Jag hade verkligen en super dag igår vi umgicks med roligt folk och hade det allmänt bra. På förmiddagen spelade vi mini golf och badade, för en gångs skull var det riktigt bra väder på midsommar. Senare sen grillade vi, spelade spel och kub. Jag brukar vara missnöjd med det vi gör på midsommar men igår var jag mer än nöjd det var super roligt!Likes

Comments

Igår gjorde jag nästan ingenting egentligen, men idag har jag cyklat 8 mil och nu är jag påväg och ska träffa Petra, vi ska först dra till donken så hon kan äta och sen drar vi nog ner till Varamon och sitter där ikväll kke badar lite också.

Imorgon är det ingen skola, och jag får reda på om jag kommer med i ösköttalaget elr inte i innebandyn.

På o onsdagen ska vi i klassen till råsnäss och va där hela dagen. Tror faktiskt att jag slutar skolan den Dagen med tanke på att på torsdagen ska jag till barn- och ungdoms någon ting som jag inte kan stava till. Där tror jag vi ska typ kolla om jag har ngn diagnos som gör att jag inte kan koncentrera mig. Så därför kke jag inte ska till skolan den dagen och på fredagen har vi egentligen skolavslutning men jag åker hellre till Linköping och kollar på studenterna så får se om det blir så.
På lördag ska jag cykla tjejvättern , och gå på min Sysslings studentfest!

Det var typ allt som händer fram över.

Puss & kram!

Likes

Comments

Nu var det sjukt länge sen jag uppdaterade men nu kommer det lite iaf.

Igår var jag ute med Julia vilket var sjukt länge sen idag har det varit en grym dag. På förmiddagen var jag med Ellen vi gick på stan och åt glass i Borenshult super mysigt. Sen träffa jag Petra och några fler vi var bara ute och cyklade runt typ. Nu har jag precis kommit hem ska kolla film sen sova.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Carro, miss her ❤️

Puss & Kram!

Likes

Comments

Igår fyllde min bästa vän Jonna år så jag hade bakat en tårta hon hade nämligen aldrig smakat prinsesstårta så var ju självklart tvungen att göra en till henne. Blev faktiskt väldigt nöjd den var både god och snygg!

Så jag och mamma åkte hem till dem igår när de hade kalas för henne och firade henne vi med. Min mamma umgås mycket med Jonnas mamma det var därför mamma följde med Haha.

ILYSM ❤️

Likes

Comments

Hejhej ville bara uppdatera lite har inte gjort så mycket i helgen bara varit ute typ, imorgon ska jag spela fotbollsmatch mot LSW. Ska försöka få upp lite mer blogginlägg nu framöver men ville bara säga också att kolla hur god ser inte salladen här under ut.

Puss & Kram !

Lite dålig kvalité på bilderna ja vet eller så är det bara jag som tycker att de är lite suddiga haha men aja

Likes

Comments