Header

Bilder från palm beach innan solnedgången

Godkväll! Lite bilder från Palm beach här i Cannes som är min favorit del av staden. SÅ fint där, ska ta mer bilder på hur omgivningen ser ut så ni får se. Det är i allafall som det låter, fullt med plamer och stränder och en väldigt skön stämning, nästan lite hemlig. Idag matchade jag spets på både blus och klänning, kände att det såg sött ut. Mycket blått med, alltid kul med färg. Dock så är det SUPER kallt i skuggan utan kappa haha så inte riktigt lika somrig har jag sett ut hela dagen. Tydligen har det inte varit såhär "kallt" i Frankrike sedan 80 talet..

Nu sitter jag här i morgonrock och har precis duschat. Vi har haft storstädning idag, så skönt! Brukar alltid städa på torsdagar annars men vi tänkte åka runt till lite inredningsbutiker imorgon så skönt att ha det fräsht om vi får hem nåt nytt ;-) Annars då? Idag hade jag sovmorgon och sedan en promenad längs havet, älskar att vakna så. Ska försöka göra det oftare. Jag gjorde en hemuppgift med som skulle vara inne ikväll och sen har vi som sagt städat. Skönt med lite lugna dagar så man kan hinna ikapp. Nu väntar film och popcorn. Hoppas ni har en skön onsdagkväll :-) Puss.

Likes

Comments

Bilder från strandpromenaden sen i helgen

Hej på er! Alltså jag ÄLSKAR hur fint det är vid strandpromenaden här, kan inte förstå att vi bor här nu!! Idag var de dock liiite kallare än i helgen och bilderna. De har sagt på nyheterna att denna vecka ska vara årets kallaste, haha kan nog leva med att vintern är 12-14 plus grader.. de är ju typ vår i Sverige :-) Hur som, idag har jag fixat med möten, bank osv och ska snart möta upp Olivier på stan. Vi tänkte ta en liten promenad och kanske en fika någonstans. Dags att dra, trevlig kväll. Puss.


Likes

Comments

Vaknade av detta idag, SÅ bäst han är min kärlek <3 Han skämmer bort mig så mycket, älskar det. Nu ska vi äta klart sen ut och njuta av denna söndag. Hoppas er söndag blir skön med. Puss.

Likes

Comments