För ett tag sedan mötte jag en kvinna som visade sig vara den mest underbara person jag någonsin träffat och jag föll handlöst för henne, jag visste nästan direkt att det fanns ingen återvändo utan det här var den tjejen jag ville ha vid min sida genom livet. Hon fyller mig med en djupare, mer innerlig och mer äkta kärlek än jag trodde kunde vara möjlig.

Den här bloggen och det numera inaktiverade innehållet har gått från att vara ett terapiverktyg till att bli en belastning och av respekt för kvinnan jag mötte och som numera är både min flickvän och sambo kommer jag inom kort att helt plocka ner bloggen. Det sista jag vill är att skapa problem i vårt förhållande, finns det något jag kan göra för att eliminera sådant som kan komma mellan oss gör jag det.

Min älskade Sanna, det enda jag kan göra är att tala om för dig och visa dig varje dag hur mycket jag älskar dig, aldrig hade jag trott att en så djup och ren kärlek som jag har till dig kunde existera.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tills vidare efter rådslag med min publicist har alla inlägg och kommentarer här inaktiverats. De finns dock kvar tillsammans med alla loggar och kommer i sinom tid att åter aktiveras...

Under tiden är du hjärtligt välkommen att besöka min ordinarie blogg och även de två nya sidobloggarna...

Den Rockande Kocken
Metal Photo
Metal Decor

Glöm inte att följa dem på Blogkeen och Bloglovin så du inte missar nya inlägg...

Likes

Comments