Kunde fan inte fått bättre dyrt på festivalsommaren! :')
Grymt awesome musik, grymt awesome folk och massa grymma minnen :')

This is life! <>

Förövrigt är jag just nu påväg till Stockholm med min kusin Linn för att imorgon vara en av de 50 000 som kommer trängas på gärdet när Sthlm Fields äger rum! ;D \m/
Thrash, bitches! ;) \m/


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 429 Readers

Likes

Comments

Det närmar sig drastiskt till årets första fetival och såfort grupparbetet i skolan är klart för dagen ska jag och Jonas dra och införskaffa oss proviant för att klara av den hårda, underbara helgen som väntar oss!!:'D  • 474 Readers

Likes

Comments

Det blev längre frånvaro än jag räknat med men jag har verkligen haft annat att tänka på! det har varit så jävla mycket just nu!

Men nu när jaa har lite tid innan käk o stallet så passar jag på att slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever i alla fall!

Snart Börjar livet! 

På FREDAG smäller det, då drar årets första festival igång (om man bortser från Reaggefestivalen i skärblacka som jag jobbade på med fritidsgården jag är timmare på och Vallarocken som är en endagsfestival som musikprofilen i klassen håller i). Jag är så jävla taggad! METALSVENSKAN på fredag och det kommer bli så jävla Röj!

sick Line-up med band som Saxon, Helloween, Kreator, The Haunted, Nifelheim, Freedom Call o Pentagram mm som kommer bli ett måste att se :D 
Likes

Comments

Påskhelgen har inte varit den bästa! Jag är singel igen och det känns inte så jävla kul! Känns så jävla jobbigt men jag har iaf haft tid att rida och som plåster på såren ringde min faster och meddelade att jag ska med till USA nästa sommar!!! Fucking awesome!

Så glad ändå trots allt för tillfället! För nu är jag chockad o allt, allt känns så konstigt o overkligt!

  • 644 Readers

Likes

Comments

Kvällen var kanon, med gammalt och nytt folk och metal och band som levererade!! \m/

Mina vänner från In Agony gjorde suveränt ifrån sig och Chugger som jag hörde för första gången igår var oxå jävla bra att headbanga till men roligast var ju ändå att få se The unguided, igen och på så nära håll! :) tredje gången gillt och då fick jag träffa dem :D (utom skrikaren) 

Fick även ett plektrum mellan boobsen av basisten i Chugger och ett direkt i handen av gitarristen i The unguided :) 

Hela kvällen blev lyckad och idag känner jag mig stelopererad av träningsvärk xDJag och basist, gitarrist och trummis från The unguided


Jag och basisten


Jag och sångare/gitarrist


Gitarrist från Chugger
  • 681 Readers

Likes

Comments

Äntligen min välförtjänta långhelg och det blir rida av varje dag :)
Ikväll blir det dessutom konsert på L'Orient ;)
Mina vänner i In Agony spelar där med The Unguided, ett band jag lyssnade mycket på för ett par år sedan och som jag sett två ggr innan ;)

Gonna be fun!
Men först ska det lassas en vagn Hö och sen ska rockasta fixa sig inför kvällen ;)


  • 682 Readers

Likes

Comments

Ja det är så som helgen har sett ut mer eller mindre.
Fredags blev att vara hemma och det slutade med skräckfilmen "Friday The 13th" med mamma och fy fan den var skabbigare än jag trodde!

Lördagen bestod av stallmöte med lovande resultat! Nööjd och det känns faktiskt riktigt bra! :) Elin och jag gav oss därefter ut på ritt, red till Sandra som följde med oss ner till skön där vi hade en liten picknick :)

Några timmar senare var det stan som gällde, middag på Harrys med brudar o Robin(cornelias sambo) och sedan utgång på platens, i Jossans ära :)

Träffade massa härliga människor så jag måste säga att det blev en lyckad kväll! :)


  • 724 Readers

Likes

Comments

haha igår morse såg jag för första gången Steel Panthers nya video till deras låt Gloryholeo fan vilken rolig låt och video. Satt och skratta för mig själv på bussen XD

Steel Panther de gamla stollarna! höhö, ska bli jävligt intressant att få se dem på skogsröjet i sommar :D lm/

Deras video gjorde min dag! 


Likes

Comments

Är verkligen sjukt trött och vill verkligen vila! Snart dags att krypa i säng o det ska bli riktigt jävla gött!
Jag är däremot väldigt stolt som tränare då gymnasterna i truppen var asduktiga idag(igen)!! :D

I helgen är det fest igen o denna gång är det jossan som ska firas och det ska bli kul! Det ska dessutom bli bio hemma hos viktor med några andra i klassen på fredag efter skolan och så ska jag försöka vila och fixa lite i rummet i helgen med. Det behövs verkligen stödas igen! :p


  • 736 Readers

Likes

Comments