Hej!
Nu blir det lite frukost så man klarar sig över dagen. Idag ska jag åka till stan och köpa ett par nya byxor. Tänkte köpa ett par jeans eller chinos. Jag har en ny Instagram för mitt andra konto blev hackat nu heter jag wenellr iallafall.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag körde jag lite LeagueOfLegends och jag har presic köpt en ny gubbe som heter Vayne.

Lite bilder från igår.
Likes

Comments

Hej!😊
Idag ska jag ha match mot Hösby.😀 Tyvärr kom inte dom bilderna ut igår som jag tog. Jag hann inte lägga upp dom men jag hoppas att jag hinner lägga upp dom idag. Isåfall kommer dom upp senare ikväll. Ni får gärna kommentera mina inlägg och det är jätte kul att ni läser mina inlägg.

Likes

Comments

Hej bloggen!
Idag har jag tagit lite bilder med min syster. Bilderna kommer ut senare på bloggen. Gå in senare idag så kan ni se lite snygga bilder på mig. Hej då alla killar och tjejer.

Likes

Comments

Tjabba har precis ätit frukost och ska snart åka till mormor och morfar. Idag kommer det säkert ut lite nya bilder och inlägg. Ville bara säga att ni får gärna följa mig på instagram.
Instagram: WenellRobin
Se you later aligator!😉

Likes

Comments

Hej på den här bloggen kommer ni läsa om: mode, fittnes och min vardag. Hoppas ni tycker att det är kul att läsa den. Jag kommer inte skriva så mycket men däremot kommer jag lägga ut massa bilder på kläder jag tycker om, dagens outfit, träningstips, spel jag spelar och annat smått och gott. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva om något speciellt eller svara på frågor. Hejdå alla! 😜

Likes

Comments