Header

Var igår på en av bilträffarna som anordnas vid mitt jobb på tisdagar! Mycket trevligt trots att min förkylning jag har nu slog till riktigt ordentligt... Men de gick ju ändå! hörde nåt om att det i alla fall var minst 200 bilar där!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har varit mycket upp och ner gångar i mitt liv. de senaste månaderna har det mest bara gått ner.. Jag har tappat motivationen, glädjen med att göra saker, synen på mig själv, lusten att vara jag.
Har varit ett helt virrvarr med läkare, psykologer och medicin.
Men det är okej. Jag skriver detta mest för mig själv. För att få ut i ord att det är okej att må dåligt. man får faktiskt det! Ibland måste man släppa tanken om att man måste vara glad och trevlig, ha allt på plats och allting i sitt liv ordnat. det är okej.
Det är okej att må dåligt. Jag vet ju det och att det är lite dumt att få ångest för att man har ångest. Men det är okej.
Det är okej att inte klara av att kolla på tv för att man får ångest av vad människorna i programmet gör. Det är okej att inte orka träffa sina vänner. Det är okej att ligga kvar i sängen till kl 1 på dagen vissa dagar. Det är okej att vara uppe halva nätterna för att man inte kan sova.
Det är okej att inte orka vara.

Likes

Comments

Ja då var man tillbaka igen! hehe
Som vanligt mycket som har hänt.. Fått in nya månniskor i mitt liv, blivit av med människor jag trodde var nära, fått ett nytt jobb osv osv! Mycket bra och lite mindre dåligt! så ganska bra balans i mitt liv just nu!
Trivs fortfarande i huset! Trots att det e lite skumma saker här men det får vara så!

Det är väl som det ska vara nu

Likes

Comments

Nu har vi kommit ganska bra i ordning i vårt nya hem! Trivs väldigt bra här men börjar fundera lite på vad man kan göra för att förbättra innuti, väggar o golv osv! men det hör väl till!
Katterna trivs också! O lilla Dixie har börjat bli rn riktig kelgris fast båda två är fortfarande lite osäkra när man går förbi dom! Dom fick träffa en hund för några dagar sen vilket dom inte gillade men det börjar också fungera nu (har Bella hos mig igen) och ja.. Dixie verkar bli mer hund än katt.. Går iväg med små pinnbitar och nu även äter hundmaten (stora torrfoder bitar) och ligger o ser ut att vänta när Bella tuggar på ett ben.. Hehe ja hon e speciell den där lilla damen!
Har för mig varit mycket jobb intervjuer och dom flesta har gått bra! Men har tyvärr inte kunnat stanna på nåt jobb.. Min diabetes har krånglat otroligt mycket och jag blev sjukskriven pga att jag halka och slog mig riktigt ordentligt flr någon vecka sen.. Tant.. 😅😂
Börjar fundera på vad jag egentligen vill göra.. Har inte riktigt kommit underfund med det ännu men jag kämpar på!
Det börjar ljusna i alla fall med det mesta.. Jag ska bara hitta mig själv tror jag och få ordning på min diabetes.. Det är inte lätt men det ska gå!

Firade 2 år med min karl härom veckan å.. Fan hela 2 år!! Helt otroligt

Likes

Comments

Känner att det börjar bli dags för att tänka lite på min hälsa nu.. Vet att jag på senare tid har gott upp en del i vikt o jag trivs verkligen inte med detta just nu..
Så! Tack vare att jag här om dagen fick tag på en yoga matta (gratis) så ska jag först och främst börja med det varje dag! Hitta nåt på youtube som är som en 30 dagars utmaning så varför inte tänkte jag! Är på dag två nu hehe
Har ju hört en hel del hur yoga ska påverka en så det känns som det kan passa mig o min situation rätt bra!
Ska även försöka dra ut o gå minst 45 min varje dag! så en timme motion på ett eller annat vis varje dag måste jag väl ändå ta o palla med tycker jag.
det är ju en börjn i alla fall.. Nästa steg e väl att börja tänka på mat intaget.. Men det blir lite svårare i o med min diabetes.. Men ska fundera o pröva mig fram så kansle den också kan ta o lugna ner sig lite o få ordning på till slut!

Likes

Comments

Trött ångestfylld och taggad. Ja det är jag just nu.. Men vi kör på o packar o fixar för nu är det bara 10 dagar kvar tills vi flyttar! Hurra!!
Blir så irriterad eller nej... Mer frustrerad på karln jag bor med.. Vem packar? jo jag.. Vem fixar det mesta som behöver fixas innan flytt? jo jag.. Vad gör han? inte mycket.. Han har inte packat en enda låda.. Är det bara mitt jobb? det tycker jag inte men han verkar tycka det för så fort jag frågar om han ska hjälpa till så blir han antingen irriterad eller så hjälper han till i 5 min o sen sätter han sig ner o en stund efter det så är han trött o ska lägga sig o vila.. va fan händer??? har aldrig sett han på detta vis o det är inte en sida jag gillar speciellt mycket.. Men vet inte alls vad jag ska göra.. Blir bara trött..

men men en annan sak har hänt! Syrran var här en sväng o blev förälskad i vår nyaste katt Dixie, som aldrig riktigt vågar sig fram för att umgås med oss.. MEN efter syrran åkt så har kissen börjat vara med oss och hon hoppar till o med upp o sover med oss eller sitter här vid bordet.. Vet inte vad som har hänt men jag klagar då inte! Verkar som hon har accepterat sitt öde med oss nu så välkommen till familjen på riktigt älskade Dixie!

Likes

Comments

Nu planerar vi faktiskt för att flytta.. Äntligen! Det kommer bli lite hårt med ekonomin men vi hoppas på att lösa det o ja kämpar för det.
Men det måste gå. Ingen av oss vill uppleva en vinter till i husvagnen... Det blir för kallt... o det blir också bättre för våra små katter!
Tror också att det kommer hjälpa min o pojkens relation... vi är inte tillsammans längre tekniskt sett men vi jobbar på att vi ska bli det igen o få det att funka  fortfarande finns kvar
Blodsockret är lite bättre! är inte hög hela tiden nu så verkar som jag börjar få fason på det nu!
Hoppas på ljusare tider

Likes

Comments

I drygt en månad har mitt blodsocker varit helt omedgörligt.. De senaste 2 veckorna har varit värst.. Vad jag än har gjort har jag inte kommit under 12 mmol/L

Nu har jag tröttnat ordentligt på detta och känner att det måste bli en förändring.. Jag har tröttnat på att inte orka göra någonting pga mitt blodsocker..

Så. Nu SKA jag bli bättre på att kolla mitt blodsocker och jag ska nu också börja räkna kolhydrater jag får i mig o hur mycket insulin jag då behöver.
Det är dags nu. En ny start där min diabetes ska vara i bakrunden av mitt liv.

Likes

Comments

Hehe ja det där är samma katt som jag skrev om för en månad sen! enorm förändring och hon har blivit en otroligt underbar liten kisse!
här om dagen fångade vi även in hennes syster.. Mycket fräs i den lilla kissen o hon har bitit mig två gånger hittills men nu verkar hon ha lugnat ner sig.. Mercury var också rätt misstänksam mot henne men det verkar som om hon också börjar acceptera vår lilla nykomling!

Inte mycket annat som har hänt förutom att jag är nu singel... Det funkade inte mellan min karl o mig så ah.. men jag bor fortfarande kvar o vi båda vill att vi ska hitta tillbaka till varandra så vi får se vad framtiden erbjuder

Likes

Comments

Vår lilla Chevy klarade sig tyvärr inte utan tog sitt andetag för 3 dagar sen.. Gråter bara jag tänker på henne... Trots att hon bara var med oss i några få dagar så lämnade hon djupa spår i mitt hjärta..
Vi försöker fånga in resten av kullen också, och vi har lyckats få tag i en av de två som var kvar! Eller vi, de var min pojk o en gemensam vän som fångade in en. Det var också en liten tjej, långhårig och mycket större och välnärd. inte helt men hon har fått i sig mer näring än lilla Chevy hur som hur..
Ett jävla temperament har hon i alla fall. lät riktigt ordentligt de första gångerna man tog i henne och föga förvånande springer hon ju och gömmer sig överallt.. På ställen som hon inte kommer ut ifrån... Så tyvärr måste jag leta upp henne så fort hon är borta...
Trots det så har vi gjort ganska stora framsteg. Hon skriker inte och bits inte längre (vilket hon gjorde två gånger i mitt finger) Jag har lyckats mata henne då hon inte har velat äta annars och för några minuter sen låg hon faktiskt och sov en liten stund i mitt knä! Trodde aldrig att hon skulle somna men sepåfan! Känns som väldigt stort framsteg trots att hon fortfarande är rätt rädd av sig! Men tror de tar sig
Så säg hej till ännu en ny familjemedlem vid namn Mercury

Likes

Comments