Header
View tracker

Vart en riktig skön dag på jobbet idag. Visst har det vart en lång dag, dessutom så börjar vi en timme tidigare på lördagar än förut vi som jobbar eftermiddag.

Blir inte något speciellt inlägg, vill bara försöka få upp ett varje dag i december om jag har tid!

Kände mig jätte fin på bilden bara för att jag ser jätte trött ut! Haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Ja, har haft migrän hela dagen och låg och sov till jag skulle börja jobba i princip. Jobbade bara i fyra timmar, va lite rörigt i huvudet men det gick hyfsat bra ändå måste jag säga. Jobbade mellan 16-20, nu har jag bara tagit det lugnt ikväll för att jag ska orka med att jobba resten av helgen! Lång jobbvecka för mig!

  • 11 readers

Likes

Comments

View tracker

Bild från igår kväll!

Det är första december, knappt någon snö och solen skiner för fullt. Jag gillar varken snö eller kyla, men alla vill väl ha en vit jul?

Snart är det dags att beställa alla julklappar. Har börjat redan men inte i närheten av klar än. Så är det väl alltid, man börjar köpa saker sen kommer man inte på resten!

  • 25 readers

Likes

Comments

Efter en riktigt lång ledighet är det dags för jobb igen! Sista dagen jag jobbade var förra helgen! Så det kommer bli lite ovant. Men ska bli skönt att inte bara gå hemma heller!

Idag blir ett litet kortare pass också, bara fyra timmar. Så det ska nog gå bra.

Tror ni inte jag somnade en sväng när jag satte mig i soffan för att läsa??! Självklart vart jag jätte trött efter det så nu sitter jag och väntar på att nytt kaffe ska bli klart.

Vill ju helst inte se helt död ut på jobbet!

  • 35 readers

Likes

Comments

Får sällskap av katten vid morgonkaffet. Kom upp i hyfsad tid idag!! Det kan dock vara att jag har så ont i skuldran efter att jag var hos sjukgymnasten.

Jag har haft ont ett bra tag men inte så jag vaknat av det. Igår när jag var där tryckte han på triggerpunkter, det är i mitt fall en punkt vid muskeln just där som gör att det strålar ut i armen och känns som den ska domna bort. Det är skuldran som gör ont nu, vilket är rätt normalt.

Detta försvinner av muskeluppbyggande och stretching.
(Varför ska jag som hatar att träna få sånna skador där det är det enda som hjälper?)

Fick min vinterjacka igår. Den var riktigt varm och skönt.

  • 36 readers

Likes

Comments

Jag vaknade faktiskt vid åtta idag och var rätt pigg, jag låg kvar i sängen och kollade på mobilen en stund.... vaknade upp igen så var klockan tio...

Jag brukar aldrig ha problem att gå upp. Det måste vara så att det är årstiden. Visst solen skiner idag igen men det är kallt likt förbannat!

Sämsta bilden men känner att det är så tråkigt utan någon bild!

Idag kommer förhoppningsvis jackan jag beställde i fredags. Den har vart i Örebro i natt så borde inte va några konstigheter.

Nu ska jag läsa lite och dricka mitt kaffe!

  • 41 readers

Likes

Comments

Nu ska jag vika tvätt och dricka min Chai Latte. Lyckades faktiskt göra den bra den här gången! Smaken vart jätte bra!

Tog kort på rosorna jag fick av mamma också. Tänkte faktiskt lägga upp en bild!

  • 42 readers

Likes

Comments

Då ser det ut som att snön börjat komma igen. Fick den här bilden i morse. Men om väderrapporterna stämmer så ska det inte börja bli kallt förrän onsdag typ. Vilket ju tyvärr inte verkar rätt.

Känner mig lika seg idag som igår.. helt slut och kom inte upp ur sängen förrän nu. Men snart är min långledighet faktiskt slut och jag börjar jobba på tisdag igen.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen!

  • 43 readers

Likes

Comments

Så igår fyllde jag 20 år. Det vart en trevlig och lång dag! Fick massa bra presenter. Bl.a. Pengar, presentkort, ny datorskärm och blommor.

Ena pengapresenten var för en jacka så de passade jag på att köpa på black friday när vi kom hem.

Jag kommer ju aldrig ihåg att ta kort på något men hade tänkt göra det på maten igår men själv klart glömde jag det med..

Var hemma hos mamma och firade mig. Och så såg deras gräsmatta ut efter vildsvin... helt otroligt att dom är så nära tätbefolkat område.

Sen är det bild på blomma. Jag fick av min killes föräldrar..

Det är så skönt för att idag vaknade jag till att solen lös. Det har jag inte sett på såååå länge känns det som.

  • 59 readers

Likes

Comments

Uppe med tuppen och tvättar! Har faktiskt redan lagt i första maskinerna (det är två i tvättstugan). De är klara om en timme ungefär, så har faktiskt lagt mig i sängen igen. Men det är mest för det är för tidigt att göra något nu på morgonkvisten.

Gårdagens chailatte. Börjar få in snitsen hur mycket det ska vars för att smaka perfekt!

Fick även en tidig födelsedagspresent av älsklingen igår! Men det skriver jag mer om sen! Kram

  • 60 readers

Likes

Comments