/Vanessa


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter äntligen på bussen påväg hem efter en rätt lång dag. Det var ingen vanlig dag i skolan så vi hade inga lektioner vilket var rätt skönt. Efter skolan tog jag bussen till stan med Asta och så var vi inne i stan lite och nu är jag hemma igen, eller åtminstone på bussen. Vet att jag inte skrivit ett inlägg på år och dar, senaste gången var förra året.. Haha. Men det ska bli bättring, detta inlägg blev rätt tråkigt och trist men aja.
/ Charlotte

Likes

Comments

​Eftersom jag var hemma idag (sjuk) så gjorde jag nästan ingenting än att plugga. Så jag började på ett sånt här kollage med några träningstips på kläder osv. Och eftersom Charlotte och jag har börjat/ska börja gymma och ja det är faktiskt sant att vi tog det beslutet, fitness ftw. Hahaha men helt ärligt, tyckte det var kul att visa lite tips. Sedan så provade jag att skriva ut vad produkterna kommer ifrån men det gick ju sådär halvt. Men tror jag lyckades på en iallfall, får väl se när denna publiceras. Men vill ni ha fler kollage tips på olika saker så vet ni vart ni ska fråga :)

Likes

Comments

Jaa.. Tjatja
Nej okej, vi har inte uppdaterat sen december tror jag vilket är rätt så dåligt och vi lovar nu, seriöst. Nu lovar vi er att vi ska komma igång igen med bloggen! Vi har en massa inlägg planerade som vi ska lägga ut. Så bara att hålla utkik! Okej nej det där lät bara jätte konstigt Men okej, nu är det iallafall 40 min kvar tills jag slutar. Sedan ska jag hem och fixa lite för några tanter ska komma och ha möte hos oss (?) ingen aning vad för något men ja, får väl se senare. Senare idag ska jag plugga till lite prov och redovisningar. Rätt så tråkig dag men det är ju liksom måndag. Men nu ska jag försätta plugga och Charlotte kommer göra några inlägg senare idag :)
Hadee


Likes

Comments