Header

Hallå !

SAKNAR att blogga! Siktade på att bli klar med skolan för vårterminen först, och ja, den var över för någon vecka sen.

Den senaste veckan har jag varit iväg på filmkollo. Hur kul låter inte det?! Under en vecka har jag och ett gäng skapat film. Skrivit manus, stått framför kameran, filmat, redigerat, varit på workshops och lärt oss en hel del om film!
En kul men hektisk vecka.

Nu väntar en ganska lugn vecka, för att sen åka iväg till Thailand veckan efter (!!!) i tre veckor!
Det blir jag och mina föräldrar som drar iväg till vårt strandhus. Lyx!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Idag steg jag upp klockan 2, och tog för första gången på länge en långpromenad med Hazel.
Det var välbehövligt, efter en mycket stressig period. Trodde jag skulle gå in i väggen igen, men nu mår jag ganska bra.

Trots det så försöker jag ta det väldigt lugnt ändå, då min stresstålighet är superlåg. Jag ligger redan efter i min nya kurs, men samtidigt så har jag inte fått börja läsa mindre än. Har intyg från läkare att jag max kan plugga på 75%, så snart blir skolan aningen enklare att hänga med i.

Har under lång tid skjutit allt som är kul åt sidan, och allt som jag behöver. Träningen som jag älskar, har jag totalt lagt åt sidan. Sömnen har också varit usel. Jag har alltid haft sömnproblem, men under den här perioden har den varit mycket värre. P.g.a skolstress.

Mycket annat har jag lagt åt sidan, och det blev inte direkt bättre när jag började pröva medicin för min ADHD, som gjorde att jag tappade aptiten totalt, och gav mig mycket smärta. Utöver dess biverkningar så fungerade inte medicinen. Behövde få den där hjälpen med koncentrationen, så att skolan skulle bli lättare. Men tydligen fungerar inte Adhd-medicin för alla med adhd.. så nu vet jag det.

Har börjat lägga mina behov före skolan. Det får gå som det går med betygen, men om jag inte börjar fokusera på Mig så kommer jag må ännu sämre, och gå in i väggen, igen.


Jag hoppas att Du som läser detta iallafall mår bra, och tänker på att ta hand om dig själv. ♥

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas det är bra med er, med mig är det rätt bra, lite stressad som vanligt bara..
Idag är det Söndag, och det innebär att städa lägenheten och att laga lite mat till veckan. Dock var mamma här igår, och hon dammsög faktiskt golvet åt mig haha! En sak mindre att göra idag. Dock städade jag mycket under Fredagen, så det ser ganska bra ut här hemma.

Jag hade faktiskt lov denna vecka som varit, men det gick till plugg, vilket var sjukt trist. Men jag ligger efter i skolan, och då får man göra lite uppoffringar.

Hoppas ni får en mysig Söndag, så hörs vi, puss!

Dagens superenkla lunch, soppa, macka, grönt te och färskpressad juice!

Likes

Comments


Okej.. jag är typ frisk nu, men i onsdags förra veckan så vaknade jag upp i smärta !! Jag hade fått en ordentlig förkylning, men inte bara det. När jag är sjuk så märks det i min rygg. Jag har mycket problem i min rygg, för att den får ta mycket stryk då mitt ena ben inte tar emot min vikt som det ska när jag står och går (låter lite sjukt), så ryggen tar emot en vikt den egentligen inte ska = smärta. Jag har haft det så länge (fick kontakt med sjukgymnast ganska nyligen), så jag har ont hela tiden. När jag ligger ner, står, går och sitter.. Och när jag är sjuk så har jag som mest ont. Jag är sällan sjuk, men när jag är det så känner jag mig typ förlamad i ryggen.. Så det var väldigt jobbigt. Plus att jag var så förkyld fram tills typ Söndag.

Men istället för att vara sjuk nu så är jag extremt stressad. Hamnat efter i plugget som fan. Jag har lov nu, men shit vad mycket plugg och inlämningar som jag är sen med.. MÅSTE få in allt innan lovet är slut, annars blir det tufft..


Ett lite negativt inlägg. Men så är det när man har det lite jobbigt.
Jag hoppas iallafall att du får en superbra dag, så hörs vi, puss!


Likes

Comments

Likes

Comments

I Fredags var jag och gjorde om mina klor. Jag hann inte fixa dem hos La Bella i Uppsala som jag alltid gör, så jag fick gå till nåt ställe i Täby Centrum för att fixa dem. Jag svär, det hade varit billigare för mig att åka tillbaka till Uppsala med tåget, göra naglarna där, och åka tillbaka igen.

Naglar är sviindyrt att göra!! (såvida det inte är på La Bella)
Men jag är ändå nöjd med dessa, dem fick bli raka den här gången, får se hur länge dem håller.

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Nu var det ett tag sen. Nya kurser i skolan drog igång, och det blev väldigt stressigt för mig redan från början.
Det är dock mer stressigt nu än vad det var från början.. jag har lyckats hamna efter. Menmen, tydligen har jag lov nästa vecka, så det innebär att jag hinner komma ifatt då.

Jaja, sånt som händer (speciellt mig). Här får ni också ett fint snap-collage med en super charmig bild i mitten. Älskar att lägga in såna fina bilder ;)

Jag hoppas att alla ni har haft det bra, och att skolan/jobbet går bra osv. :)
Nu tänkte jag uppdatera oftare, bloggen får mig faktiskt också att må lite bättre ♥
Vi hörs snart! Puss! ♥♥♥

Likes

Comments

Som vanligt fixar jag mina naglar hos La bella i St Per Gallerian här i Uppsala. Så billigt där !
Såklart så fortsätter jag att tipsa om dem, eftersom att naglarna dem gör blir alltid fina, och håller alltid länge.

Idag blev naglarna svarta, och formen blev densamma som senast, man stöter inte till dem lika mycket som kantiga naglar, därav håller mycket längre.

Puss ♥

Likes

Comments

Min lägenhet har endast bestått av min mosters möbler som blev kvar när jag flyttade hit.
Nu har min moster tagit in dem (äntligen!), så att jag kan få in mitt eget ♥

Mycket har jag fått, t.ex. soffan, som jag själv valde att täcka med eget svart tyg. Matstolarna samt mattan fick jag av min förra granne ♥

Blev riktigt nöjd! Nu saknas bara lite kuddar i typ samma färg som mattan, för att det inte bara ska vara svart. :)

Likes

Comments

Startade dagen med en grön smoothie, som jag gör nästan varje morgon. Den såg dock inte så grön ut på bilden..
I den hade jag banan, spenat, jordgubb och sojamjölk.

Idag har jag tvättat och städat. Igår kom mina föräldrar med en massa möbler. Garderob, byrå, skrivbord och soffa. Soffan är mina föräldrars som jag fått ta över, garderoben och byrån är från mitt gamla rum, mitt ''barnrum''. Skrivbordet var en ny skiva från ikea som har lagts på min gamla byrå, också från mitt gamla rum.

Det såg fruktansvärt ut igår, grejer överallt, på alla ytor. Idag har jag fixat undan nästan allt, och det börjar se riktigt fint ut med alla nya möbler! :)

Puss ♥

Likes

Comments