Har glömt att berätta och visa vad Olivier fick av mig på hans födelsedag i söndags. Han heter ju som ni kanske vet Pion i efternamn. Precis som blomman :-) Och då tyckte jag att det var passande med en Louis Pion klocka. Pion är ett ganska ovanligt efternamn i Frankrike så det blir ganska personligt långt sätt.

Ikväll har vi handlat, ätit thai och kollat film. Jag har blivit beroende av Magnum glass, åt tre igår och två nyss.. Hehe. Nu ska vi snart sova. Vi hörs imorgon, sovgott. Puss. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej freeedag :-) här är lite bilder från igår då jag gick ner till stranden på morgonen. Så skönt att ligga i solen och läsa lite innan lunch. 

Nu kommer Olivier snart hem och jag tänkte laga ihop nåt enkelt till oss att äta på balkongen. Jag har en del att fixa idag och Olivier har möten på eftermiddagen men sen är det helg :-) Hörs sen, trevlig fredag, puss.

Likes

Comments

​Ikväll var vi för lata som vanligt för att laga middag så det blev sushi :-) Länge sen jag åt det. 

Vi åkte runt och kollade lite på områden som vi skulle kunna tänka oss att bo i. Vi håller på att överväger om vi skall flytta. Vi har tänkt på det ett tag att flytta till en större lägenhet (vi bodde ju i en femma på Östermalm). Vi får se, men vi har iaf bestämt oss för att hålla lite utkik. Så idag kollade vi om vi hittade något ställe i Monaco som vi skulle trivas i. Där vi bor nu är det väldigt lugnt och skönt. Det finns mycket restauranger, caféer, småbutiker, bagerier, mataffärer osv men inget centrum. Vi bor ju som jag nämt ungefär 3 km från Monaco. Hmm i-landsproblem hehe.. Tror vi får fundera lite, det finns iaf lediga lägenheter där i samma prisklass som nu, så vi får nog kolla på några och se hur det känns.. Aja nu vet ni iaf lite hur vi tänker.  

Hoppas ni haft en trevlig kväll, nu ska vi äta lite glass sen sova :-) Hörs imorgon, godnatt. Puss. 

Likes

Comments