Jeg er typen der ikke ejer en cykel (stjålet ligesom alle andre cykler i københavn!) og derfor sidder jeg evigt og altid i den gule limosine. Jeg gider slet ikke komme ind på hvor irriterende rejsekort er, derfor er det korte svar at man skal skaffe sig et månedskort - og derefter kan du stort set leve i en bus.

Det vigtigste udover en form for billet, er appen Rejseplanen. Hvis ikke du er lige så heldig som mig at have et overblik over de fleste af københavns større busruter, så er det virkelig en brugbar app at have. Det næste issue du skal tænke over, er det dette blogindlæg skal handle om: Hvor skal man sidde i bussen?

Denne tegning er en oversigt over bussen. Der er taget udgangspunkt i 3a, fordi 5c ikke er god at måle det efter - der skal du finde den plads længst væk fra den der lugter. ( ja, der er altid en der lugter ) 

Jeg har markeret nogle af pladserne med bogstaver, og jeg vil starte med at beskrive den bedste plads i bussen: A: Den forreste plads på forhøjningen er den bedste plads i bussen, fordi du har overblik over bussen og kan se mest muligt af af alle de mennesker der kommer ind og hvad der foregår i bussen - hvilket er halvdelen af grunden til du overhoved er i bussen. B hvilket er pladsen bagved er nok den næstbedste - fordi den er tæt på A.  

Pladsen C er der du sidder hvis du vil fylde mere eller har selskab, det er bagerst - hvilket jo er en klassisk yndlingsplads. Men her skal du lige overveje om du sætter dig, hvis det er på vej hjem fra eller til bytur. Det er nemlig der alle de fulde idioter der råber, sidder. 

Hvis du er lidt manisk og gerne vil sidde og snakke med random gamle damer er D helt klart pladsen for dig. 

hvis du har store ting med ( som for eksempel et meget tungt gammelt billederørs tv som du vil ombygge ) så skal du have det her... men der er altid barnevogne og derfor skal man aldrig sætte sig der hvis ikke man selv er en af de mennesker der har brug for den ekstra plads. 


God tur og husk at smil til buschaufføren og de andre busgængere... 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvis du er typen der engang i dit liv ender på jobcenteret, så glæd dig til dette:

Der er kaffe! Det er klart det bedste og eneste gode ved jobcenteret. Mit indtryk er at, det gælder alle de københavnske jobcentre at for hver etage er der en kaffeautomat. De har standart udvalg, men det er jo klart et plus når man skal op tidligt om morgenen, at der er bare lidt at vælge mellem.

Jeg plejer at drikke deres cappuccino og det er jo dejligt med lidt syntetisk skum og sidde tilbage med undren over hvordan kaffen kan holde sig så sindssygt varm. Kaffens kvalitet er ikke noget særligt - Men ... Gratis kaffe, i et land, hvor man kan få løn for at være syg, er da for fedt!

gratis smager også bedre med min økonomi...


Likes

Comments

Jeg er typen der har valgt at inddele shots i to kategorier: Meningsløse shots og menings''fulde'' shots.

Meningsløse shots er shots man kender fra tilbudene 10 for 100kr (eller lignende). Problemet med disse shots er at alkoholprocenteren ofte er nede omkring vin-nivaeu og det hjælper jo ikke meget? Smagsmæssigt er det et okay shot - det smager bare af sukker eller lakrids. En af de ting som gør de er lidt irriterende, er at hvis man spilder (eller andre spilder) er det en utrolig klistret oplevelse. De er gode hvis man har fået lidt for meget og derfor måske ikke har brug for meningsfulde shots, men alligevel gerne vil skåle med.

Menings''fulde'' shots er det man normalt kender som shots: Vodka, tequila, fernet osv... Det kan være en stor mundfuld at få sådan et shot ned hvis man er lidt beruset, men det er det værd. Vodka har man jo tydeligvis drukket for meget af, som teenager, så derfor er tequila det bedste bud på et shot.

Hvis det skal være et lidt luksus shot så vil jeg helt klart anbefale Russian Cocaine, som er et shot lavet af halv vodka, halv kahlua og med en lime dyppet i sukker og kaffe.

Jeg skriver en uddybning af tequila og fernet på et senere tidspunkt.Likes

Comments

Her er en guide til dig der ønsker at starte med at ryge.

Følgende punkter vil det være en step by step guide til hvordan du kan få mere hoste i dit liv og få en dårligere økonomi. Velkommen til det glade liv som ryger!


1: Overvejelse

Du har gået og overvejet om du skulle starte på en ny vane... og hvorfor ikke rygning? Dit liv mangler indhold og du trænger til forandring. Dette er første step på vej mod din nye trang.

2: Første smøg

Det er nu tid til din første cigaret og du skal lige have styr på nogle ting inden. Det er nok en god ide at starte med en smøg med filter - tag en blød start. Filtret skal i munden og den anden ende tændes op med en lighter eller tændstik. Husk at suge godt i den når du sætter flammen hen til og træk nu vejret dybt ned i lungerne. Tillykke, du er igang!


3: Optrapning

Du har nu røget et par cigaretter, men er måske stadig kun festryger. Det er en start - men du skal gerne op på en pakke om dagen - hvilket er ca. 20. Her anbefaler jeg kedsomhed, som er en god mulighed for at tilvende lungerne at ryge fast. Hvis du trapper op med 5 om dagen indtil du rammer 20 eller gerne derover, så er du hurtigt en rigtig ryger

4: Vedligeholdelse

Dette punkt er nok det sværeste, da du højst sandsyneligt vil opleve familie og venner der spørger til om du ikke skal stoppe med at ryge. Her må du være stærk og fastholde din rygning. En god måde at holde fast i det, er at du kan ryge mere til festlige lejligheder og stædigt trappe op.


Nu burde du bare nyde livet med en smøg og håbe det ikke regner.

Likes

Comments

Jeg er typen der opretter en blog uden at kunne sætte nutids-r eller komma. Mit første blogindlæg skal handle om vand, her følger derfor en anmeldelse af vand. 

Vand smager ikke godt. Det er en utrolig kedelig og trist smag af ingenting. Jeg vil derfor kun anbefale dig at drikke det under sygdomslignede omstændigheder. Hvis du er besvimet, har kvalme eller lignende er det fint at drikke. Vand er godt til akut hydrering (hvis du f.eks. har taget narko eller spist noget meget meget tørt). Men du er oftest bedre tjent med en tår cola! (nej tak, det skal ikke være light - hvis du er uenig så stop med at læs med nu)

Vand anbefales som udgangspunkt ikke og det ender alt i alt med en dårlig anmeldelse.

ud af 5 stjerner: *


Likes

Comments