7828866610

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eller snarare godnatt, sömnlös natt åh hatar när man ligger och grubblar på saker och verkligen inte kan sova.. Helgen har iaf varit super!! Just nu ligger jag i Elins soffa och hoppas kl går fort så man kan gå in och väcka henne! Får bli lite O.C. Som jag förnärvarande har blivit helt besatt av! Godnatt

 

Likes

Comments

ducka till av att jag var trött i mammas sova hur många gånger som helst när jag väl ska gå och lägga mig så går det inte nu har det gått en timme och jag är fortfarande vaken så gav upp! Finns roligare saker en att göra en att ligga och blunda. Men iaf dagen till ära, har ju som sagt varit hos mamma och sen bjöd även Sebastian på pizza sen var jag hos mitt Murry gull en sväng. Sen bara tv och ta det lugnt! murrys söta katt ciara som legat och myst med mig hela dagen ubber söt!

 

Likes

Comments

Sååå skönt har haft en helt okej helg, lördags fira vi pappa som fyllde 55 och sen blev det lite dricka med Jonte och Maria sen en sväng till Harrys. Nu sitter jag hos mamma blir nog sova här inatt.

 

Likes

Comments

Igår när vi vakna drog Vi en sväng till stan efter åkte vi hem och gjorde hemmagjord pizza och sen tog med oss hundarna så dom fick bada och vi äta. Resten av kvällen blev det mys och film.

Nu ska vi börja fixa oss lite för att sedan ta bussen in till stan och möta mamma som ska på sjukhus besök så vi tänkte ge lite sällskap!

 

Likes

Comments

Japp störigt kl e 3 o ja e vaken, imorgon går bussen så lite sömn nu? - ja tack!
Godnatt

 

Likes

Comments

Att sova på natten ville tydligen inte jag så jag tog mig en dygnare och somna vid elva och vakna lagom till fyra, hann med ett telefon samtal med Jonte med på över 3 timmar
Vakna iaf och gick ut med chico och nu har jag suttit med pyssel är inte allt för rolig att umgås med idag då mitt humör är på noll.
Blir göra sig lite mat och sen packa lite och städa då jag åker till Kalmar imorgon, hörs senare!

 

Likes

Comments

Nu blir det att sova om man ska orka med morgon dagen med

 

Likes

Comments

Medans ja nästan alla kollar ishockey tog jag istället fram penseln och var lite kreativ, blev massor med färg på sånt som inte såg så roligt ut. Nu blir det Aina 112 och sen försöka sig på att sova!

 

Likes

Comments

Söndag och jag är dunder seg, fastar antar att man får vara det. I fredags var jag med Malin till Hjorted och sov över var riktigt trevligt!
Igår var jag bara hemma och pyssla och tog det lugnt. Idag blir det åka hem till mamma och pappa för lite käk, först blir det dock lite välbehövlig städning!

 

Likes

Comments