Men Såå svårt när allt är jobbigt!
Igår var vi inne på Neonatalavdelningen många timmar och träffade2 olika läkare och sköterskor. Dom gjorde UL på hjärta och lungor igen. Tog 5 olika rör med blod, massa olika parametrar och även urinprov. Läkaren ville ni gå vidare med utökade undersökningar nu och även kontakta Lund igen för att se om dem vill titta på honom.
Jag är helt slut och de märker barnen som trotsar mer än vanligt! (Är de trots när dom är 9 och 12 😅)
Så kvällsångesten börjar typ runt 17.00...
jag är så trött så hade velat lägga mig vid 20.00 varje kväll med Milo men fungerar inte riktigt!
Jag hoppas att de är som jobbigast just nu och att allt kommer lätta för så här går inte och ha de..

Bjuder på en bild från sjukhus hissen.. ser pigg och glad ut! Skenet kan bedra..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger på minus 1000.. nog att man sover dåligt nu i 18 år framöver MEN jag hade uppskattat mer än 1 timmes sömn Milo!! Din mamma är död, ögonen går i kors och migränen knackar på..
Nu sover den lilla marodören gott med bröstet i munnen och minsta lilla rörelse från hand avelsmamma gör att han ger ifrån sig illvrål..😬

Och en väldans tur att pappan i huset åker iväg snart ända till fredag natt så man har hela veckan själv 😔

Tack och Hej! Nu ska vi försöka slumra 5 minuter..

Likes

Comments

Att amma är världens mest naturliga sak att göra men ändå krävs de lite sammarbete mellan mamma och barn för att det ska fungera!
Och när de väl fungerar är de hur smidigt som helst att alltid ha maten med sig! Att det är super mysigt gör saken inte sämre 😍

Vissa nätter sitter han fast där hela natten och vissa kvällar släpper han inte taget 5 min men man får se de som många mystimmar i soffan istället för allt man inte hinner göra 😅

Idag har jag varit och myst med Kimsan ❤️
Och innan dess var Sofie här och fikade 💜

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har Milo luftat lungorna rejält. De sägs att de är nyttigt ibland 😬
Vet inte varför han inte kommer till ro idag utan bara kränger, spänner och krampar hit och dit.. kanske magen som krånglar!
Bytt 10 blöjor redan idag.. men de är i och för sig som de brukar vara! Går typ 20 stycken på en dag! Tur jag vet vart jag ska lägga barnbidraget iaf 🎭😝

Nu dags för lunch och försöka städa i ordning lite.. vi får se vad knoppen tillåtet.. 😘

Likes

Comments

Och lilleman har gått upp fint! 4850 g tung 😍
Nu väntar vi på doktorn så får vi se vad han säger, men andningen har blivit mycket lugnare under helgen så håller tummarna att de är någonting som självläker och går över av sig själv!

Annars är de kaos hemma som vanligt 😝 Robin tycker hans mamma är lite tråkig som sitter hemma med bebis och Nova har ballat ur som aldrig förr, vilket resulterade i mobilfritt i någon vecka eller 2, brukar ha super bra effekt 🙈👍

Sover gör jag typ aldrig känns de som och man vandrar forfarande runt i någon slags dimma men en lycklig dimma såklart!
Nu är de bara ett nytt hus och några snälla barn som jag önskar här näst, går det och ordna?
💜

Fick Såå himla mycket fint av Ida när hon kom
Besök! Nästan så jag skämdes, tack snälla Ida ❤️❤️

Likes

Comments

Och jag är grymt imponerad av kroppen, hur den kan gå tillbaka någorlunda efter så kort tid!
🌸 huvudet hänger fortfarande inte med så bra men det kan ha med sömnbristen att göra kanske 😬
Några rutiner finns inte med varken mat eller bebis eller syskon. Allt går på lite halvfart och jag är glad om vi hinner hälften av vad jag velat..
om jag fått välja så hade jag legat i sängen 24 timmar om dygnet och blivit servad mat och dryck 😍

Men de går ju sådär med en man som jobbar iväg hela veckorna och 3 barn som behöver uppassning!

Milo har permiss från Neo till på måndag och de känns skönt att han lugnat sig lite med andningen! 🙌🏽🙌🏽

Jag har alltid tyckt att människor är hysteriska när dom håller på att komma i sina gamla kläder efter bara några dagar efter förlossningen! Men Herregud, jag gick upp 16 kg under graviditeten och har gått ner 15 kg redan..
visst att man är mjuk och degig på sina ställen men ändå! 💜

Likes

Comments

Så himla stökig och bökig har han varit inatt Milo och under dagen! Vet inte riktigt vad han vill. Inge äta och inte sova iallafall. Jag tänkte jag skulle lagt mig med honom men så fort jag lägger ner huvudet på kudden så börjar han stöka och grymta igen! 😫

Hoppas han vill sova gott inatt för 2-3 timmar
Räcker inte för hans mamma. Iallafall inte om man vill ha en trevlig konversation med mig 😬

Likes

Comments

Värsta tiden i mitt liv.
Lilla korven har haft en tuff start i livet med både infektion som behandlats med 2 olika antibiotika. Han har legat med syrgas och olika flödesbehandlingar, sondmatats samtidigt som jag försökt få igång min mjölk och även gått igenom 100 oliks undersökningar med UL på hjärta, hjärna och röntgen på hela kroppen. TROTS de och all kompetent personal där inne så vet dom inte vad som är fel. Men att de går på rätt håll vet dom då han ökar i vikt med enbart amning och hans infektion är på väg bort .

Jag har slitits mellan hopp, förtvivlan och sorg över att saker och ting blivit som de blivit och jag har gråtit 10 gånger per dag av både sömnbrist och otillräcklighet. Mitt i allt detta finns de 2 andra barn som ska anpassa sig och finna sig till rätta. Jag hoppas och ber att de ska komma en lugn period där vi alla 5 kan slappna av och såklart alla nära och kära som är oroliga och vill hjälpa till så gott de går, tack ❤️

Än så länge har vi permiss nattetid och läkarbesök varje förmiddag för att ta nya prover och göra nya undersökningar så det är därför jag kanske inte svarar eller kan ta emot besök som andra nyblivna mammor men så fort han repat sig lilla Milo och älvens hans slitna mamma så ska alla som vill, få träffa oss 💜

Likes

Comments

Det började med att barnen åkte till mamma för att jag kände att de nog kunde vaga dags (blivit lurad av lilleman ganska många gånger innan) på torsdag kvällen.. natten gick och vi sov som stockar både jag och Andreas.
På morgonen hämtade vi hem barnen igen då bebisen inte ville komma ut ändå.

Morgonen började med värkar som var som mensvärk.
Andades igenom dom utan problem.
Ringde ändå förlossningen och sa att jag kommer någongång under dagen. Hon tyckte såklart jag kunde avvakta men jag kände att idag är de på riktigt..

Vi hittade nya barnvakter och åkte mot förlossningen runt 13.30, blev uppkopplade på ctg maskin och undersökta.. öppen 2-3 cm 😫
Vi tänkte detta tar lång tid.. hon frågade om jag ville ta mig ett bad så vid 14.30 hoppade jag ner i badet och Vi låg och pratade och skrattade jag och Andreas 😍

Han frågade om han skulle handla lite godis till oss eftersom vi troligtvis skulle bli kvar hela dagen. Jag tyckte de var en bra idé så han sprang ner till kiosken.

Jag ligger i badet 1 timme och tycker livet är rätt behagligt ändå, värkarna gör inte speciellt ont och jag hade öppnat mig till 4 cm i badet.

15.45 känner jag att jag inte vill bada mer och jag tar mig in i förlossningsrummet igen. Värkarna flög på mig och gjorde nu riktigt ont.. pratade med barnmorskan om EDA. Kunde knappt prata mellan värkarna då de inte fanns någon paus.
Andreas var fortfarande inte tillbaka..
jag börjar känna tryck neråt och sög tag i lustgasen och skrek att NU kommer han.
Det är inte möjligt för du är bara öppen 4 cm sa barnmorskan. Men ut skulle han och någon tid för bedövning eller EDA hanns inte med, denna gången heller..

Ville stå upp och föda men oförmögen att vända mig om så fick de bli ryggläge.
Andreas kom innan krystvärkarna satte igång riktigt och några krystvärkar senare var han ute.
Satt fast lite konstigt med axlarna och var medtaget så Andreas fick följa ned barnläkaren ut och övervaka honom 45 min.

Den tiden var den längsta i mitt liv. Grät, skakade och undrade om hans ens levde.. fy f*n alltså..

Fortsättning följer.. liten vill ha sin mamma nu ❤️

Likes

Comments