Jag och min klasskompis fick äran att göra scendekorationerna till praktiskas 3:ord student. Vi fick även göra buketterna till de elever som tog stipendium.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När min lärare först sa att vi skulle öva fackspråk på lektionen tänkte jag nej vad tråkigt, men det var det inte. Min lärare ska ha en stor eloge för att hon alltid lyckas göra de tråkigare sakerna roliga.

Jag vill bara pointer att jag använde mig av en rund form men det blev ändå ett hjärta, haha.
Det var inte meningen att det skulle bli fint utan bara att vi skulle öva på fackspråk. Men det här är iaf resultatet.

Likes

Comments

På degens lektion har vi kombinerat historia och floristik. Om ni frågar mig blev det riktigt bra!

I arrangemanget använde vi kottar, vindruvor, rosor, freesior, pioner, pinnar, nejlikor och cypress.

Likes

Comments

Klockan 10.00 i morse anlände vi till Relita hallen och DM i bygg. Floristerna på min skola buketter till vinnarna.

När våran lärare sa att det skulle vara kallt fattade jag inte att vi skulle stå i en ishall...nu har vi stått här i 4 h och lika länge till.

Det här är en av de fem vinnarbuketterna.

Likes

Comments

4/5-17 Torsdag
Idag gör våran Florist-lärare Gesällen(det är typ som YB fast för redan utbildade florister), så på förmiddagen räknade vi priser från senaste beställningen i från Grossisten.

På eftermiddagen hade vi Handelsläraren som hjälpe oss med floristernas UF-företags årsredovisning.

Eftersom att min lärare inte är tillbaka imorgon och vi har gjort våran del i årsredovisningen är vi lediga. Så härligt!

Likes

Comments

Praktiken är slut och jag är tillbaka i skolan. Under förmiddagen har vi gjort nivå buketter och på eftermiddagen skissade vi. Verkligen mysigt att vara tillbaka i skolan, atmosfären i floristsalen är otroligt lugnande, väldoftande och väldigt mysig.
Mindre mysigt var att vi inte hade floristik på fredagen på grund av nationella prov...
Dock är det otroligt skönt med långhelg!

Likes

Comments

Älskar att ha praktik! Typ det bästa som finns! Drivs verkligen as bra på min nuvarande praktikplats.
Äntligen lyckats fixa sommarjobb, gissa vart. På min praktikplats och även extra jobb i påsk.
#fettstolt

Likes

Comments

Är äntligen tillbaka på praktiken, dock inte på samma ställe som sist. Nu är jag på Interflora Fresh Tuna Blommor, typ mitt andra hem! Trivs verkligen där. Har haft praktik där ett flertal gånger under högstadiet.
Verkligen jätte roligt att de ville ha mig där igen!
Har faktiskt lärt mig väldigt mycket bara på de fyra dagarna jag har varit där, märker själv att jag har gjort framsteg inom floristyrket.

Som bonus på allt det roliga kom min gamla lärare in och köpte blommor imorse, verkligen jättekul att träffa henne. En av mina favorit lärarna på min gamla skola!❤

Likes

Comments

Nedan finns lite bilder från igår när jag gjorde iordning min brudbukett till dagen fotoshoot. Ni kan inte förstå hur nervös jag var, ville verkligen lyckas.

Asså wow! Alla borde någon gång prova på att vara modell, överlåta allt fix med smink och hår till någon annan. Det är så härligt!! Hade mitt allra första divamoment idag. Underbart samarbete med realgymnaiet, verkligen så tacksam över att jag har fått vara med om detta och stort tack till tjejerna i stylist tvåan som fixade mitt smink och hår.

Här kommer en liten sneakpeak från dagens fotografering!

Likes

Comments

16/2-17
På bilden längst till höger är mitt absolut första begravningsbinderi och till höger är det en bild på det jag gjorde idag. Det är stor skillnad bara på det första och det andra begravningsbinderierna jag gjort. Det första jag gjorde var oproportionerligt och såg ut som en amerikanskfotboll, medan den jag gjorde idag var ganska bra till formen.

Lite fler bilder på det begravningsbinderi jag gjorde idag.

Likes

Comments