Sist jag uppdatera så handlade det om sommarjobb jag hade fått och nu så tänkte jag fortsätta att skriva om det! Det var ett sommarjobb och det var dem tre första veckorna i början av sommaren och det andra sommarjobbet var de 3 sista veckorna på sommarlovet, jag tänkta ta båda men det tyckte inte min mamma så jag bestämde mig för att ta det sommarjobbet som var på slutat av sommaren.

Därför jag inte har haft tid att uppdatera bloggen är väll pågrund av att jag har massa läxor som ska lämnad in och så har jag haft problem med min mage! Så jag ska in till läkaren på torsdag alltså imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite information

Nu så har man fått 2 besked om att jag har fått sommarjobb och jag är så sjukt frustrerad över vilket jag ska ta! Haha sökte 4 st första fick jag inte men nu har jag fått besked om 2 haha jag vill ha sommarjobbet som jag inte har fått något av mest av allt. Varför jag sökte 4 stycken var nog för att jag ser på själv som att ingen vill väll ha en med diagnoser man Aa Hahah! Får väll se vad jag väljer:/

Likes

Comments

I måndag var jag med killen i Stocholm för att träffa en kompis och lämna rosor vid trappan vid plattan! Att det har hänt Stocholm är fett obehagligt och jag hade svårt att fatta det att gå där det hände var bara obehagligt overkligt!
Jag och killen var i Stocholm vid plattan kl 12 då hela Stocholm skulle stanna upp:( jag har aldrig i hela mitt liv sätt så mycket människor där!
Terrordåd i Stocholm var något jag aldrig trodde skulle hända!
7/4-17 är ett datum som Sverige aldrig kommer att glömma!</3

Likes

Comments

skola

Nu har jag äntligen fått verktyg för att kunna klippa fram till sommaren bara men ändå!
Det jag har fått är 1 klippsax, 1 effilersax, 1 toupékam/pinnkam, 1 permanentkam/pinnkam, 1 finishkam, 1 stålkam, 4 st krokodilclips och 1 carpenter holster.
Det är skönt att man har fått sitt som man får ta ansvar för istället för att vi hade allt i en låda och det blev kö för att man ville ha typ kanske en sax!

Likes

Comments

Lite information , skola, Vardag

Hej nu var det ett tag sen jag skrev ca 1 månad men det finns självklart anledningar till varför jag inte har varit så aktiv den har månaden. Jag har haft sjukt mycket med skolan så jag är helt slut när jag har slutat skolan vid nästan 15:30 och då är jag inte hemma innan kl 5 varje dag utan fredagar nu för jag har hemstudier. Sen så har jag haft ont i magen i ca 3 veckor så jag och mamma åkte in till akuten i torsdags föra veckan och då visar det sig att jag har fått tillbaka mitt magsår (jag hade magsår när jag var liten). När det har varigt helgerna så har jag varit med min kille och bara tagit det lugnt<3

jag och min klass har även skaffat en blogg som vi kommer uppdatera efter varje dag vi har haft frisör. Den heter Carlwahrenfrisörer vi skulle bli sjukt glada om ni gick in och löste och följer <3<3

Likes

Comments

Vardag

6 månader sen jag vart tillsammans med den bästa finaste killen!
Älskar honom sjukt mycket<3
Dem har 184 dagarna det har varit han och jag har jag mått så sjukt bra han får mig alltid att le oavsett vad<3
Jag ser bara en kille och det är honom!
Min kärlek för han är obeskrivlig!
Han är mitt allt<3

Likes

Comments

Vardag

Äntligen så har man fyllt 17 år och nu är det bara ett år kvar till man blir 18 längtar så mycket!
Hahaha det är ju inte bra att man går ut och dricker man alltså alla längtar väl tills man blir 18!
Men iallafall idag så fyllde jag 17 år och har haft de jätte mysigt, det börjar med frukost på sängen min mamma och mina två äldre bröder kommer in och sjung och jag fick frukost på sängen! (hehe fick en ben&Jerry för jag älskar den glassen)
Sen kom den bästa killen till mig och sen kom min mormor och morfar även fast det var snökaos, vi fikade sen så åkte mormor och morfar hem.
Älskling stannade kvar och åt middag och sen så myste vi lite och han åkte precis hem:/
Nu ska jag och mamma mysa lite sen så blir det sängen<3

Likes

Comments

Vardag , skola

Nu var det ett tag sen! Har haft så sjukt mycket med skolan så har inte haft tid eller energi för att uppdatera.
Men iallafall så har min dag varit sjukt underbar, först kommer man till skolan och då blir man mött av ett stort hjärta (haha va med och gjorde det) det var iallafall mysigt. Jag har haft prov i att rulla permanent på 1 timme och 30 minuter, fixade det:)
Jag åkte hem och då fixade jag mig sen så åkte jag till Uppsala kl 15:30 för att träffa bästa, jag kom till Uppsala kl 16:30 och då står älskling där och väntar men choklad<3<3
Så gick vi runt och bara hade det mysigt med varandra<3

Likes

Comments

Lite information

Min första rättegång idag, jag finner inga ord hur nervös jag va för det här! Jag har inte kunnat sova på 2 nätter för jag har varit så nervös! Men det tog ca 1 timme och det gick jätte bra och advokaten jag hade var jätte trevlig. Önskar att detta va min första och min sista för det va inte roligt!

Efter rättegång så åkte jag och mamma till Vällingby för att överraska min mormor på sin 70 års dag♡
Jag hoppas min mormor vart glad att vi kom och överraskade henne. Min mormor betyder otroligt mycket för mig♡ hon har alltid funnits där sen jag var liten, hon är min förebild.

Likes

Comments

skola, Vardag

Har haft en sån sjukt mysig dag men bästa killen:)
Först så tog vi en kaffe på espresso house och satt där typ kanske i 40 minuter, sen så gick vi och kolla på en halsduk jag har velat köpa ett tag!
Sen så gjorde vi en annan sak och det var så mysigt då!
Älskar att vara med han<3

Imorgon är det skola:/ men nu hoppas jag att det kan gå lättare för mig för jag har fått hjälpmedel på datorn nu:)
Det sämsta med det är att jag inte vet hur dem programmen jag har fått installerat på datorn fungerar och läraren som installerade programmen vet inte ens själv hur dem fungerar:/

Likes

Comments