Header

Min lägenhet har endast bestått av min mosters möbler som blev kvar när jag flyttade hit.
Nu har min moster tagit in dem (äntligen!), så att jag kan få in mitt eget ♥

Mycket har jag fått, t.ex. soffan, som jag själv valde att täcka med eget svart tyg. Matstolarna samt mattan fick jag av min förra granne ♥

Blev riktigt nöjd! Nu saknas bara lite kuddar i typ samma färg som mattan, för att det inte bara ska vara svart. :)

Likes

Comments

Startade dagen med en grön smoothie, som jag gör nästan varje morgon. Den såg dock inte så grön ut på bilden..
I den hade jag banan, spenat, jordgubb och sojamjölk.

Idag har jag tvättat och städat. Igår kom mina föräldrar med en massa möbler. Garderob, byrå, skrivbord och soffa. Soffan är mina föräldrars som jag fått ta över, garderoben och byrån är från mitt gamla rum, mitt ''barnrum''. Skrivbordet var en ny skiva från ikea som har lagts på min gamla byrå, också från mitt gamla rum.

Det såg fruktansvärt ut igår, grejer överallt, på alla ytor. Idag har jag fixat undan nästan allt, och det börjar se riktigt fint ut med alla nya möbler! :)

Puss ♥

Likes

Comments

Hej!

Imorgon är det Fredag, och Hazel ska äntligen få komma tillbaka hem till mig. Enda sen jag kom hem från Thailand så har hon fått bo hos mina föräldrar, då det var såå kaosigt hemma. Det är det fortfarande, men bättre iallafall.

Imorgon ska jag åka till Stockholm över dagen. Jag ska först till Prima, och sen ska jag till mellanvården som ligger nedanför bup. Sista samtalet hos dem! Jag har haft en jättebra ''kontaktperson'' där som jag fick i somras, då min psykolog slutade jobba på bup förra våren. Eftersom att jag då var ett halvår kvar till att fylla 18 så fick jag aldrig en ny psykolog (trots att jag var i stort behov av en..). Men hon som jag istället fick prata med var iallafall bra att få träffa.

Efter samtalen hos Prima och mellanvården, så kommer mamma med min Hazel, och då åker vi hem till Uppsala. Tror vi ska fixa lite med lägenheten, oklart än.

Puss ♥

Likes

Comments


Hej allihopa!

Lite uptade efter mitt panikartade inlägg. Resan gick rätt bra, kunde sova för de mesta (vilket är skitbra, så slipper man tänka å känna).
Jag valde att inte ta mina lugnande, utan kunde gå igenom hela resan med dem känslorna jag hade. Nu när jag är hemma så känns det bra, och jag försöker att släppa det nu. Kan inte hjälpa att få panik när nåt sånt händer och jag inte är i mitt ''safe place''. Kan ni nånsin känna så?

Idag kom jag hem till min lägenhet, har fyllt upp kylskåpet med mat och orkar inte riktigt packa upp resväskan.
Hazel blir kvar hos mina föräldrar tills på Fredag, då jag känner att jag måste fixa till lägenheten en hel del, och städa akvariet, plus att skolan började igår, så jag måste plugga en hel del!

Fick ni ett bra jullov? När börjar er skola eller jobb, eller har det redan börjat? ♥

Likes

Comments

Just nu mår jag skit. Det är privat men samtidigt har jag ingen aning om vad det är. Jag kan inte heller ta reda på vad det är.
Personen i fråga går inte att få kontakt med, och jag på riktigt bryter ihop och men försöker hålla mig hel. Det tär på mig så jävla mycket och jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Jag får se vad jag gör när jag är tillbaka i Sverige. Kanske borde skita i det och glömma det, men det är svårt när man bryr sig så jävla mycket.

Current state helt enkelt. Jobbigaste nu är att jag ska sitta på ett flygplan i 12 timmar om några timmar.
Hur ska jag göra för att INTE få ångestattacker?? Jag har panik.
Jag har mina lugnande, trots att dem är starka så fixar dem inte sån panik jag har i kroppen nu.

Önska mig lycka till, när jag i Sverige så vet jag att jag är säker.

Likes

Comments


Hej allihopa!
Idag är sista dagen vi är kvar i Huay yang, där vi bor. Imorgon åker vi till Bangkok, och är där fram tills Måndag då flyget går.
Flyget ska gå på morgonen, och eftersom att Thailand är 6 timmar före tiden i Sverige så är vi framme i Sverige ungefär klockan 5 på eftermiddagen på Måndag, svensk tid. (om planet går i tid)

Jag längtar att få komma hem faktiskt. Längtar efter att komma tillbaka till rutiner, och att möblera om lägenheten som blir av så fort jag är tillbaka i Uppsala. Det är endast min mosters möbler jag har, och dom kommer åka ut nu, så får jag in egna möbler! Har även fått massa möbler av mina föräldrars granne, så snällt!!

Och såklart så längtar jag efter min fina vovve, Hazel. Saknar henne så mycket! Jag vet att hon har haft det superbra på hundpensionatet. Att få leka med massa andra hundar varje dag vet jag är fantastiskt roligt för henne. Och att få vara ute så mycket och all motion man får där.
Hazel är en sån energifylld hund som aldrig blir trött och alltid vill leka och hålla igång.


Sån hemlängtan jag har nu!

Likes

Comments

​Två dagar senare.
Hoppas ni fick ett bra nyårsfirande och att ni får ett bra 2017 ♥

 Å nu fortsätter vi med liven. På snapchat berättade jag att sladden till vloggkameran är kvar i Sverige. Jag hade spelat in och hade så mycket roliga grejer jag skulle filma å göra. 2016 fick ett dåligt avslut och allt jag gör blir fel. Helt ärligt, nu när jag skulle sätta igång igen, och ha en toppenstart med roliga grejer från Thailand så skiter det sig? Fan vad jag blir arg å ledsen.

Jag kan inte göra något åt det nu, det får vara såhär, så får jag fortsätta med Youtube när jag är tillbaka i Sverige. Jag är ledsen, men ska försöka ta många fina bilder iallafall. 

Tack å hej puss å kram å sköt om er ♥

Likes

Comments

Att känna sig sjuk på semester förstör verkligen allt, men kan tyvärr inte göra något åt det.
Snart är det ändå 2017 och då kan man ta nya tag och tänka sig att man får en nystart. Hur härligt känns inte det?

Jag längtar, och hoppas på ett bättre år och ett ett bättre blogg år från min sida!
Alla år är en berg o dalbana, men låt oss ha en roligare sådan i 2017.

Likes

Comments


Hej allihopa! ♥

Nu var det ett tag sen jag var aktiv. Enda sen jag kom till Thailand har jag varit en överkokt potatis. Värmen är brutal.
Det är så härligt ändå att komma tillbaka hit, för det är mitt andra hem.

I Sverige filmade jag en video som jag ännu inte orkat redigerat, jag är lite piggare idag så kanske kan fixa klart den. Sen så kommer jag filma såå mycket fint här i Thailand! Alltså lite ''vlogg''igt tänker jag. Filmar nog vanliga videos också hade jag tänkt.

Jag hoppas iallafall att ni har det bra där ni är, vissa av er kanske också har rest bort över julen?
Iallafall så hoppas jag också att ni fick en bra jul igår ♥

Puss! ♥

Likes

Comments