Idag har jag kämpat med den här jävla handledscosagen hela lektionen! Bland det värsta jag har gjort i hela mitt liv och ful blev den oxå. Hade det inte varit för min underbara lärare hade jag givit upp när inte den första metoden funkade, jag är så glad och tacksam över att hon hjälpte mig att få ihop det så att det iaf blev något, annars hade jag antagligen varit ännu mera besviken på mig själv.

Som om inte detta vore nog hade jag inte tillräckligt med tid för att hinna göra cosagen. Vilket jag tycker var jättesynd förstås.
Jag har väldigt höga krav på mig själv men det har blivit bättre med åren. Men idag på lektionen kom det tillbaka och jag kände mig värdelös. Detta har ju även medfört väldigt dålig självkänsla. Men jag försöker bli av med den för den förstör mig! Det har gått riktigt bra ända fram till idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår gjorde vi buketter på lektionen men jag hade inte tid att för klart den så jag tog med mig blommor, kniv och snöre hem så att jag kunde göra klart buketten. Så klart lyckades jag skära mig i tummen, så klantig...! Det är tur att farmor har plåster😂

Likes

Comments

Idag har vi haft försäljning av allhelgona grejer i skolan🎃🍁🍂

Likes

Comments

Jag är så taggad på morgondagens lektion!😁
Då ska vi skissa på smycken/accessoarer med blommor, t.ex. de som finns på hattarna i Titanic.
På dagens lektion har vi därför tittat på just Titanic för att få inspiration till i morgon. Det va en perfekt start på dagen! Och men en kopp te i handen kunde det inte bli mycket bättre. Dock hade det varit nice med lite större skärm😂

Likes

Comments

Den här veckan har vi inga blommor, så idag fick vi lära oss hur man sätter pris på varor "på riktigt".📝

Likes

Comments

Idag blev det en stiftad brudbukett🍁🍂

Likes

Comments

Varje onsdag, torsdag och fredag förmiddag har vi floristik. Roligaste lektionerna på hela veckan! Och idag fick vi dekorera lite i klassrummet där vi har matte. Det såg sjukt kalt ut och påminde lite om ett sjukhus. Men med några pinnar och tavlorna jag och min klasskompis Bella gjorde för några veckor sen så blev det en mycket trevligare miljö. Vi målade tavlorna i Kulör och vi använde oss även av samma färger på pinnarna och banden som vi satte i krukväxterna.
(Jag gjorde tavlan med solen på)😂

Likes

Comments

Idag har jag haft en underbar dag med Min klasskompis och lärare i Uppsala. Vi besökte bl.a. Botaniska trädgården (bilderna är därifrån) Vi avslutade sista dagen för denna vecka med att äta en otroligt god lunch tillsammans i Forumgallerian, på det där salladsstället💕

Likes

Comments

Denna girlang gjorde vi på gårdagens lektion!

Likes

Comments

Under dagens lektion har vi jobbat med färglära. Bilden i mitten högst upp är ett exempel på en bukett med primärfärger. De andra bilderna är på en bukett med Tertiärfärger. Den tredje och sista buketten me orangea Germini(🔜) är gjord enligt sekundärfärgerna.

Likes

Comments