Förlåt att jag inte har bloggat så mycket, vet som inte vad jag ska skriva om...
Idag har jag iallafall mitt muntliga svenska Nationella Prov.
Hopps det går bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gick till Olivers mormor o morfars stuga i förmiddags, soligt ute. Vi har precis startar upp en eld och ska grilla lite korv till lunch.
Innan vi fixade grill elden hade jag och oliver en tävling om vem som fick upp eld snabbast, han vann men hand brasa höll inte så länge, hehe:)

Likes

Comments

Blev en längdskidstur, väldigt lång. Det gick inte så bra för mig.. Är nybörjare.
Men det var bra väder, och inte heller kallt👍🏼

När rundan var klar kom jag hem till grillat😋
Huuur mumsigt som helst!

Likes

Comments

Idag mår jag lite bättre, har endast extrem huvudvärk.. Men det fick bli en slalomtur i skidbacken idag. Det var riktigt fint väder idag, soligt, mycket folk i backen - var dessutom backens dag.
Blev fikapaus mitt i backen (tog tyvärr ingen bild) o det var väldigt mysigt och trevligt.

Ikväll får vi väl se vad som händer men det lutar mot en längdskidstur, undra om jag orkar med tanke på huvudvärken...

Likes

Comments

Hej på er!
Har inte bloggat dom senaste dagarna för det har varit mycket skolarbeten och har även inte mått så bra, har känt mig febrig hela veckan men endå gått till skolan. Jag har knappt varit närvarande på lektionerna, asså jag har varit På lektionerna men inte varit Med på dom.. Har knappt kunnat tänka, har glömt ord, har varit förvirrad o.s.v.

Idag när jag vaknade runt 06:30 var jag helt borta, jag kollade tempen och den stod på 38,9 så idag stannade jag hemma från skolan. Idag skulle min klass och några andra klasser till Umeå för att gå på UF Mässan vilket jag såg fram emot men kände att jag inte hade orkat sitta i bussen sammanlagt 7h idag fram o tillbaka (Hemifrån -> Skellefteå -> Umeå, Umeå -> Skellefteå -> Hem) och sen gå runt på mässan i några timmar... Så jag stannade hemma o just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen men jag ska försöka ta mig till köket snart igen för att göra lite lunch så jag får i mig energi.

Likes

Comments

Idag är det tisdag, vilket innebar sovmorgon till 10:00.
På tisdagar brukar jag stiga upp 8:00 och sedan ta bussen in till stan 8:45. Men idag vaknade jag redan 5:30 när min storebror skulle till sin praktik... Och givetvis kunde jag inte somna om så jag steg upp runt 7 och åt frukost och gick sedan en långpromenad med min hund i det soliga i fina vädret. Var +10, klockan 7:30 på morgonen 😍☀️

Det fina vädret höll i sig hela dagen och det blev upp mot +21 i solen!! Men tyvärr verkar det som att det ska bli kallt ikväll och hålla i sig ända till fredag.. Aja man får ta nytta av dom plötsliga vårdagarna innan våren kommer på riktigt!😃

Likes

Comments

Kom hem runt 14:15 och gick ut med hunden, var hos min faster och åt och umgicks och nu är jag hemma igen.
Resten av kvällen kommer bestå av plugg, kvällsfika och lite tv tittande.

Säger godnatt nu :)

Likes

Comments

Idag började första lektionen 9 men slutade 9:15 pågrund av att vårt skolsystem där lärarna lägger upp alla uppgifter, inte funkade och det funkar fortfarande inte... Men nu har jag nästa lektion och då är min grupp klar med vår uppgift och vårt utförande sedan 3 veckor tillbaka... Imed att vi inte har någon uppgift att jobba med får vi jobba med uppgifter i andra ämnen 🙈
Sitter och kollar runt lite på olika bloggar här på Nouw.


Snart är det lunch och jag är sååå hungrig, hoppas det är någonting gott !

Vi hörs i eftermiddag! 😊

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag på bussen, påväg till skolan, idag är första skoldagen efter mitt sportlov men den kommer vara ganska lugn, börjar 9 och slutar 13:40 och lektionerna är ganska okej :)

Likes

Comments

Idag blev det tacos till middag! Mums!!😋

Innan middagen spelade jag, min bror, hans tjej och vår faster kort, och det fortsatte vi även med efter maten - ett roligt och socialt sätt att umgås på.

Resten av dagen blev inte ägnad till så mycket plugg utan kände att jag skulle hinna göra klart uppgifterna i veckan 😊

Likes

Comments