Closet, Eating


1. Jag har nu fått (heltids-om-jag-vill-)glasögon!! Är nöjd! Tycker att dom är really najs och det är också bra att jag inte MÅSTE ha dom om jag inte vill. Jag kan ju liksom se, men det blir bättre med gasögonen på :).

2. Röret på rese runt 21 efter vår utställning i torsdags. SÅ FINT SÅ BRA (både röret och utställningen.)

3. Världens godaste pizza innan vår utställning. <3.


Underbart väder också. Tyvärr har jag lika mycket inlämningar som vanligt, men lever lajf ändå. Poss hej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eating

Gårdagens vid sidan av-mat vid matteplugg. Idag har jag varit hemma, imorgon matte NP och Tors utställning.

Likes

Comments

Art, Daily

Sprang ut bakom vårt hus och tog dessa kort lite fort innan Gabbes fotbollsfotografering igår (där Danne också är med då han är tränare). Blev nöjd alltså. Kan få riktigt bra kort med mitt nyaste objektiv, och dom blir ännu bättre när man redigerar dom. Jag ska fota min barndomsvän aka. Moa innan hennes student+bal om någon månad också. Kommer bli så kul! Eftersom hon går i Töreboda så slutar dom inte samma tid som alla i Skövde och Tibro. Detta är bra för att jag kommer åka utomlands på studentveckan, och alltså missa dom sista dagarna i skolan OCH Olles student :'(((((. Moas student kommer jag iallafall kunna gå på, och olles får jag fira från håll.

Den 14onde Juni drar jag och mamma (?) iväg mot okänd destination! Resan kommer bli som en sorts födelsedagspresent till mig eftersom jag fyller 18! Både mina systrar har fått en likadan 18-årspresent, den ena fick en resa till Budapest och den andra en resa till London. Vet icke när jag kommer få reda på vart vi ska, men kul kommer det nog bli vart vi än åker! Hugz and kissezzzz.

Likes

Comments

Art

Lite behind-the-scenes-bilder på George från när han och några fler i klassen hjälpte mig spela in en video till vår utställning den 18/05 på Nyeport i Skövde (som ni alla härmed är bjudna till). Videon kommer bli fett najjjjs om jag lyckas förstå redigeringsprogrammet. Ser ni att det är eld på George? Tre ord. Projektor, kamera och filmning.

Likes

Comments

Daily

Bilder från helgen i ordning ungefär hahah. <3 Nu är båda 18 och har körkort. Och snart är det min tur. LÄNGTAR.

PS. Ser ni gofrullen som Hannas syster Ida fixade till åt oss på söndagen!!?? Sååå gott. Scones med kokos i. I like it.

Likes

Comments


Förra veckans soliga och aaaaaaaaasgoda hamburgare och grillspett. Grillspett med halloumi (<3!!!!) lök och ännu mer halloumi (för min del) hehe. Grillspetten blir tyvärr inte lika fina när man inte gillar alla färgglada grönsaker. Dom senaste dagarna har det ju kommit både lite duggregn och snö... Jag går fortfarande runt och hoppas på att solen ska kika fram så fort som möjligt och så länge som möjligt.

Livet är annars lite stressigt just nu med allt som händer. Jag snackar om nationella prov och cirkus 5 andra läxor som måste göras klart tills helgen och nästa vecka. Kanske sååå att jag jobbar min första dag på mitt sommarjobb nu i helgen också. Berättar mer när det närmar sig. OCH VÄRST AV ALLT: MATTE NATIONELLA nästa vecka! :( Kommer dö. Fast då slipper jag ju iallafall se resultatet... Skämt åsido. Jag försöker hålla mig på ytan iallafall. Pöss.

Likes

Comments

Closet

Från helgens PINKPARTY aka Nora och Hannas 18-årsfest❤❤❤ ÄLSKAR ER

Likes

Comments

Daily, Eating, Interior


1. Altanen i sommarljuset.

2. Quorn+grönsaker+pitabröd=livet.

3. Gabbe och kompis när vi var i Hjo i lördags. Fick med mig en chaimix som man gör chai latte med och goudiiiis från Njuta.

NJUTER SÅ HÅRT av solen!!! Underbara sol. Går i linnen och kjolar och klänningar och det är underbart. Glad att det finns något positivt nu när dom nationella proven satts igång. ❤

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw