Det har nästan gått en vecka sedan sist jag skrev ett inlägg. Och det har sin förklaring.
Jag har som tidigare nämnt en skallerorm, Zeke, och något förjävligt har inträffat. I måndags försökte han att sluka mig.
Jag vaknar på morgonen. Solens första strålar bländar mig i ögonen. Fantastiskt, tänkte jag. Innan jag märker att något inte känns rätt. Och sen bara snurrar det i huvudet. Ormjäveln har slukat mitt ena ben. När jag lyfter på täcket ser jag min fot och mitt smalben uppslukat av ett ormhuvud. Jag skriker rätt ut, och Zeke väljer att spotta ut vad som finns kvar.
Min fot. Den finns inte mer. Det var en fruktansvärd syn.
Jag har fått den behandling och vård jag behöver. Och mår faktiskt bra under omständigheterna. Och det som driver mig framåt nu är ilskan. Den där jävla skallerormen.
Under all turbulens när ambulansen anlände så smet han ut, och kan just nu befinna sig var som helst.
Men jag ska hitta honom. Och när jag gör det, då finns det både en fot och en orm mindre här i världen. Det kan jag lova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det väldigt grått och trist i ö-vik. Därför håller jag mig inomhus framför mitt nya syre the millionaire matchmaker.

Något väldigt sjukt som involverar Zeke har inträffat också. Men mer om det någon annan dag.

Min kvinnorättsaktivist och hund.

Likes

Comments

I och med det fina vädret idag fick det bli en liten tur runt ö-vik med min hund. Det var för kallt ute för att Zeke skulle kunna följa med, så trist att vi inte kommit längre med den globala uppvärmningen än.
Lyssnade på silvana imams album om och om igen också. Det var inte fy skam.

I bakgrunden kan ni se Fjällräven center där Modo förhoppningsvis har spelat sin sista match i SHL.

Likes

Comments

Något som jag finner väldigt stilfullt och intressant är växter. Och nåt jättefint som går att göra själv är att sätta avokadokärnor! Det är inte särskilt lätt däremot, men just nu experimenterar jag med tre kärnor, vilka jag hoppas på att åtminstone någon av dem spricker och slutligen blir lika bra som på första bilden (andra bilden är faktiskt ekollon).

Mina avokadokärnor.

Likes

Comments

Onsdag. Hela dagen har spenderats med Zeke. Har knappt nåt att göra om dagarna eftersom jag är mer eller mindre arbetslös. Så det är tur att han finns och slingrar runt i lägenheten, när det annars är så lugnt och stilla. Var tyvärr tvungen att mata honom idag, då han börjat spendera mer och mer tid med att mäta mig och se om jag får plats i hans magsäck. Har i alla fall hört att om ormar gör så, det vill säga lägger sig raklånga bredvid dig, så är det för att dem vill äta dig. Så han fick en råtta idag. Vidrigt.
Nåväl, påtal om mat, ikväll ska jag träffa mitt hjärtas lågor för en middagsbjudning. Sveriges godaste hamburgare blir det.

Zeke under sin måltid idag. Så himla synd.

Likes

Comments

Tacos till middag ikväll. Zeke vill vara med. Ska testa om han tycker om det. 😂🐍🌮

Likes

Comments

Några bilder från min resa jag gjorde i sydamerika i början av året. Helt fantastiskt var det! 😎😍👌🌎

Likes

Comments

Det här är min skallerorm Zeke. Har haft honom i snart tre år, och varje dag är ett äventyr!
Det är jätteroligt att ha en orm. Dem kan slingra på dig och de är jättesöta när dem väser med tungan! 😄
Nåt som däremot är mindre roligt är när jag måste mata honom. Tycker egentligen jättemycket om råttor och möss så att det är Zekes basföda är inte så kul. Men därför brukar jag svälta honom! En-två råttor i veckan får räcka, annars känner jag mig som en mördare. 😢👎

Bild från när Zeke hade rymt och polisen hittade honom på 384:an mellan Överhörnäs och Billsta.

Likes

Comments

Några av veckans mest spelade låtar, för min del! Älskar verkligen Tommy Körberg. "Stad i ljus" never gets old! 🙈

Likes

Comments