View tracker

Daily


Bilder från öppet hus på skolan. Jag satt och målade men gick iväg till media ett tag och blev fotad av mina duktiga classmates. Bilder av George Moicean/ Alfred Aling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Closet


Spana in min nya mössa-ish jag köpte i helgen! Så najs! Har haft tanken att jag velat ha en sån rätt länge i bakhuvudet så det var kul att jag hittade en. Den är gjort i svart sammet och är knuten ifram. Får vara lite försiktig med vad jag har för kläder till för jag tror att det lätt kan se ut som att jag tror att jag är rik eller något, haha. Riktigt nöjd iallafall. Puss

Likes

Comments

View tracker

Daily, Eating, Travel


Hejsan! Är just nu påväg hem från en minitrip till syster i Jönköping. Då vi (eller Danne, min bonuspappa) skulle renovera klart köket i helgen passade jag, mamma och Gabriel på att åka till Frida och mysa👍🏼 Och inte bara det, vi fick en tidig julklapp av henne. Vi fick tre platser på en show där dom uppträdde med låtar åren igenom. Trerätters ingick också! Förrätt: skaldjurssoppa. Varmrätt: kött och potatisgratäng med rostade grönsaker och sås. Efterrätt: mjukglass med värmda äppelklyftor. Så fruktansvärt gott var det! Ni skulle sett min mage efteråt 😂

Både igår och idag åt vi lunch på Ikea och för min del fick det bli ceasarsallad båda gångerna. Älskar❤️

Likes

Comments

Daily


Hej på er. Sitter just nu i bussen tillbaka till Skövde efter en heldag i Göteborg! Vi började dagen med att åka till ett väldigt stort museum och sedan vidare till öppet hus på konsthögskolan HDK. Studieresor är najs! Gick runt och kollade i museumet och såg plötsligt namnet Picasso under en tavla! Haha. Kändes rätt sjukt att se något som är värt flera miljoner bara sådär.

Åker direkt vidare till Sara när jag kommer fram, på tjejkväll. Och imorgon är det öppet hus. Och sedan Jönköping. Peace and love✌🏽️

Likes

Comments

Daily


Hej på er. Idag gick jag till skolan för första gången på en och en halv vecka. När jag kom hem förut var jag helt sluuuut, gick och la mig i soffan och däckade i typ två timmar. Har laaagom mycket plugg att ta igen men JAJA. *Förtränger allt som är jobbigt*. Godnatt och hejdå.

Likes

Comments

Daily

Bild från halloween.

Att vara sjuk!!! Surprise. Har ännu en gång dragit på mig hemska virus. Har varit hemma från skolan ända sen i måndags och lär vara hemma resterande dagar av denna vecka med. Feber, halsont och förkylning är inte det roligaste som finns men det är väl bara att vänja sig då jag får det ca varannan vecka. Usch, har verkligen BARA legat i soffan tre dagar i sträck (och sett minst 25 avsnitt av Grey's anatomy hehe). Förtränger allt plugg jag har att ta igen när jag kommer tillbaka till skolan också. Men men. Grey's och hallonsorbe är ju trevligt det med. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Peace out.

Likes

Comments

Art

Bild 1 och 2: från i Lördags.

Bild 3,4,5 och 6: från Halloween förra året.


Vilken tyckte ni var bäst?😉 Gick inte så all in i år, men ville pröva något nytt! Just nu har jag dock latex i hela mitt hår, så om ni är latexexperter och vet en lösning får ni JÄTTEGÄRNA höra av er till mig!

Morgondagens schema: bio (istället för två lektioner) och jobba på valfri plats (=hemma). Låter bra. Godnattis

Likes

Comments

Eating


Från förra onsdagen när jag, mamma, Gabriel och Olle mötte upp Olivia på Njuta i Hjo och tog oss en fika. Choklad med choklad. Lyx!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw