FÖR NU ÄR DET LÅNG HEEEELG!
Herregud är så jävla taggad på denna ledigheten att det är sjukt. Alla behöver ju en extra lång paus från skolan osv visst? Aja, kan berätta lite om förra veckans helg. Var som sagt på grönan för att kolla på Zara Larsson med mina underbara girls! Var roligare än vad jag hade förväntat mig eftersom är inte så stort fan av henne men efter denna konserten är jag besatt av hennes låtar. Hade det iallafall jätte mysigt! Sedan gick vi därifrån vid halv 10 ungefär och gick vid båtarna till TC och asså hur vackert är inte Stockholm? Alltså helt seriöst, you have to love Stockholm.
Mer hände inte den helgen men nu har det iallafall gått några dagar och det har inte varit så mycket utan bara skolan. Men nu är det onsdaaag och det var sista dagen på veckan sen är vi ju som sagt lediga. Lite planer har man iallafall! Men har inte så mycket mer att säga men Charlotte kommer säkert göra ett inlägg väldigt snart.
Iallafall, ska fixa klart min nya mobil nu för har gått runt med två mobiler i drygt en vecka, orkar inte förklara varför men nu har jag ny iallafall så det känns as najs! Sen blir det GOT med mamsen och brorsan 😻
Hadee
/V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments