Hello My Queens and kings.

Jag har inte kunnat blogga pågrund av att jag har flyttat till Danmark hos min syster tills jag får mitt eget här i Danmark.
Jag har verkligen varit riktigt stressad över att jag måste hitta en bostad och jobb. Kommer pendla mycket mellan Danmark och Sverige för att hämta möbler och köpa möbler.

Jag är igång med att leta efter lägenhet eller hus. Jag har en visning som jag ska kolla på nästa vecka på onsdag. Jag. Hoppas jag kan få den. Idag tidigare har jag varit på en visning på ett hus men det gick inte som planerat. Jag vill bara ha mitt eget så jag kan börja me youtube och blogga varje dag.

Jag kommer vara lite ifrån bloggen en liten tag så ni är medveten om det. Just nu är jag aktiv på snapchat bara och kör lite. Snap vloggar som jag kom på, tyckte att det är smidigare tycker jag tills jag får allt på plats. Lägg till mig gärna så ni inte missar nått. Här har ni min snap seraswager96.

Ville också lägga till att jag håller på en liten samarbete med rapunzel. Jag kommer med lite info om ett tag.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello My angels

Idag är en trött dag man vill bara lägga ner sig och kolla på film. Igår var det fredag alla Var ute nästan och festa men jag kände att stanna hemma, tänkte spara mig till nästa vecka när jag ska till Sverige.
Nästa vecka ska jag verkligen släppa los och umgås Me vänner.

Likes

Comments

Hello My angels!


Idag har jag en rabattkod som heter SERA
Du får 10% om du använder min rabattkod hos rapunzel nu slipper ni betala extra❤️

Likes

Comments

Hello My angels!

Jag har verkligen börjat få hat sen jag börja blogga och varit mer aktiv på sociala medier och synats mycket.

Jag tycker att det är så himla omoget att sitta och ta sin tid för att göra fake konto på mig jag förstår verkligen inte..

När jag vaknar, livear eller snappar så är hatet redan där och jag förstår inte vad det är som jag gör fel.

Jag är en glad sprallig tjej som älskar att skämta och skratta. När jag väll är lite nere så känner jag inte igen mig. Jag tänker ska jag fortsätta blogga och visas mer på media? Kommer jag klara av hatat jag får? Det är mycket tankar just nu kring detta. Jag vet inners inne att det är de dom vill ,är att sluta Med det jag älskar göra. Ska det behöva vara så?
Jag tänker inte ge upp och jag hoppas att folk börjar bete sig snart!

(4 dagars gammal bild)

Likes

Comments

Hello My angels

Jag har verkligen blivit beroende på redbull. Jag måste dricka 1 per dag för annars klarar jag inte va vardagen. Jag vet att de är dålig och borde inte dricka det men nu är jag fast.

Likes

Comments

Hej mina angels!

För 2 dagar sen bestämde jag att färga mitt hår lila igen. Jag va så trött på mitt hår det va så gult hur än silvershampoo jag la i. Så tänkte jag varför inte färga de lilla när jag ändå har fortfarande lite färg kvar. Här kommer lite bilder på resultatet.
Vad tycker ni?

Likes

Comments

På kvällen gör jag inte så mycket. Jag tvättar bort sminket med våtservetter sedan tar jag min ansikt vatten och rengör det som våtservetterna inte rengörde. Efter så sköljer jag ansikte Med vatten.
Sen så lägger jag mig.😴

På morgonen så tvättar jag ansikte Med vatten bara för att tvätta bort det som jag la på kvällen,


Obs såklart så får man inte glömma borsta tänderna på kvällen och morgonen.Instagram @serafinaselveros

Likes

Comments

Hello My angels!

1. Folk som dömmer andra för deras utseende folk som går efter hur man klär sig. Som te.x som jag nämnde i min förra inlägg, bara för att man han kjol på sig när man ska in i butikerna så ska personalen följa efter. Jag blir jag ledsen och arg att det ska behöva vara så. Jag har börjat använda byxor när jag går och handlar så dom inte ska kunna Gå efter mig i butiken.

2. Tjejer som ska hålla på med en kille som redan har barn och fru och ska försöka göra allt för hon ska förstöra mellan killen och tjejen. Snälla ni där ute gör inte det gå till en kille som är singel och och inte upptagen och sen spelar det ingen roll om han har barn så länge han är singel!

3. När killar ska kommentera ens utseende på ett negativ sett.

4. När tjejer bråkar det tar aldrig slut man blir aldrig kvitt .

5. När en tjejen ska Ta kill rollen så att hon är både tjejen och killen.


Vad gör er arg kommentera gärna.

Instagram @serafinaselveros

Likes

Comments