Hejsan!

Märker nu att jag inte skrivit här på länge så tänkte ändra det om en liten uppdatering om vad som hänt och vad som ska hända. Vi kan börja med vad som har hänt!

Jag åkte till Kreta den 13:e juni och konfirmerades den 28:e juni :)

Jag har sedan dess åkt ut till stan och lite annat :) har även fått en ny mobil då jag klantigt nog råkade tappa min gamla mobil i saltvatten son gjorde att den frät sönder från insidan :(

Imorgon ska jag till en stor vikings marknad där jag kommer träffa en av mina äldre vänner och hans band(!!!) sedan nästnästa vecka ska jag ner till närcon och träffa min Vän Samu som jag inte sett på ett år. Jag ska även träffa min kusin Jack och hans pojkvän Sebastian :) så det kommer bli en ganska så rolig månad det här! För att inte tala om att mitt kusinbarn fyller ett år nästa vecka och det är ca tre veckor kvar tills han blir storebror!

Hoppas alla ni andra där ute har det bra oc jag önskar er alla en god helg! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var en bra dag! Åkte in till Stockholm med hela årskurs 7 och kände mig väll lite skeptisk mot att åka tåg då jag på en senare tid fått problem med det.
Vi åkte iallafall in till centralen o sedan så åkte vi spårvagn från Kungsträdgården till Liljevalchs. Som tur var fick jag vara idén tidiga gruppen och kom därav hem mycket tidigare än dom andra. Vi gick några minuter innan vi sedan fick gå till olika stationer vilket resulterade i att jag använde mixbord en gång, stod på scen och sjöng två gånger, spelade in två låtar och dansade i ett disco rum. Sedan fick vi gå till dom små rummen som dom ar gjort och satt där inne och spelade lite instrument och småsjöng med den personen jag gillar och jag tror att han gillar mig med (vilket jag verkligen hoppas på)
Sedan skulle vi åka hem och jag blev tvingad av min matematik lärare att äta tabletter. Både mot illamående och mina egna tabletter. Sedan på tåget kände jag att jag behövde spy och så självklart spydde jag, dock i en påse. Nu är jag hemma och kollar på Game of thrones :))
Så det är basiclly en vanlig dag i min skolgång när jag åker iväg med skolan någonstans alls.

Likes

Comments

Idag var en fantastisk dag. Sprang 6,4 km på mindre än 45 minuter i den årliga skoljoggen. Detta är då väldigt stort då jag har en knäskada som gör att jag inte kan träna så mycket längre och nu springer jag denna sträcka på under 45 minuter!! Jag känner att efter detta kan jag nog göra vad som helst här i världen vilket jag vet att jag egentligen inte kan (hahaha :( ) ska iallafall åka till ABBA museet nästa vecka på måndag, sedan till lida på Tisdag och stöda lite i skolan på onsdag. Jag slutar sedan på torsdagen och åker till Kreta (!!) med min konfirmations grupp på lördagen den 13:e. Detta kommer nog att bli fantastiskt! Dock ska min bästa matematik magister sluta pga han måste plugga till magister :( så det suger tho. Men jag tror nog att detta kommer funka!

Likes

Comments

Jag känner att allt är sönder som det är just nu. Jag har fått diagnosen bipolär sjukdom, bråkat med en vän och känner mest att hela världen hatar mig. Det började enkelt med att hon planerade saker över redan planerade planer med mig. Jag kände redan då att hon svek mig, vilket har hänt flera gånger. Jag fick sedan en text som ah, tänker ej skriva ut här men sög att det handlade om en banan jag tog. Jag skrev då att jag visste att jag tagit bananen och var ett arsle för det. Vad händer sen? Jo hon lägger ut det för folk och skriver till dom om vad som har hänt. Och jag gör nu samma sak bara att jag ej skriver vad det handlar om (so deal with it) jag frågar sedan om hon hatar mig eller inte och hon vet själv inte. Men jag vet inte heller on jag hatar henne eller ej. Då hon bytte lag och ända sen dess har hon alltid sagt att hennes lag ska krossa mitt lag och det är bara så sjukt jävla osportsligt så det finns inte. Sedan sitter hon och säger att jag är barnslig osv när hon själv är barnslig? Och just nu känns det som att det inte finns någon anledning till att försöka skriva till henne då hon endast vill ignorera allt osv.
Ska nog slå en homo/funko/trans/osv fob för att få ut min ilska för att jag blir kallad massa och sedan ska jag säga förlåt ok bye jag klagar mycket det är bara att leva med det.

Likes

Comments

Jag har märkt att en majoritet i min skola oftast skämtar om till exempel våld mot folk, våldtagningar, terrorister och rasister och nazister!
Jag tycker det är sjukt att folk tycker det är roligt!
Att folk ens skojar om dettas bara så jävla vidrigt och sjukt. Idag var det nämligen en kille i min parallell klass som skojade om att bli våldtagen. Då sa jag till honom senare att jag kände människor som blivit våldtagna, mår skit för det och tar illa upp. Plus att jag också tar illa upp och då kände jag mig ändå smått kränkt av det han sa och det ända han kom och sa till mig var "men jag skämtade bara, sen sa jag det inte ens till dig" men liksom so What. Man får fortfarande inte skämta om något som är så allvarligt för att man pratar med någon annan. För det är ändå alla andra som måste stå ut med hans korkade skämt. Jag tycker ärligt talat att folk ska börja ta dess saker (och flera saker ofc) på mer allvar då folk bara tror att allt är ett jävla skämt. Det är bara så vidrigt att dom håller på som dom gör
///
En jävligt irriterad och less på allting Robin.

Likes

Comments

Hallåjsan (oh no)
Detta blir som alla folk ser mitt första inlägg o det e konstigt pga vill bara börja denna skit eftersom att jag behöver skriva av mig någonstans och inte bara ta ut det på andra hahaha :-((( Tänkte bara säga att jag förmodligen kommer vara väldigt annorlunda pga har nästan aldrig gjort detta.

Likes

Comments