Header

Min roommate kom och plockade upp mig direkt efter skolan och vi begav oss till Plantagen för att utöka blomsterfamiljen ytterligare. Jag lyckades få med mig en blommande liten kaktus hem samt en rosa blomma av okänt slag. 

Dock så står kaktusen under en liten glaskupol för att förhindra att katten ska ta sig friheten att sticka nosen på den, det blir lite jobbig stämning då vill jag allt påstå!


Likes

Comments

Då har jag ''äntligen'' fallit för grupptrycket och börjat tycka att stringhyllor är bland det vackraste som finns(nästan i alla fall). Speciellt vita med hängande blommor i kanterna.
Så behovet av att införskaffa en och hänga i min sovalkov har hamnat på en barnslig nivå, ni vet det här ''jag måste bara ha den''. Vilket egentligen är så fruktansvärt löjligt. Speciellt eftersom att en ny kostar runt en 1000-lapp och att man för tillfället lever på CSN-lån. Det kan vara som så att en stringhylla är det första jag införskaffar mig när jag hittat ett deltidsjobb!  

Likes

Comments

​I fredags kikade solen fram och jag tog chansen att plocka fram min nya klänning från Collectif. 
Jag hade nämligen en sådan löjlig tur när jag var i London sist, vi gick in i närmsta Collectif butik endast för att inse att det var 50% på i princip allt i butiken! Lyckan var ju total, även om jag egentligen hade satt shopping stopp för mig själv. 
Så resten av det köpte under det lyckoruset kommer antagligen att poppa upp allt eftersom! 


 

Likes

Comments

Okej, rubriken kan har varit en liten lögn. Sista bilden ner till höger är faktiskt från i lördags, men ändå!
Det har varit galet stressigt att hinna med allt som ska göras. Man ska träna, laga mat, socialisera sig och möta nya människor samtidigt som man ska lyckas plugga och förstå nya ämnen.
Men det är fruktansvärt roligt och bitarna faller mycket sakta på plats och det man har börjat hitta sina små trygga zoner. Det är egentligen bara plugget jag har lite att komma ikapp med, men förhoppningsvis kan jag ta igen det idag och imorgon. Sen skuttar vi vidare till nästa stora grej, nämligen den första tentan!

Likes

Comments

Förra veckan vart jag långledig från skolan och passade alltså på att åka hem till Växjö och stanna i 1.5 vecka. Ska man ändå åka tåg i cirka 5.5 timmar så får man ju passa på att stanna så länge man kan! 

Under min vecka i 

Likes

Comments

​Hela dagen har spenderats med att springa runt på Ullared som tyvärr var sprängfullt med människor. Så det var trångt, bökigt och såklart fullt av bittra tanter (mig själv inräknat). 
Som alltid kommer man hem med så fruktansvärt mycket mer än vad man tänkt sig, men skillnaden denna gång är att jag faktiskt bara köpt vettiga saker. Inredning till lägenheten i Uppsala, en årsförbrukning av underkläder/strumpor, sminkborstar och baskläder. Sådantdär som helt enkelt är så löjligt att lägga pengar på, så jag såg helt enkelt till att få det överstökat för att slippa köpa schampo av dålig kvalité när CSN lånet tryter och så vidare. Min strategi som student är helt klart att hamstra på mig det viktigaste så snabbt som möjligt för att slippa det senare! 

Nedan har vi en väldigt liten del av det som fick komma med hem. De stora favoriterna är helt klart trälådan med örtfröer som sås i fönsterblecket och de virkade tabletterna till köksbordet! 

 

Likes

Comments

​Min inre nörd vaknade till liv igår när jag rotade igenom kläderna som finns kvar i Växjö och hittade min Batman tröja bland t-shirtsen.  Den gamla tecknade serien av Batman är bland det bästa jag vet, det är något speciellt med hela old school temat som inte kan jämföras med det nygjorda! 

Likes

Comments

Igår så tog jag tåget från Uppsala till Växjö för att spendera ett par dagar på hemmafronten. Eftersom Ola och majoriteten utav mina vänner jobbar under dagen så hade jag planerat att packa upp min lilla väska samt att börja plugga för fullt.
Den planen sprack såfort jag vaknade, morgonen spenderades i telefonkö för att reda ut lite fakturor som strulat. När deyt väl var utrett så råkade jag gå förbi polen och fastnade totalt. På bilden har vi en Cross knee release. Nu är det säkert en månad sen jag dansat något och gud vad kroppen förändras på den tiden. Det var riktigt tungt idag och huden är ovan vid att det bränner!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos Pauline med att pussla, äta godis och med att bara hänga. Lukas svängde även förbi och hjälpte till innan det var dags att bege sig.

Det måste vara år sedan jag la pussel annat än barnpussel med syskonbarnen. Men gud så himla rofyllt det är på något vis! stoppa verkligheten för ett slag!

Likes

Comments

I och med att jag missade majoriteten utav första veckan samt var sjuk så missade jag i princip hela insparken.
Men som tur var visade det sig att blandade lärarstudenter är de mest sociala människorna som finns. Igår ägde vår första sittning rum, nämligen ''sexan'' som var en typ av fulsittning där alla kom utklädda.
Vi var indelade i lag höst (ett lag för varje årstid) och skulle alltså klä ut oss i hyllning till hösten. Men att knåpa ihop en utstyrsel på ett dygn när 90% av alla mina kläder befinner sig i Växjö är inte det enklaste. Så jag körde ett simpelt tema, nämligen höstfärger. Det innebar alltså att jag hade min enorma halsduk under kvällens alla bravader!

Likes

Comments