitetsdag vilket betydde inställda lektioner och endast hålla på med en aktivitet. Jag och mina vänner valde att spela volleyboll från 08.30-12.00, efter det drog vi och käkade för att ladda om batterierna och efter det tog Celina och jag en tripp till gymmet. Jag var verkligen helt slut vilket inte gjorde min träning effektiv, men... Jag gjorde i alla fall någonting och det är det som räknas!

Därefter drog jag och mamma och beställde sushi, sedan har vi verkligen bara blivit fastklistrade i soffan. Fruktansvärt skön fredag ändå!

Friday I'm in love

Likes

Comments

Följ mig gärna på instagram...