Prices: 1. Jumpsuit 995-, // 2. Bomberjacket 1.897-, // Shoes 449-,

Prices: 1. T-shirt 279-, // 2. Shoes 649-, // 3. Boyfriend jeans 373-, // 4. Armbånd 99-,

Hey allesammen, længe siden :)

Der er gået lang tid siden sidst og derfor besluttede jeg mig lige får at smide et indlæg op!

Jeg har valgt at få lidt inspiration fra Kylie Jenner's stil som jeg gerne ville dele med jer. På billedet til venstre ser vi Kylie i hendes feminine look med en en attitude ind over, som ser mega fedt ud. Jeg har valgt at tilføjer lidt af min egen smag til looket og så håber jeg i kan få noget inspiration. På det nr. 2 har jeg valgt et vær dags look, som både er nemt og hurtigt at style! #etbonusindlæg

"Det ville være med måde at style jumpsuiten som Kylie har på".

ROHAMEEC! 😊

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HI EVERY ONE ❤️

Så er sommeren længe efter komme til Danmark, det så skønt at nyde vejret. Som i nok ved er bloggen en mode og skønheds blog, men idag ville det komme noget musik med i min blog.

Som mange af jer har hørt er Zayn Malik droppet ud af One Direction og startet sit eget musik. Jeg har aldrig rigtig været fan af det skønne band One Direction og derfor ikke rigtig hørt dem synge alene men mere sammen.

Zayn har virkelig en flot stemme som alle de andre og jeg er blevet helt vild med Zayn Malik's nye album "Mind Of Mine" og har allerrede fået mig en ynglings sang fra albumet "PILLOWTALk" og så elsker jeg søstrene Hadid, så det lige et plus at Gigi spiller med i musik videoen.

Jeg har linket hele albumet til jer lige her nede under ▼

ROHAMEEC 💋

Likes

Comments

Goddag skønheder❤️

Idag har jeg lavet en ny serie der ville bliver kaldt "SAME THING DIFFERENT PRICES" i denne serie ville der være en del udvalg af makeup, sko, tøj & tasker der ligner hinanden men har en anden pris!!

Idag har jeg fundet noget helt vildt inde på nelly, nemlig nogle boots der ligner Timberland på en prik, prisen er både forskellig hvor dem på nelly koster 329kr og Timberland boots koster mellem 1000-1600kr

Håber at i stadig ville læse❤️

ROHAMEEC💋

Likes

Comments

Hej skønne læsere, håber i har det mega godt og at i elsker at følge med i bloggen.

Som i nok har lagt mærke til elsker jeg at shoppe inde på nelly.dk, fordi jeg kan finde alle slags mærker og så har de en del udvalg af tøj, sko og makeup. For nogle få minutter siden, tog jeg et kig inde på hjemmesiden og så at de havde det her forårsfavoritter, hvor alle favoritterne altså koster mellem 99, 199, 299 kroner, OOOOMG 😱 Det synes jeg lige at jeg skulle dele dette med jer, så i ikke går klip af tilbudet.

Så idag's oplæg omhandler om de ting jeg har valgt! Jeg synes SELV det er mega billigt og så er det en del udvalg omkring en masse ting, i bør tjekke det ud.

ROHAMEEC 💋

Overdele: 1. Top (139,-) // 2. Dress (199,-) // 3. Poncho (199,-)

Sko: 1. Black High Heels (199,-) // 2. Green High Heels (99,-) // 3. Grey Mid Heels (199,-)

Tasker: 1. Handbag - Balck & Gold (299-,) // 2. Handbag Balck (299,-)

Likes

Comments

Prices: 1. (899,-) // 2. (899,-) // 3. (899,-) // 4. (1.895,-) // 5. (995,-)

Hey girls & boys ❤️

Vi er i marts måned og snart er det sommer eller det håber jeg det bliver.

Jeg har længe ville have en pelsjakke og har inde på nogle hjemmesider, fundet nogle helt vildt flotte jakker.

Når jeg køber min pelsjakke, ville jeg gerne have at den matcher min stil og at det både bliver en jakke der kan bruges til fester og hverdage. Jeg er ikke helt sikker om jeg køber jakken over nettet eller i butikken.

3 af jakkerne er af den samme udgave men med hver deres farve, derimod er den hvide jakke mere sporty og mindre pjuskede, vesten er jeg helt vild med og er den perfekte hverdags brug.

Jeg er også vild med den rød/lyserøde tonede jakke, den er himmelsk og meget skarp i farven og jeg tror sagtens den ville kunne være perfekt til det rigtge styles, man sætter den sammen med.

"Det skal lige siges at jeg ikke ville betale en formue for en pelsjakke men jeg ville gerne betale cirka 2.000,- for jakken som jeg ville bruge i lang tid og for det gode kvalitet"

Jeg ville nu lige tage stilling til hvilken jakke der skal købes og om jeg bestiller eller tager ned i en butik!

ROHAMEEC 💋

Likes

Comments

Hej allesammen, igår fik jeg ikke sat et indlæg ind til jer da jeg havde det lidt dårligt!

Idag har dagen stået på en meget afslappet og rolig dag, både fordi der er ferie og lørdag 😉

Jeg sad idag og tænkte over hvad jeg kunne skrive om til jer, det første der faldt mig i tankerne var EMOJI, jeg bruger en del emoji's i mine beskeder og her på bloggen, jeg synes det er ekstra smart at man kan blogge med emoji's ❤️

Som de fleste nok ved er emoji blevet et tastatur der nu ligger på smartphone, der er også en del app inde på APPSTORE af alle salgs emoji's. På min smartphone har jeg den normale emoji, som allerede er installeret men jeg køber nok appen KIMOJI.

KIMOJI er en app der er produceret af Kim Kardashian og inde på denne app er der en del emoji der beskriver hende og nogle vildt fede emojiiii's.

Min favortiter er: 😛😉😶😋, hvilken emoji er din favorit?


ROHAMEEC 💋


Likes

Comments

Jeg er vild med at shoppe inde på Naked.com. Inde på siden har jeg fundet et grønt Adidas sæt som jeg er blevet helt forelsket i, det er både cool og anderledes. Jeg har også fundet en hvid hverdags trøje fra NIKE, der skal bestilles hjem.

Styles: Det grønne sæt ville jeg style med en hvis top og nogle hvide sneakers. Den hvide trøje ville jeg style med et par sorte jeans, nogle sorte sneakers og så ville jeg også tilføjer den hvide NIKE CAP.

ROHAMEEC ❤️

Likes

Comments

1. PUMA // 2. NIKE // 3. ADIDAS // 4. ADIDAS YEEZY // 5. NIKE // 6. ADIDAS // 7. ADIDAS STAN SMITH // 8. NIKE // 9. VANS

Jeg elskeeeeeeer sneakers, og derfor snes jeg det ville være et oplagt indlæg til jer så i også kan lære mig lidt bedre at kende.
Jeg har altid gået i sneakers og køber et nyt par tit og derfor har jeg samlet de sneakers/sandal jeg ønsker og som jeg gerne ville købe.
Det fedeste brands jeg fortrækker er Nike, Puma og Adidas. 


Alle disse sneakers kan findes inde på Naked.

ROHAMEEC ❤️

Likes

Comments

Hey piger!
Endnu et WISH, jeg har set en del videoer hvor de påføre læbe produktet fra NYX som ser helt vildt flot ud.
Jeg har så derfor valgt at kigge på hjemmesiden for at se hvor mange farver og hvad de endelig koster.

Under indlægget kan i se et billede af hvilken farver jeg har på min WISH LIST indtil sidste dag af måneden når de bliver købt hjem 😝

SYDNEY / ADDIS ABABA / PARIS / PRAGUE / MILAN / TOKYO / ISTANBUL


Love, ROHAMEEC ❤️

Likes

Comments

Heeeej allesammen ❤️
I dagens anledning ville jeg skrive om BRAIDS noget jeg selv elsker at få lavet, jeg er vild med BRAIDS, især med metoden
franskefletning.
Braids er blevet meget populær på det senest, der er en masse kendte der får det lavet og derfor bliver det jo også mere og mere populært.
Der er mange forskellige måder at få det lavet på, nogle får lavet hele håret, andre får lavet 1,2 eller 4 stykker. Hvis du ikke har prøvet at få det lavet bør du prøve det, for det ser vildt cool ud.
#braids

Udover det så har Khloe Kardashian fået starte en BRAIDS battle med sine søstre Kylie Jenner og
Kim Kardashian West.
Hvis du ville følge med I deres braids battle skal du bare installere KhloeKardashian APP.

Kim Kardashian West og Kylie Jenner har også vær deres app som du bør tjekke ud.

Love, ROHAMEEC ❤️

Likes

Comments