Header

Hej!

Idag var jag på salongen, La bella, och fixade dessa! Innan hade jag väldigt långa akrylnaglar. Och jag har bestämt mig för att lära mig spela gitarr, vilket INTE funkar men långa naglar, tyvärr.. Men dessa naglar är ju sjukt fina, och jag saknar inte mina långa klor alls. Bara väldigt ovant med korta naglar. Gjorde inga akrylnaglar denna gången, utan jag jag har bara kört med geléfärg på dom. Mycket mer skonsamt för naglarna, dock går dom lättare av nu, men eftersom dom är så korta så är det inte så riskfyllt. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna dagen startas nyttig. Det blev havregrynsgröt, grönt te och citronvatten. Vill verkligen komma tillbaka till mina gamla rutiner, och det börjar idag. Vill ha tillbaka mitt hälsosamma liv. Jag kommer inte ens ihåg när jag senast gick till gymmet.. Både hälsan och kroppen vill jag ha tillbaka!

Likes

Comments

Hej!

Nu är det ett dygn kvar här i Huay yang. På Tisdag morgon går planet från Bangkok. Det blev inte uppdatering som jag hade tänkt mig, då vårt wifi har varit skevt varje dag. Men bilder har jag kunnat tagit iallafall! Så kommer visa massa bilder från den här resan när vi kommit hem. :)

Längtar hem. Till min vovve, till lägenheten och till mina vänner. Två veckor kvar tills skolan börjar igen, känner mig inte alls depp över det, längtar till att ha saker och göra faktiskt. Vill tillbaka till mina rutiner.. Brukar ni också känna så? Eller skulle ni vilja ha semester för alltid?

Likes

Comments

Margaritan som jag beställde igår. Jag drack aldrig upp den, men beställer ändå drinkar för att dom är så fina haha! Allt som smakar alkohol är vidrigt, och jag dricker hellre vatten alla dar i veckan livet ut. (Men ni kommer ändå få fler bilder på drinkar).

Likes

Comments

Hej!

På en av restaurangerna längs stränderna så hänger dessa två bröderna! Så fina dom var! Precis som jag säger om alla hundar hehe..

Nu har jag precis varit och badat. Hoppade ner i havet innan det blev kolsvart ute, och sen gick jag och simmade lite i poolen lite. Sitter nu med mitt gröna te och ska kolla på oitnb. Har ju inte sett den nya säsongen än, men vill ju kolla om hela serien igen innan jag ser det. Säkert sett om serien 4-5 gånger, men i mitt försvar så var det länge sen jag gjorde det hehe!

Nu har vi wifi i huset, så nu blir det regelbunden uppdatering. Hur bloggar man utan internet?

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej!

Läckra bilder va? Lite hungrig blir man! Som tur är så sitter jag just nu på en restaurang vid havet och väntar på en pizza ;D

Jag har inte hunnit göra så mycket här ännu. Badat har jag! Det är så härligt här, dock har det varit en del molnigt. Men jag kan inte klaga helt ärligt, det är så mycket skönare att vara här än i Sverige!

Många fina bilder härifrån kan jag lova. Har bara fotat maten hittills haha!

Ha det bra, vi hörs!

Likes

Comments

Hallå !

SAKNAR att blogga! Siktade på att bli klar med skolan för vårterminen först, och ja, den var över för någon vecka sen.

Den senaste veckan har jag varit iväg på filmkollo. Hur kul låter inte det?! Under en vecka har jag och ett gäng skapat film. Skrivit manus, stått framför kameran, filmat, redigerat, varit på workshops och lärt oss en hel del om film!
En kul men hektisk vecka.

Nu väntar en ganska lugn vecka, för att sen åka iväg till Thailand veckan efter (!!!) i tre veckor!
Det blir jag och mina föräldrar som drar iväg till vårt strandhus. Lyx!

Likes

Comments


Idag steg jag upp klockan 2, och tog för första gången på länge en långpromenad med Hazel.
Det var välbehövligt, efter en mycket stressig period. Trodde jag skulle gå in i väggen igen, men nu mår jag ganska bra.

Trots det så försöker jag ta det väldigt lugnt ändå, då min stresstålighet är superlåg. Jag ligger redan efter i min nya kurs, men samtidigt så har jag inte fått börja läsa mindre än. Har intyg från läkare att jag max kan plugga på 75%, så snart blir skolan aningen enklare att hänga med i.

Har under lång tid skjutit allt som är kul åt sidan, och allt som jag behöver. Träningen som jag älskar, har jag totalt lagt åt sidan. Sömnen har också varit usel. Jag har alltid haft sömnproblem, men under den här perioden har den varit mycket värre. P.g.a skolstress.

Mycket annat har jag lagt åt sidan, och det blev inte direkt bättre när jag började pröva medicin för min ADHD, som gjorde att jag tappade aptiten totalt, och gav mig mycket smärta. Utöver dess biverkningar så fungerade inte medicinen. Behövde få den där hjälpen med koncentrationen, så att skolan skulle bli lättare. Men tydligen fungerar inte Adhd-medicin för alla med adhd.. så nu vet jag det.

Har börjat lägga mina behov före skolan. Det får gå som det går med betygen, men om jag inte börjar fokusera på Mig så kommer jag må ännu sämre, och gå in i väggen, igen.


Jag hoppas att Du som läser detta iallafall mår bra, och tänker på att ta hand om dig själv. ♥

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas det är bra med er, med mig är det rätt bra, lite stressad som vanligt bara..
Idag är det Söndag, och det innebär att städa lägenheten och att laga lite mat till veckan. Dock var mamma här igår, och hon dammsög faktiskt golvet åt mig haha! En sak mindre att göra idag. Dock städade jag mycket under Fredagen, så det ser ganska bra ut här hemma.

Jag hade faktiskt lov denna vecka som varit, men det gick till plugg, vilket var sjukt trist. Men jag ligger efter i skolan, och då får man göra lite uppoffringar.

Hoppas ni får en mysig Söndag, så hörs vi, puss!

Dagens superenkla lunch, soppa, macka, grönt te och färskpressad juice!

Likes

Comments


Okej.. jag är typ frisk nu, men i onsdags förra veckan så vaknade jag upp i smärta !! Jag hade fått en ordentlig förkylning, men inte bara det. När jag är sjuk så märks det i min rygg. Jag har mycket problem i min rygg, för att den får ta mycket stryk då mitt ena ben inte tar emot min vikt som det ska när jag står och går (låter lite sjukt), så ryggen tar emot en vikt den egentligen inte ska = smärta. Jag har haft det så länge (fick kontakt med sjukgymnast ganska nyligen), så jag har ont hela tiden. När jag ligger ner, står, går och sitter.. Och när jag är sjuk så har jag som mest ont. Jag är sällan sjuk, men när jag är det så känner jag mig typ förlamad i ryggen.. Så det var väldigt jobbigt. Plus att jag var så förkyld fram tills typ Söndag.

Men istället för att vara sjuk nu så är jag extremt stressad. Hamnat efter i plugget som fan. Jag har lov nu, men shit vad mycket plugg och inlämningar som jag är sen med.. MÅSTE få in allt innan lovet är slut, annars blir det tufft..


Ett lite negativt inlägg. Men så är det när man har det lite jobbigt.
Jag hoppas iallafall att du får en superbra dag, så hörs vi, puss!


Likes

Comments