Contains affiliate links

Kliver in i Mars månad med ett nytt och fräscht rum. Nu har jag iallafall försökt att följa ett färgtema. Det har verkligen varit en process att göra mig av med allt gammalt. Kläder, böcker. Ja, till och med sänglakan. Gammalt ut och nytt in. Nu känner jag att rummet utrycker mig och min personlighet mer. Jag har satt upp några tavlor på den svarta väggen som förut var fullt av klotter. Mormor köpte kaktusar till mig, hon har alltid sagt att det är bra att ha växter i sitt rum. Morfar valde en drömfångare till mig som jag satte ovanför min säng. Jag har satt upp ljusslingor och jag har köpt doftljus. Det är små detaljer som gör de stora förändringarna. Förut var det ett överflöd av saker och kläder över allt, nu är det mycket mer plats. Jag känner att jag kan andas igen. Jag behövde det här.

Mestadelen av dekorationerna är från MIO. Ljusslingor från Rusta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit M.I.A och jag ursäktar för det - Livet hände men nu är det dags att rycka upp sig igen. Under den sista tiden som jag varit frånvarande har jag påbörjat och avslutat (duktigt av mig) ett projekt nämligen att inreda mitt rum. Jag har rensat, sorterat och dekorerat. Jag önskar att ni kunde se hur det såg ut från start men för att ge en liten bild på hur det var till att börja med så tänk er kaos, lådor och kläder i högar. Idag ser det inte ut som samma rum. Jag är så nöjd med ändringarna som har gjorts hittills. Det är bara småfix kvar. Jag kommer lägga upp resultatet i ett senare inlägg!

Jag har också en till liten nyhet att dela med mig. Just nu sitter jag med en valp i famnen! Ja, en 1 månad gammal valp. En liten långhårig chihuahua för att vara exakt. Igår åkte jag, mormor och morfar upp till Älvkarleby för att hämta vår lilla stjärna. Lakrits blir namnet. Jag föll direkt när jag såg honom. Han var den minsta i kullen. Nu har jag flera sömnlösa nätter och en massa bus att se fram emot tillsammans med min valp. Han är verkligen ett lyckopiller på fyra ben!

Likes

Comments

Jag har precis kollat klart på den första säsongen av The OA. Jag hoppas verkligen att det kommer en andra säsong. Det var ett sådant avslut där författaren slutar när du har som mest funderingar. I det första avsnittet blir du introducerad till huvud karaktären och dess omgivning. Det är en pågående nyfikenhet genom alla avsnitt. Obesvarade frågor som man vill ha svaren till. Det är som en gåta som man så gärna vill lösa! Alla episoder hänger ihop och skapar tillsammans en intressant berättelse som ger dig en riktig tankeställare. Du kommer att upptäcka och få en förståelse för olika dimensioner. Jag vill inte avslöja allt för mycket för det är mystiken som gör handlingen. Om du vill läsa mer om serien eller kolla på trailern, tryck här. Hur som helst så kan jag verkligen rekommendera denna om du gillar psykologiska thrillers.

Likes

Comments

Jag har hittat min matchning! I en vecka har jag använt denna. Jag blev fast efter den första användningen så jag måste dela med mig av detta. Nyx soft lip cream i färgen Cannes. Formulan är jätte mjuk, pigmenterad och lätt att applicera. Den mattas ned efter en stund utan att det börjar kännas torrt om läpparna. Läppstiftet har en diskret vanilj lukt, det luktar nästan som godis. Jag kommer helt klart att införskaffa dessa i fler färger. Jätte nöjd.

Likes

Comments

Det har varit en enda stor röra i rummet allt för länge, jag bestämde mig därför att sortera och rensa. Detta blev mitt lilla projekt förra veckan. Om du känner mig så vet du mycket väl att städning inte är min grej men någon gång ibland brukar jag få en slags städnings kick från ingenstans och börja ordna allt. I snart fem dagar har jag fixat och donat. Idag var det garderobens tur. Jag har inte rensat garderoben i flera år. Det fanns en massa kläder som jag aldrig använt och/eller som var för små. Nu har jag en hög med kläder, allt från klänningar till blusar m.m som jag vill ge bort. Jag ska nog ta med kläderna till 

Nästa projekt bli att installera lite ljusningor och sätt upp tavlor i rummet. Jag har ännu inte hittat ett tema att gå efter, jag känner att jag behöver kolla lite inspiration. Jag är så taggad!

Likes

Comments

Helt sjukt hur snabbt året bara svepte förbi. För mig har 2016 varit ett år där jag sakta men säkert krupit ur mitt skal, min comfort zone och försökt mig på saker som jag vanligtvis inte skulle våga göra. Detta året känner jag har verkligen testat mig. Det har uppstått hinder och gupp av olika slag. När jag kollar tillbaka på året som har gått och de händelser som jag varit med om, är det mesta saker som jag eller någon annan för den delen inte har kontroll över. Sant som det är sagt - det man inte har kontroll över ska man heller inte stressa över.

Nu när jag har fått reflektera över mitt år, vill jag önska alla ett grymt nyårsfirande med en massa bubbel i glasen och sprakande färg på himlen!

Likes

Comments

Äntligen en (fungerande) laptop! Jag är så tacksam. Det blev en julklapp i efterskott från mormor och morfar. Dem vet hur mycket jag skriver och redigerar. Jag använde mig tidigare av min iPad som är jätte praktisk men saknade funktionerna som finns på datorn. Märker skillnaden. Det är betydligt skönare och lättare att skriva och redigera med en dator. Denna kommer bli min bebis från och med nu. Tack mormor och morfar!

Likes

Comments

Julafton är en av mina favorit högtider. Familjen samlas och matbordet fylls av god mat. Vår tradition hemma hos mig är att vi börjar med en julfrukost med gröt och skinka sedan börjar lunchen som äts tills Kalle anka börjar. Efter tvn är det bara att vänta på tomten som kommer för att ge alla barn varsin julklapp. Sedan är det dags för presentöppning under granen.

Det enda som fattades idag var Sebastian. Fastän han just nu är på andra sidan Atlanten lyckades han att överaska mig! Sebbe hade fixat en present till mig. Det blev en riktig överaskning när jag såg hans namn bland högen av presenterna.

På julklappen satt det en liten lapp där Sebbe skrev lite om den. Det var en jätte fin ask med en bro på sidorna. På locket stod det "Love Bridge". I asken låg ett jätte vackert armband med "S ∞ R" graverad på framsidan och "Love bridge" på baksidan.

Likes

Comments

Måste få dela med mig. Jag har länge använt mig av Moroccanoil repair schampoo balsam. I snart tre år har jag använt samma märke och jag trivs jättebra! Moroccanoil har ett stort utbud av olika behandlingar för håret.

Mitt hår har ett eget liv känns det nästan som. Det är tjockt och trassligt. Ena dagen är det lätt hanterligt och andra är det kaos. Repair funkade perfekt att förebygga slitage i håret dock hjälpte inte det mot frisset. Därför provar jag nu Smooth behandlingen, märkte resultat direkt efter första duschen! Håret känns lättare och ser mycket friskare ut.

När det kommer till min hår rutin ser den ut som den alltid har gjort. Schampoo, balsam, luft torka håret, behandla med Olja (Moroccanoil treatment).

Rekommenderar starkt om du upplever att ditt hår ibland kan bli lite för frissigt!

(Kan hittas bl.a på lyko och hos utvalda frisörsalonger)

Likes

Comments