Det har varit en enda stor röra i rummet allt för länge, jag bestämde mig därför att sortera och rensa. Detta blev mitt lilla projekt förra veckan. Om du känner mig så vet du mycket väl att städning inte är min grej men någon gång ibland brukar jag få en slags städnings kick från ingenstans och börja ordna allt. I snart fem dagar har jag fixat och donat. Idag var det garderobens tur. Jag har inte rensat garderoben i flera år. Det fanns en massa kläder som jag aldrig använt och/eller som var för små. Nu har jag en hög med kläder, allt från klänningar till blusar m.m som jag vill ge bort. Jag ska nog ta med kläderna till 

Nästa projekt bli att installera lite ljusningor och sätt upp tavlor i rummet. Jag har ännu inte hittat ett tema att gå efter, jag känner att jag behöver kolla lite inspiration. Jag är så taggad!

Likes

Comments

Helt sjukt hur snabbt året bara svepte förbi. För mig har 2016 varit ett år där jag sakta men säkert krupit ur mitt skal, min comfort zone och försökt mig på saker som jag vanligtvis inte skulle våga göra. Detta året känner jag har verkligen testat mig och jag tror att Sebastian känner detsamma. Det har uppstått hinder och gupp av olika slag. När jag kollar tillbaka på året som har gått och de händelser som jag varit med om, är det mesta saker som jag eller någon annan för den delen inte har kontroll över. Jag och Sebastian brukar prata om det också, att det man inte har kontroll över ska man heller inte stressa över. Detta är nog min starkaste lärdom från 2016.

Nu när jag har fått reflektera över mitt år, vill jag önska alla ett grymt nyårsfirande med en massa bubbel i glasen och sprakande färg på himlen!

Min outfit för ikväll. Body och choker från river Island och jeans från veromoda.

Likes

Comments

Äntligen en (fungerande) laptop! Jag är så tacksam. Det blev en julklapp i efterskott från mormor och morfar. Dem vet hur mycket jag skriver och redigerar. Jag använde mig tidigare av min iPad som är jätte praktisk men saknade funktionerna som finns på datorn. Märker skillnaden. Det är betydligt skönare och lättare att skriva och redigera med en dator. Denna kommer bli min bebis från och med nu. Tack mormor och morfar!

Likes

Comments

Julafton är en av mina favorit högtider. Familjen samlas och matbordet fylls av god mat. Vår tradition hemma hos mig är att vi börjar med en julfrukost med gröt och skinka sedan börjar lunchen som äts tills Kalle anka börjar. Efter tvn är det bara att vänta på tomten som kommer för att ge alla barn varsin julklapp. Sedan är det dags för presentöppning under granen.

Det enda som fattades idag var Sebastian. Fastän han just nu är på andra sidan Atlanten lyckades han att överaska mig! Sebbe hade fixat en present till mig. Det blev en riktig överaskning när jag såg hans namn bland högen av presenterna.

På julklappen satt det en liten lapp där Sebbe skrev lite om den. Det var en jätte fin ask med en bro på sidorna. På locket stod det "Love Bridge". I asken låg ett jätte vackert armband med "S ∞ R" graverad på framsidan och "Love bridge" på baksidan.

Likes

Comments

Måste få dela med mig. Jag har länge använt mig av Moroccanoil repair schampoo balsam. I snart tre år har jag använt samma märke och jag trivs jättebra! Moroccanoil har ett stort utbud av olika behandlingar för håret.

Mitt hår har ett eget liv känns det nästan som. Det är tjockt och trassligt. Ena dagen är det lätt hanterligt och andra är det kaos. Repair funkade perfekt att förebygga slitage i håret dock hjälpte inte det mot frisset. Därför provar jag nu Smooth behandlingen, märkte resultat direkt efter första duschen! Håret känns lättare och ser mycket friskare ut.

När det kommer till min hår rutin ser den ut som den alltid har gjort. Schampoo, balsam, luft torka håret, behandla med Olja (Moroccanoil treatment).

Rekommenderar starkt om du upplever att ditt hår ibland kan bli lite för frissigt!

(Kan hittas bl.a på lyko och hos utvalda frisörsalonger)

Likes

Comments

En liten trip till stan ledde till ett litet köp.
Choker set 189kr. T-Shirt 139kr

Likes

Comments

I helgen var jag i mall of scandinavia med mamma och mina morföräldrar. Vi planerade fönstershopping, kollade mest runt. Hade ingen avsikt att köpa något men slutade med att jag hittade en snygg choker från River Island (98kr), bodysuit (hunkemöller 209kr) och en klänning (Diables 1098kr)!

Likes

Comments

Har äntligen fått prova 3INA's produkter på kunder och mig själv ett tag nu. Kan säga att kvalitén når verkligen upp till förväntningar. Alla förpackningar matchar färgen på produkten. Du möts av en massa färger när du besöker oss i butiken. Alla produkter är indelade i nyanser. Butiken liknar en godisaffär med alla fina färger!

En liten inblick i produkterna. Ögonskuggorna är lätta att applicera, pigmenten är starka och lätta att jobba med. Eyeliner i flytande form finns i olika roliga färger. Dom sitter som berget och är vattenfasta. Ögonpennor finns i standard färger och pastel+metallic. Blush och Highlighter är båda byggbara dvs att du lätt kan uppnå den önskade effekten. Highlighten ger en skimmer finish och finns i rosa - peach ton och champagne (slutsåld för tillfället) Nagellacken finns i standard och gel form. Dessa finns i en massa olika färger. Foundation finns i nude, 3in1, BB cream och matte. Läppstiften är nog den mest besökta delen av butiken. Dom finns i standard form, shiny, matte, longwear, intensive och lipgloss. Färgerna går från svart till perfekt Nude colour och allt där emellan!

Finns så mycket att berätta om varje produkt men detta fick vara en kort sammanfattning. Kom gärna förbi oss och kika in i vår butik. Kista Galleria, precis bredvid foodcourt.

Likes

Comments