Kommer jag någonsin komma över det hela? Den ständiga känslan att det alltid finns något eller någon som är bättre. Den ständiga känslan om att jag inte är lika mycket värd som dom runt i kring mig. Det kommer alltid finnas någon vackrare, smalare och helt enkelt populärare. Kommer känslan någon gång att vara försvunnen? Dessa ständiga tankar börjar göra mig trött. Detta ständigt ledsna humör, varför kan jag inte vara lika bra som alla de andra? Varför är jag inte värd att bli älskad som alla de andra?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tiden bara svävar förbi, sommaren gick otroligt fort. Sommaren var fylld av jobb, hästar och en hel del festas. Man kan ju verkligen säga att sommaren inte gick helt som planerat, gjorde en hel del dåliga val men man ska väl inte tänka bakåt utan framåt, allt kan ennu bli bra om man bara är tillräckligt stark.
Var några gånger till Åbo och även Helsingfors, men inga ordentliga resor.. Stranden hann jag till en gång under hela sommaren, så man kan ju inte kalla det till en ordentlig sommar hah

Skolan har börjat och stressen fortsätter. Full period + skrivningar om ungefär 2 veckor, borde kanske sätta näsan i boken(böckerna) men har schemat fullt av alla andra läxor. Vardagarna går ut på långa skoldagar, stallet och när man äntligen stiger in i rummet är det fram med skolböckerna som ofta tar ett par timmar. På veckosluten är jag helt slut så jag gör inte mycket annat än sover, så är inte så mycket tid till annat. Förra veckoslutet var jag dessutom på jobb både lördag&söndag☕️💰

Har snart gjort dagens läxor klara, sen blir det nog att stänga ögonen för mig, gnight

För att min kille är den bästa som finns


Likes

Comments

När allting bara känns upp och ner. Huvudet är helt totalt svullet av alla tankar och allt gråtandes. Dagarna känns tunga, att hitta på saker att göra på kvällarna för att få tiden att gå är svårt. Att få tiden att gå snabbt tills jag kanske skulle vara tillräckligt trött för att kanske få sömn en lite längre stund. För att kunna fly från verkligheten. Drömma mig bort.
Ont i både käkar och ögon, huvudet bultar. Proppar i mig värktabletter och insomningspiller i hopp om att få sömn snart.
Klockan tickar, vill sova, jobb imorgon, är tvungen att vara bland människor. Tar en kopp te, det kan hjälpa för sömnen
Nätterna är långa. Tar ofta tid förrän jag somnar. När jag väl somnat vaknar jag efter någon timme, ibland bara efter en halv timme, sen är det att försöka hitta ett sätt att somna igen.
Ont i hela kroppen, ont i magen. Ett non-stop illamående, vill bara spy ut alla känslor
Vill fly men vet inte vart, eftersom sömnen inte varar förevigt, utan jag måste vakna till verkligheten och inse att inget i drömmarna är sant, att verkligheten bara är ett helvete
Vill inte vara ensam om natten
Vill vara lycklig igen, snälla bara lycklig
Ögonen börjar bli trötta, försöka domna bort tankarna så jag kanske somnar. Vill bort

Likes

Comments

Fick dessa med mig hem igår då jag bestämde mig för att muntra upp mig själv genom att köra in till Lojo för att kolla i H&M, köpte även ett par vita shorts men hittande inte bild på dem. Men dessa skor föll jag verkligen för😍

Likes

Comments

Något som jag hatar är natten, för då kommer alla tankar fram. Det är då tankarna är omöjliga att styra. Rädd för att sova, vill inte sova
Drömmar om att allt är bra och att vakna flera gånger om nätterna och vakna till verkligheten. Jag är så trött
Speciellt ensamma nätter, som nu blivit allt fler, är det värsta som finns
Samtidigt är sömnen en escape from realityn, behöver inte försöka underhålla mig med någonting annat, men det värsta är vaknandet, när man inser att man är tillbaka

Likes

CommentsTänkte dela dagens outfit, sjukt varmt idag! Klänningen är kanske inte helt min färg men föll av någon orsak pladask då jag såg den. Köpte den faktiskt på h&m i Åbo i veckoslutet.
Idag började provveckan, skrev religion idag och gick väl sisådär, hoppas på att få veta resultatet senare idag. Imorgon är det historia som gäller så kommer spendera kvällen med historieboken i famnen, eller rättare sagt inatt (kan aldrig börja i tid med läsandet)
Träffade en av mina närmaste vänner idag, vi gick omkring i stan och tog en kaffe på stan på terass med havsutsikt🏝 otroligt nice!

Likes

Comments

Försenade mig till alla lektioner idag (alla hela två stycken)...
Dagen spenderas med bok och bloggläsande tills jag orkar stiga upp o ta mig till stallet.

Sofi Oksanens bok Utrensningen (puhdistus på finska) är en bok jag verkligen rekommenderar!
En spännande bok, Sofi Oksanen skriver på ett speciellt sätt och skriver så man får en bra bild av livet i Estland under Sovjetstyre, hur angiveri och svartsjuka splittrar familjer.
Boken börjar med ett möte mellan två kvinnor som historien varit hårdhänt mot. Ena är den gamla kvinnan Aliide, som av svartsjuka en gång gjort sig skyldig till att hennes egen syster har förts bort till Sovjetunionen, men som själv också våldtagits och misshandlats av sovjetiska soldater. Den andra kvinnan heter Zara,en ung kvinna som har sökt sig bort från sin barndoms Vladivostok till Tyskland var hon fastnat i prostitution och drogmissbruk, men lyckas till slut fly. Aliide hittar den avsvimmade Zara i sin trädgård i Estland.
Det är en fascinerande historia väl värd att läsa!

Likes

Comments

Efter en jobbig period stack jag till Åbo i veckoslutet för att koppla av lite och umgås lite med kusinen. Awesome!!
Efter en sväng upp till Vanda på besök till pappa vände jag sedan näsan mot Åbo med min lilla pärla, efter några timmars körning på både landsväg och motorväg var jag ganska trött, dessutom var det lite väl för huvudet att ta in allting så det var så skönt att få komma bort och koppla av. Min kusin hade haft en stressig jobbtur då jag kom till Åbo så vi bestämde oss för att bara ta det lugnt. Vi gick ut till stan och satte oss på en av restaurangbåtarna vid ån, fastän det var kväll var det varmt och skönt och vi satt gärna ute. Det var sååå mysigt! Att sitta vid ån vid solnedgången på ett par drinkar och bara tala skit haha. Efter att vi suttit där några timmar begav vi oss tillbaka till min kusins lägenhet, (via butiken dock) satte på en film och hävde i oss en massa chips. Ibland måste man väl få unna sig?
Morgonen därpå steg vi upp vid 10, duschade och gjorde oss klara för avgång ut tll stan! Gick omkring i butiker fastän jag inte hade planerat att köpa nåt desto mer, men jo visst kom det hem några plagg.. ups
Åbo-resan slutade med lunch vid ån (suprise..men så sjuks mysigt ju!!) på Pub Niska, rekommenderar om man besöker Åbo och om man älskar pizza lika mycket som jag haha, nej men seriously åk dit!
Med min mätta mage återvände jag sedan tillbaka till den hemska hemstaden jag bor i och spenderade resten av kvällen med stress över läxor tills sent på natten.Likes

Comments

Har inte skrivit nåt på en väldigt lång tid, det har varken funnits tid eller inspiration.. Och får jag vara helt ärlig har jag inte ens kommit ihåg. De senaste månaderna har det hunnit hända ganska mycket, men mest är det skola och hästen som har stått på schemat. Jobb lite nu och då och en del festas har det väl också varit, egentligen kanske lite för mycket men det hör väl till i den här åldern?
Har under de senaste månaderna haft lite små stridigheter med mr H.. Men senast då tränaren var på plats fick vi väldigt goda råd och bra hjälp, så nu går vi bara framåt hela tiden!
Skolan har gått sisådär.. Ibland har mitt välmående inte riktigt varit på topp och har ibland varit sängliggandes i några dagar, lite allt för ofta. Men mår väl för stunden sådär helt okej
Tänker inte skriva ett allt för långt inlägg så jag säger nu gonatt

Likes

Comments