View tracker

Nu är ännu en vecka med praktik avklarad.
Här kommer lite bilder.

Det märks att julen närmar sig i butiken. Den här veckan har jag gjort massor av dörrkransar.

Likes

Comments

Onsdag 23/11
För ett par veckor sedan fick vi välja en tidsepok som vi skulle använda som inspiration för ett snittarrangemang. Jag valde modernismen som inspiration och Andy Warhols Marilyn Diptych.

...Och resultatet blev⬇️

Likes

Comments

2/5 veckor avklarade...nu återstår 3 veckors praktik. Just nu ligger jag i min säng och är typ helt slut efter 2 dagar med praktik.
Har inte så mycket att skriva så det blir nästan bara bilder

Jag skulle köpa en Jumbo Amaryllis efter dagens slut men jag fick den istället av finaste personalen på Bellis💕

Lite bilder på en grupp som jag gjorde igår

Likes

Comments

Idag har jag varit med och representerar Praktiska Gymnasiet på gymnasiemässan i Uppsala. Buketten till vänster är en vanlig bukett med spiral. På bilden i mitten är det en stiftad tärnbukett.

Likes

Comments

Andra dagen på praktiken...Jag älskar det! Gör min APL på Bellis Blomsterhandel i Rackarberget. De anställda e så trevliga och det finns alltid något att göra, precis som det ska vara.

Likes

Comments

Idag blev det kreativt skapande på lektionen. Det ända som va bestämt var att vi skulle göra ett snittarrangemang i en pumpa🎃
Mysig sista dag innan lovet

Likes

Comments

Våran lärare är på kurs så 3:orna på dagens lektion och de lärde oss hur man gör sorgbuketter. Det gick sååå mycket bättre för mig idag än vad det gjorde i fredags.

Likes

Comments

Idag har jag kämpat med den här jävla handledscosagen hela lektionen! Bland det värsta jag har gjort i hela mitt liv och ful blev den oxå. Hade det inte varit för min underbara lärare hade jag givit upp när inte den första metoden funkade, jag är så glad och tacksam över att hon hjälpte mig att få ihop det så att det iaf blev något, annars hade jag antagligen varit ännu mera besviken på mig själv.

Som om inte detta vore nog hade jag inte tillräckligt med tid för att hinna göra cosagen. Vilket jag tycker var jättesynd förstås.
Jag har väldigt höga krav på mig själv men det har blivit bättre med åren. Men idag på lektionen kom det tillbaka och jag kände mig värdelös. Detta har ju även medfört väldigt dålig självkänsla. Men jag försöker bli av med den för den förstör mig! Det har gått riktigt bra ända fram till idag.

Likes

Comments

Igår gjorde vi buketter på lektionen men jag hade inte tid att för klart den så jag tog med mig blommor, kniv och snöre hem så att jag kunde göra klart buketten. Så klart lyckades jag skära mig i tummen, så klantig...! Det är tur att farmor har plåster😂

Likes

Comments

Idag har vi haft försäljning av allhelgona grejer i skolan🎃🍁🍂

Likes

Comments