Hej hej bloggen! Hoppas ni har det bra i vårt avlånga och underbara land.

Idag har jag (Martin) och Rasmus jobbat med våra prepplistor, recept på vår meny och skissat våra upplägg. Oliva har satt vinerna och dom alkoholfria dryckerna.

Ha det så bra, vi hörs nästa vecka, puss hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt blogginlägg ifrån fredagen publicerades aldrig (???) ledsen för det men JAG SVÄR ATT JAG GJORDE ETT INLÄGG MEN DE ÄR BORTA OK

Iallafall, jag har satt alla viner utom 1 (dessert i meny nr2) och grabbarna är klara med recepten och håller just nu på att skissa upp uppläggen till alla rätter (se bifogad bild) vi själva anser att vi ligger i fas, och att vi ligger bra till i vårt arbete. Inga rester och inget bortglömt. Grattis till oss hejdå gubbar ses nästa vecka :-)

Likes

Comments

Idag har jag och Martin skrivit en prepplista och en början på alla recept! Det fattas bara innerhållet av hur mycket vi ska göra! Råvarolistan är färdig och menyn känns bra. Olivia jobbar hemma med att sätta viner så hennes blogginlägg kommer sen:))))

Likes

Comments

Tisdag den 14e november

Äntligen är Martin tillbaka, men tyvärr så är vår tredje vapendragare Rasmus borta. Idag har vi iallafall gått igenom menyn då Martin inte har varit 100% delaktig i att sätta den, så jag har informerat lite om vissa detaljer samt så har Martin läst igenom anteckningar ang menyn som Rasmus har skrivit ner.
Jag (Olivia) har även börjat sätta lite viner till rätterna. Vinet till förrätt nr 2 exempelvis är satt och valet landade på ett vitt Riesling från Tyskland.
Vi fick ju också tillbaka feedbacken på vår meny och är nöjda med den.
Albin ville så gärna vara gäststjärna på vår blogg så det fick han då, men det blev bara idag aldrig mer (men vi gillar honom så kanske vi får se)

Jag har druckit pepsi Max också så ni vet
När jag skulle gå på toaletten så gick inte dörren att låsa så Jenny fick vakta dörren åt mig sålänge

Vi ses nästa vecka hejdå

Likes

Comments

Idag var Martin sjuk, och kunde därför inte bidra med idéer till menyn. Vi har skickat bilder på menyn till Martin på vår gruppchatt, så att han också får en chans att komma med synpunkter eller förslag.
Vi gjorde idag ett
första utdrag på menyn och skickade in på Classroom. Alla komponenter står inte med på menyn, därför skickade vi också in en halvklar/påbörjad råvarolista. (Bilaga nr 2)
Snart är det dags att börja sätta viner på allvar!!!

Jalla habibi vi ses 😘

Likes

Comments

Idag var vår kollega Martin sjuk. Rasmus och jag har suttit och tänkt mycket på små-komponenter, vad som är lätt att matcha viner till. Vi har idag också bestämt oss för att köra all-in på temat "På Landet".

Tack och hej leverpastej ❤️❤️❤️
/Olle

Likes

Comments

Idag har vi suttit i cafeterian och spånat på vårat tema, och börjat tänka lite på meny. Vårat tema vi har tankar på är "på landet" där en 3-rätters ska vara vegetarisk, eller om vi kommer välja att strunta i vegetariskt. Vi har haft lite svårt med att komma på meny och olika rätter.// Rasmus, Martin, Oliva

Likes

Comments