​Godmorgon!
Idag hade jag ställt väckarklockan på 8, precis som varje skoldag. MEN! Jag vaknade, steg upp, snoozade klockan, gick tillbaka, somnade om. Jag vaknade inte ens av de senare ringljuden, för som jag sa så snoozade jag bara klockan. 
Klockan 10:05 vaknade jag av att min mentor ringer mig, och då inser jag att jag har försovit mig och att mitt mentorsamtal skulle börjat 10:00. Jag slänger på mig en t-shirt, sätter mig framför datorn och sätter på samtalet (det är alltså videosamtal som jag har med min mentor). Nyvaken och såklart stirrig då jag precis vaknade. Gud vad härligt! Jag hoppas att ni startade dagen på ett bättre sätt än mig.

Här nedan ser ni min frukost som jag fixade efter samtalet. Och ja, det är ägg på mina mackor. Men ibland har jag ägg, mjölk eller andra saker som inte är veganska hemma. Denna gång hade jag ägg hemma för att jag bakade något förra veckan. Så jag använder upp de ägg som finns kvar.

Annars är det den vanliga frukosten. Min gröna smoothie gör jag varje morgon, och brukar egentligen nöja mig med den. Men jag kände mig fruktansvärt hungrig idag, plus att jag har knappt ätit något under hela helgen. Mina matvanor är inte dem bästa.

Nu så ska jag kolla på lite youtube videos, sen så är det dags att börja plugga. Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag sent. Tror jag steg upp vid 2 tiden. Såklart blev jag stressad, eftersom att Söndagar går åt städning, och lägenheten ser ut som kaos. Kommer inte hinna städa klart idag, men tillräckligt för att börja skolan imorgon. Jag pluggar ju hemifrån, så det måste vara städat och fint hos mig för att jag ska kunna koncentrera mig något.

Nu var har det gått ett tag sen jag la ut senaste videon på min youtube kanal. Jag är så stressad av skolan, så känner inte att jag orkar lägga upp något. Men självklart jobbar jag på det när jag får tid. Att göra videos till youtube är bland det roligaste jag vet, och mitt mål är att kunna få till ett schema där jag lägger upp typ 2 videos i veckan.

Men nu ska jag fortsätta städa, vi hörs!

Likes

Comments

Hej! För er som inte prenumererar på min youtube kanal så kan jag berätta att i Torsdags så åkte en video upp.
Jag glömde såklart bort att lägga upp den här på bloggen, men men, här är den! :)

Likes

Comments

Eftersom skolstarten har varit så jobbig så har jag inte lagt någon tid alls på att göra videos. Men det verkar klarna upp.
Igår satt jag och pluggade som en tok från morgon till kväll. Imorgon ska jag göra ett matte prov, och sen måste jag plugga svenska. SEN så är jag ifatt! Då kan jag redigera en video som jag spelade in för några veckor sen. Den handlar om sexualitet. För er som inte vet det så är jag pansexuell. Många av er kanske inte vet vad det är. Och lite därför gör jag videon. Men jag gör den även för att jag har mest unga tjejer som kollar på min youtube kanal, så jag tror att en sån video kan vara uppskattad bland de flesta av mina tittare.

Gosh vad den kommer ta tid att redigera. Man måste ju vara försiktig med ett sånt ämne, och jag vill ju inte att det ska vara en helt seriös och tråkig video. Det blir nog bra tillslut.


Likes

Comments

​Jag har ingen bra bild på brännan, bilden till vänster togs när jag precis var på spraytan, och då var den som brunast alltså.
Nästa dag var den naturlig och passade mig som annars är så blek ;)

Likes

Comments

Oj vilken jobbig vecka de har varit. Nästa vecka kommer också att bli tuff. Men snart så kommer det bli bättre.
Idag vaknade jag upp med snygg bränna och nya fräscha naglar. I Onsdags var jag på spraytan, och i Torsdags innan jag drog till Stockholm så var jag på La bella i S:t Per gallerian i Uppsala och fick nagelförlänging. (bilder kommer sen)

Jag får se hur dagen blir. Dels så måste jag plugga matte, men sen kanske jag träffar E, får se om jag hittar på nåt mer idag. Jag mår rätt surt just nu, så vill kanske åka hem till Uppsala igen så fort som möjligt.. Stänga in mig å Hazel i lägenheten ett tag å kolla film typ.
Aja, vi hörs.

Likes

Comments

Jag har en stressig vecka nu. Kommer att visa och berätta allt som händer under veckans gång.
Jag har inbokade grejer nu under veckodagarna, halva Fredagen går bort, förmodligen halva Torsdagen. Jag har lite tider att passa även idag och imorgon innan jag åker till Stockholm. Ja juste. Jag ska ju vara i Stockholm imorn och på Fredag.. Jag kanske sover över i Stockholm till på Lördagen också.. Har inte fått tider på det jag ska göra halva dagen på Fredag än (som jag är så taggad över!!!).

Utöver dessa grejer har jag GRYMT mycket plugg! Min skola har räknat med att skolan skulle starta i början av förra veckan, men i själva verket så började skolan på Fredagen. Alltså, så ligger jag flera dagar plugg efter.. Den här helgen har jag dock inget annat inplanerad, så jag kommer få sitta hela dagarna och plugga då. Fan vad roligt! Happy days fun life yay hejdå.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis varit ute med Hazel på hennes morgonpromenad. Den var bra för mig också, då jag vaknar till lite av solljuset.
Skolan har ju börjat för mig, och jag som har börjat plugga på distans så blir det lite ensamt och jag stannar bara kvar hemma när alla andra går till skolan. Det är därför det är så bra att jag har Hazel, hon ger mig rutiner. Ut med henne morgon och kväll, däremellan långa promenader för att hon ska få den motion hon behöver.

Inatt somnade jag alldeles för sent. Jag tror jag somnade kanske 3? Det är därför jag var ute på morgonpromenaden först nu, för att jag steg upp precis innan. Inatt hade jag massa texter i huvudet. Jag skriver ju musik, säger aldrig att jag skriver låtar då jag sällan färdigställer dom hehe.. Men så var det. Jag kom på en text, fick resa mig upp och skriva ner den. Sen la jag mig ner. Efter 3 minuter kom en ny text. Reste mig upp, skrev ner den. Så fortsatte det. Ibland har jag såna nätter, vilket är jättejobbigt. Kan inte texterna komma till mig på dagen istället?

Likes

Comments

Hej! jag har börjat med såkallad 'waist training''. För er som inte vet vad det är så är det en slags corset som ska sitta tajt runt midjan för att minska midjemåttet. Många har hört om att man kan skada organen genom detta, men det är endast de som pushar kroppen för mycket och har den FÖR tajt FÖR länge som skadar kroppen.

Varför gör jag detta?
Såklart ersätter detta inte min träning. Som vissa vet (som också ev. följer mig på snapchat) vet att jag har tränat poledance under sommaren. Utöver det så gymmar jag, springer och dansar. Så varför ska jag då använda mig utav waist training? Jo, det är så att jag älskar att förbättra mig själv på både insida och utsidan. Som ni vet från att ha läst min blogg så ägnar jag mycket tid åt hälsa och skönhet. Jag äter bra, tränar och tar hand om mig själv. Allt för att må bra på både insidan och utsidan. Waist training ger en slutresultat av en smalare midja, vilket jag tycker är vackert. Jag är redan nöjd över hur min kropp ser ut, hur min midja ser ut, men jag tycker att det är inget fel i att förbättra det man redan är nöjd över, så länge man inte skadar sig själv. Det här är även något nytt för mig som jag tycker är intressant och spännande, så jag ska se vart jag kan komma med detta!

Om ni vill kan jag göra en video om detta efter att jag har använt mig av waist training ett tag, vore det intressant?

Likes

Comments