Header

Efter snart 7 dagar avklarade på jobbet så får jag lite ledighet igen! Min rygg är helt paj. Inget förutom att ligga på rygg på golvet, vilket jag inte gärna gör på jobbet för det skulle ju se lite roligt ut, hjälper.

Därför hoppas jag att det går över när jag är ledig. Jobbar nästan hela nästa vecka, det kommer jag inte klara om ryggen är paj. Fast jag tror det kan vara träningsvärk också. Jag kom till detta jobb helt otränad och med vissa skador. Lite av det är faktiskt bättre av allt jobb!

Detta fick bli min middag. Det såg mycket godare ut än vad det var. Det enda som var riktigt gott var pastan och kycklingen.

DET ÄR EN FÄRDIG SALLAD! Jag gjorde den inte själv.

  • 47 readers

Likes

Comments

Här hoppas man på att våren är påväg och så ser man detta... Solen skiner iaf, man får väl hoppas väderrapporten har fel!

Gick precis upp, legat halvvalen i sängen ett tag. Jobbar ju eftermiddag idag så känner att det inte gör så mycket. Så nu väntar jag på att kaffet ska bli klart så jag kan piggna till lite! Råkade göra fem koppar kaffe så får se hur mycket jag får i mig haha!

Kram!

  • 50 readers

Likes

Comments

Börjar bli finare väder nu!

  • 50 readers

Likes

Comments

Idag är det rätt skönt, får både gå till och från jobbet när det är ljust! Vilket inte hänt så ofta eftersom det vart vinter och mörkt ute.

Har sovit bra mycket mer i natt vilket är skönt. Dock känner jag mig tröttare än när jag gick upp 6 i går!

  • 60 readers

Likes

Comments

Va vad gör jag vaken nu?!

Jo jag ska jobba förmiddag. Idag och i morgon. Det är dock skönare i morgon för då öppnar vi 08.45 inte 06.45.

Jag är inte speciellt pigg, kunde inte sova inatt. När jag somna sov jag dåligt, inga drömmar eller så har bara problem att sova ibland.

Har fått minst fyra timmars sömn iaf! Det ska nog räcka, schema tiderna är ju ändrade från att vi slutade 16 till 15. Så jag kommer nog överleva!

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen promenera till jobbet alldeles strax!

  • 65 readers

Likes

Comments

Jag har ingen aning om vad jag ska använda för rubrik.. jag ska ju inte skriva om något speciellt precis?

Idag har jag verkligen inte gjort något alls.. typ kollat på serier hela dagen? Vädret är så deprimerande, vill ha sol och värme så man blir lite mer motiverad att vara ute!

Det skulle vara så skönt att ut på sjön och fiska till exempel, men jag har dåligt tålamod så därför sitter jag helst inte ute i dåligt väder och fryser i onödan!

Ja, det var väl typ allt jag hade att säga.. Jag ber också om ursäkt för att det inte blir så många inlägg för er som faktiskt följer mig och tittar in då och då. Men det är mycket på jobbet och jag är helt slut. Blir inte mycket vilande!

Hej så länge!

Bild från julaftonshelgen när jag va på jobbet 👍

  • 100 readers

Likes

Comments

Jag kände mig väldigt söt på bilden ovanför. Not!

Jag är trött idag. Hade larm från 8.30-9.30 men vaknade inte förrän 10.30... hatar att vara trött. Visst är det skönt att sova men det är tråkigt att vakna sent, det känns som hela dagen blir förstörd.

Nu ska jag greja lite! Blir kanske ett inlägg senare!

  • 125 readers

Likes

Comments

Nu var det verkligen ett tag sedan! Jag har jobbat mycket och faktiskt vart sjuk en hel del.

Jag har inte haft orken eller känsla för att blogga. Har vart så stressad att jag inte gjort något alls knappt. Har blivit en massa datorspelande faktiskt.

Jag är fortfarande inte helt frisk efter en vecka med feber och bihåleinflammation. Hostar mycket fortfarande. Men inte kan man låta bli att jobba för det!

Efter en veckas ledighet från jobbet och fortfarande inte helt frisk så måste man ju jobba ändå!

Har faktiskt jobbat idag så det är därför jag bloggar så sent! Började i fredags igen efter en veckad ledighet.

Hoppas ni haft en bra dag!

  • 123 readers

Likes

Comments

Vart ska jag börja någonstans?

Har inte haft tid för bloggen så därför har det inte blivit så mycket. Det känns som man stressat hela veckan för att jag visste att den här helgen ska jag jobba. Visst är det lite tråkigt, men det som är skönt är att nyår kan firas ändå!

Har fått många klappar och självklart har jag shoppat på mellandagsrean! Jag ska försöka ta kort på något och lägga ut här så det blir lite mer färger!

Kom på att jag hade en bild på en kopp jag fick! Dom är ju faktiskt lite roliga och perfekt storlek på kaffekopp för mig!

Jag vill oftast ha stora koppar, mycket mer kaffe plus att jag dricker långsammare och får njuta mer av kaffet!

  • 226 readers

Likes

Comments

Oh my, jag har mycket att berätta!

Nejdå, jag ville bara att ni skulle tro att jag har haft mycket att göra eftersom jag inte bloggat på flera dagar.

Jag började jobba i torsdags igen efter min lediga vecka och har faktiskt vart helt slut. Har jobbat kväll fyra dagar i raken, det tar på huvet haha!

Jag är en morgonmänniska!

Här är i alla fall tre bilder jag tagit. En på katten efter vi vart ute med honom i snön, han var helt slut och somnade nästan vid matskålen!
Den andra är på vårt sovrum, insåg att jag inte lagt ut så mycket bilder, + det var trevligt med det lilla julpyntet.
Den tredje är en bild från en av dagarna då jag gick till jobbet! Himmelen såg så himla cool ut, nu lyckades jag inte fånga det på bild lika bra som det såg ut.

  • 289 readers

Likes

Comments