Under dagen har vi farit in och gjort en vanlig undersökning på Tova, var ju flera månader sedan förra. Hon blev behandlad i ett framben, så nu hoppas vi att allting ska vara bra med henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tova har skrittat idag, tråkigt väder med regn den senaste tiden.

Likes

Comments

Hej! Under helgen fick vi det siffran som behövdes för att Tova ska få bli kvar :D Vilket är väldigt roligt och intressant. Fortfarande en hel del kvar som inte svarat än, så vore bra om ni kunde göra det så kan vi som är kvar börja fokusera på en spännande vinter!

Likes

Comments

Hej igen!

Sedan i måndags har det rullat på, Tova är fortsatt pigg i hagen och verkar väldigt taggad efter starten i Östersund. Kul med nytt lopp snart så får hon använda sin energi till något bra. Fanns lite dåligt med lopp att anmäla till under veckan, så vi får se nästa vecka om det finns något passande till henne. När det kommer till delägarbiten så ser det som sagt fortfarande bra ut. Än så länge så har 80 %  fyllt i att de vill fortsätta som delägare, vilket Tova är toknöjd med. Dock är det många kvar som inte har skickat in svar än, inget är alltså klart än, men det ser fortsatt bra ut och vi hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Mailet om fortsatt ägande blev för ett tag sedan utskickat och redan har vi fått in folk som vill fortsätta! :D Gladast är Tova som blir såhär glad av det!.

Likes

Comments

Inom kort så kommer det skickas ut mail angående fortsatt ägande på Tova. Vi och framförallt hon hoppas att ni alla vill fortsätta att följa henne. Vi laddar upp inför en spännande vinter, och på förhand ser det väldigt bra ut😊
Som vi har hört och så som det ser ut så verkar det vara väldigt många som vill fortsätta, kul! Vi håller tummarna på att vi får behålla henne😊

Idag blev hon alldeles för taggad från start efter en trång situation. Sedan gick hon ifatt fältet, en seg varvning på 18, resulterade i att det blev ett spurtuppgörelse. Vilket inte var till hennes fördel då hon gått ifatt fältet än gång, och Tova gillar ju som sagt tuffa tempon hela vägen. Vi laddar om och kommer tillbaka starkare.

Likes

Comments

Spännande lopp som väntar på måndag, Tova fick spår sex och har några kvicka hästar innanför sig. Så det gäller i förstahand att ta sig ner så smidigt som möjligt. Antagligen kommer det bli lite körning från start, så det gäller att inte lägga för mycket från början. Har ni tid på lunchen så kom förbi Östersundtravet och titta på Tova, det blev lopp två och det går mellan halv ett och ett. Nu håller vi tummarna på fint väder så att banan får vara så fin som den var under senaste tävlingen. Fram till start kommer hon att tränas lugnt, och hon verkar fortsatt pigg och är nöjd med morötter varje dag. Nu håller vi båda tummarna!

Likes

Comments

Imorgon ska det vara anmälningar till Östersund och Tovas poäng bör räcka till att komma med i stoloppet. Hon står väldigt bra inne i det, så tills imorgon får vi hålla tummarna för ett bra spår till henne.

Likes

Comments

Vi har snart rättat klart tipsrundan, och fixat klart allting, så vi återkommer med information så fort vi fixat klart.

Likes

Comments

Vilken dag!

Full fart i över tre timmar, kul att så många kunde komma förbi och hälsa på. Trotts det kyliga vädret så blev det en otroligt trevlig dag, med grillning, fika tipsrunda. Mång av er fick även en tur i vagnen med Tova, vilket hon uppskattade väldigt mycket. Morötter och äpplen har hon i mängder, nu när hon fick komma in för kvällen så ställde hon sig nöjt och smaskade i sig lite av det goda. Hon uppskattade verkligen dagen och att gå runt i trädgården tillsammans med alla ägarna var hon otroligt nöjd med. Hoppas att ni hade det lika trevligt som oss och Tova. Vi får dra till någon mer träff till våren när vädret är lite bättre, och då kan vi pricka in det så att ni som vill får åka med i vagnen på travbanan i lite högre farter. Nu får Tova helg och vila upp sig lite, och sedan börjar vi uppladdningen mot nya starter!

Likes

Comments