Header

19 år idag!! Så sjukt hur fort tiden går. Nyss fyllde jag ju 18.. dels så känner jag en ångest över att jag inte gjorde så mycket som 18 åring, men samtidigt så känner jag att mitt år som 19 åring kommer vara händelserikt.

Idag vaknade jag upp hos mina föräldrar i Vaxholm och blev uppvaktad i sängen med presenter, bland annat en ny iPhone som jag skriver detta inlägget på. Hade min förra iPhone i 3 år, så det var dags för en ny!

Ikväll åker jag hem till min lägenhet i Uppsala, och ska spendera resten av kvällen med att spela framför datan med pojkvännen. Perfekt födelsedag enligt mig helt enkelt, haha!

Likes

Comments


Jag ska hoppa av gymnasiet. Jag fyller snart 19 år och går just nu tvåan på gymnasiet.

Mycket har hänt i mitt liv som har gjort att skolan aldrig riktigt fungerat. Och nu har jag fått nog.

Jag har försökt länge med skolan, eftersom att en gymnasieexamen alltid varit ett måste där jag växte upp.
Men nu lägger jag skolan åt sidan, vilket jag aldrig någonsin trott att jag skulle säga, då jag alltid har haft höga ambitioner.
Jag skulle bli advokat. Det var en av mina största drömmar. Men jag fler drömmar.

Just nu ska jag fokusera på endast det som gör mig glad, och som samtidigt kommer ta mig till resten av mina drömmar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag startade jag dagen med kaffe och citronvatten. Brukade aldrig dricka kaffe förut, men nu behöver jag kaffe för att ens kunna fungera om dagarna. Och dessa bilder på Hazel blir man ju glad av, eller hur? :)

Dagens planer är att städa i lägenheten, det är kaos här hemma.. Dessutom så måste jag försöka få en del skolarbete gjort, men det är väldigt svårt när lägenheten är helt oorganiserad, det är fullt med saker överallt..
Men ikväll ska jag få naglarna fixade på salongen, o lite shopping på det och sen träna, så det blir kul! :)

Hoppas ni får en bra Måndag!

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag på salongen, La bella, och fixade dessa! Innan hade jag väldigt långa akrylnaglar. Och jag har bestämt mig för att lära mig spela gitarr, vilket INTE funkar men långa naglar, tyvärr.. Men dessa naglar är ju sjukt fina, och jag saknar inte mina långa klor alls. Bara väldigt ovant med korta naglar. Gjorde inga akrylnaglar denna gången, utan jag jag har bara kört med geléfärg på dom. Mycket mer skonsamt för naglarna, dock går dom lättare av nu, men eftersom dom är så korta så är det inte så riskfyllt. :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna dagen startas nyttig. Det blev havregrynsgröt, grönt te och citronvatten. Vill verkligen komma tillbaka till mina gamla rutiner, och det börjar idag. Vill ha tillbaka mitt hälsosamma liv. Jag kommer inte ens ihåg när jag senast gick till gymmet.. Både hälsan och kroppen vill jag ha tillbaka!

Likes

Comments

Hej!

Nu är det ett dygn kvar här i Huay yang. På Tisdag morgon går planet från Bangkok. Det blev inte uppdatering som jag hade tänkt mig, då vårt wifi har varit skevt varje dag. Men bilder har jag kunnat tagit iallafall! Så kommer visa massa bilder från den här resan när vi kommit hem. :)

Längtar hem. Till min vovve, till lägenheten och till mina vänner. Två veckor kvar tills skolan börjar igen, känner mig inte alls depp över det, längtar till att ha saker och göra faktiskt. Vill tillbaka till mina rutiner.. Brukar ni också känna så? Eller skulle ni vilja ha semester för alltid?

Likes

Comments

Margaritan som jag beställde igår. Jag drack aldrig upp den, men beställer ändå drinkar för att dom är så fina haha! Allt som smakar alkohol är vidrigt, och jag dricker hellre vatten alla dar i veckan livet ut. (Men ni kommer ändå få fler bilder på drinkar).

Likes

Comments

Hej!

På en av restaurangerna längs stränderna så hänger dessa två bröderna! Så fina dom var! Precis som jag säger om alla hundar hehe..

Nu har jag precis varit och badat. Hoppade ner i havet innan det blev kolsvart ute, och sen gick jag och simmade lite i poolen lite. Sitter nu med mitt gröna te och ska kolla på oitnb. Har ju inte sett den nya säsongen än, men vill ju kolla om hela serien igen innan jag ser det. Säkert sett om serien 4-5 gånger, men i mitt försvar så var det länge sen jag gjorde det hehe!

Nu har vi wifi i huset, så nu blir det regelbunden uppdatering. Hur bloggar man utan internet?

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej!

Läckra bilder va? Lite hungrig blir man! Som tur är så sitter jag just nu på en restaurang vid havet och väntar på en pizza ;D

Jag har inte hunnit göra så mycket här ännu. Badat har jag! Det är så härligt här, dock har det varit en del molnigt. Men jag kan inte klaga helt ärligt, det är så mycket skönare att vara här än i Sverige!

Många fina bilder härifrån kan jag lova. Har bara fotat maten hittills haha!

Ha det bra, vi hörs!

Likes

Comments