En för tidig födelsedagspresent till mig själv kan man säga! Ny jacka, jeans och 2 tröjor. För de är jag baskemej värd 😝

Likes

Comments

Överst från Milos farmor Marie och underst från moster Becca 🙌🏽💜

Likes

Comments

Aldrig haft en sån här stockning innan. Feber, ont i kroppen, migrän och extremt ont i brösten. Har varit uppe och pumpat ur en massa gånger inatt då Milo inte velat äta 🙄 han skrek i 3 timmar igår kväll, helt hysteriskt så gav han lite ersättning och då somnade han som en gris! Han var nog hungrig och fick inte ut så mycket.

Sånna tillfällen önskar man bara att man var 2 hemma som kunde hjälpas åt även om barnen var jätte duktiga och hjälpsamma.

Nu börjar alvedon’en värka så måste ta en dusch då de dryper om mig! ☺️

Likes

Comments

Igår hade Milo en riktig sov dag och natt. Sov hela natten med bara 4-5 uppvak med matning men somnade gott om efter. Vi skickade barnen till skolan och gick och la oss igen och sov 2,5 timme till.. så jäkla skönt 😍

Sen gick hela dagen i snigelfart.. Milo vaknade bara till och åt och tittade runt sig en stund innan han somnade igen. Nästan 24 timmars sömn. Kanske hjälpte de med mina knep för att få honom att bajsa ut riktigt 😂🙈 för knorrig mage har han inte haft direkt.

Inatt däremot har han varit vaken lite till och från och uppe är vi sen 5.00 😆 men gör inte så mycket. Ska gå och vila en stund snart.

Känns förresten sorgligt att ha rensat ut alla 50 och 56 kläder!! Min bebis. Snart är han uppe på stl 68 😱

Ha en bra dag 💗

En tjockis i matkoma!! Mjölk på hakan, dubbelhakor som man vill äta upp, massa hormonplitor på kinderna och Einsteinhår!
Bebisar kan också ha mindre bra dagar 😂 mammas älskling 💜💜

Likes

Comments

Barnen har varit Såå hjälpsamma och duktiga i eftermiddag o kväll. Ni som känner min barn vet att de inte tillhör vanligheterna så måste hedra dom lite i bloggen när de väl händer 😝
Varit på neo idag. Hurdan bilförare jag va imorse efter 45 min sömn kan jag inte svara på men in kom vi.

5710 g tung och 60 cm lång var den stora pojken idag 😍
Han har haft en del skrikiga dagar och nätter men ikväll somnade han gott hos storebror. Hoppas hoppas han sover gott inatt och vi andra också! Annars får pappan ta över några timmar när han kommer!

Dags att lägga de 2 andra 🤗

Likes

Comments

Kommer ibland. Inte varje dag längre. Tagit lång tid att jobba bort de men ibland kommer de tillbaka som en rekyl..
Jag har dåligt samvete för barnen och att inte räcka till.
Jag vill bara sova och kan då ibland välja bort vissa saker. Men jag VET att jag måste göra detta för mig och även för oss. För att orka men ändå.

Inatt tog Andreas Milo några timmar så jag skulle kunna sova. Somnade inte innan 2.00 men sen fick jag några timmar innan jag smög ner ovh hämtade upp Milo igen och fortsatte dvalan. Jag är en person som är extremt känslig mot lite sömn. Önskar för allt att jag klarat de bättre men gör inte de. Blir så extremt ”dålig” utan sömn.. dock är jag glad att amningen hjälper mig att klara mig på minde sömn just nu!

Idag åker pappan i huset igen efter 5 dagar hemma 😢 hade gärna haft honom hemma första 3 månaderna iaf 😅💜

Köpte ny gunga till Milo igår. Han gillar den verkligen så det var nog väl investerade pengar 🙌🏽😆

Likes

Comments

Igår natt sov jag hyfsat bra eller Milo sov ganska bra och jag likaså. Fick sovmorgon också. Inatt var däremot katastrof.. jag har inte sovit mer än 20 min och har pendlat mellan svimfärdig och övertrött till klarvaken och pigg. Har försökt gå och vila flera gånger idag men inte lyckats somna en enda gång 😫

Det låter som man halshugger Milo om han är hos någon annan än mig när han är på de humöret och de ljudet kan inga ögronproppar ta bort..

Vi åkte in till Karlskrona för att fördriva tiden lite och Robin kunde köpa sig en födelsedagspresent (eftersom hans föräldrar inte hunnit fixa någonting tills i fredags)
Att ungen inte kunde önska sig nåt heller gjorde inte saken bättre 😂
Men nu har han fått både en sparkcykel, enhjuling o en massa små hundar från schleis 🙌🏽

Likes

Comments

Tack för allt idag och all energi du ger 💚

Likes

Comments