Jeg er typen der stort set altid har en bæltetaske på, båret over skulderen.

Det er jeg af to grunde:

1: Det er praktisk - til at opbevare alt det du skal have med rundt, såsom pung, nøgler, smøger, lighter, månedskort og telefon. Hvis man er typen der går i kvindetøj finder man lynhurtigt ud af at lommerne er fuldstændig ubrugelige og alt for små. (Mandetøj er lommerne betydeligt større) og min påklædning består oftest af kjoler eller leggings, så der er jo slet ingen lommer. 

2: Men der er et andet level af praktisk du måske har glemt! - Du er altid klar på at tage direkte i byen hvis du kun har bæltetaske. Hvem gider have taske og slæbe rundt på tunge ting på klubben eller baren. Du bliver alligevel for fuld og glemmer det. Hvis det lykkedes dig at komme hjem med alle dine ting så har du været irriteret over at bære dem hele aften.

3: Okay,... jeg kom lige i tanke om en tredje grund! Alt er spændt fast på dig. - du kan ikke miste noget! 


Bæltetasken gør at du altid er klar til at tage i byen og komme hjem med alle dine ting... alt i alt virkelig nice! 


billedet illustrere mig der er taget i byen med bæltetaske. 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er typen der længe har vidst at jeg ser dårligt. Jeg har fået øjnene målt for mange år tilbage og der var det minus halvanden. Noget med ting langt væk som jeg ikke kunne se. - Og bare rolig - jeg har haft briller på den ene gang jeg kørte bil.

Jeg har haft min fars fine 90'er briller, men jeg tror ikke styrken er stærk nok - så jeg går aldrig med briller.
Her til aften skete det så. Den begivenhed der ændrede mit syn på om jeg skal købe briller:

Jeg blev tilbudt en pose slik på to meters afstand... jeg kan ikke se hvilket slik det er, så jeg siger nej. Senere er slikposen tættere på mig og jeg fortryder derfor pludselig mit svar. 
Jeg fik heldigvis spist nogle af de gode. 

Men når jeg ikke engang er i stand til at vurdere om jeg skal have slik, med det syn jeg har nu - Så er det brilletid. 

Jeg tror måske jeg kan få råd i februar. 

Likes

Comments

Jeg er typen der gennem mine 24 år har samlet gode råd til dig der gerne vil leve det bedst mulige liv. Fordi i min alder er man jo super vis og ved alt muligt. Disse lifehacks er ikke i rækkefølge:


1. Hvis du tager et russian cocaine shot så er det meget vigtigt at du har kaffen nederst, sådan så du får mindst muligt kaffe på tænderne når du bider i limen. hvis du er i tvivl om mere så læs blogindlægget om shots.

2. Da jeg var lille lærte min mor mig at hvis du har en bussemand eller andet ulækkert som du ikke ved hvor du skal gøre af, så sæt bussenmanden under skoen -fordi så ligner det at det bare er noget du har trådt i.

3. Hvis du gerne vil dulme dit tandlægebesøg og måske har lidt angst over situationen... så har min far givet mig det råd at vodka er den bedste tandlægesprut - fordi det ikke har så meget duft.

4. Din morgencola er bedst hvis den har stået natten over. Derfor vil jeg anbefale dig at sætte den på natbordet så den er lunken og flad til om morgen. Så kan du sætte den i køleskabet så den er lidt køligere til aftenen.

5. Hvis du ikke vil have tobak i læbestiften og derfor ryger smøger med filter... opstår så problemet at det ikke kradser nok... tricket er her at du køber almindelige smøger med filter og klipper halvdelen af filteret af - så har du den ultimative smøg.

6. få aldrig dankort! eller lignende hvor du kan hæve over.

7. Man kan ikke få meget glimmer og der er ikke noget der hedder overdressed. 

8. Du kan ikke blive gravid af lesbisk sex

9. Hvis du sætter din Spotify på både mobil og computer, så kan du sætte computeren til anlægget og styrer musikken på din telefon, så du ikke sidder med en ledning. Det betyder også at hvis du lige skal ud og købe noget mens du har gæster, så kan du give dem en lille overraskelse ved at skifte musikken mens du er væk. Barbie girl kan være en godt chok. 

10. Hvis du har læbestift eller lipgloss, så drik alting af sugerør så du ikke får spist alt farven.  

11. Hvis du er typen der ikke har vasket tøj længe og løber tør for undertøj - så er bikinier en god løsning. Du kan have to bikinier og dem vasker du så bare på skift i vasken. De tørrer hurtigere og så kan du lige strække den en dag eller to. 

12. Sørg for at have bestik og service nok til at du kan undlade at vaske op i en måned. 

Likes

Comments

Jeg er typen der anmelder verdens bedste pizza.

Soundtracket til dette blogindlæg:La Vitas nr. 2 er pizzaen hvor en tomat smager af tomat.
Den sprøde tynde bund er dækket med mascapone,
og ovenpa denne smeltede snaskmasse er store klumper
af den friskeste mozarella. Imellem osten ligger ruculaen fordelt
over hele pizzaen, så hvert stykke har den helt rigtigte mængde.
Alle de friske råvarer samles med en meget velsmagende pesto.


La Vitas nr. 2 er pizzaen du evig og altid bestiller.
Når du træder ind, mødes du af et smil og spørgmålet:
"En stor eller en lille?" eller bare "Nr 2?"
Der har sjældent været tvivl om hvorvidt det skulle være nr. 2.
Efter ventesmøgen udenfor modtager du pizzaen,
og her skal du lige beundre den lidt på vejen hjem.


La Vitas nr. 2 er pizzaen du bruger dit liv på at glæde dig til.
Du åbner og her er tricket at vente med at spise til du har køkkenrulle klar.
Fordi det er en fantastisk snasket pizza og det er den
type pizza hvor det er snasket uden at være kvalmende.
samtidigt med at du har sprødhed i bunden til at give lidt kontrast.
Det er netop det du går efter i konsistens og smag af pizza.


La Vitas nr. 2 er pizzaen som giver mig et indtryk af hvad religion er.
Himlen åbner sig og lys strømmer ned på min ellers mørke lejlighed.
Det kan redde dig fra tømmermænd og ligemeget hvordan din dag er,
vil den forbedres betydeligt og du føler dig elsket.
For hver bid og hvert tyg forstår jeg nu mere hvad lykke er og
jeg føler en glæde - en helt ubeskrivelig pizza-rus. 


Ud af fem stjerner: ********************************************************************************************


Likes

Comments

Jeg er typen der ikke træner så meget, men hvis jeg gør er der to måder at træne på... (udover sex)


Træningstype 1: poledance
En træning der foregår på polen derhjemme eller når jeg engang får råd til at gå til det igen... (og er typen der møder op)
Det er super hårdt og det er stadig sjovt... lige den kombination man leder efter. Men det du bør vide om poledance og hvordan det adskiller sig fra træningstype 2, er alkohol! Poledance bliver ikke lettere af at du er fuld... og lad nu vær med at hæng med hoved ned ad når du har drukket! 

Træningstype 2: danse i byen
Når du er i byen er det en god form for motion at bevæge sig lidt. Hvis ikke de spiller lortemusik så er det ud på gulvet! 
Her har du så en stor forskel fra poledance ( træningstype1) -fordi dette bliver langt bedre nu højere promillen er.

Udover disse to træningsformer skal du ikke overanstrenge dig og helst spare på din energi... Sid ned så meget som muligt - selv et stop i metroen! Som jeg har skrevet tidligere er det en god ide at downloade rejseplanens app så du kan finde en rute hvor du ikke skal gå for langt...(eller i værste fald cykle!!) 

God fornøjelse og sov godt!


Likes

Comments

Jeg er typen der i dag har en aftale på jobcenteret. Problemet er bare jeg har noget forkølelse/influenza agtigt stads. Snot løber ud af næsen i mængder hvor man overvejer en tampon i hvert næsebor... Jeg tænker derfor at hele jobcenteret ikke ønsker at blive smittet og at man lige som alle arbejdspladser skal holde sig væk når man er syg. Jeg ringer derfor og melder at jeg er i snothelvede og jeg bliver svaret at sygdom ikke er grund nok til at blive væk fra en samtale på jobcenteret.

Derfor: Hvis jeg skulle være ude for et trafikuheld eller på anden måde dø - så slæb mit lig til jobcenteret på Nyropsgade ved totiden. På forhånd tak!

Likes

Comments

Jeg er typen der ikke bruger light-cola, light-smøger eller light mad. 

Da jeg var yngre var jeg rimelig tynd og min mor gav mig derfor ikke lov at få noget light. Jeg bryder mig derfor ikke om smagen og især ikke på min elskede cola - den må IKKE være light. (...og nej Zero er ikke bedre). 

Jeg har endnu ikke smagt en light cola der ikke var betydeligt dårligere end rigtig cola og min stakkels hjerne forventer sukker og giver mig derfor en frygtelig hovedpine hvis jeg drikker light (hvilket jeg også får hvis jeg slet ikke drikker cola). Selvfølgelig er det godt der er mangfoldighed indenfor colamarkedet, men jeg vil vove at påstå at der endnu ikke er lavet et vellykket produkt. Hverken Zero eller Life (stevia) er på niveau med en lunken Harboe cola...

Så når vi til mad... det er et kort punkt: hvorfor gå efter light når man kan få pizza?!

Light-smøger og mentol (click osv) er nok noget af det værste. Hvis du vil ryge så ryg rigtigt! Der er slet ingen grund til at ryge noget som ikke kradser og giver lidt hoste. Altså man ryger jo netop for at få alle de lækre indholdstoffer.... 

I dag var jeg så uheldig at låne et hvæs af en smøg - helt uden advarsel bliver jeg rakt en mentolsmøg! Og endda fra en der kender til mit forhold til Light og mentol.... puha. 

Likes

Comments

Jeg er typen der en sjælden gang i mellem drikker Fernet Branca...

Det er meget sjældent fordi det virkelig ikke smager godt, men det kan være enormt effektivt fordi det har en super god funktion. Denne funktion er en opkast-skjuler: Altså du har lige kastet op i hjørnet af natklubben - Du ser en du kender og skal have med hjem. Gå hen og sig hej - hvis det tyder på vedkommende ikke så dig kaste op, så er det at du byder på et fernet shot!

Hvis du sørger for i begge får et Fernet branca shot inden i kysser, er du sikker på at ingen af jer kan smage andet end fernet og opkastsmagen er fuldstændig væk.

selv tak...

Udover dette råd er det også en super god gave til en der holder fernisering...(tjek billedet)

Likes

Comments

Jeg er typen der beskriver hvordan mødet med mænd i midtvejskrise er .... Jeg har ikke tænkt mig at skrive sådan er mænd eller det synes kvinder om mænd i midtvejskrise. ​Jeg gider ikke generalisere, men jeg har alligvel brugt en stor del af min tid på at snakke med random mennesker på barer og mænd i midtvejskrise er et spændende fænomen, så jeg ender tit i snak med en mand der er lidt for nostalgisk omkring sin ungdom. 

Og nu er det altså sket nogle gange at jeg sidder der i baren med min rom og cola, og der kommer en mand hen og finder en eller anden undskyldning for at falde i snak. De ender altid med at blive hængende og det sådan set hyggeligt nok hvis man er alene på bar. 

Men disse samtaler handler næsten altid om mig og hvad jeg interesser mig for og så snart jeg prøver at få dem til at fortælle om deres liv, ender det med pral om penge eller job. Jeg deler ud af min passion og fortæller livligt om hvad jeg elsker af musik, kunst og ligende. Mændene fortæller hvad de lever af (og ikke for) og giver masere af komplimenter og ender ofte med at indrømme at jeg minder dem om deres ungdom og den pige de havde et crush på for 20 år siden...

Pas på med at kommenter at musikken er nice (hvis de f.eks. spiller Led Zeppelin eller andet ældre) hvis det er noget de har gode minder med slipper du aldrig af med ham igen. 

I er søde nok... Men i trænger til at finde en god måde at få lidt spræl i hverdagen igen -uden at det ender i skilsmisse og drama... Jeg har derfor skrevet denne blog så i kan få en ide om hvordan det er at være i midten af 20'erne (ihvertfald hvordan mit liv er) Jeg har derfor blandt andet mænd i midtvejskrise som min målgruppe for bloggen. 


Likes

Comments

Jeg er typen der har lavet en kostpyramide til dig der mangler overblik... og man har jo hørt en eller anden sige " Et billede siger mere end tusinde ord.."

Likes

Comments