Tänkte att jag skulle börja lite mjukt och köra ett "veckans tips" som första inlägg!

Tänkte tipsa om 3st silvershampon eftersom det är väldigt många som är blonda nu och det är väldigt svårt att hitta ett bra silvershampo!

Har valt att ta 3 olika prisklasser, så att man kan hitta ett som passar prismässigt!

Jag personligen är helt kär i "Fudge", det är väldigt starkt och det är lätt att det lämnar lila skiftningar i håret så man måste vara väldigt försöktig när man har i det i håret för det är lätt att man råkar ha i det för länge, men är man inte rädd för att få lite lila hår så är det ingen fara!

Fudge ligger på 199kr och är lite svårt att få tag på, jag vet att NK har allt från fudge så där kan man få tag på det för det mesta, det tar dock slut väldigt fort för det är ett populärt märke!

Ett som är lite lättare att få tag på och några kronor billigare är Lanza's. Det är lika starkt som fudge men lämnar inte "missfärgning" lika lätt. Lanza ligger på 189kr och går att få tag på hos dom flesta frisörerna som säljer deras produkter.

det sista jag vill tipsa om är Lush daddy-o, det är lite dyrare än fudge och lanza om man vill ha den stora flaskan, man kan få 3 olika storlekar och priserna är 100ml 95kr, 250ml 195kr och 500ml 295kr. Detta silvershampot lämnar rosa färg om man har i det för länge, men vill man ha rosa hår kan man bara lämna i shampot i 20min eller längre så får man en fin pastell rosa färg! Detta är även snällt mot håret då det innehåller sjögräs och lavendel som återfuktar håret och är alltså inte så skadligt för håret som dom flesta silvershampon!

Hoppas detta var ett användbart tips för blondiner som vill slippa orange/gult hår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments