Känns inte riktigt rätt att skriva godmorgon nu, klockan är trotts allt 13.00 och jag har varit vaken i två timmar.
Tanken var att jag skulle göra ett godmorgon inlägg men jag fastnade vid skrollandet på facebok... ops... 😚

Så vad har denna härliga dagen att erbjuda då? Inget solsken i alla fall. 😔☀
Får försöka rycka upp mig i alla fall. Idag tänkte jag dra en sväng till gymmet, vet inte om Nike ska med eller om jag åker själv. Sen ska jag nog städa lite för det är något som behöver göras varje dag här... tyvärr 😭
Annars är mina planer inte så storslagna. När jag kollade kalendern för denna veckan så var det helt tomt, känns som jag ska ha jätte mycket att göra men tydligen inte. Skönt i och för sig, dock tror jag inte min hjärna förstår att den kan stressa ner lite och bara chilla denna veckan 😭

Det var allt nu, in och ut, puss på er mina kämpar!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er mina kämpar! Hoppas alla mår bra, med mig är allt bra! ❤

Nu har jag inte bloggat på läänge, typ 5-6 månader eller något... men nu när tiden räcker till och så känner jag att det är dax igen! På´t igen bah! 😍
Hoppas det är något som uppskattas.

Tänker börja med att säga att det kommer bli helt nytt! Nytt och fräscht på bloggen, bort med gamla, orelevanta inlägg, nytt upplägg och nytt innehåll! Hoppas ni är lika taggade som jag 😃
Allt är inte spikat och klart ännu men är helt säker på att det kommer bli bra detta.

I detta inlägg tänkte jag inte avslöja så mycket om upplägget då jag inte känner att det är färdigt, istället tänkte jag berätta om min livsituation. Hur livet leker just nu liksom.
Till och börja med så har jag flyttat, eller rättare sagt vi. Den 2 Januari tog jag och Niklas tog vårat pick och pack och flyttade in i en 2:a i Vänersborg. På 66 kvm lever vi just nu våra liv tillsammans och jag klagar verkligen inte. För att vara en 2:a så känns lägenheten sjukt stor. (Precis så man orkar städa alla rummen) 😝

På dagarna jobbar Niklas (oftast 6-5), alltså långa dagar. Själv går jag mest hemma och försöker få tiden att gå genom att städa, gymma och hänga med vänner. Är på möten några gånger i veckan också så oftast har jag saker att göra, men kanske inte något som drar in lika mycket pengar som jag önskar....😖
Tog ett break från skolan och studierna och som det ser ut nu så blir det inget nästa år heller utan det är jobb som gäller. En dröm hade varit om jag kunde dra in tillräckligt här på bloggen tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv men vi får se hur det blir med det. 😂

Så är läget just nu kort sagt, kommer berätta mer vart efter ochg imorgon tror jag det blir en rundtur i lägenheten så det har ni att se fram emot. 😜

Skriv gärna i kommentarerna om det är något speciellt ni vill se framöver och om ni är en ny eler gammal läsare! 😘


Likes

Comments

Jag blir så trött... Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt...

Detta eviga feminist överdriv, alla jävla påhopp och all "fakta" som bestämmer vem som är utsatt och vem som är ett svin.
Små 15-åriga flickor som klagar över att dom kände sig otrygga när dom gick till bussen sent på natten fulla. För helvete, varför är du ens full!

Att vara feminist betyder INTE att man ska sänka männen, utan höja kvinnan till samma nivå!
En feminist idag är någon som hatar män, någon som kränker män och någon som kräver fler rättigheter än våra män. Det är fel!
Jag håller med om att kvinnor och män ska ha samma rättigheter på arbetsmarknaden och så vidare. Men det betyder inte att vi ska sänka männen till våran nivå! Vi ska höja kvinnorna till samma nivå och för att göra det måste vi sluta klaga och se hitta hinder. För egentligen är våra hinder bara bullshit.
Ja det kommer alltid finnas män som tycker vi kvinnor hör hemma i köket och det kommer alltid finnas män som inte dömer oss på grund av kön. Så sluta klaga och börja kämpa, du kan inte förvänta dig att din karriär ska gå i topp genom att klaga. Istället får du ta ur handen ur arslet och visa var skåpet ska stå! Och framför allt att vi är precis lika duktiga som männen!

Alla män är INTE potentiella våldtäktsmän!
Jag blir så arg! Om alla män var potentiella våldtäktsmän skulle också alla kvinnor vara potentiella våldtäktskvinnor! Att 98% av alla våldtäkter begås av män har jag inte så svårt för att tro på, trotts att jag inte kollat upp fakta. Men att 98% av brotten begås av män betyder INTE att 98% av alla män våldtar!
Våldtäkter är fel på ALLA sätt och vis, det håller jag med om och jag kommer alltid hata våldtäktsmän, vem det än är! Men vi kan INTE döma alla män som våldtäktsmän!

Alla kvinnor känner sig INTE otrygga!
När du som feminist säger något i form med "Vi kvinnor ska inte behöva känna oss otrygga när vi vandrar hem en sen kväll!" så undrar jag vilka VI är!? Jag är kvinna och jag kan vara ute på en sen kvällspromenad, och jag kan vara ensam och möta ett killgäng utan att känna mig rädd!
Jag kan däremot aldrig garantera att dom inte våldtar mig, jag kan aldrig garantera att dom tänker snuskiga tankar, jag kan aldrig garantera att dom inte kollar på mina bröst som blottas lite lätt från urringningen på linnet jag bär. Men jag kan intala mig själv att det finnas friska människor som inte våldtar och jag kan intala mig själv att inget kommer hända mig eftersom jag utstrålar självsäkerhet. Och jag VET att det INTE är 98% av alla män som våldtar.
Jag tror att mycket av problemet ligger i just det här! Vi utstrålar rädsla, vi skriver ut överallt att vi hatar män för att dom är djur och vi berättar för dom hur dom MÅSTE bete sig så vi kan få samma ställning som dom. Men vi människor gillar inte att följa order, särskilt inte om det får någon annan att verka bättre!

Våltäkter är INTE okay!
Jag skulle kunna skriva sju biblar till om detta ämne men jag orkar helt ärligt talat inte mer just nu! Jag tänker avsluta med den självklara meningen som alla borde hålla med om! DET ÄR INTE OKAY ATT VÅLDTA!

Likes

Comments

Hej alla mina små chips bitar!

Nu var det änligen dax för er att få se mina rsultat från första veckan! Och jag kan garantera att jag denetivt inte är besviken!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så här såg det ut 20/5-2016 Så här ser det ut idag 27/5-2016
Vikt: 123,7 kg Vikt: ​120 , 0 kg
Längd: 169,5 cm Längd: 169,5 cm
Överarm:
41 cm Överarm: 41 cm
Mage: 134 cm Mage: 132 cm
Bröst: 121 cm Bröst: 118 cm
Lår: 79 cm Lår: 77
Rumpa: 134 cm Rumpa: 129 cm
TOTALT: 509 cm TOTALT: 497 cm

- 3,7 kg
- 12 cm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja så såg resultatet ut efter första veckan och ni förstår att jag är taggad på att fortsätta in på veckan 2 efter att ha sett detta? Dessutom kommer jag kunna äta grönsaker i mängder! JACKPOT!
Och som jag sa i ett inlägg tidigare så ska jag börja träna igen! Förut simmade jag men nu har dom stängt simbassängen och jag vill dessutom testa något nytt! Så jag funderar på att testa gymma!
Vilket gym tycker du är bäst?
Men innan jag köper gymkort ska jag självklart testa några gånger och bara känna att det är någonting som jag vill spendera pengar på.
Har ni några favoritövningar som man inte behöver maskiner eller redskap för? Berätta gärna!

Men nu så tänkte jag svara på frågor om hur veckan har gått och hur jag känner!

Hur mår du efter denna veckan?
Jag mår verkligen hur bra som helst! Första dagarna var jag välldigt trött och EXTREMT godissugen men det gick över efter tredje dagen! Så det är väldigt skönt! Nu är jag piggare än vanligt på morgonen, har energi under dagen och sedan kan jag sova utan problem hela natten!

Är du hungrig hela tiden?
Absolut inte! Efter 3,5 timmar börjar jag vanligtvis känna av hungern lite och då sätter jag igång med mat om det inte finns färdigt redan. Meningen med det här livsstils programmet är att man ska äta 4-5 gånger dagligen så det är snarare en utmaning för mig att äta så ofta!

Är du trött?
Nej! Jag är verkligen inte trött förens klockan börjar närma sig 9-tiden! Då börjar jag bli lite små trött och brukar göra i orndning mig för kvällen. Kankse läsa en bok eller svara på mail innan jag somnar.

Hur är godissuget?
Som jag svarade förut så var det fruktansvärt tufft första tre dagarna men sedan släppte det nästan helt. Kan bli lite sugen på kvällen innan middagen men går alltid över efter att jag har ätit.

Vad har du ätit under veckan? Är det gott?
Det är absolut inget fel med maten under första veckan! Blir lite enformig bara då jag inte är särskillt förtjust i skaldjur, ägg och nötfärs.
Men jag har ätit stekt kyckling som varit kryddad med färska kryddor såsom citron, färsk bailika och citronmelis.
Sedan har jag gjort pulled chiken några gånger då det är lätt, jätte gott och man sipper laga mat allt för ofta!
Jag har ätit äggröra, kokta ägg och även lite fisk också under veckan. Men så har det sett ut ungefär.

Vill du fortsätta?
Det tror jag är den viktigaste frågan jag ställer mig själv och svaret är ja! Efter resultaten från den här veckan är jag nyfiken och peppad på att se vad fortsättningen har att erbjuda!

Det var allt för nu, självklart får ni se mina nya resultat nästa vecka! Och glöm inte att komma med träningstips samt namn på erat favoritgym!

Älskar er!

Likes

Comments

Hej alla mina små chipsbitar!

Är ni lika spända på att se resultatet från veckan som jag? Det tror jag nog! Inlägget kommer i alla fall ut senast klockan 8 ikväll hoppas jag så håll utkik!

Men nu tänkte jag bara allmänt prata om någonting som kan irritera mig något fruktansvärt ibland. Mens... det är inte mensen i sig som är irriterade utan snarare hur folk reagerar på bara ordet.
Folk frågar "Ska du med och bada?"
​"Nej jag har mens, känner mig inte riktigt bekväm då, kanske nästa gång"
 Genast får man en stressad blick och ibland så får kanske personen i fråga lite bråttom att gå iväg. Oftast gäller detta killar men det händer att tjejer också reagerar på liknande sätt. En del tycker till och med att det är otrevlig att prata om sin mens inför andra!

Men då är min fråga till dig, oavsett om du är kille eller tjej, vad fan är problemet!?

Om du som kille svarar något i form med: Jamen alltså det är blod, och det kommer från, ja du vet, det där tjejer har!
Om det är någonting du kan tänka dig att svara så lyder mitt svar till dig typ såhär: Jag har inte valt att en vecka varje månad blöda ur min fitta *oj hihih fnitter, ja sa fitta, eller näe det var inte så pinsamt*. Det är lika mycket mitt fel att jag blöder lite varje månad som det är ditt fel att du skjuter sperma överallt när du är kåt och upphetsad. Hur mycket kan man göra åt saken? Inte särskilt mycket faktiskt. Det är naturligt med mens och tycker du jag är äcklig för att jag är naturlig tycker jag du är minst lika äcklig som blir kåt ibland.

Och om du som tjej kommer med något snack om att det är orent och fult, det kanske till och med smittar så måste jag bara erkänna att jag förstår inte hur du tänker! Vare sig du har fått mens eller inte så kommer du leva större delen av ditt liv med ett blodhav som väljer att besöka din fiffi minst en gång varje månad!
Annars är det någon som är fel!, Får du inte din mens så kanske du är oren och fått in baciller som stoppar den, eller så har du bara turen att ha väldigt sen mens.

Hur som helst så är jag väldigt irriterad på detta. Herregud, det är 2016 och v kan inte se mens som något ofarligt eller naturligt.
​ Finns det några som håller med mig? Eller några som kan dela sina tankar om varför det anses äckligt!
Kommentera gärna och har ni några roliga mens-historier så får ni gärna dela med dom!

Älskar er!

Likes

Comments

Hej alla mina små chipsbitar!

Jag tänkte berätta att jag är på dag 3 av 28 på min utrensning. "Öhm utrensning? Vad fan är det?"
Ingen far, jag ska förklara alltihopa så ni förstår.
I fredags så kontaktade jag Linda, en riktigt duktig hälsocoach, och bad henne om hjälp. Jag sa typ "Hej Linda, jag behöver hjälp, jag vill köra igenom programmet och tappa 50 kilo i vikt under 1 år men vet att jag behöver stöttning för att klara det." "Okej va kul Ronja, imorgon kör vi igång!"
Självklart hade hon lite frågor om vikt och så vidare, men det var bara att svara ärligt och sedan blev det favoritmaten till middag, tacos!
Svårare än så var det inte, och nu är jag i full gång! Och ännu gladare blev jag när Nike sa att han ville göra detta med mig! Så nu är VI i full gång!
I alla fall så går dom första 28 dagarna ut på att rensa ur kroppen på slaggprodukter. Först förstod jag inte hur men jag har varit på en hel del föreläsningar om det här nu så jag börjar förstå hur det går till. I alla fall så rensar jag kroppen på slaggprodukter så jag kan få en normal ämnesomsättning och kroppen ska kunna börja gå ner i vikt utan att behöva gå på diet eller jogga 7 mil om dagen. Det ända jag gör är att laga mat och äta känns det som, kyckling, fisk, kött... Bara häller i mig protein 4 gånger om dagen. Först trodde jag att jag skulle vara hungrig hela tiden men icke sa nicke. Mätt som en flodhäst!
Sedan dricker jag kosttillskott, eller vitaminer som jag föredrar att kalla det. I början tänkte jag bara "det här går inte! Det kommer smaka rumpa!" Men nu dricker jag mer än gärna ett glas extra!

Jag tror i alla fall stenhårt på det här konceptet efter att ha pratat med flera olika coacher på olika events och även personer som gått programmet. Dessutom har alla coacher gått igenom programmet så dom vet vad dom pratar om och hur det känns.
Och för att ni ska få en bättre insyn på hur det är att gå programmet så tänkte jag dela med mig utav mina resultat. Vad jag väger och även mäta mig. Kanske delar lite recept också om det är av intresse! Sen får ni se resultaten hur dom har förändrats vecka för vecka! Deal?

Men om jag visar starten så ser den ut såhär:

Vikt: 123.7 kg
Längd: 169.5 cm
Överarm: 41 cm
Mage: 134 cm
Bröst: 121 cm
Lår: 79 cm
Rumpa: 134 cm
Totalt: 509 cm

Jag mäter från den bredaste punkten och jag hoppas och tror att centimetrarna kommer ticka neråt förhoppningsvis når målvikten på 70 kg!

Men nu skulle jag vilja höra era historier! Har ni gjort någon livsresa? Gått ner/upp i vikt? Eller bara nått något annat typ av mål? Berätta! Sen vill jag ha massor av peppning i kommentarsfältet!

ÄLSKAR ER!

Likes

Comments

Hej mina små chips bitar!  Nu var det ett tag sen igen och ja massor har hänt!
Just nu ligger jag på hotellet i London och ska gå ut igen om en stund! Jag kom hit i tisdags och det känns som att jag inte gör något annat än går och går och går!
Men det är helt galet fint här! Är verkligen helt kär i den här stan och kommer lätt åka hit igen! 😍😍😍
Tänka inte skriva så mycket mer just nu utan mest dela lite bilder! Hope you enjoy! 😘
Älskar er!!

Likes

Comments

Hej mina små chips bitar!
Ursäktar att det blir ett sent inlägg men jag har varit upptagen hela dagen!
Men nu är jag här och nu är det tid för "hur du gör en snygg Vardagssminkning" inlägg!
Hoppas ni gillar det! Och kolla videon då den är väldigt bra och med en enkel "steg för steg" beskrivning!

Hur ser en snygg Vardagssminkning ut?
Ofta vill man att det ska gå snabbt, vara enkel och se snygg ut utan några skarpa linjer.
Brun ögonskuggan är att rekommendera om man inte är van och har tränat mycket sen tidigare! Det är också snyggt med mjuka övergångar.

Vad använder jag för färger?
Oftast är 3 färger en bra kombination och ger ett bra djup.
En ögonskuggan som är ljusare än din hudton, en ljusbrun och en mörkare brun är att rekommendera!
Självklart går det att använda andra färger också, tillexempel lila, rosa eller svar, men det är lätt att det ser lite för festligt ut och det är lättare att öva med just färgen brun.
Detta beskrivs väldigt bra i videon nedan så jag rekomnderar att ni kollar på den!

Hur brukar du göra?
Personligen brukar jag lägga på ögonskuggan, eyliner och "naturliga" lösögonfransarna då jag har väldigt korta ögonfransar.
Jag tycker det är bra att ha tunna och inte allt för långa fransar om man vill få en så naturlig look som möjligt utan några skarpa sträck.

Det var allt för mig i detta inlägget, gillar ni det går ni gärna lämna en kommentar och dela det med era vänner!
I nästa inlägg kommer jag berätta hur man lägger på lösögonfransar så dom ser så narurliga ut som möjligt!
Tills dess får ni ha det så bra!
Älskar er!

Likes

Comments

Hej mina små chipsbitar!
Nu var det återigen tid för ett "sexhörnan" inlägg och den här gången handlar det om att förlora oskulden!
Något som är väldigt läskigt och ångestfyllt för många så i det här inlägget tänkte jag försöka berätta hur det känns, vad som händer, och vad som är ren bullshit!
Hoppas ni är lika taggade som mig för nu börjar vi!

När förlorar man oskulden?
Sin oskuld förlorar man när man har samlag första gången, alltså killens penis åker in i tjejens slida.
Eller också när en kille har sex med en kille och en tjej med tjej.
Inget konstigt med det.

Gör det ont att förlora sin oskuld?
I vissa fall ja, men det ska INTE göra ont om det går rätt till.
När det är första gången som man har sex kan man vara väldigt nervös och kanske inte blir blöt, då kan det göra ont eftersom det blir ett motstånd när killen ska stoppa in sin penis.
Detta kan ske även om man har haft sex tidigare i livet. Det gör alltså ont om man inte är ordentligt påtänd och blöt.

Blöder det när mödomshinnan spricker och gör det ont?
Man brukar säga att det finns en mödomshinna som spricker första gången man har sex. Det är en myt, alltså, LÖGN, FALSKT, PÅHITTAT!!!!
Det finns alltså ingen mödomshinna utan historian bakom den kom till så här:
Förr i världen (förkommer även idag) så trodde man att man kunde se om en tjej hade syndat (alltså haft sex) med någon annan innan hon var gift.
Om hon blödde vid sitt första samlag så visste man att hon var oskuld. Om hon inte blödde trodde man att hon ljög.

Så varet på frågan bli: Nej det gör inte ont för det finns ingen mödomshinna.

När ska man förlora oskulden?
Den är en omöjlig fråga att besvara för det finns inget svar.
Enligt den svenska lagen får man ha samlag först när man har fyllt 15, men det är absolut inget krav på att det är då man ska göra det!
Många går runt med ångest för att dom inte vågar ha sex eller inte har någon att ha sex med men det är alltid bättre att vänta tills tiden är inne liksom!
Vissa är 15, andra är 25 när dom har sex första gången. Inget är konstigare än det andra men man ska aldrig skynda sig med att förlora sin oskuld, utan helt enkelt vänta tills man känner sig mogen för det.

Och för guds skull, har du inte fyllt 15 ännu så låt bli att ha sex. Du behöver inte känna dig stressad för du har antagligen 80 år till på dig!
Det finns en anledning till att du måste vara 15 för att få ha sex lagligt. Den anledningen är att du inte är mogen innan dess, självklart finns det undantag men ta inte för givet att du är ett undantag! Det handlar också om kroppens mognad.
Så vänta tills du är 15 även om det känns spännande och lockande.

Hur känns det?
Hur det känns skiljer från varje person. Någon tyckte det gjorde ont, någon tyckte det var skönt och någon annan tyckte inte det kändes någonting speciellt.
Men något som oftast alla har gemensamt är att man är nervös första gången, och den där nervositeten kan ibland förstöra lite, samtidigt som att det är fullt normalt att vara så nervös så man tror man ska explodera.
Så är man blöt, lite nervös och verkligen vill ha sex så kommer det kännas bra!

Hur gör man?
Ironisk fråga egentligen för dom flesta vet hur det oftast går till... Killen är överst, tjejen är underst och så kör dom.

Vaddå kör? Hur kör man?

När stunden är inne och man är ett nervvrak är det lätt att man som tjej bara ligger där som en död fisk.
Och som kille lätt att man kanske tappar ståndet. (Pinsamt värre, fast det borde det inte vara igenkligen!)
Som tjej kan man krama om killen, ta på hans rygg och armar och som killen kan du försöka kolla henne i ögonen.
Prata med varandra! Är det skönt, ska vi göra något annorlunda osv... Det är nästa nyckeln till att ha skönt sex!
Så det är så man gör, har en konversation med varandra!


Det var allt för den här veckans "sexhörnan"! Vill ni läsa tidigare inlägg ligger det längst ner och även en länk till en "sexblogg" jag samarbetar med och som jag tycker är fett värd att läsa och där du kan ställa frågor.
Hoppas ni tyckte det var intressant att läsa om och att vi ses i nästa inlägg!
Tycker ni det här var bra får ni gärna kommentera, gilla och dela inlägget med era vänner!

Älskar er!

Tidigare inlägg

Sexblogg

Likes

Comments

Hej mina små chipsbitar!

Idag känns det super skönt, har inte mått illa någonting alls på hela dagen och har kunnat äta utan några problem!
Däremot har jag en jävla mensvärk!
Vet inte ens om det är mensvärk, i alla fall så är det jätte konstigt för jag brukar inte ha mens värk. Möjligtvis en kort krampattack men den brukar gå över snabbt eller så tänker jag inte på det.
Nu känns det som om någon trycker in en kniv i typ livmodern eller något.
(WARNING TO MUSCH INFORMATION!!)
Förlåt jag vet men är det någon som upplevt det förut och vet vad det beror på så får ni gärna berätta!
Det som gör att jag tycker det är ännu konstigare är att jag inte ens har mens och det är typ 2-3 veckor kvar innan jag ska ha det. Aja det märks väll vad som händer, förhoppningsvis så går det över snart!

Förutom att plågas i smärtor så ska jag duscha, städa rummet och tvätta! Har inga rena kläder alls så något måste jag göra åt saken, och då blir det att tvätta!
Sedan ska jag såklart skriva färdigt "sex och samlevnads" inlägget som publiceras ikväll. Den här gången handlar det om att förlora oskulden! Missa inte det!
Har ni ideer eller förslag på vad ni vill läsa i näst kommande inlägg är det bara att lämna en kommentar! Det skulle självklart göra mig superglad!

Men fram tills dess så får ni ha det super bra!
Älskar er!

Likes

Comments