Vardag , bääbu och jag<3

Hej alla söta läsare:) hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag!
Jag kom till min kille kl 13:20 sen så åt vi lunch sen så myste vi en stund sen så åkte vi på en cykeltur och han tog med mig till ett jätte fint ställe i Uppsala<3
Godnatt alla finisar<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Godkväll alla fina, hoppas ni har haft en underbar dag:) Det har iallafall jag haft. Började kl 7:00 idag och slutade 14:45 slutade 15 min tidigare, när jag kom hem så åt jag sen så la jag mig i sängen för att kolla youtube men somnade haha det är så jag, att bara lägga huvudet på kudden så somnar jag nästan.
Nu på kvällen så har jag och mamma gått till kyrkan som ligger 3 km från oss det kanske tar 20 min att gå!
Tände två ljus ett till min faster som gick bort för drygt 2 år sen :( saknar henne så mycket<3 sen så tände vi ett till i minneslunden för våra släktingar och vänner<3

Men hoppad alla får en underbar nu ska jag gå och lägga mig för jag ska till min kille imorgon<3 godnatt<3

Likes

Comments

Vardag

Godnatt alla söta läsare, hoppas ni har haft en mysig dag som jag<3
Trivs så bra på jobbet men jag skulle nog inte kunna ha det som ett jobb i framtiden, som sommarjobb visst de funkar:)
Men iallafall snart ska jag sova ska vara se klart filman jag ser med mamma<3 Det finns inget bättre när jag och mamma ser film på kvällen<3

Likes

Comments

Vardag

God morgon eller god eftermiddag haha beror på hur man ser det :) hoppas alla fina har haft en mysig morgon, det har iallafall jag haft. Började med att jag vaknade kl 7 och gick upp och åt frukost sen så var jag typ vaken 30 min sen så somnade jag om och vaknade 10. Jag gjorde i ordning min matlåda som jag ska ha med till jobbet idag, idag börjar jag 14. Efter jag hade gjort i ordning min matlåda så klippte jag min storebror.

hoppas alla får en jätte trevlig dag <3<3 nu ska jag börja göra mig i ordning till jobbet.


Likes

Comments

Foton, Vardag

God kväll alla fina läsare, hoppas alla har haft en skön dag:) det har iallafall jag haft!
Suttit i solen för det mesta och kollat på folk som har spelat brännboll!
Nu på kvällen så gick jag och mamma en kvällspromenad till en skog som ligger kanske 10 min ifrån oss och plockade blåbär för att göra en blåbärspaj;) så gott finns nog ingen bättre paj än blåbärspaj!
Jag och mamma är ute kanske ca 2 gånger per sommar och plockar blåbär:) så mysigt och vara i naturen på kvällen sär solen är på väg ner<3

Godnatt alla fina där ut <3

Likes

Comments

Vardag

God eftermiddag på er alla fina läsare, hoppas ni har haft en bra dag! det har iallafall jag haft :) idag så vaknade jag 05:35 jag ville verkligen inte gå upp, så jag var jätte seg tills jag insåg att kl hade blivit 06:00 haha då fick jag lite stressigt för jag börjar kl 07:00 och det tar ca 20 min för att cykla ditt och bytta om men iallafall jag han fixa mig och äta. jag trivs så bra på avdelningen jag är på så söta och rara alla är <3 Jag slutade kl 14:00 och då cyklade jag hem, när jag kom hem så städade jag mitt rum. nu så har jag helg och jag ska bara ta det lugnt. Hoppas alla får en bra kväll och en riktigt mysig helg<3<3


Likes

Comments

Vardag

Go kväll alla fina där ute, hoppas alla har haft en underbar dag:) själv har min dag varit seg till och från beror på vad som händer på jobbet haha Men ca kl 11 så kom en äldre gubbe in till den avdelningen som jag jobba på och säger "2 kr för äkta Rimbo vatten" haha fick mig verkligen att börja skratta. Aa ni som inte hänger med så jobbar jag på ett ålderdomshem! Iallafall idag började jag kl 08:00 och slutade 15:00 men de va upp tidigt och just nu e jag ganska trött och ska snart sova för imorgon börjar jag redan 07:00 så jag ska upp tidigt innan jag ska iväg till jobbet:)
Hoppas alla får en bra kväll, godnatt<3

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina läsare, hoppas ni har haft en bra dag det har iallafall jag haft! Jag började jobba ca 14:30 till 20 så mysigt jobb haha lite små roligt men Aa kommer trivas så bra tror jag!
Efter jobbet gick jag och mamma mer till Ica för dem har fått in nocco glassen ♡ så jag tvinga med mamma ner till Ica för att handla glassen :) så god!
Hoppas alla får en fortsätt trevlig kväll hejdå för idag ;)

Likes

Comments

Rekommenderar

Hej alla finaste, tänkte tipsa om en black peel-of mask. Föra veckan så köpte jag ett packet med black peel-of mask från billigt och bra har i Rimbo för 14:95 för 5 st och dem fungerade rätt bra, jag va rätt tveksam eftersom dem bara kostade 14:95 men dem fungerade!
Rekommenderar dem!

Om ni tycker att jag ska fortsätta rekommendera saker så gilla och kommentara om ni vill att jag ska pröva något och skriva min åsikt om just den saken:)

Likes

Comments