Hej på er.
Ganska länge sen jag gjorde ett sånt där "riktigt" inlägg men jag har mina anledningar och det är inget jag tänker säga här. Men iallafall så hade jag tänk att visa en liten del av min nyårs klänning som jag sådär dör för, längtar till jag får använda den samt min julklänning! Och vad jag ska göra på nyår är inte planerat ännu men lite idéer finns det. Men har ni några frågor om jul, nyår eller något så fråga på våran gemensamma ask!
@robleslarmarkfragestund
Här kommer två bilder på min klänning :)
//V

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet att det har varit dålig uppdatering men aa vi ska bli bättre. Har nyss väntat i 2 och en halv timme på en perrong där det blåste som in i, pga tågstrul så är inte i skolan nu, men är äntligen påväg. Blev bara ett snabbt inlägg nu för jag som sagt inte har något att göra. Vanne kanske gör ett sen :)
/ Charlotte


Likes

Comments

Fick äntligen min klänning som jag beställde för någon dag sen! Så sjukt nöjd med den. Längtar tills jag får använda den på julafton!
Och ja, försökte ta proffsiga bilder men nej hahahahha det gick nt bra men jaja, här har ni två bilder på den, en framifrån och en bakifrån :) den är röd, kort men nt så kort så man visar halva rumpan så det är tur det och sen trekvarts ärmar. Sen materialet är hur skönt som helst, både Charlotte och jag har köpt likadan klänning men den är så jävla snygg hahaha
// Vanessa
Likes

Comments

Idag i Stockholm så började det snöa lite grann. Och Charlotte och jag har bokstavligt talat hypat sönder hela julafton grejen, nyår o allting. Hahaha vi längtar så sjukt mycket och sen är det ju heller inte så långt kvar tills julafton, bara 48 dagar kvar. Vi har redan köpt våra klänningar vi ska ha på julafton o allting hahaha :) Längtar så sjukt mycket tills den dagen, tills nyår också för den delen. Vill bara starta ett nytt år, ta nya tag och verkligen säga att detta år kommer bli bra. Har liksom sagt det varje år men blir det de bästa året? Haha nä. Men om vi ska prata om julafton, vill ni ha inlägg då om den dagen? Ni får gärna skriva på våran ask vad ni vill se mer här på våran blogg så lovar vi er att ni kommer få se det:) tex om ni undrar över något eller att ni vill typ att vi ska visa fina klänningar man kan ha på julafton/nyår som ett exempel? Då får ni skriva det på våran gemensamma ask!
Men nu ska jag antagligen plugga lite och imorgon så är det fredag så vi får se om jag hittar på något eller så :)
// Vanessa
Likes

Comments

Vad länge sen jag skrev något, så ja. Men hur som helst så har jag precis duschat, ska äta lite nu och sen plugga i 3 timmar. Ikväll blir det nog mer att jag ska titta på någon film och sen plugga lite till, men vi hörs sen.

/Charlotte

Likes

Comments