Grattis Pappa på din 47årsdag. 
Ändrat lite i bloggen eftersom Liza slutat skriva här så tänkte jag ta över den orkar inte sitta och göra en ny blogg så i fortsättningen så kommer jag blogga mer. men nu har de varit förmycket som har hänt som jag inte kan skriva här. 
.. 
Igår sa farfar till mig att jag måste göra mig av med solariumet för att de är farlig. så snart blir det hejdå solarium och hej solen. 
Ha en bra dag. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

legat hemma o varit sjuk i tre dagar. är fortförande sjuk. lägtar till ikväll då de är fotboll. här kommer lite bilder från tiden då jag inte har skrivit puss
Likes

Comments

Inte bloggat på ett tag för de varit mycket, ska börja skriva mera.
Nu sitter jag i skolan och skriver.
Har börjat spela piano med Måna, det är hon som lär mig.
Ville bara skriva något puss / Tintin

Likes

Comments

 

/ TintinLikes

Comments

Ny blogg, ska bli bättre uppdatering, inte klar ännu men bloggar där ändå, ska fixa designen och så under lovet sen hade jag tänkt!
Bye bye "rocksweden" 👋

http://www.nattstad.se/lizasamuelsson

-Liza

Likes

Comments

Hej detta är bilder från hur min alla hjärtans dag var, gjorde en tårta ensam för första gången i mitt liv. Visst är den fin ? ;) den var jätte god men igentligen ska jag inte äta sånt. 
Idag har jag fått veta en jätte bra sak, faktiskt två bra saker ena kan jag inte berätta så ni får vara nyfikna, det andra är att jag ska till fastlandet två gånger nu på lovet. wooohoooo 

// Tintin Likes

Comments

hejsan, jag har haft gymnasie val och massor så har inte haft tid över till att skriva, men skriver nu, 
Jag sökte in på staylist och får hoppas att jag kommer in, så nu är det massa nationella och prov hit och dit men ni har bästa liza som skriver på bloggen, skriver när jag skriver, nu ska jag se film. 
Har ni några bra filmtips så skriv. 
Puss

Likes

Comments

Legat och sett några gossip girl avsnitt och ska sova Birger en super bra dag/kväll/natt.

Gick på stan och handlade presenter, sen åkte jag hem till Alicia och firade henne med Manda och estelle, sen kom Joel senare på kvällen oxå. Åt pizza, badade badtunna, åt super god efterrätt, gick till macken och köpte energidryck och sen kom Joel och såg skräckis med oss. Sen drog jag hem vid 12. Super bra dag/kväll med bäst folk.

Natti

-Liza

Likes

Comments

Känslan när någon random konstig snubbe kommer fram och slår en två gånger i ansiktet, och dessutom inte ens kan slåss! 😂

-Liza

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering!

Kom nyss hem från stallet, vart super mysigt. Myste lite extra med lilla ängeln och fixade och donade lite. Jobbig men bra ridtur dessutom.

Funderar på att skaffa en ny och egen blogg, känner att jag vill det pga att då kan jag göra om designen hur och när jag vill och så men får se om och när jag gör en, kanske redan ikväll! Och då skall det bli MYCKET mer uppdatering, har vart lite kass på det nu på senaste men det har sina anledningar.

-Liza


Likes

Comments