View tracker

Strax över en månads vila från start blev perfekt för Tova, hon har startat på tätt och sprungit fint hela våren och sommaren. Det blev väldigt bra tid då hon har kunnat tränat på bra de senaste veckorna nu när det är vinterunderlag. I jobben som hon har gått så har hon varit extremt pigg, att hon har brodd i skorna verkar hon mest vara glad över när hon ska springa. Blir ett nytt jobb imorgon onsdag och sedan får vi hoppas att det finns något lopp till henne. Har varit dåligt med passande lopp den senaste tiden. Tack vare att vintern kom så snabbt så har hon kunnat gått alla jobb här hemma, veckan innan hon startar så åker vi antagligen in till Östersund och trycker av henne lite så att allt känns ok. Tycker hon känns väldigt fin i travet för dagen, så ska bli roligt att få låta henne komma ut på tävlingsbanorna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Har varit många dagar utan uppdatering nu. Tova fortsätter att träna på och vi letar lopp, fina vintervägar här hemma nu. Hon verkar pigg och glad, ny uppdatering när vi hittat ett passande lopp till henne för att få poäng

Likes

Comments

View tracker

Hej igen! :)

Tova är verkligen avundsjuk nu när det är/har varit, så många av stallets hästar som har åkt runt och startat. Igår kväll drog hon två skenturer genom hela hagen innan vi fick tag på henne. Vilket brukar vara ett bra tecken. Efter behandlingen ser allt bra ut och hon kommer få börja skritta under veckan och kanske springa igen i slutet av veckan. Sedan får vi börja leta lopp igen, inget är planerat så vi får väl se var nästa start blir. Vi får dock komma igång med att jaga lite poäng, vilket Tova inte brukar ha något emot. Inatt kom det lite snö, så under morgonen hade hon fullt upp med att gå och nosa runt i hagen och leta upp gräs. Vi uppdaterar så fort vi har nu information.

Likes

Comments

Under dagen har vi farit in och gjort en vanlig undersökning på Tova, var ju flera månader sedan förra. Hon blev behandlad i ett framben, så nu hoppas vi att allting ska vara bra med henne.

Likes

Comments

Tova har skrittat idag, tråkigt väder med regn den senaste tiden.

Likes

Comments

Hej! Under helgen fick vi det siffran som behövdes för att Tova ska få bli kvar :D Vilket är väldigt roligt och intressant. Fortfarande en hel del kvar som inte svarat än, så vore bra om ni kunde göra det så kan vi som är kvar börja fokusera på en spännande vinter!

Likes

Comments

Hej igen!

Sedan i måndags har det rullat på, Tova är fortsatt pigg i hagen och verkar väldigt taggad efter starten i Östersund. Kul med nytt lopp snart så får hon använda sin energi till något bra. Fanns lite dåligt med lopp att anmäla till under veckan, så vi får se nästa vecka om det finns något passande till henne. När det kommer till delägarbiten så ser det som sagt fortfarande bra ut. Än så länge så har 80 %  fyllt i att de vill fortsätta som delägare, vilket Tova är toknöjd med. Dock är det många kvar som inte har skickat in svar än, inget är alltså klart än, men det ser fortsatt bra ut och vi hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Mailet om fortsatt ägande blev för ett tag sedan utskickat och redan har vi fått in folk som vill fortsätta! :D Gladast är Tova som blir såhär glad av det!.

Likes

Comments

Inom kort så kommer det skickas ut mail angående fortsatt ägande på Tova. Vi och framförallt hon hoppas att ni alla vill fortsätta att följa henne. Vi laddar upp inför en spännande vinter, och på förhand ser det väldigt bra ut😊
Som vi har hört och så som det ser ut så verkar det vara väldigt många som vill fortsätta, kul! Vi håller tummarna på att vi får behålla henne😊

Idag blev hon alldeles för taggad från start efter en trång situation. Sedan gick hon ifatt fältet, en seg varvning på 18, resulterade i att det blev ett spurtuppgörelse. Vilket inte var till hennes fördel då hon gått ifatt fältet än gång, och Tova gillar ju som sagt tuffa tempon hela vägen. Vi laddar om och kommer tillbaka starkare.

Likes

Comments

Spännande lopp som väntar på måndag, Tova fick spår sex och har några kvicka hästar innanför sig. Så det gäller i förstahand att ta sig ner så smidigt som möjligt. Antagligen kommer det bli lite körning från start, så det gäller att inte lägga för mycket från början. Har ni tid på lunchen så kom förbi Östersundtravet och titta på Tova, det blev lopp två och det går mellan halv ett och ett. Nu håller vi tummarna på fint väder så att banan får vara så fin som den var under senaste tävlingen. Fram till start kommer hon att tränas lugnt, och hon verkar fortsatt pigg och är nöjd med morötter varje dag. Nu håller vi båda tummarna!

Likes

Comments