View tracker

Hej på er :-) Såhär glad är jag över att det är fredag. Älskar att ha lite roligare kläder en fredag för att känna in stämningen även om jag bara ska plugga. Idag med en röd klänning och stora örhängen.

Just nu sitter jag på biblioteket men ska köpa med mig lite mat och möta upp Olivier för en lunch hemma. Det var lite grått imorse men nu skiner solen och det är blå himmel. Vi hörs senare, trevlig fredag på er :-) Puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänkte att jag kunde visa lite bilder på hur vi bor. På sista bilderna ser ni också vårt älskade citronträd som vi såklart har döpt till Lemon :-) Vi köpte henne första veckan vi flyttade hit i Augusti och hon (ja hon inte den hehe) mår så bra. Hon har ungefär 60 frukter vilket är otroligt mycket för ett så litet träd. När vi köpte henne hade hon runt 10 tror jag, så mycket kärlek har gett resultat :-) Det är några som börjar att bli klara, så snart ska vi prova första citronen. Det tar ungefär sex månader innan en blomma blivit en klar citron. Väldigt kul iaf att se dag till dag hur allt utvecklas och följa dem.

Kollade precis på julkalendern, den verkar mysig. Man får ju alltid lite extra julkänsla av att kolla på den och det kan ju behövas här bland palmerna. Förutom all juldekoration här kan man nästan tro att sommaren är nära.. haha. Vi har precis ätit en sen pasta-middag och nu tänkte vi kolla på vår serie, de var ett tag sen. Hoppas ni haft en fin dag. Puss.


Likes

Comments

View tracker

Här sitter jag och nördar mig hehe :-) Har blivit helt galen i franska bullar (eller okej jag nog alltid varit galen i bullar om ni frågar min familj). Idag har jag ätit en pain au chocolat som ni ser på bilden och en stor russinbulle, mmm dom är såå goda!!! Har råkat ätit minst en varje dag nu senaste två veckorna, inte så bra att det finns bagerirer överallt :-) Haha jag har verkligen noll disciplin när det gäller sötsaker.... aja jag njuter iaf. Ska ta tag i träning och kost efter nyår, skrev ju förut att vi tänkte börja träna tre gånger i veckan men det blev aldrig och nu är det snart jul så kan lika gärna vänta tills efter.

Annars då? Det är fortfarande ganska varmt här på dagarna, runt 15-16 grader och sol. Inte så man kan sola kanske men man slipper oftast ha jacka iaf. Efter lunchen idag följde jag med Olivier när han hade visning av en av hans lägenheter (han jobbar som fastighetsmäklare). Har följt med några gånger förut och sätt lägenheterna och hur han jobbar, han är så duktig! Hans chefer berömmer honom hela tiden. Så roligt att se hur det går till också och att lära mig lite om mäklarbranchen.

Nu ska vi äta middag och ta ett glas rött, vi är ju ändå i Frankrike ;-) Trevlig kväll. Puss.

Likes

Comments