Header

Lifestyle, Outfits

Olika nyanser av beige

Godmorgon! Nu sitter jag i soffan med en kopp te och har precis ätit frukost. Börjar skolan om mindre än en halvtimme så ska byta morgonrocken till kläder och börja röra mig snart. Jag brukar alltid kliva upp lite tidigare än jag behöver så att jag kan sitta i soffan och kolla nyhetsmorgon medan jag äter frukost. Tycker det är så skönt med lite chill tid och inte stress på morgonen. Olivier gör alltid frukost, han har gjort det nästan varje dag sedan vi träffades. Så bäst <3 Nu har han duschat klart så nu ska vi gå till jobb/skola. Hoppas ni får en bra dag! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Food, Lifestyle

Lunch-date on the beach a few days ago

God mat, hav, färgglada färger och massa kärlek: Vem blir inte glad av det? Jag blir iaf det när jag kollar dessa bilder :-)

Likes

Comments

Lifestyle, Training

Promenad runt palm-beach

När jag kom hem från skolan vid lunch idag så ringde Oliviers mamma mig för att prata lite på franska :-) Jag och Olivier är dåliga på att komma ihåg att prata franska tillsammans eftersom vi är så vana att alltid prata svenska ihop. Så jag och Oliviers mamma bestämde att vi skall prata minst en gång i veckan. Hon är så gullig <3 Jag har faktiskt lärt mig otroligt mycket på dessa fem veckor i skolan. Jag kunde bara enstaka meningar när jag började och nu kan jag prata lättare diskussioner med bland annat Oliviers föräldrar. Så kul! Spännande att se hur mycket jag lärt mig när kursen är klar!

Efter att jag ätit lunch med Olivier så mötte jag upp Lovisa för en kaffe och sen en liten promenad längs strandpromenaden och vid palm-beach. Köpte spirtulina-juice påvägen hem med, så god och fräsch! Inte druckit/ätit det så mycket men de är ju verkligen perfekt sätt att få i sig protein. Tydligen visste mamma (alltså min mamma) redan sen hennes ungdom vad det är för nåt när jag berättade för henne , jaja antar att jag är lite efter :-) Hoppas ni haft en bra dag, trevlig kväll på er. Puss.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram lately@ronjaamiltofts