Header

Lifestyle, Outfits

Hej! Haha egoooo!!! Jag har inte tagit några bilder idag så jag tänkte att ett kollage med några av mina senaste outfits kunde vara kul. Ni får gärna kommentera vad ni tycker :-) Ni är många som brukar skriva i privat-meddelande här på bloggen och det går också bra!!

Annars då? Efter skolan mötte jag upp Olivier och sen har vi bara chillat. Har latat mig på soffan hela kvällen förutom när jag gick ner för att köpa sushi haha. Blivit beroende av det igen.. jaja. Alltså på tal om mat, MÅSTE börja laga mer hemma!! Sista veckorna har vi ätit ute mer än 5 ggr varje vecka.. Lyxigt men humm ska ta tag i det efter helgen. ;-) Hörs mer imorgon, trevlig kväll på er :-) Puss.

Likes

Comments

Lifestyle, Outfits

Tjaa!! Lite sent inlägg idag kanske men men.. :-) Efter skolan och lunch mötte jag upp tre svenska vänner för häng medans min fransman var på jobbet och hade flera möten. Vi hade iaf super roligt! Gick runt, tog en kaffe sen köpte vi med oss lite chark och rosé. Vi fick feeling trots det gråa vädret haha! Så glad att jag lärt känna dessa :-) Hann ta lite bilder imorse på dagens look med, har fått så mycket önskemål från vänner osv att lägga upp mer outfit-bilder så här är iaf dagens :-) Hoppas ni haft en skön dag. Nuuuuu sova! Natti eller "Bonne nuit" :-) Puss.

Likes

Comments

Lifestyle, Outfits

Efter lunch åkte vi till Nice för att köpa en ny vespa. Såå fin är den! Ska visa bilder imorgon :-) Rekomenderar starkt att hyra vespa om ni åker ner hit något. Eller en cab om ni vill åka längre sträckor! Det blir nog vårat nästa köp... fast ne vi trivs otroligt bra med den bil vi har faktiskt :-) Iallafall, vi körde längs strandvägen till Nice och det är en så härlig väg, vi tar oftast den om vi inte har bråttom (finns motorväg med). Så skönt ju att köra längs stranden bland palmerna och bara känna in vinden och saltvattnet. Såg på nyheterna att det är snö och kallt i Sverige just nu så jag passar på att njuta åt er alla, de luuugnt!!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram lately@ronjaamiltofts