Header

Daily, Eating, Ego

Mat från firandet av mig o Gabbe. Fin uppläggning, VERKLIGEN.</3 (sånt tänker man inte på när man är svajnhungrig). "Gryta" på fläskytterfilé, klyftpotatis och sallad. SÅ gott!!!!

Från en kick-off i Skara som jag var på för ett tag sedan med min Entreprenöskapsklass. Det var meningen att detta skulle tagga upp oss UF-are inför vårt UF-år, och det gjorde det verkligen!! I början var det väldigt segt, men sedan kom grundaren av Harrys-restaurangerna/pubarna Magnus Helgesson och kickade ass! Han var verkligen så inspirerande och peppande, precis vad jag behövde! Alltså jag älskar föreläsningar som man typ studsar ifrån, sådana som man bara blir så överinspirerad och sönderpeppad av! Kul!

Selfiezzz med lockigt hår. Skillnaden mellan mitt ljusa färgade och mitt mörka är dock inte så stor i verkligheten som det ser ut på bilden. Filtrets fel I guess. Cute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eating, Music


Mmmmmm🤤🤤🤤 Bilder från någon vecka innan skolstarten, då Nora och Hanna mötte upp mig i Hjo efter att jag hade jobbat klart. Vi gick till Bryggan och åt. Hannas längst upp, Noras efter det och tillsist min (jag hade faktiskt ätit på jobbet innan- tro inget annat).

Efter mat drog vi vidare till en kyrka mitt i ingenstans (som var väldigt mysig) och lyssnade på Noras klasskompisars folkmusikskonsert. Älskar livemusik! Har dock så hemskt svårt att hålla mig för skratt i stunder man bara ska vara tyst hahaha.

Och kvällens sista stopp blev Donken i Skövde. Hehe. Innan det svängde vi förbi Tibro och hämtade upp Olle som gärna följde med. Mat=livet.

Likes

Comments

Daily


Underbara vänner. Kommer ej ihåg om detta var på sommarlovet, eller om det var någon helg när skolan hade börjat. Gissar på det första alternativet. Jag åkte in till stan och shoppade lite BH:ar och annat nödvändigt för att sedan få reda på att Nora också skulle in till stan. Det slutade tillslut med att vi åkte hem till Adam, såg på Apollo 13 (hemsk rymdfilm som Adam kan var enda replik till) och åt nudlar. Myz.

Kolla mina fiina örhängen ocksååååå :(. Köpta på någon Bikbok-rea och borttappade efter två veckors användning </3. Som med alla mina örhängen. Glömde ett av mina favvisar i Norge. Lyckas ALLTID tappa bort ALLT. Sad but true.

Likes

Comments

Music


Några goa som har spelats mycket i mina hörlurar på sistone. Känns som att jag alltid är efter vad det gäller musik? Jag lyssnar nästan aldrig på radio så jag hör inte samma låtar hela tiden och därav tröttnar jag inte på dom lika fort som alla andra heller. Så jag börjar inte bara höra på poppislåtarna väldigt sent, jag lyssnar dessutom på dom längre än alla andra. Hehe. Well, well vad ska man göra.

Likes

Comments

Eating


Ännu lite bilder från en av sommarens många grillkvällar. 😁😁 LYCKA!!

Likes

Comments

Music

Foto 1: https://www.flickr.com/photos/httpoldmaisonblogspotcom/3093077315, Foto 2: http://www.billboard.com/artist/296087/bon-iver


Två underbara låtar som bara väntar på att bli lyssnade på av er. Rekommenderar. Kvällsmys-feels över dessa.

Likes

Comments

Eating


... som sis gjorde till mig och henne för någon vecka sedannnn<3 the Frulle bestod av varma mackor, sallad, kiwi, hallon- & blåbärssmoothie och te. Löve u sissan❤️

Likes

Comments

Ego, Daily

Heyyyy. Hoppas det är bra med er. Mig är det ok med. Lite rosslig fortfarande, men så kan det vara.

Idag kommer en del av släkten hit för ett sista firande av mig och Gabbe. Och hittills har dagen faktiskt varit produktiv. Igår fick jag värsta rycker ca 23:15 och skrev klart mitt svenskatal jag ska hålla tis. Och idag gjorde jag talkort till det. Får hoppas att detta blir bra nu😬 Det man skulle fokusera på var i alla fall framträdandet och inte själva innehållet😊 = jag har en chans att få bra betyg trots att jag missat varje lektion vi jobbat med talet och trots att jag varit sjuk. Jaja.

Jag hoppas att hinna med lite mer plugg och jag hoppas även att jag hinner/orkar slänga in en tvätt innan släktisen kommer. Gotta wash those clothes. Behöver även göra ett "schema"/almanacka (när man ej hunnit/orkar köpa en så får man göra en!) för kommande månad så att jag kan planera mitt liv lite lättare. Skulle behöva göra en liten budget också...... så att inte alla sommarjobbspengarna försvinner utan att jag vet till vad. Har lite saker jag skulle behöva fixa för att klara mig i livet. Portabel hårddisk och klipptid bland annat.

Gud vilket tråkigt inlägg. Det får va bara. Puss hej.

Likes

Comments

Daily

Två lugnande bilder från förra veckans promme på 5 km. Det var så underbart att bara gå ut och gå i lugn och ro. Note to self: gör oftare.

Likes

Comments

Travel

En andra runda med bilder från Norge. Tycker att bild två är så cool. Det är från den tredje och sista dagen som vi vandrade, på det högsta berget. Eftersom det var så dåligt väder så såg man nästan inget när man nådde topparna på bergen. På bilden ovan befinner vi oss i ett moln liksom. Det ser nästan ut som en greenscreen! Vi bodde ju inte så långt ifrån där vi vandrade, vilket betyder att vi bodde ganska högt upp. När vi sedan vandrade var vi ju verkligen hööögt upp. Kul upplevelse med moln också faktiskt!

På bilderna längst ner såg ni hur långt vi gick och hur många "våningar" vi gick. Puss hajjjj

Likes

Comments

Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw