Header

Min lista för idag.

*Kaffet drucket

*Tvätta ansikte och borsta tänderna

*Spela WOW

*Käka frukost

*Jobba


Det är ungefär vad jag ska göra idag. Inte i den ordningen direkt kanske. Hade tänkt jobba innan jag spelar annars hade jag nog kommit för sent till jobbet! 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Nu vet jag varför det kändes som söndag igår! För att jag skulle jobba idag också! Idag känns det inte som det för jag är ju ledig i morgon mohaha! Nä dags att dra nu! Byebye!

  • 58 readers

Likes

Comments

Jobbade igår. Vart lite mer än schemat hade inplanerat, men det är pengar in så det är lugnt! Vart slitigt som bara den! Jag brukar försöka sminka mig lite så jag ser piggare ut för jag ser alltid trött ut utan lite smink!

Men av någon anledning känns det som söndag idag? Vilket jag på ett sätt önskar att det var för jag är ledig på måndag! Fatta mig inte fel jag VILL faktiskt jobba, men känner mig så sjukt trött idag av någon anledning!

Så idag jag också slitit som en galning på jobbet!

  • 65 readers

Likes

Comments

Att en av mina dagliga rutiner är att komma ihåg att ta värktablett för mitt knä är lite sjukt. Jag kommer nästan inte ihåg en dag då jag inte behövt äta värktabletter för att jag gjort illa mig.

Annars har jag inte så mycket på 'rutin'.

* Sätta på kaffe
* Ge katten mat och vatten
* Ta tabletter (låter värre än det är, är bara en värktablett inkluderad. Äter vitaminer för att jag är så förbannat trött hela tiden också:D)
* Tvätta ansiktet

Sen ingår jobb i den rutinen också om jag ska jobba det dagen såklart.

Har ni några rutiner?

  • 67 readers

Likes

Comments

Idag är det tråkigt väder så gick upp nyss och tog en kopp kaffe! Nu blir det Twilight maraton hela dagen! I alla fall så långe jag orkar, sen lite spelande på datorn!

Hade jätte mysigt med katten igår!!😍

  • 76 readers

Likes

Comments

* Det börjad verkligen bli höst.

* God mat.

* Det blir inte bättre.

Den tredje saker tänkte jag förklara lite, de två första är väl inte så svåra att förstå.

Eftersom jag inte bloggar så ofta vet jag inte hur mycket jag har skrivit om mitt knä. Det var i alla fall så att jag ramlade på mitt gamla jobb och slog i det i asfalten. Det var en hård smäll samtidigt som jag på något sätt lyckades vrida knät lite.

Efter det har det inte blivit bättre utan är till och från hela tiden. Jag har vart hos sjukgymnast och skickas inte vidare till läkare för att det inte är tillräckligt 'illa'. Utan det jag kan göra är att träna och hoppas att smärtan inte känns. Sjukgymnasten menade att det KAN var två saker, och se då mitt kan. Menisken har fått en smäll vilket i sådana fall kan vara en spricka eller att en 'bit har lossnat', och att mina 'muskelleder är så pass slitna att dr kan vara på gränsen till 'av'. Det enda som då hjälper mot detta är träning. Lätt att säga till någon som har satt sin fot på ett gym max två gånger utanför idrotten!?😅

Vad ska man då göra med den informationen som ung? Att det KANSKE är dessa två saker. Denna helg har jag haft så ont att jag knappt har kunnat gå, fått äta värktabletter för att jag ska kunna göra något.

Jag skyller inte detta på någon förutom min egen klantighet. Men det är fortfarande svaret KANSKE som gör det jobbigt, för vissa dagar vill jag bara gråta för att jag har så ont, medans vissa dagar känns det knappt, bara ett obehag i knät när jag använder det.

Kände att jag ville skriva av mig lite för jag gnäller mycket om det. Det känns som om jag skriver det i stället kanske folk jag känner förstår varför jag gnäller så mycket.

Tack för att jag fick skriva av mig!

  • 81 readers

Likes

Comments

Jag skulle verkligen vilja ha en knappmobil just nu. Naglarna var så hårda att de gick av långt in... lite svårt att skriva på en touchmobil faktiskt!

Men det är väl min vanliga otur.

  • 96 readers

Likes

Comments

Alltså bara för att jag är så seg på att blogga så blir det en till "yesterdays" haha!

Påväg till jobbet och på jobbet... den sista är från när det var väldigt dött, alltså lite folk + mycket var gjort!

Alla sa att jag såg ut som en vampyr? Vaddå? Bara för att jag inte sminkat mig sen högstadiet haha! Då såg jag ut så varje dag om inte värre!;)

  • 120 readers

Likes

Comments

Ja det är dags att ta fram vinterkläderna! Nästan i alla fall! Tillräckligt kallt när man slutar jobbet 23 och ska gå hem...

  • 114 readers

Likes

Comments

Vart ett par nya saker, tröjor underkläder osv.

Känner att jag inte hunnit med så mycket bloggande efter vi var där... När jag kom hem tog jag det bara lugnt sen har jag jobbat. Igår jobbade jag eftermiddag och stängde så var lagom pigg när jag kom hem. Sov till 10.30 idag 👍 behövdes!

Just nu gör jag inte mycket alls. Mår halvdåligt då jag tror jag håller på att dra på mig en rejäl förkylning! Huvudvärk, ont i bihålorna och halsen, inte så trevligt!

Kram så länge!

  • 171 readers

Likes

Comments