Kommer jag någonsin komma över det hela? Den ständiga känslan att det alltid finns något eller någon som är bättre. Den ständiga känslan om att jag inte är lika mycket värd som dom runt i kring mig. Det kommer alltid finnas någon vackrare, smalare och helt enkelt populärare. Kommer känslan någon gång att vara försvunnen? Dessa ständiga tankar börjar göra mig trött. Detta ständigt ledsna humör, varför kan jag inte vara lika bra som alla de andra? Varför är jag inte värd att bli älskad som alla de andra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tiden bara svävar förbi, sommaren gick otroligt fort. Sommaren var fylld av jobb, hästar och en hel del festas. Man kan ju verkligen säga att sommaren inte gick helt som planerat, gjorde en hel del dåliga val men man ska väl inte tänka bakåt utan framåt, allt kan ennu bli bra om man bara är tillräckligt stark.
Var några gånger till Åbo och även Helsingfors, men inga ordentliga resor.. Stranden hann jag till en gång under hela sommaren, så man kan ju inte kalla det till en ordentlig sommar hah

Skolan har börjat och stressen fortsätter. Full period + skrivningar om ungefär 2 veckor, borde kanske sätta näsan i boken(böckerna) men har schemat fullt av alla andra läxor. Vardagarna går ut på långa skoldagar, stallet och när man äntligen stiger in i rummet är det fram med skolböckerna som ofta tar ett par timmar. På veckosluten är jag helt slut så jag gör inte mycket annat än sover, så är inte så mycket tid till annat. Förra veckoslutet var jag dessutom på jobb både lördag&söndag☕️💰

Har snart gjort dagens läxor klara, sen blir det nog att stänga ögonen för mig, gnight

För att min kille är den bästa som finns


Likes

Comments

När allting bara känns upp och ner. Huvudet är helt totalt svullet av alla tankar och allt gråtandes. Dagarna känns tunga, att hitta på saker att göra på kvällarna för att få tiden att gå är svårt. Att få tiden att gå snabbt tills jag kanske skulle vara tillräckligt trött för att kanske få sömn en lite längre stund. För att kunna fly från verkligheten. Drömma mig bort.
Ont i både käkar och ögon, huvudet bultar. Proppar i mig värktabletter och insomningspiller i hopp om att få sömn snart.
Klockan tickar, vill sova, jobb imorgon, är tvungen att vara bland människor. Tar en kopp te, det kan hjälpa för sömnen
Nätterna är långa. Tar ofta tid förrän jag somnar. När jag väl somnat vaknar jag efter någon timme, ibland bara efter en halv timme, sen är det att försöka hitta ett sätt att somna igen.
Ont i hela kroppen, ont i magen. Ett non-stop illamående, vill bara spy ut alla känslor
Vill fly men vet inte vart, eftersom sömnen inte varar förevigt, utan jag måste vakna till verkligheten och inse att inget i drömmarna är sant, att verkligheten bara är ett helvete
Vill inte vara ensam om natten
Vill vara lycklig igen, snälla bara lycklig
Ögonen börjar bli trötta, försöka domna bort tankarna så jag kanske somnar. Vill bort

Likes

Comments

Något som jag hatar är natten, för då kommer alla tankar fram. Det är då tankarna är omöjliga att styra. Rädd för att sova, vill inte sova
Drömmar om att allt är bra och att vakna flera gånger om nätterna och vakna till verkligheten. Jag är så trött
Speciellt ensamma nätter, som nu blivit allt fler, är det värsta som finns
Samtidigt är sömnen en escape from realityn, behöver inte försöka underhålla mig med någonting annat, men det värsta är vaknandet, när man inser att man är tillbaka

Likes

Comments

Dessa två senaste dagar har varit helt fullt upp, långa skoldagar och kvällarna på stallet. På onsdag hade jag dressyrtäning med Maria, bästa tränaren. Förutom träningen som gick super var gårdagen en av de värre.. men allt blev bra då jag äntligen slapp upp på hästryggen. Fast det egentligen inte började så bra eftersom Haidit var otroligt pigg och före träningen skulle börja så blev han ''skrämd'' av något och hoppade rakt på en skottkärra och flög sedan åt andra hållet, och ja där satt ju jag på ryggen och försökte hållas på, men bra gick det.
Träningen gick super, vi tränade skänkelvikningar i trav, travövergångar och ökningar samt galopplyft. Galopplyften är lite knepiga ibland eftersom herrn är ofta väldigt pigg och vill ofta börja bocka och rusa fram vid galopplyften, men det gick faktiskt riktigt bra! Igår var dessutom en väldigt grå och regning dag, så vi hade träningen i grannstallets ridhus, otroligt skönt! Önskar att vi hade en manege på vårt stall oxå, men de är ju skitdyra o bygga, tur att vi får använda grannstallets manege lite nu och då(fast vi visserligen är tvugna att betala en viss summa per gång)! Men är så nöjd över gårdagens träning! Har såå fiin häst och så sjukt bra tränare alltså! Hon känner både mig och hästen jätte bra och det känns alltid super bra efter varje träning, väntar redan på nästa!

Idag gick skoldagen konstigt snabbt, hade bara språk idag så det var rätt chill. Efter skolan var det stallet som gällde, regnit var det dock idag oxå så red igenom Haidit en snabb sväng men tog det ändå lugnt efter gårdagens träning.

Nu ligger jag bara och slöar i sängen efter att ha drunknat i läxor... Kommer bli så skönt med veckoslut och få kunna vila ut riktigt ordentligt. Har visserligen jobb på lördag klockan 12, men hinner sova lite längre iallafall, och det är samtidigt skönt att veta att det kommer lite pengar in😊

Nu börjar det bli gonatt för mig,, fick inga bilder från igår fastän min faster lovade att hon skulle filma min träning, men sätter istället en bild från ett par veckor sen. Bilden är jätte dålig kvalite eftersom jag har klippt den från en video.. 

Likes

Comments