Header

God kväll!

Tänk vad livet tar nya vändningar fort ibland.. galet!
För 2,5 vecka sedan var livet som vanligt. Jag hade fast jobb och inga direkta planer på att ändra situationen där och då, trots att jag innerst inne visste att det skulle vara det bästa.
Nu är det 13 dagar sedan jag sa upp mig och sen dess har det verkligen varit många turer åt olika håll och mycket känslor.
Jag har känt alltifrån stress över att inte ha ett jobb, lugn över att det löser sig och att det kanske rent utav hade varit bra att vara hemma ett tag (förutom skola) och verkligen känna efter och varva ner, ledsen över att allt blivit som det blivit och sen hopplöshet över att man inte känner sig säker i något utav det.

I måndags stod jag med tre jobberbjudanden och helt plötsligt blev det stressigt och jobbigt på andra hållet, nu skulle jag välja ett jobb. Ett jobb som skulle passa skolan och allt annat i livet..
Igår trodde jag att jag hade valt, jag kände mig så säker, trots att magkänslan inte riktigt höll med.
Men!
Idag är det slutliga beslutet fattat och det blev det jobb jag trodde på minst, men mest ville ha. Tiderna såg ut att vara omöjliga att kombinera med skolan, men allt det är löst och nu är magkänslan så jäkla bra!
Så fr.o.m. måndag börjar jag en ny, spännande tjänst på 70%, samtidigt som jag kan fortsätta med kurserna i skolan i lugn och ro.
Och magkänslan säger mig att det är helt rätt!
Så härligt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Vilken fin kväll det blev :) imorse när jag vaknade så var vägarna våta och man visste inte riktigt hur dagen skulle arta sig.
Vid 13-tiden mötte jag upp Carro för promenad i skrylle och då var det fortfarande molnigt, men väldigt varmt. Puh! Efter att vi gått satte vi oss med varsin cola i gräset och bara snackade. Suepemys!

Under kvällen sen sprack det upp och blev helt underbart väder. Så ett snabbt sms till grannen och sen möttes vi på uteplatsen och käkade grillat och drack prosecco. Så gott!
Man har ju inte varit bortskämd med fina sommarkvällar, så det känns lite lyxigt att kunna njuta såhär.

Likes

Comments

God kväll!
Idag började jag dagen på vuxenutbildningen i Eslöv, för inskrivning. Jag ska läsa Matte b, Engelska b, Naturkunskap b och Svenska c. B-kurserna läste jag inte på gymnasiet, så tänkte att det kunde vara bra att ha och svenskan tog jag mest för att jag tycker det är roligt :) haha!
Känns skönt att ha skola att fokusera på nu medan jag kollar efter nytt jobb. Känner mig inte jättestressad över det, har redan ett par "kansken", men det är som sagt skönt att lägga energi på något annat.

Dagen följde med veckohandling, träning och sen efter det lunch och promenad i skrylle med mamma. Härligt!

Nu har jag precis plockat ut en plåt citronmuffins ur ugnen, tänkt som lyxfika till Linus i veckan.
Bra måndag!

🌻

Likes

Comments

Hej!

Ikväll behövs inte så mycket text. Bilderna talar för sig själva.
Härlig sommarkväll i fält. 

🌾

Likes

Comments

Hej!
Denna lördagen började med att jag blev bjuden på frukost i Staffanstorp, hos Maria. Så mysigt! Efter det gick vi 7km bokskogen :)
När jag kom hem var vädret inte mycket att hurra för, så jag gjorde i ordning lunch och sen blev det läsning nästan hela eftermiddagen.

Nu har jag och Linus precis ätit kvällsmat och installerat oss i soffan, redo för film-mys.

🌱

Likes

Comments

Imorse var alarmet ställt för ovanlighetens skull. 8.30 skulle jag vara hos min hudterapuet för 75min ansiktsbehandling. Det var så, så skönt och väldigt välbehövligt.
Väl hemma efter det, lagom mosig och avslappnad, la mig i soffan och läste. Riktigt mysigt! Blev på ett helt annat sätt när kroppen liksom redan var nere i varv och sådär skönt avkopplad.

Mottagningen här nere i vår svacka har blivit sämre tycker jag och dagen har också gått åt att missa samtal och försöka ringa tillbaka, utan svar, om vartannat. Puh! Extra tråkigt när det är en potentiell, ny arbetsgivare.. men nya försök på måndag!

Nu sitter jag och väntar på Linus, som är sen som vanligt. Får se hur länge jag orkar vänta ikväll, är ganska hungrig och sugen på att slänga mig på soffan med en film.
Känns extra tråkigt ikväll av någon anledning. Jag är ju van vid att det nästan alltid blir såhär, men ikväll kände jag riktigt för att göra mysigt, äta gott och njuta av min sambo. Men tyvärr ser det faktiskt ut som att det blir det vanliga sällskapet - mig själv.
Låter faktiskt sorgligare än vad det är. Vårt liv ser ut såhär. Men som sagt, ibland känner man bara att det hade varit skönt med sambosällskap en fredagskväll.

🌮

Likes

Comments

God kväll!
Har precis landat i soffan, framför en film, efter en runda i Skrylle tillsammans med Maria :) mysigt!
Innan det var jag ute och lämnade mat till Linus och hans pappa, som är i full gång med trösket.
Trots att denna perioden betyder mer jobb och ännu mindre Linus, är det faktiskt ganska mysigt. Tröske går ju hand i hand med fint väder och mat i fält, en härlig sommarkväll, slår ganska mycket.

🌾

Likes

Comments

Under förra veckan, innan beslutet var fattat om att jag faktiskt skulle säga upp mig, var känslorna många och måendet pendlade kraftigt upp och ner, vilket jag inte alls är van vid. Därav har det här hemmet varit fruktansvärt eftersatt, men nu har jag äntligen tagit tag i det. Så under ca två dagar har jag sprungit runt och plockat, fixat, dammsugit och fått i ordning. Allt i lugn och ro.
Linus är på Irland men kommer hem i eftermiddag.

Igår var en toppendag. Efter lite plock hemma blev det spontanlunch och 5km i Skrylle tillsammans med Maria. Supermysigt! Det enda tråkiga var att jag tappade mitt bankkort någonstans på rundan 🙄men, men!
På kvällen sen käkade jag middag ute tillsammans med Jenny (grannen) och sedan blev det lite efterrätt inne hos henne. Mysigt!
Kvällen fortsatte sedan i soffan framför Wallander och avslutades sedan med några sidor i boken jag börjat på.

🌻

Likes

Comments

Jag har sagt upp mig.
Den korta versionen är att jag med huvudet högt lämnar ett sjunkande skepp. Vilket såklart känns jättebra!
Men sjävklart är där delar som känns väldigt trista. Jag har trivts bra med själva arbetet, schemat och mina arbetskamrater. Det sistnämnda har varit en stor anledning till att man hållit sig kvar, trots att man innerst inne vetat att arbetsplatsen aldrig skulle bli riktigt bra igen.
Tyvärr är det inget annat än fruktansvärt usel ledning som ligger bakom det hela. Folk ovanför oss, och även i gruppen, som håller varandra om ryggen och vägrar att varken inse, eller ta tag i problem. Tillslut blir det ett ganska enkelt val, om man som jag prioriterar sitt eget välmående och ser sitt eget värde.
Så nu är det slut!

Vad som väntar runt hörnet vet jag inte riktigt, men fortsättning följer.
Det enda jag vet just nu, det är att allt bara kan bli bättre och det ser jag väldigt mycket framemot.

Likes

Comments

Hej!
Vilken fantastisk kväll!
Två gånger om året, ungefär, brukar jag få med mig Linus till Skrylle. Ikväll var en av gångerna :) Supermys! Jag passade även på att inviga mina nya skor! 😃

När vi kom hem grillade vi kalkonburgare, som blev jättegoda.
Toppenkväll!

Likes

Comments