Header

Art

Ovan ser ni två av mina uppgifter som jag har gjort klart/håller på med i skolan just nu. Målningen längst ner gjorde jag till vår utställning vi har tillsammans med tvåorna 30/11 på Nyeport i Skövde (kom dit och kolla!!) och den översta är till en uppgift där vi ska göra en typ superhjälte/filmkaraktär/liknande. Jag var så inne på den torrpastellen jag arbetade med på den understa bilden så jag körde på det även denna uppgift. Jag har bestämt att det ska bli någon sorts isig diamant-queen med kristaller över brösten och på huvudet. It will be nice. Det har jag bestämt mig för... Mycket att göra dock då den är typ A2 eller något (ja jag går estet och kan inte pappersstorlekar), medan den nedre bara var A4. Men blir kul! Lägger ut när den är klar.

Uppgiften som ligger och väntar på oss efter denna är att göra ett av karaktärens attribut (en sak man lätt kommer ihåg associerar med personen som bär/har den). Jag tror jag ska göra kronan. Fast funderar på om det är roligare att göra kristallerna på bröstet... Tänker att jag kanske kan göra en gips-"avgjutning" av en skyltdocka (ja, vi har skyltdockor) och göra kristallerna där på. Får fundera vidare.

Poss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Art


Hallöjjj. Känner ni igen bilden ovan, med tjejen på? Jag målade om en av mina gamla favoritbilder fast i färg på en lektion innan höstlovet. I like. Dom andra bilderna är målade av personer i min klass. Vi har haft ganska mycket avmålning/kroki (fast med kläder) i skolan på sistone. Min rosa bild är ju bara freestyle, men det passar mig nästan bättre.

Likes

Comments

Daily, Travel

TB får man väl nästan säga, till jättemysig helg i Jönköping hos kära syster. För några helger sedan åkte jag med pappa, Carina och Lukas för att fira Frida och gå på Ikea. När dom sedan åkte hem stannade jag kvar, sov över och åkte sedan hemåt igen med mamma, Danne, Gabriel och Olivia nästa dag (efter Ikea och bowling såklart).

På kvällen tog vi oss, jag och Frida, till Harrys och partade tills Mattias (Fridas pojkvännis) slutade jobba vid 3. Halloween-tema var det också, så ett skall-ansikte fick duga för mig. Riktigt rolig kväll, förutom alla äckel som var på oss/mig. Det var en snubbe som tog mig och Frida på rumpan mitt på ett dansgolv. Jag slog till honom på bröstet och Frida fick honom utslängd. Underbart att se folk få vad dom förtjänar. <3

På Ikea fick jag med mig 2 special-galgar och 30 vanliga, svarta galgar. Dom två speciella galgarna har jag i efterhand använt som smyckeshängare. Det blev verkligen bra och passade i min walk-in-closet. Två doftljus fick jag också med mig, vanlijdoft självfallet.😍

Puss

Likes

Comments

Ego


A while ago. Jobbigt när man måste ta selfies på busstationen bara för att det poppade upp fina blommor bakom. Svårt liv.

Likes

Comments

Art, Travel

Två helt u n d e r b a r a bilder från Roma (eller ja, Vatikanstaten egentligen). Saknar det så syyyykt mycket. Tror det har börjat sjunka in i mig lite nu att jag varit på ställen som är SÅ coola och grymma och vackra och historiska osv. osv. SÅÅÅ coolt. Vill åka dit igen.

Ser inte min mamma ut att ha stenkoll på livet och vara en independent och medveten fashionista på bild två? Det tycker jag iallafall. Drömmigt.

Likes

Comments

Eating, Travel

Älskade, älskade, älskade du. Gud vad jag älskar denna människa.

På onsdagen på höstlovet bjöd Olle mig på hotell en natt i Göteborg. Vi kom fram innan 13 någon gång och gick på stan i en h tills vi fick vårt hotellrum. Jag köpte faktiskt en jacka (till...), men denna gången en som funkar för vintervärdet. En mörkgrön, lite, lite udda men skitsnygg.

När vi fick hotellrummet så var vi där i någon timma, för att sedan gå ut och äta på Pinchos. Hahah. Vi hade bokat bord på något Pinchos som låg en bit bort. Det slutade med att vi (med mobilkartans hjälp) svängde av vid något ställe som verkligen inte såg ut att ha någon restaurang i närheten. Men jodå, bredvid en lååång trappa låg det en Pinchos-restaurang som var riktigt fin. Och god mat hade dom också.

Herregud vad vi vräkte i oss. Jag hann inte ens komma på tanken att ta en bild på maten innan vi båda hade hunnit äta upp varsin smårätt... Haha. Det kändes som att jag inte kunde bli mätt den dagen. Sedan tog vi en spårvagn tillbaka till hotellrummet och sedan en annan till bion (som förövrigt SÖG, på riktigt se inte Kingsman 2). Dagen efter stod hotellfrukost (jättefin uppläggning tack jag vet) och tåg på mitt schema. Olles familj skulle möta honom i Göteborg på torsdagen, men jag hade lite grejor att göra så jag åkte hem runt 12-tiden.

Kramis kramis

Likes

Comments

Daily


I lördags var det som sagt utgång med lilla familjen. Superrrrrkult. Här har ni några bilder från deee.

Likes

Comments

Eating, Art


Hoola. Här har ni lite bilder från årets Halloween-aktivitet. Jag och Nora drog ihop en Halloweendag tillsammans med Wilma och Hanna hemma hos mig i fredags. Vi bakade massor av Halloween-godis/kakor och skar pumpor med mera. Ser ni Kvickarna överst? HP-fans vet. Underbart.

Våra bakverk hade vi sedan på förfesten hos Carl i Hjo dagen efter, då det vankades utgång. Riktigt rolig helg. Vi gick till Bogrens/Taket/Pinchos då alla tre var öppna. Kul kväll ändå! Kul när man bara stöter på folk som man inte träffat på länge på något dansgolv bara sådär.

Halloweendag var livet och lääär bli en ny tradition som får vara med varje år. Löve.

Likes

Comments

Art, Closet


WEEEEYYOOOO!! Bilder från älskade 250-dagars.

På vår skola (Västerhöjd) firar man, precis som på många andra skolor, varje gång man hamnar ett steg närmare studenten, dvs. när det är 250 dagar kvar, 200 dagar kvar, 150 dagar kvar och så vidare. Den senaste gången var 250-dagars med temat Skurkar & Hjältar. På dagen i skolan klär man ut sig efter tema och till sist avslutas kvällen med utgång! Jag körde på Cruella de Vil hehe. Nora sov hos mig tis-ons och sprejade mitt hår klockan 5 onsdag morgon hahaha. Jag spottade svart/grått i typ två dagar efteråt! Icke bra. Kul var det i vilket fall. I skolan hade man kanske kunnat köra på mer, men på förfesten och på Boggan tog vi igen det. Dagen efter gick det faktiskt helt OK att gå i skola och typ leva (om man jämför med dagen efter inloppet...)

Nästa studentutgång är 200-dagars, med temat sport. Har ni lyssnat på min och Noras podcast (https://after8teens.wixsite.com/podcast) har ni nog ett hum om hur jag ska klä mig. För ja, det är sant! Vi har släppt vårt första podavsnitt! I två delar= det är ett avsnitt över och ett under, som man måste klicka för att byta. Ni fattar grejen. Enjoy.

Possss.

Likes

Comments

Art, Eating

(Uuuuuusch vilken hemsk ordning på bilder. Ni får stå ut, tyvärr. Hade jag alla bilder i ordningen jag tog dom så kändes det som att dom gick in i varandra och blev mycket sämre. Ni får helt enkelt kolla på varje bild var för sig.)

Här har ni några fler bilder från Konstnatten. Både från fredagen och lördagen. På fredagen var jag som sagt där som åskådare samtidigt som Nor och Mattis <3 och efter det åkte familjen och åt på Thai house. Alla grejor på bilderna ovan fanns på stationen bredvid vår, dit jag och Stina sprang till en sväng när klockan närmade sig 01 (om jag inte minns fel). Fotovänligt och COOLT. Det var ett museum i vanliga fall, som visade gamla saker, eller typ saker genom åren... Dom hade till exempel huuuur gamla kameror som helst, men även lite nyare. Samma grej med spritflaskor, cigarettpaket, tv-apparater, radios, kläder (som jag ville sno med mig därifrån), skyltar och mycket mer. Schweincoolt.

Pusselipuss

Likes

Comments

Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw