Nu hade jag tänkt att berätta om 2 riktigt bra sommar minnen från sommaren 2016!

Först har vi när jag var i Rhodos med min familj och mina kusiner det var riktigt skönt och varmt haha, jag hörde att det var dåligt väder i Sverige när jag var borta Hahaha, nä men det var riktigt roligt vi var på en solsemester så vi shoppade typ inget, vi badade och solade hela dagarna. Vi bodde på hotellet blue bay i Rhodos.

Nästa "minne" är egentligen en sak jag gjort flera gånger i somras och det är att vara ute på sjön, åka båt, tälta och va med kompisar finns det något bättre? Att vara ute på sjön en sen sommar kväll med kompisar bästa som finns.

PUSS & KRAM
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Var i stugan nästan hela förra veckan, älskar det. Sena kvällar i stugan är bland det bästa som finns. Bara va mitt ute på sjön vid solnedgången med jordgubbar och grymma vänner kan det bli bättre ?

Nu hade jag tänkt börja med bloggandet lite seriöst här , kommer ett till inlägg senare som jag planerat.

Ta hand om er!

Likes

Comments

Denna vecka har varit seg och rolig, jag har varit i stugan med Ellen, jag har träffat Jonna och så har jag väntat... Väntat på att det ska bli måndag och nu är det inte många timmar kvar, imorgon åker jag till Rhodos!

Äntligen som jag väntat, idag har det varit segaste dagen någonsin. Jag har packat, städat redigerat video, sovit, väntat och väntat.

Det var egentligen allt jag ville säga.

Puss & Kram !

Likes

Comments

Jag hade verkligen en super dag igår vi umgicks med roligt folk och hade det allmänt bra. På förmiddagen spelade vi mini golf och badade, för en gångs skull var det riktigt bra väder på midsommar. Senare sen grillade vi, spelade spel och kub. Jag brukar vara missnöjd med det vi gör på midsommar men igår var jag mer än nöjd det var super roligt!Likes

Comments

Igår gjorde jag nästan ingenting egentligen, men idag har jag cyklat 8 mil och nu är jag påväg och ska träffa Petra, vi ska först dra till donken så hon kan äta och sen drar vi nog ner till Varamon och sitter där ikväll kke badar lite också. Tror vi ska ge oss på att försöka tända en brasa vi försökte med det i fredags men det gick väll sisådär, hihi!

Imorgon är det ingen skola, och jag får reda på om jag kommer med i ösköttalaget elr inte i innebandyn.

På o onsdagen ska vi i klassen till råsnäss och va där hela dagen. Tror faktiskt att jag slutar skolan de. Dagen med tanke på att på torsdagen ska jag till barn- och ungdoms någon ting som jag inte kan stava till. Där tror jag vi ska typ kolla om jag har ngn diagnos som gör att jag inte kan koncentrera mig. Så därför kke jag inte ska till skolan den dagen och på fredagen har vi egentligen skolavslutning men jag åker hellre till Linköping och kollar på studenterna så får se om det blir så.
På lördag ska jag cykla tjejvättern , och gå på min Sysslings studentfest!

Det var typ allt som händer fram över.

Puss & kram!

Likes

Comments

Har köpt lite klänningar och skor senaste dagarna som jag tänkte visa.

Första klänningen är från vero Moda, på bilden är den grå men jag har köpt en vit som kostar 200kr.

Den andra klänningen är den rosa och kommer från Nelly.com jag verkligen hatade klänningen första gången jag testade den men sen gav jag den en chans och nu älskar jag den. Den vet jag inte riktigt vad den kostar men tror runt 200kr.

Sen har vi ett par skor har verkligen velat ha de super länge de kostar 180kr och är från Nelly.com.

Puss & Kram

Likes

Comments