Phil Devin Real Estate har bevist sitt gode rykte i eiendom med mange gode anmeldelser fra kunder gjennom årene. Det er bygget har en robust slektskap med folk og verdsetter deres tillit. Phil Devin har en minnelig tilnærming der vil du føle deg veldig komfortabel i diskutere viktige eiendomssaker med ham. Og utvikle en god og en profesjonelt forhold med ham er sikkert.

Begynnelsen av Phil Devin eiendomsmegling konsulenter startet med Phils beslutning om å opprette et lite boutique-type byrå miljø som fokuserer på å gi en "bedre service og bedre resultater" til folk. Han er i stand til å gi tjenesten hver klient fortjener siden han har tiår med arbeidserfaring i eiendomsbransjen. Han viser også profesjonalitet, ærlighet og integritet i gjør sitt arbeid.

Planlegger du å selge din investeringseiendom? Phil virkelig kan hjelpe mange gode anmeldelser om ham er allerede en sterk testament til hans pålitelig tjeneste. Mange fant at hans veiledning i å kjøpe eller selge en eiendom er svært pålitelig.

Vurderinger viser også at klienter er takknemlig til Phil på grunn av hans overlevelsesstrategier og de foretrekker ham over andre agenter. Han kan gjøre hver prosess gå greit selv under høytiden. Han er definitivt en av de anbefalte eiendomsmeglerne i området.

Folk som jobbet med ham før hørte at han var å lage en eiendomsmegler, forandret de umiddelbart deres Eiendomsforvaltning til Phil Devin fast eiendom, som viser deres ultimate tillit til Phil og hans ferdigheter. Finne en ny leietaker for din bolig er heller ikke et problem til Phil fordi han kan gjøre dette innen en dag etter annonsering det.

For sine kunder trenger de ikke å tenke to ganger om å gjøre Phil som deres respektive eiendom manager på grunn av hans god profil og bakgrunn i bransjen. De fleste av hans klienter vet ham for mange år allerede, og de fortsatt tror på hans eiendom råd.

Vil du ha en profesjonell som kan gi deg bedre service og bedre resultater i fast eiendom? Phil Devin er det profesjonelle!

om oss

Snakke med alle som har opplevd prosessen med kjøp eller salg av fast eiendom og ofte sine funn er en kombinasjon av stress, skuffelse og til slutt bryte! En av mine mange mål er å sikre ditt neste trekk er positiv.

Jeg startet Phil Devin eiendomsmegling med ett enkelt oppdrag: "å levere resultater som overstiger våre klienter forventninger".

Hva betyr dette for deg?

 • Jeg vet du er opptatt, og jeg respekterer din tid. Når vi satt opp en avtale, og jeg skal være der.
 • Når jeg sier noe kan gjøres... kan du stole på den.
 • Jeg prøver ikke å snø folk eller skjule informasjon. Jeg er alt om utlevering.
 • Jeg er ikke i det for noen en transaksjon - jeg er i det i lang tid... livslang relasjoner.
 • Det betyr at jeg vil arbeide for å få resultatet du fortjener.
 • Til slutt når du kjøper eller selger med meg, kommer den til avgjørelsen, hva som er riktig for deg. Mitt mål er å sikre at du har nok informasjon til å ta en avgjørelse du kan være fornøyd med ned banen. Når du velger å kjøpe eller selge din bolig kan du stole på forståelsesfull, kvalitet, omfattende og personlig service.

  "Skuffelsen er forskjellen mellom hva en klient forventer og hva Agent leverer"

  Jeg vet at mine klienter er ute å håndtere en 'profesjonelle' som kan 'lytte' til deres personlige ønsker og behov og tilby løsninger for dem!

  Phil Devin er det profesjonelle!

  Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  Likes

  Comments