Music, Travel


Sådääär ja. Nu var jag klar med Frizonbilderna.

Och för att förklara lite:

Frizon är en festival som tar plats en bit utanför Kumla(?). Ungefär 20 minuter med bil från festivalområdet ligger ett kalkbrott där man kan hoppa från klippor som är upp till 8 meter höga. Känner man ingen som har bil så liftar man dit.

Våra "äldre kompisar" byggde om ett lastbilssläp till grymmaste sovstället som dom har tagit till Frizon varje år, och som vi sedan har fått "ärva" och ta hand om. I släpets ena sida finns det tre våningar som man sover i, och i andra sidan av släpet finns det hyllor där vi har all vår packning (i bananlådor så att det ska gå att stapla).

I släpet finns det dom mest random sakerna man kan tänka sig (som ni ser på bild 2) uppsatta på väggarna. Det finns också flera soffor och fåtöljer (som folk sover i). OOOOch, vi har också ett sorts tralldäck som vi tar ut och lägger framför släpet. På tralldäcket ställer vi sedan soffor på så att man kan sitta utomhus när vi typ äter frukost. Myyyys.

Jag har varit på Frizon tre år i rad och ska antagligen dit i sommar med. Poss😍

Likes

Comments

Daily, Eating


... precis som i Gilmore Girls❤️ Igår firade vi Hanna genom att gå ut och äta. Jag och Hanna hängde med Nora hem efter skolan och där fick Hanna sin present av oss. Vi hade bokat bord vid 21 på Pinchos, så runt 20-tiden drog vi oss ur hemmet mot Skövde.

Under kvällen frågade typ fem pers (inklusive vår servitris) om vi skulle ut efter vi ätit. Känns så konstigt att folk tror att man är så gammal, och att jag ens fyller 18 i år, när jag känner mig som en fjortonåring i själen.

Innan vi åkte kollade vi när Trump gav sitt tal. Jag kan fortfarande inte fatta att en sån person kan bli president i ett av världens mest inflytelserika länder. Usch, fy skäms USA. Vi får se hur detta går.

Poss och kramz

Likes

Comments

Art


Skoluppgift från förra året. Uppgifter som går ut på att måla av något är seriöst det tråkigaste som finns, men blev iallafall nöjd med resultaten.

Likes

Comments

Daily


Olle plockade upp mig efter skolan i fredags och där stannade jag över natten. I lördags kväll var det en gammal hederlig tjejkväll med film och flöt hos Hanna som gällde och igår (Söndag) försökte jag bara ta tag i livet. Jag pluggade psykologi, dammsög och gjorde olika listor och planeringar. Känner mig alltid så redig när jag gör det. Poss och kramz

Likes

Comments

Music, Travel


Har för underbara bilder för att inte visa dom för någon. Enjoy!😃


På kommande Frizoninlägg är bilderna tagna av: mig, Nora, Sofie och Hanna.H. Har helt glömt av vem som har tagit vad förutom bilderna tagna av mig, men jaja.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw