Vardag

10 månader med bääbu idag♡ så glad att jag har honom i mitt liv. Älskar honom så mycket♡
Det har varit en fett chill dag och mysig dag och sen så åkte vi ner till stan och åt kebab:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag så åkte jag till min kille när jag kom så somnade vi om haha! Men iallafall har haft det sjukt mysigt, vi cyklade till ett ute gym och var där en stund men jag tyckte de va jobbigt eftersom jag tycker det är jobbigt och va med andra människor jag inte känner! Men efter det så cyklade vi till Benjamins farmor och prata och fikade så mysigt:) sen cyklade vi hem till honom och nu så ska vi äta tacos och bara ha det sjukt mysigt:)

Likes

Comments

När jag och min kille firade sex månader tillsammans så fick han ett armband där det står King på och jag har ett dom det Queen på, men hans armband gick sönder för drygt en månad sen och mitt gick sönder i går och båda armbanden har börjat tappa färgen! De är lite tråkigt men beställde dem från Wish så jag visste att det inte skulle va så bra kvalité!
Iallafall så beställde jag nya för tre veckor sen som kom föra veckan på måndagen och på dem så står det prince och har en nyckel och princess som har ett lås!

  • 56 readers

Likes

Comments

Det va en fett mysig kväll igår med mina vänner och min kille:) de började lite dumt sen så desto senare de blev desto bättre blev det!
Mysigaste kvällen på länge tack alla inblandade ♡

  • 60 readers

Likes

Comments

Äntligen har jag fått schemat för sommarjobbet:)
Jag tycker det är rätt Chill schema! Men vad vet jag nu haha jag har ju aldrig jobbat för, så det kanske inte är Chill! Så taggad på att äntligen få jobba typ på riktigt och inte små jobb inom familjen haha:)

  • 63 readers

Likes

Comments

Dålig start på sommarlovet:/ de har rengnat i två dagar nu haha utan på kvällen de har typ klarnat upp på kvällen! Så jag var med några vänner ett tag sen så senare igår så tog jag och mamma en kvällspromenad ner till vattnet:) det var rätt skönt och jag är så bad sugen, asså vill bara bada nu♡
Och eftersom de har varit dåligt väder så har jag mest kollar på serie och varit i sängen ♡

Likes

Comments

Igår tog min brorsa studenten:) så glad att han har tagit sig igenom allt♡
Haha så mysig dag men jag vart rätt trött hela dagen! Men iallafall igår kväll så kom älskling till mig, men de vart inget mys med honom Hahah jag va så trött haha han kom jag somnade haha sen gick vi och handla den så när vi kom hem så somnade jag igen sen när jag vaknade så duschade vi! Haha så trött var jag inte varit på jätte länge haha!

Likes

Comments

Vardag

Sommarlov♡ så glad att ha sommar lov nu, haha jag ska sova nä men ska ta de Chill tills jag börjar sommarjobba nästa månad den 17 :)
Så glad att jag klara hela 1an asså föra året vid den har tiden visste jag inte ens om jag skulle klara 9an;( men nu står jag upp och klarat mig igenom hela 1an så jävla glad♡
Fett Chill dag åkt från skolan 11 sen till huset där vi ska hålla student mottagning och fixat saker till imorgon eftersom min storebror tar studenten! Kvällen är inte slut än för jag ska hem och fixa mig duscha och fixa naglar m.m.
Så glad:)

Likes

Comments

En hel dag med mamma i Stocholm<3 så mysigt men rörigt, men vad gör de! Uppskattar all tid jag får med mamma<3 vi har inte haft så mycket tid på sista tiden pga skolan å annat!
Mycket gående haha från t-centralen till gamla stan och sedan tillbaka haha:)
Mitt i allt gående så går vi förbi några tjejer som delar ut Red Bull<3 Cola! Gillar inte Cola haha men denna var god;)

Likes

Comments

skola, Vardag

Idag hade vi på frisör avslutning;( känns tråkigt att få sommarlov för kommer inte träffa mina älsklingar varje dag nu på sommaren som vi har gjort under terminen!
Men ändå fett skönt att man börjar 2an nästa termin:)
Men iallafall så hade vi vår avslutning på Ikea haha vi åt lunch och fikade haha låter fett knäppta att ha sin avslutning på Ikea men varför inte de är alltid lika roligt på Ikea haha!

Jag skulle ha stannat i Uppsala och träffa killen men jag fick ont i magen så jag åkte hem istället, vem vet jag kanske åker in till Uppsala imorgon efter skolan;)

Likes

Comments