Hej!
Man märker att det är höst när man aldrig riktigt vaknar på morgonen. Det känns inte som om jag har vaknat på hela den här veckan. Som om jag har gjort allt i sömnen. Eller gäller detta bara mig? Tell me.

Jag har skola att göra idag, plus att jag måste städa och göra rent akvariet. Har jag berättat att mina black molly fiskar har fått yngel? Det har jag nog glömt. Men nu är dom ungefär 2 veckor gamla, och jag måste verkligen rengöra akvariet. Hann aldrig rengöra det innan ynglen kom, och behövde sen vänta tills dem växt till sig lite.. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Godmorgon! ♥

Igår åkte jag hem till Uppsala. Jag skulle egentligen stannat i Stockholm över helgen. Idag skulle jag ha träffat två kompisar plus J på kvällen, förmodligen fram tills imorn. Men jag orkade inte stanna längre, och jag har sjuk pms, och man ska inte vara med mig när jag har pms.. Det blir inte kul..

Likes

Comments

Fick sån jävla feeling för den här låten, och jag har inte hunnit kolla på andra koreografier till den heller. Så jag tänker köra på denna!
Jag tror att det blir en blandning av hiphop, modern jazz och lite popping. Jag har bara börjat, men jag vet på ett ungefär hur jag vill att det ska se ut. Någon gång kanske jag ska dela med mig och visa en koreografi som jag har gjort? ♥

Likes

Comments

Hej!

För 1-2 timmar sen kom jag hem till mina föräldrar. Igår kväll åkte jag till J och varit hos honom fram tills i eftermiddags, då jag drog hem till föräldrarna. Känns som om jag är på resande fot hela tiden. Jag bor ju i Uppsala, J utanför Stockholm och föräldrarna i en annan del utanför Stockholm. Lite jobbigt är det, å det blir också rätt så dyrt..

Nu ligger jag i sängen med matkoma. Mamma gick och köpte Margarita till mig, så nu är jag sjukt mätt och överväger om det är värt att sova redan nu. Klockan är inte ens 20, men jag är så trött, och har varit det hela den här dagen.
Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi! ♥

Likes

Comments

Jag vet: att jag är en känslosam person. Jag känner alla känslor 10 gånger mer än en normal människa. Är jag kär? Jag är 10 gånger mer kär. Är jag ledsen? Då är jag 10 gånger mer ledsen. Jag visar dock sällan mina känslor, då jag är vad vid att dåliga saker sker när man visar känslor.

Jag tycker: att man måste chilla. Verkligen, kan alla bara ta det lugnt och chilla?! Sluta ta allt personligt och ta åt sig av allt. Många är så sköra idag att allting som sker och sägs förstör.

Jag tänker: på en mycket speciell person just nu. Honom tänker jag på varje dag.

Jag förbrukar: en hel del ananasjuice varje vecka. Jag har alltid minst ett beroende. Ananasjuice-beroendet har pågått i några månader, innan dess var det curry.

Jag lyssnar: ofta på musiken jag lyssnade på år 2014. Det är enda sättet att ta mig tillbaka dit och få känna på hur jag mådde och hade det då. Det var tiden innan mitt trauma och min mörkaste period i livet.

Jag längtar: till Thailand! Jag åker dit i December och är där i tre veckor. Det ska bli så skönt att få komma dit till strandhuset och bara koppla av och återhämta sig.

Jag fasar: att förlora någon.

Jag använder: många oljor. Olja för håret, för huden, för naglarna, för ansiktet, för fötterna. För allt! Det är naturligt, och det är viktigt för mig att ta hand om kroppen.

Jag njuter: av min ensamhet. Det är så skönt att få vara ensam.

Jag äter: aldrig på McDonald eller Max osv. Jag äter riktig mat, inte massa kemikalier och skit.

Jag dricker: inte läsk. När jag var liten var jag godisgris, och efter ett ''godisförbud'' så märkte jag att jag hade tappat suget för läsk, så då valde jag att fortsätta skippa läsk.

Jag struntar: i vad andra tycker om mig. För 2-3 år sen hade jag inte en så bra självkänsla och brydde mig om vad andra tyckte. Men inte idag. Jag har väldigt bra självkänsla och tycker om både min kropp och mig själv som person. Det spelar ingen roll vad andra tycker. Jag är jag. Klart jag har brister och skavanker, det har alla, men allt det gör mig till den jag är. Dem gör mig till Rebecka. ♥

Jag tittar: på många dokumentärer. Nuförtiden är det bara dokumentärer som jag kollar på. Jag har alltid tyckt om dem, men dem har tagit över allt annat. Såklart så kollar jag på en skräckfilm ibland om det kommer ut en bra på netflix, men det händer sällan. Kärleken för skräckfilmer försvinner aldrig.

Jag läser: många böcker om välmående och om att finnas i nuet. Alla såna böcker som får en att stanna på jorden och som hjälper en att förbättra sig själv.

Jag vill: göra något riktigt bra med mitt liv. Jag vill hjälpa andra och göra en röst hörd för de som inte kan. Det är inte bara något jag vill göra, utan det är något jag kommer att göra.


Likes

Comments

Så nya är dem kanske inte, gjorde dem förra veckan, men har varit borta hela helgen, så det har inte blivit av att fota dem. :)

Jag älskar färgen verkligen, och tycker att det passar bäst med kalla färger nu när det blir kallt och mörkare ute.
​Naglarna gjorde jag hos La Bella, som ligger i S:t Pers gallerian i Uppsala. ♥

Likes

Comments

​Ett måste att kolla in denna cover! Cover av James Vasseur och Tommaso Malinconico.
​Killen som sjunger är ju fett sexi, don't u think? ;)

Likes

Comments

Stressigaste veckan. Jag trodde att förra veckan var sista stresset för ett bra tag. Men där hade jag fel.
I slutet av förra veckan så bokade jag in mina muntor, mina examinationer för de två kurser som jag läser just nu. Dem bokade jag alltså in två veckor innan kursslutet, som enligt min mentor är en bra tid att boka dem, då det brukar vara många tider kvar då. MEN senaste tiden för svenska examinationen fanns på denna vecka på Fredag. Jag vill gå under. Detta innebär att mitt sista svenska prov och inlämning måste vara inne imorgon. På Onsdag. Eftersom att den måste vara inne 2 dagar innan examinationen. Egentligen skulle jag ha sista provet på Fredag. Jag vet inte om ni förstår det jag precis förklarat, men detta innebär en jävla massa stress.

Jag dricker aldrig kaffe, det är äckligt och ohälsosamt med så mycket koffein. Men igår drack jag tre koppar på kvällen för att orka med att plugga. Och idag startar jag med en stor kopp, eftersom att jag satt uppe så sent igår med plugget. Jag har sovit cirka 4 timmar varje natt nu. Sömnbrist och en massa koffein. Stackars min kropp. :(

Så fort examinationen på Fredag är klar så ska jag sova jättemycket, äta bra och röra på mig. Man ska ju ta hand om sin kropp, för man har bara en.

Likes

Comments